Мислења тагирани 'мормоните во Катар

4 Април 2012 од admin

20 Коментари

Од Доха, Катар, Ерин Fairlight Олсен ги дели нејзините авантури подигање четири деца во ко-родителството homeschool странство. А доктрината кандидат со еврејската и исламските влијанија во нејзиното духовно наследство, Ерин е го прави истражување за жените наративи на Арапската пролет и екологијата во произведувачи на нафта од Заливот за неа д-р во културна социологија од Универзитетот на Калифорнија, Сан Диего.

Сподели ја оваа статија:

Оптимизација Напојувано од Платинум оптимизација од Techblissonline