Мислења тагирани 'мормонска наследство "

18 август 2010 година од admin

6 Коментари

Pauline Санчез е роден во Хоган бабата на Навахо Резервирање во Аризона. На возраст од осум до дипломирањето од средно училиште, Полин помина учебни години кои живеат со бело семејство во северниот дел на Јута, како дел од Индискиот програма за практикантска на црквата. Pauline го опишува чувството изгуби во различни светови и како нејзиниот мајчин јазик помогна да ја разбере вредноста на нејзините искуства. Таа е на Советодавниот одбор на Фондацијата Anasazi, програма пустината третман за проблематични тинејџери и нивните семејства. Таа, со нејзиниот сопруг Езекиел, биле прифатени како Аризона Родителите на годината во 2001 година, а во 2002 ја доби Националната извонредност во Воспитување награда.

Сподели ја оваа статија:

Оптимизација Напојувано од Платинум оптимизација од Techblissonline