Мислења тагирани 'мормонска жалост "

17 септември 2013 од admin

43 Коментари

Глобалната Мамо

Глобалната Мамо

Melissa Далтон Брадфорд

Melissa Далтон Брадфорд одгледано четири деца во средината на меѓународниот живот: Норвешка, Франција, Сингапур, Германија. Но, она што се појавува гламурозна за многу има свои трошоци, и Мелиса искрено зборува за недостатокот на заедницата и постојаноста дека има дефинирано нејзините години во странство. Таа исто така открива колку е важно тие нематеријални средства може да биде кога удри со трагедија, како губење на нејзиниот 18-годишен син во давење несреќа, и како што сите ние може да се научи да се жали и удобност повеќе compassionately. Мемоари на Мелиса, Глобал Мамо: мемоари, беше објавен ова лето.

Оптимизација Напојувано од Платинум оптимизација од Techblissonline