Мислења тагирани 'мормонска мемоари "

17 Сеп, 2013 од admin

41 Коментари

Глобална мама

Глобална мама

Мелиса Далтон Брадфорд

Мелиса Далтон Брадфорд одгледано четири деца во средината на меѓународниот живот: Норвешка, Франција, Сингапур, Германија. Но, она што се појавува на многу гламурозен има свои трошоци, и Мелиса искрено зборува за недостатокот на заедницата и постојаноста што ги дефинираше нејзините години во странство. Таа, исто така открива колку е важно тие нематеријални средства може да биде кога удри со трагедија, како и губење на нејзиниот 18-годишен син во давење несреќа, и тоа како сите ние може да се научи да се жали и удобност повеќе compassionately. Мемоари Мелиса е, Глобал Мама: мемоари, беше објавено ова лето.

Оптимизација Напојувано од Платинум оптимизација од Techblissonline