Мислења обележани "терапија"

10 август 2011 година од admin

21 Коментари

Во текот на изминатите 18 месеци, како MWP волонтери и сум ги распрашувала над сто жени да ни каже на приказни од нивните животи, ние сме биле постојано изненадени од тоа колку често детството сексуална злоупотреба е дел од нивната минато. Бидејќи многу интервјуа на MWP испита жените реакции за предизвикувачки околности во нивните животи - од болест до неплодност на семејството загуби - сметавме дека испитувањето верен LDS одговори на детството сексуална злоупотреба ќе биде во согласност со нашата мисија. Во оваа збирка, ќе најдете три многу различни анонимни сметки на околности детството, проследено со интервју со Џули де Azevedo Хенкс, на LDS терапевт.

Оптимизација Напојувано од Платинум оптимизација од Techblissonline