30 november 2010 door admin

3 Comments

Video: Wat is je grootste angst?

Video: Wat is je grootste angst?

Een MWP Video Production

3 Comments

 1. Kelli
  09:28 op 1 december 2010

  de meest krachtige video tot nu toe.

 2. Robin
  05:40 op 1 december 2010

  Ik ben het eens met Kelli- dit is een krachtige video-valt het direct bij de kern. Ik ben als Sarah- Ik heb veel angsten, maar ik wil als Barb!

 3. Joan Smith
  02:01 op 30 maart 2011

  Zeer interessante vraag en doordachte antwoorden. Ik zeker betrekking op Sarah. Ik ben 66 en nog steeds bezig met een aantal van dezelfde dingen die ik heb gewerkt voor jaren. Ik vond het moeilijk om te leren hoe om dingen over te dragen aan Christus. Ik ben er mee bezig. Ik dank u allen voor het delen.

Geef een reactie

Aangedreven door SEO Platinum SEO uit Techblissonline