3 november 2010 door admin

32 Reacties

De fraaie vormgeving van Motherhood

De fraaie vormgeving van Motherhood

Gabrielle Stanley Blair

In een oogopslag

Gabrielle Blair is het best bekend als Design Mam, de oprichter van een van de meest populaire ontwerp en moederschap blogs op het web, genoemd als een van Time Magazine's Top Websites van 2010 In dit interview, Gabrielle onthult de spirituele en persoonlijke motivaties achter de blog oorsprong en doel, evenals haar eigen filosofie over het baren van haar zes kinderen en het ontwikkelen van aangeboren creativiteit alle moeders '.

Heeft u altijd al een creatief persoon, en hoe werd dit ingeprent in je opgroeide?

Ik ben de enige in de familie die eigenlijk gestudeerd ontwerp, maar iedereen in de familie heeft creatieve instincten en ik denk dat dit van zowel mijn moeder en mijn vader.

Een van mijn vroegste herinneringen is toen ik zes jaar oud, en zijn we verhuisd naar het nieuwe huis dat onze familie had gebouwd. Mijn moeder, die kon zien dat ik had een instinct voor kunst en design, laat me mijn slaapkamer versieren. Ze laat me ingang op wat de kamer eruit zou zien, de programma's, de achtergronden, en wat zou samen goed uitzien. Ze leidde me door het proces van het interieur. Ze zou me niet laten maken van een grote fout omdat ze geld te besteden aan deze kamer, maar ik had echt het gevoel alsof ik een aantal van die beslissingen te nemen en wist hoe het was om te leven met die keuzes en de invloed die ze hadden op me.

We aten grote maaltijden, maar ik herinner me net zo goed de tafel setting en de borden en het bestek. Thanksgiving zou rond te komen en de tafel presentatie was minstens zo groot een deal als wat we waren koken. Het was een zeer visueel ding. Er was niet een hoop geld maar gelukkig creativiteit is een gratis ding, en toen moesten we een beetje middelpunt, zou mijn moeder ons alleen maar te vragen om uit te gaan in de tuin en iets moois te vinden. Ik weet zeker dat ze zouden heel graag verse bloemen voor de tabel weken van tevoren te bestellen. Dat was geen optie, maar dat betekende niet dat je iets niet mooi of mooi kon doen. Ik heb het gevoel alsof er altijd veel schoonheid in ons huis.
LDS_woman_photo_Blair2

Ik denk niet dat van mijn vader als kunstenaar helemaal niet, maar hij was een echte ondernemer was. Hij was altijd het starten van een nieuw bedrijf, of aan de zijkant kans. Het is natuurlijk voor mij om een ​​bedrijf te starten. De bedrijven Ik ben eigenaar van nu zijn niet de eersten die ik gehad heb; Ik heb altijd al iets dergelijks aan de hand. Ik denk dat ik was sterk beïnvloed door het opgroeien met een mix van ondernemende avonturen en creatieve bezigheden.

Zou u het pad dat u geleid tot een carrière in de grafische vormgeving te beschrijven?

Toen ik zestien was, kreeg ik mijn patriarchale zegen. Een van de lijnen in het zei dat ik gezegend zou worden om te kunnen om geld te verdienen moet dat ooit nodig zijn. Dit was in een tijd dat alles wat je ooit gehoord van de kerk was "Moms, moet je thuis blijven met je kinderen!" Ik weet dat verschillende dingen zijn nu gezegd wordt, maar op het moment dat deze verklaring in mijn patriarchale zegen was gewoon mind-blowing voor mij. Mijn moeder en ik liep daarna en de enige interpretatie kon ik op te zetten, was dat mijn man zou sterven! Er was geen concept waar je nodig zou hebben om te voorzien in uw familie, tenzij je man niet kon. Dat was een vrij gedurfde uitspraak in mijn patriarchale zegen.

Toen ik naar de universiteit ging een paar jaar later, was ik zeer bewust van wat ik zou kunnen doen van thuis uit met de grote familie die ik hoopte te hebben. Het was altijd in mijn hoofd. Ik werd toegelaten tot de opzet van het programma aan de BYU, aanvankelijk in het interieur, want dat was het enige ontwerp was ik vertrouwd met. Op een dag vond ik mezelf lopen rond de Brimhall gebouw op de campus te kijken naar ander werk op de muren van verschillende ontwerp majors. Ik kon zien keurige cd-hoesjes, dat iemand voor verschillende bands had gedaan, en er waren enkele typografie studies, en ik herinner me dat verteld dat het het werk was van de grafische vormgeving majors. Ik ging op zoek naar het en vond het nog interessanter voor mij dan het interieur, en meer gemakkelijk gedaan van huis. Het enige wat ik nodig had was een computer. Het internet was net enorm toen en ik kon zien dat ik niet eens zou moeten gaan en presentaties in persoon. Het voelde revolutionair, en dus heb ik opnieuw toegepast op de grafische vormgeving programma. Dit veranderde de manier waarop ik kan werken en de manier waarop ik kon het moederschap benaderen benaderen.

Ik ben afgestudeerd aan de universiteit op hetzelfde moment als mijn man, en dan twee weken later had ik mijn eerste baby. Hoewel ik voltooide mijn werk ervaring in de reclame ontwerp en art direction bij Ogilvy & Mather in Griekenland als een student, heb ik nooit werk bekend zonder kinderen. We hebben altijd gedaan of andere vorm van handel van de kinderopvang, terwijl we hebben gewerkt, en het is briljant bleek voor ons. Ik weet dat het niet zou werken voor alle paren, maar dat is hoe we het gedaan hebben en mijn grote en mijn patriarchale zegen beïnvloed dat allemaal.

We hebben altijd gedaan of andere vorm van handel van de kinderopvang, terwijl we hebben gewerkt, en het is briljant bleek voor ons. Ik weet dat het niet zou werken voor alle paren, maar dat is hoe we het gedaan hebben en mijn grote en mijn patriarchale zegen beïnvloed dat allemaal.

Zoals ik interpreteren het nu, kon ik mijn patriarchale zegen te verwijzen naar een specifieke tijd toen we verhuisden naar New York en mijn man is bezig met een promotieonderzoek aan de Universiteit van Columbia. We waren erg onder gebed over deze verhuizing en wat we moeten doen als een familie geweest. Onze derde kind werd geboren slechts enkele weken nadat we verhuisd en in eerste instantie waren we wat het financieel werk door studieleningen en mijn man's campus kantoorbaan. Een jaar later was het niet meer werkt. Mijn man verloor zijn baan en kon een ander niet te vinden. We erover gebeden en het antwoord was dat ik zou moeten gaan en een full-time baan. Hoewel ik was geweest te doen wat freelance werk, was ik doodsbang! Het had een aantal jaren geleden dat ik fulltime werkte en we waren in New York in plaats van Utah dus het was echt intimiderend voor mij. Ik zet mijn portfolio samen en ging naar buiten. Binnen de week had ik drie geweldige aanbiedingen op het salaris dat ik wilde, en een afspiegeling is van mijn patriarchale zegen, voelde ik duidelijk dat ik moest werken terwijl mijn man voltooide zijn opleiding. Uiteindelijk heb ik het nemen van de baan die het beste geschikt leek voor mijn familie en ik heb nog steeds geweldig contacten uit die. Het was een zegen in veel verschillende manieren.

Hoe kwam DesignMom gekomen en hoe heeft het u geholpen een gevoel van eigenwaarde te behouden?

Omdat het hebben van mijn derde kindje, heb ik altijd op de hoogte van mijn behoefte aan een creatieve uitlaatklep zijn geweest. Het was een moeilijke tijd, die net een grote verhuizing en gaan van twee kinderen tot drie. Het was financieel stressvol, en vervolgens drie weken later was de 11 september aanslagen. Ergens voor de baby's eerste verjaardag had ik een totale afbraak. Ik heb het niet verbinden met mijn baby, maar ik werd gediagnosticeerd met postpartum depressie. Ik was in staat om vrij snel terug te keren naar de gezondheid en begon full-time werken niet lang daarna, dat ook heel wat geholpen. Sindsdien heb ik geprobeerd zeer bewust van het hebben van iets dat helpt me positief te blijven na elk kind te zijn, en ik heb echt nog nooit een probleem met een depressie sinds gehad, deels omdat ik was ervoor te zorgen dat ik iets creatiefs te doen onmiddellijk na het hebben van een baby. Ik weet dat dit niet het geval is voor iedereen, maar een creatieve uitlaatklep is belangrijk voor mij om mentaal gezond te blijven.

Ik heb geprobeerd heel bewust van het hebben van iets dat helpt me positief te blijven na elk kind te zijn, en ik heb echt nog nooit een probleem omdat, deels omdat ik was ervoor te zorgen dat ik iets creatiefs te doen onmiddellijk na een bevalling gehad met een depressie.

Ik ben gestopt met werken fulltime na mijn vierde kindje, en had de vijfde kindje 16 maanden later, en wist zeker dat ik niet terug kon gaan naar full-time werk. Het was gewoon te overweldigend om enige vorm van toezegging of deadlines. Meteen nadat ik had de baby nummer vijf, begon ik na te denken over wat ik zou kunnen doen, dat zou een creatieve uitlaatklep te zijn, want zelfs freelance ontwerp, dat in het verleden zo goed had gewerkt voor mij, was te veel.

Het is gewoon zo gebeurde het dat toen ik mijn vijfde baby, mijn zus begon haar blog, "Oh Happy Day." Ik vond het geweldig, want het was zo fris voor mij, en het was een dagelijkse plek waar ik kon bezoeken die mooie dingen en inspirerende had ideeën. Een paar maanden later, heb ik besloten dat ik kon mijn eigen blog, naar het voorbeeld van mijn zus, over het feit dat een ontwerper en het moederschap en hoe dat verandert hoe ik kijk naar het moederschap te schrijven. Ik realiseer me dat veel moeders zijn ook ontwerpers, maar iemand schrijven over dat voelde destijds uniek.

Er was een enorme ontwerp hausse gaande, en het ontwerp was een big deal. Een populaire tijdschrift op het moment had de slogan, "ontwerpen uw leven", en het idee van opzettelijke over uw leven resoneerde met mij. Ben en ik had heel veel geprobeerd om ons leven te ontwerpen en te zeer bewust over dingen als wat voor soort boeken we brachten in ons huis te zijn, en de aard van de kunstwerken die we verzameld.

Dan was er het feit dat ik een moeder was. Ik was 31, en ik had net de baby nummer vijf. Het merendeel van de vrouwen om me heen in New York hadden hun eerste kindje! Dus ik was hun peer-in leeftijd, maar dan kon ik vol vertrouwen praten over overleven zindelijkheidstraining of het samenstellen van een verjaardagsfeestje en hoe het moederschap werkt. Ik sloeg dit echt hot spot waar design was cool en het moederschap was cool. En hier was ik, een echte designer en ik eigenlijk had vijf kinderen.

LDS_woman_photo_Blair3

Ik ben begonnen met bloggen en ik heb geprobeerd om regelmatig te posten omdat het leek om deze grote creatieve uitlaatklep zijn. En het was geweldig! Er was geen baas; Ik kon bloggen als en wanneer ik er zin in had, op elk moment van de dag. Op dezelfde manier dat grafisch ontwerp als een betere pasvorm dan het interieur had gevoeld, opeens bloggen voelde als een nog betere pasvorm dan grafisch ontwerp. Ik kon helemaal mesh met het moederschap op een manier die geen enkele andere job die bestond voordat bloggen kon.

Aanvankelijk was het niet eens een baan, het was een hobby. Maar vrij snel had ik een lezerspubliek basis en hoewel het geen geld te maken voor een tijdje, kon ik zien dat er potentieel en kon gaan behandelen het als een bedrijf. Wat begon als iets om me te houden van gek is veranderd in deze toevallige carrière. Een paar maanden in Uiteindelijk heb ik mede-oprichten van een website genaamd Kirsty, en nu ben ik een "social media expert" die spreekt op en zet op conferenties en doet de blog. Natuurlijk kon ik niet heb dit voor een carrière opgepakt omdat het niet bestond toen ik een kind was, en ik weet niet hoe lang het zal duren, maar ik kan niet geloven dat ik dit voor het werk doen! Het is deze enorme zegen in mijn leven en ik hou van dat ik geniet ervan. Op hetzelfde moment, ik werk hard, ik in veel uren, en ik ben constant bezig om innovatief te zijn.

Heb je het gevoel dat je in staat om vrouwen binnen en buiten de kerk machtigen door je bloggen?

Ik hoop echt zo. Ik heb een geheugen van pre-blog dagen, toen ik had drie kinderen. We liepen naar de bibliotheek, had ik op een leuke jurk, mijn kinderen zag er schoon en schattig, en iedereen was in een goed humeur. Ik herinner me een vriend rijden en heel lief te zeggen: "Je maakt het moederschap ziet er goed uit, je maakt het er zo leuk." Ik weet dat het moederschap is niet altijd leuk, geloof me! Maar dat was zo'n compliment. Ik hoop dat ik het moederschap er goed uitzien.

Via mijn blog, ik ben niet van plan om dat te doen alsof het moederschap is altijd zalig, maar ik ga proberen en de vreugde in het en een manier om schoonheid in te vinden, zelfs wanneer het is uitdagend. Ja, het is frustrerend om Halloween kostuums te maken, maar laten we het leuk. Ik denk dat het gaat om het vinden wat interessant is voor u, en het maken van dat werk in je moederschap. Voor mij is kunst en design, maar voor iemand anders is het misschien literatuur of wetenschap.

Als ouder vind ik het handig als mensen model dingen die ik niet weet hoe het goed te doen. Ik waardeer het zien van wat werkt voor anderen, zodat ik een template kan hebben en probeer dat in mijn eigen leven. Bijvoorbeeld, ik ben altijd op zoek naar modellen van hoe voorzichtig spreken met uw kinderen. Ik heb hulp nodig! Ook ik hoop dat ik het modelleren voor andere mensen waar ik sterke punten. Ik kan modelleren hoe lief je man en hoe vriendelijk met hem praten. Ik weet hoe dat te doen en ik ben er goed in. Ik kan het model hoe je een leuke activiteit met uw kind te doen, omdat ik weet hoe dat te doen.

LDS_woman_photo_Blair4

Ik weet dat mensen komen niet naar mijn blog om spirituele discussies hebben of leren over het geloof van mijn kerk-dat is niet wat mijn blog gaat over. Maar ik ben op zoek naar een Mormoon die is vrij normaal te portretteren. Iemand die je zou kunnen zijn vrienden met. Ik ben altijd gefascineerd, dat het verder ik van Utah, hoe meer ik besef weet niemand iets over mormonen, of als ze er zijn veel misvattingen. Ik weet dat ik niet openlijk religieuze op mijn blog, maar ik hoop dat ik nog steeds het modelleren van een religieus persoon. Ik wil dingen noemen als we naar de kerk op zondag, of we gezegend de baby, of ik deed het kamp meisjes 'van afgelopen zomer. Ik weet dat we graag in een eigen volk, maar ik zie ook voordelen voor het tonen mormonen als gewone soorten mensen.

Heeft u uw evolutie voelen in sociale media je leven heeft verrijkt als moeder?

Ja, absoluut. Ik ben gevoelig voor nieuwe moeders die me e-mail te vertellen dat ze een blog moeten beginnen! We leven in een dergelijk isolement nu in vergelijking met het verleden, toen je je moeder had in het huis en er waren andere mensen rond. Nu leven we ons leven apart, maar we hebben nog mensen nodig hebben, vooral wanneer onze baby's zijn jong. Bloggen aan de redding! Er is dit blogging gemeenschap waartoe u toegang hebt 24 uur per dag, dat troost en bemoediging en echt advies geeft. Toen ik een nieuwe moeder, deze niet bestond en ik was aan de telefoon met mijn zussen en mijn moeder voor uren op een moment, omdat ik hulp nodig had. Ik herinner me het gevoel voor mensen die niet van hun moeder of hun zus had, maar nu bloggen is veranderd dat. Ineens heb je veel mensen om hulp te vragen en u kunt verbinding maken met een hele wereld van mensen die je nog nooit eerder hebt.

Het andere ding dat bloggen heeft gedaan is te verheerlijken op een goede manier wat moeders doen. Bijvoorbeeld, ik verafschuw de taak van het kopen van mijn kinderen schoenen. Als ik ze bij me, zodat ik de juiste pasvorm kan krijgen, ga ik moeten vechten met hen over het krijgen van de Buzz Lightyear schoenen. Als ik zonder hen, dan ga ik te hebben om drie paren van dezelfde schoen te kopen in verschillende maten om thuis te brengen en de juiste pasvorm. Ik gebruikte om de taak te vrezen omdat niemand leek te waarderen wat een pijn in de nek was. Maar nu, als ik schrijf over het kopen van peuter schoenen op mijn blog, ineens die taak is legitiem; het is een deel van het moederschap dat al die andere vrouwen betreffen, en kan echt waarderen, en ze commentaar met hun eigen verhalen van de schoen te kopen vertrekken.

Zoveel dingen die moeders geen krediet kreeg voor (zoals zindelijkheidstraining, of het uitzoeken van een verjaardagsfeestje) worden nu erkend door blog posts en commentaren, en het bevestigt wat je doet. Natuurlijk, we weten dat die taken waren waardevolle langs en vereisen geen validatie waardig te zijn, maar de validatie is belangrijk. Als je een moeder je gewoon niet valideren vaak krijgen, maar een blog kan bepalen dat.

Wat we koken voor het diner, hoe je samen een kamer, wat klusjes om de kinderen toe te wijzen, etc. Ik ben nu voortdurend op zoek naar: Bloggen is deze enorme persoonlijke zaak, dat heeft me geholpen om te groeien en te waarderen wat ik elke dag te doen geweest de schoonheid in wat het ook is dat we aan het doen zijn.

Als moeder van zes kinderen, hoe doe je alles in evenwicht te brengen dat je doet, en welke instrumenten van het evangelie te doen die u vaak gebruikt?

Balance is ongrijpbaar. Ik weet niet eens wat mensen bedoelen met "balans" meer. Maar ik weet dat er heel specifieke dingen die mij toe om het grote gezin en het werk hebben. Een daarvan is dat mijn man en ik hebben de flexibiliteit in ons werk. Als een of beide van ons had een baan die vereist ons om op een bepaalde plaats op een bepaald tijdstip van de dag, zou de manier waarop we leven ons leven nu niet werken. Het feit dat wij beiden hebben een flexibele planning maakt een enorm verschil en net maakt het leven makkelijker.

Bloggen heeft dit enorme persoonlijke ding dat heeft me geholpen om te groeien en te waarderen wat ik elke dag doe is .... Ik ben nu voortdurend op zoek naar de schoonheid in wat het ook is dat we aan het doen zijn.

Om de paar maanden hebben we opnieuw evalueren van de behoeften van onze familie. Een van de dingen die we hebben gevonden is dat als ik werk tussen de uren van 15:00 en 20:00, het huis en gezin uit elkaar vallen. Zo 15:00-08:00 is heilige tijd. We zijn huiswerk, we doen het diner, we lezen het doen, en ik kijk niet naar mijn e-mail of neem telefoontjes. Op een ander moment in mijn leven, dat zal waarschijnlijk niet zo veel uit, en toen de kinderen jonger waren en de hele dag thuis, het maakte niet uit. Maar het doet er nu. Regelmatig evalueren en het aanbrengen van wijzigingen dienovereenkomstig werkt voor ons zo ver te houden balans gaat.

Naast de evaluaties, proberen we een maandelijks interview te doen met elk van de kinderen waar we praten met ze twee op een. Er is een tekst over Christus als een kind dat zegt: "En Jezus in wijsheid en grootte en genade bij God en de mensen toegenomen" (Lucas 2:52). Dus we baseren hun interview op die vier categorieën: wijsheid betreft hun opleiding en onderwijs; gestalte is hun lichamelijke gezondheid; en genade bij God en de mens is hun spiritualiteit en hun sociale leven. Ben en ik interviewen ze samen, en we houden een klein tijdschrift waar we deze gesprekken op te nemen. In sommige jaren zijn we echt goed in het en we doen het vaak, en een paar jaar lachen we omdat we niet zo goed in. We hebben geen schuldgevoel omheen, we doen wat we kunnen. Aan het begin van het schooljaar of op enig moment is er iets belangrijks gaande is, zorgen wij ervoor dat de kinderen toegang hebben tot een zegen om extra stimulans bieden.

LDS_woman_photo_Blair5

We willen samen zijn en we zoeken naar manieren om dat we tijd samen kunnen doorbrengen. Ik heb het gevoel dat we krijgen dat de fundamentele structuur van het evangelie. Familie gebed is een onderdeel van onze dag; we doen ons best met de Schriften te bestuderen; we zijn in de kerk elke zondag en de kinderen weten we onze roeping serieus. Ze kijken uit naar de gezinsavond, dat deel uitmaakt leuk, deel het leren, en heel veel praktische deel waar we gaan over de agenda voor de week en het adres behoeften.

Hoe is je man ondersteund je als je binnen en buiten hebben gewerkt van de woning?

Niet alle mannen zouden comfortabel met hun vrouw het nemen van een bocht als kostwinner te zijn, of zou comfortabel met beide echtgenoten toe te voegen aan het inkomen in belangrijke manieren. Maar het werkt voor ons en ik denk dat een groot deel van dat is mijn man. Een ding dat is uniek aan onze relatie is dat we het tegenovergestelde "traditionele" rollen hebben ervaren. Hij heeft gezien hoe moeilijk het is thuis met de kinderen, want we hadden een periode waarin hij de stay-at-home vader toen hij zijn afstuderen aan het doen was. Hij weet dat het schema voor onze kinderen zo goed als ik. Als ik moet reizen voor het werk nu, er is geen gevoel van het uitdelen van de kinderen naar de vader die is een soort van onhandig en niet weet wat hij doet. Het huis niet uit elkaar valt als ik weg ben.

Op hetzelfde moment, het was echt goed voor mij om het full-time kostwinner te zijn, dus ik medelevend naar iemand die fulltime werkt zou kunnen zijn. Voordat ik werkte full-time, veronderstelde ik Ben had het makkelijk op het werk met lunchpauzes en volwassen gesprek en niet wordt onderbroken wanneer hij maar nodig is om de badkamer te gebruiken. Maar het werken full-time, realiseerde ik me dat als de kostwinner thuiskomt, is hij uitgeput en is het moeilijk om terug in de familie te duiken. Het ervaren van elkaars rollen was echt geweldig voor ons.

Interessant genoeg, geschakelde we terug, want ik eindigde met een paar baby's, dus ik nodig om thuis te zijn met hen, maar ik heb niet het gevoel dat we ooit terug geschakeld als volledig. Ik heb het gevoel dat we zorgvuldig hebben opgebouwd deze carrières die we flexibel kunnen zijn. Zodra ik klaar was met werken fulltime, zijn we begonnen met een bedrijf samen te doen naschoolse taalprogramma's, waar ik het ontwerp van het bedrijf en hij deed het curriculum. Vanaf daar begon hij te werken als een professor, dat is een zeer flexibele planning, en ik begon met bloggen op hetzelfde moment. Nu, vier jaar later, hebben we deze geweldige situatie waar we allebei kunnen werken vanuit huis. Ben heeft een zeer vaste baan waar, zolang hij zijn uren in en krijgt zijn projecten gedaan, kan hij flexibel zijn. En natuurlijk, is mijn schema volledig bepaald door mij.

Ik weet dat het niet zou werken voor alle koppels om zij aan zij te worden en met elkaar dit veel, maar we houden het en het werkt echt goed voor ons.

Hoe is de Geest u begeleid in het hebben van een gezin en het nastreven van een carrière?

Ik voel het niet zo groot een deal nu, omdat vrouwen meer werken, maar toen ik begon om een ​​gezin te hebben, was het moeilijk voor mij om te zeggen tegen collega-leden van de kerk, "Thuis blijven met mijn kinderen en niet te doen iets anders werkt niet voor mij "en niet het gevoel beoordeeld. Niemand had het over eventuele alternatieven in die tijd, en alles wat ik werd verteld was niet tegen te vechten, en dat, als ik het goed doen, zal ik het houden, dat is gewoon de manier waarop het is. In antwoord op dat, heb ik geprobeerd om te gaan door het invullen van mijn avonden met creatieve projecten, zoals het ontwerpen van een logo voor iemand, maar ik wist dat als ik verlaten alle creatieve bezigheden buiten het moederschap, ik zou gek worden.

Ik wilde doen wat juist was door mijn familie en door de Heer, en dus vanaf het begin van ons huwelijk waren we erg biddend over wat wij zouden moeten doen zou me gezond te houden en mij liefdevol mijn kinderen en opgewonden tijd te besteden met hen in plaats van ontmoedigd. Ik wilde niet in opstand te komen en ik herinner me een gesprek in gebed en zei tegen mijn hemelse Vader dat als Hij wilde dat ik echt thuis te blijven dan zou ik om die te dienen. Maar ik heb nooit het gevoel gehad dat dat was wat hij wilde van mij.

Ik heb absoluut het gevoel dat Ben en ik hebben laten leiden door onze verschillende ervaringen als we naar de Heer gegaan en schetste onze zorgen en onze verlangens. Ik herinner me dat we naar New York verhuisde, waren we niet comfortabel met de verwachting van het werken van 9:00 uur tot 09:00 We wisten dat veel New Yorkers deden het en maakte het werk, maar we wisten dat het niet zou werken voor ons . Dus namen we het aan de Heer en vroeg Hem om ons te helpen een ander pad dat zou werken voor onze familie te zien. En een alternatief pad werd getoond. We konden nooit het pad dat we zijn op nu hebben gezien, zoals de carrières hebben we nu niet bestond. Er is werkelijk geen een patroon; het is over te gaan tot de Heer en de bereidheid om te ontvangen wat Hij ons zal sturen.

Ik waardeerde echt president Uchtdorfs gesprek een paar jaar geleden over creativiteit, dat een dergelijke verschuiving van hoe ik me voelde vrouwen was eerder gesproken was. Ik was zo dankbaar voor, want hij benadrukt dat het goed is om te maken, is het goed om gelukkig te zijn! Ik denk dat het goed is om het moederschap te maken wat je nodig hebt om te zijn, zodat je deze keer in je leven kan waarderen, neem vreugde in je kinderen en help uw kinderen van het leven houden. Er is niet een vast model voor een goede moeder. Ik geloof dat de Heer ontwerpt paden voor ons dat we niet kunnen zien, of zelfs voorstellen. Als je je hart te houden op de juiste plaats en weet waar je prioriteiten zijn, kunt u een manier om uw moederschap te laten werken voor u en voor uw familie te vinden.

In een oogopslag

Gabrielle Stanley Blair


LDS_woman_photo_BlairCOLOR
Locatie: Denver, CO

Leeftijd: 36

Burgerlijke staat: Getrouwd met Ben Blair op 19 augustus 1995 nog steeds getrouwd.

Kinderen: Ralph 13, Maude 11, Olive 9, Oscar 5, Betty 4, 5 juni mos.

Beroep: Blogger (voorheen een grafisch ontwerper)

Scholen bijgewoond: Brigham Young University

Gesproken talen op de Home: Engels

Favoriete Hymn: "All Creatures van onze God en Koning"

Op het web: http://designmom.com en http://kirtsy.com

Interview door Louise Elder . Portretten van Justin Hackworth .

32 Reacties

 1. Robin
  12:24 op 3 november 2010

  Ik ben een enorme fan DesignMom en het is geweldig om deze inzichten uit Gabrielle horen. Bedankt voor een heerlijk interview!

 2. Lindsey
  01:35 op 4 november 2010

  Wow, dit was een geweldige lezen. Zo perfect verwoord door zowel Ontwerp mama en de interviewer. Bedankt voor zo'n inspirerende lezen. Wat een geweldig rolmodel voor moeders overal!

 3. michelle
  05:50 op 4 november 2010

  Prachtig interview. Hield het lezen van meer over Gabrielle. Als ik haar een vraag kon stellen, zou het zijn: hoe maak je je krullend haar te kijken zo mooi te krijgen? Ik heb hulp nodig.

 4. Becca
  07:47 op 4 november 2010

  Wow, dit was heel inspirerend. Een vriend stuurde me een link naar designmom en dit interview-I just love it! Dank u, Gabrielle, voor je wijze woorden en omdat ze zo echt.

  Omdat het een moeder is creativiteit nodig op zoveel niveaus, maar ik hou ervan dat voor Gabrielle creatief zijn is een bewuste keuze en een levensstijl die leuk en kan lonend zijn-dat is hoe het zou moeten zijn.

 5. Rachael
  09:30 op 4 november 2010

  Ik heb het lezen van een ontwerp mama al jaren, en het was zo leuk om meer van de vrouw achter de magie zien. Gabrielle, ik hield van wat je te zeggen had over hoe bloggen helpt ons om meer van de waarde en de schoonheid te zien in wat we doen als moeders-dit is zo'n prachtige punt, en iets wat ik nooit overwogen.

 6. Missy
  08:19 op 4 november 2010

  Dit was zo goed geschreven. Ongelooflijk opbeurend en geruststellend dat we als vrouwen hebben wel de macht om inspiratie te ontvangen voor onszelf en gezinnen.

  Ik voelde mezelf knikken door de hele paragraaf over bloggen en het gevoel gevalideerd en het maken van goede vrienden. Het is net dat voor mij gedaan!

  Wat een geweldig voorbeeld is ze aan vrouwen, zowel in als buiten de kerk. Bedankt voor het delen!

 7. rachelle
  15:21 op 5 november 2010

  Ik volg designmom voor een tijdje nu-sinds ik een moeder ben geweest, en ik echt opkijken naar haar. Ik wil haar voorbeeld van het kiezen en het maken van je leven te volgen. Het is echt een keuze! Duurt slechts een paar werken van onze kant en wat inspiratie

 8. Lisset
  03:50 op 5 november 2010

  Ik wou dat ik kon verwoorden hoezeer dit interview resoneert met mij. dank u Gabby voor uw prachtige en uitdagende perspectief!

 9. liz
  03:56 op 5 november 2010

  wow. Dit was zo'n prachtige en persoonlijk gesprek = bedankt voor het vertrouwen op het internet met deze antwoorden!

  zoveel dingen die je schreef over zijn precies wat ik heb experiencing- geweest had depressie kort voor mijn 3e kind de eerste verjaardag. Ik ben ook het realiseren van Ik mis mijn creatieve uitlaatklep in mijn leven en het is waardoor ik wat ontmoediging en zijn gevoel echt verloren en schuldig over dit jaar. Ik ben zo blij om te lezen over je reis door zulke gevoelens en uw getuigenis van hoe de Heer helpt ons onze unieke paden die niet altijd perfect passen in de kerk cultuur model.

  Ik aanbid je Gabby. Ik zo van je hou! Ik denk niet dat ik weet iemand die mijn creativiteit als jij inspireert!

 10. Cissy
  04:33 op 5 november 2010

  Ik heb echt genoten van het lezen van deze weinig inzicht in je leven. Zeer reële, zeer bemoedigend. Ik denk dat ieder van ons hebben behoefte aan een creatieve uitlaatklep, en het is een zegen als we op hetzelfde moment kunnen creëren en moeder. Flexibiliteit lijkt de belangrijkste thema zijn voor u, en dat is een ding dat ik moet beter worden!

 11. Rachel
  05:01 op 5 november 2010

  Ik helemaal gek op lezen DesignMom. Ik heb genoten van Gabby's blog sinds 2008, en ze maakt het moederschap en het ontwerp echt in elkaar grijpen op een manier die ik niet had gedacht. Ze is een groot voorbeeld!

 12. Heidi
  06:44 op 5 november 2010

  Ga Louise! Hield het lezen van deze en leren over de evolutie van een ontwerp mama en hoe de Geest een rol gespeeld in dit alles. Ik heb ook eens met Missy, helemaal knikken mijn hoofd in overleg tijdens de validatie deel. Groot interview!

 13. Mom in Rutland
  07:33 op 5 november 2010

  Zeer mooi, Sweetheart.

  Love, Mom

 14. de emily
  19:50 op 5 november 2010

  Dank u dank u dank u! Ik hou van lezen Ontwerp mama en gewoon alles over Gabby (Gabrielle? Wat doet ze liever ??) en zijn nieuwsgierig geweest over dit deel van haar leven aanbidden. Hartelijk dank voor het delen.

 15. Robin
  09:52 op 5 november 2010

  Prachtig gesproken, Gabby.

 16. Donna
  04:11 op 6 november 2010

  Gabby, Ik hield van het artikel, ik zal delen. Je bent een grote inspiratie voor ons allemaal. ook, Miss u en uw gezin. Was leuk om dit artikel te zien.

 17. Wendy O
  06:32 op 6 november 2010

  Groot artikel! Ik hou van haar site. Het is geweldig om te lezen over haar familie en haar inzichten. Bedankt!

 18. julia g blair
  13:33 op 6 november 2010

  Wat een heerlijk lezen! Splendid vragen, opmerkelijke en mooie antwoorden! Positieve en provocerend! en WAAR!
  Maakte mijn dag! Miljoenen bedankt! Julia b

 19. Vanessa
  16:44 op 6 november 2010

  Dit was gewoon een echt geweldig interview. De vragen, de tijd en dacht in de antwoorden te zetten. Echt genoten van het lezen van dit en nu ga te raken aan de andere functies!

 20. LIsa
  18:51 op 6 november 2010

  Ik heb Gabby jaren bekend, en ik kan zeggen dat ze een echte persoon en dit interview reflecteert haar goed. Zij en Ben zijn ongelooflijke mensen.

 21. Emily
  09:42 op 6 november 2010

  Wat een mooi interview! Gabby is absoluut in staat geweest om de vrouwen binnen en buiten de kerk te machtigen door haar bloggen. Als een gewone lezer, ik ben echt geïnspireerd door haar creativiteit in moederen. Ik ben ook erg van bewust (en dankbaar) van de subtiele, eerlijke manier ze neemt haar geloof als lid van de kerk in haar berichten.

  Bedankt voor het delen van uw geschenken door zo'n prachtige blog!

 22. natalie
  08:54 op 7 november 2010

  Ik hield van dit interview. je bent geweldig, Gabby!

 23. LobotoME
  12:45 op 7 november 2010

  wat een mooi interview ... .love het concept van een familie thuis avond, hebben we proberen te doen dat elke week ook.

 24. Rachel
  21:23 op 7 november 2010

  Ik hield van het interview. Zo inzichtelijk. Helps me have better perspective for my blog.

 25. Chris
  11:40 pm on November 8th, 2010

  Gabrielle has a knack at making you feel like her friend even if you've never even spoken to her. This was a lovely, insightful, and inspiring interview.

 26. Breena
  8:03 am on November 10th, 2010

  Excellent interview, Louise! I really appreciate her perspective on deliberately designing the kind of family life you want and that motherhood and career are not mutually exclusive pursuits.

 27. heatherhalesdesigns.com » Blog Archive » Making it Look Good
  2:52 pm on November 10th, 2010

  [...] sent me the link to this great interview of Design Mom, I admit I have seen her site a few times but wasn't a regular reader (um, I am [...]

 28. Anna
  19:17 op 11 november 2010

  Ik hou van dit interview. Zo veel.

 29. Khinna Kaminske
  21:18 op 17 november 2010

  Perfect interview. Ze zet zo veel dingen in perspectief, en ik zie mezelf naar beneden een vergelijkbaar pad. Dank je wel, Gabrielle.

 30. Portret van Gabrielle Blair - Designmom
  06:30 op 4 februari 2011

  [...] Om meer over Gabby weten? Hier is een interview met haar op de Mormoonse Women website. Verdeel de [...]

 31. Geo
  11:55 op 4 februari 2011

  Dit kon niet beter. Bedankt voor de schoonheid.

 32. Shannon
  04:52 op 13 maart 2012

  Zo leuk om te horen van een andere creatieve moeder die leeft haar leven zoals zij het ziet, buiten de doos, of misschien het ontwerpen van haar eigen. Bedankt voor het delen van je eerlijkheid.

Geef een reactie

SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline