Мислења тагирани 'професионалните избори "

8 декември 2010 од admin

26 Коментари

Обучени како хемиски инженер, професионална женска улога модели е тешко да се дојде до за Lyn Гринвуд. Дека сеуште не ја запре од тоа да имаат успешна кариера во ExxonMobil. Но недостатокот на улогата модели била принудена да отвори свој начин како една работна мајка, а подоцна, откако таа се премажила, ја принудија да се изгради своја сопствена доверба во вид на мајка, работник и пријател на другите дека сака да биде .

Сподели ја оваа статија:

3 февруари 2010 од admin

7 Коментари

Надарен млад пијанист, Рут е охрабрен од музички професионалци да се разгледа концерт кариера. Но благослов на таткото на 16-годишна возраст, изјави Рут дека Господ имал други планови во продавница за неа. Наместо тоа, Рут беше најмладата личност наречена општите одбори на Црквата и служеше како генерален претседателот на младите жени 1972-1978.

Сподели ја оваа статија:

Оптимизација Напојувано од Платинум оптимизација од Techblissonline