Posts tagged 'вечен образование фондот

20 јануари 2010 од admin

6 Коментари

"Бидете корисни" е мотото на Лесли Граф е. Поради својата обука како дете животот специјалист, нејзината младост во Турција и нејзините искуства за медицински мисии со Операција насмевка, Лесли е посветена на животот на глобални услуги и филантропијата, која, таа докажува, не е само за богатите. Продажба на квалификувани слики на Leslie им помогне на фондот давање на нејзиното семејство.

Оптимизација Напојувано од Платинум оптимизација од Techblissonline