2 februari 2011 door admin

28 Reacties

Stewards van Onze Kinderen

Stewards van Onze Kinderen

Sydney Young

In een oogopslag

Sydney Young heeft vijf kinderen, maar ze heeft nooit zwanger geweest. In dit interview, Sydney beschrijft haar reis door vier open adopties en de aanname van de voogdij dan een tiener. Ze is een voorbeeld van toegewijde rentmeesterschap dan kinderen die niet zijn geboren met haar, maar die zijn afgesloten om haar.

Wanneer ontdekte je het hebben van kinderen zou niet makkelijk zijn voor jou?

Toen we begonnen met het proberen om kinderen wisten we dat binnen een jaar en een half was er een vruchtbaarheidsprobleem. Gelukkig hebben we niet zo lang op de onvruchtbaarheid achtbaan door te brengen. De artsen vertelden ons meteen dat we zouden moeten, hetzij om te gaan door middel van een invasieve procedure om zwanger te worden of aan te nemen als we wilden om kinderen te krijgen. Voor ons op dat moment, adoptie was veel meer betaalbaar, want het was de helft van de kosten van medische procedures. We gingen door het proces van het verkrijgen van goedkeuring voor aan te nemen terwijl we leefden in Utah. Daarna zijn we verhuisd toen mijn man, Dave, begon de medische school in Missouri in 2001 We bijgewerkt onze thuisstudie voor adoptie plaatsing toen we daar aankwamen.

Soms zijn mensen maken aannames of dingen die kwetsend kunnen zijn voor paren zonder kinderen zeggen. Was dat uw ervaring?

Toen we in Utah, zouden de mensen plat uit te vragen ons wanneer we gingen om kinderen te krijgen. Dat was moeilijk; het is niet alsof we niet te proberen. In Missouri waren mensen minder invasief, maar ik was meer eenzaam. Het leek erop dat iedereen om ons heen kinderen hadden al, en ze vrienden gemaakt met andere mensen die al kinderen hadden, dus ik had een harde tijd om vrienden te maken. Een keer gingen we naar een school functie, waar er was een vrouw die hoogzwanger was. Haar man was een jaar eerder dan de mijne op school en we begonnen te praten. We maakte grapjes over hoe klein de stad was en hoe er was niets te doen. Ze zei: "Het is zo saai, dus ik gewoon weer zwanger werd." Dave en ik draaide me om en ging weg. Ik ging naar huis en huilde en huilde. Terugkijkend was ik depressief in die tijd en wist niet dat het. Ik vroeg me af waarom ik nam wat meer persoonlijk dan iedereen anders. Het was geen goede tijd voor mij.

Maddy, Sydney, Dave, Jordan, Jamie and Cooper

Maddy, Sydney, Dave, Jordanië, Jamie en Cooper

Wat was de verwachting, zoals als je wachtte op een biologische moeder voor u kiezen?

Ik werkte als office manager voor een fysiotherapie-centrum in de stad en Dave studeerde. Elke dag als ik thuis kwam dat ik het antwoordapparaat te controleren om te zien of we een telefoontje van onze maatschappelijk werker. Er was nooit een. Tot slot, op 6 december 2001 was ik alleen thuis op mijn lunchpauze en er was een boodschap. Toen ik belde de maatschappelijk werker terug, zei hij dat hij nodig had om zowel Dave en mij te praten; Ik vertelde hem dat ik op het hoofd naar school, vindt Dave, en bel hem terug. Het kostte me een eeuwigheid om Dave te sporen op zijn school, want we hadden geen mobiele telefoons. We gingen naar huis en belde hem terug en hij zei dat hij had goed nieuws: we hadden al opgepikt door een geboorte moeder. De maatschappelijk werker was er geweest toen de biologische moeder had ons uitgekozen en was in staat om ons een aantal van de dingen die ze graag over vertellen ons-we vonden om te reizen, we leuk klonk, en ze vond de manier waarop we de beurt genomen zou het over elkaar in onze brief aan potentiële geboorte moeders. We hebben ook een van haar eisen: we waren beiden teruggekeerde zendelingen. Ze noemde ons de "Scooby-Doo paar" omdat wij in onze brief over hoe onze families waren echt in Scooby-Doo had geschreven.

De geboorte familie contact met ons op. De volgende stap in het adoptieproces was een face-to-face ontmoeting. Ik was zo zenuwachtig om hen te ontmoeten, ik voelde alsof het was een interview. Wat als ze niet willen dat we? Ik kwam uiteindelijk tot het besef dat als dingen niet werken en haar baby werd geplaatst bij ons, zou dit de enige keer dat ik zou krijgen om de geboorte moeder te ontmoeten, en ik wilde iets doen om de baby te vertellen over zijn of haar 'hebben buik mama '. Die gedachte hielp me te kalmeren wat. Dave's vader werd aangenomen. Hij wachtte tot na de dood van zijn ouders op te zoeken zijn geboorte moeder. Het betekende zoveel voor hem alleen maar te weten waar hij vandaan kwam en om de verbindingen te maken.

Ik kwam uiteindelijk tot het besef dat ... dit de enige keer dat ik zou krijgen om de geboorte moeder ontmoet zou kunnen zijn, en ik wilde iets doen om de baby te vertellen over zijn of haar 'buik mama' hebben.

De geboorte familie was LDS dus we ontmoetten in het lokale ringgebouw. Toen we daar aankwamen om het gebouw, ik voelde me alsof ik was van plan om te kotsen. We gingen in, een ontmoeting met de maatschappelijk werker voor een paar minuten en dan nam hij ons in om de biologische moeder te ontmoeten. Ze had haar moeder, die is nu slechts Oma M. aan onze familie gebracht. We brachten een paar uur praten en het krijgen van deze geweldige familie weten. Hoewel ik voelde me als de bijeenkomst was een interview te zien of ze graag met ons in persoon, waren ze zeer zeker over het plaatsen van bij ons en wilde alleen maar om ons te ontmoeten. Het soort gooide me. Bijvoorbeeld, Oma M vroeg of we hadden een wieg. Ik vertelde haar dat we nog niet had gekregen een, ik kon het niet hebben alleen maar wat zitten leeg! Ze zei: "Is het niet spannend, kun je er nu een krijgen!" We hadden een box / wieg gekregen toen we werden goedgekeurd, voor het geval hadden we een last minute adoptie. En we hadden een autostoeltje / wandelwagen combo gekocht. Voordat we naar Missouri was verhuisd had ik al werken in deeltijd bij de Gap. Ik heb bijna elke cent verdiende ik op kinderkleding. Ik had twee volle baden, een van meisje kleding en een van jongen kleren.

Ze wilden de namen die we hadden uitgezocht, zodat wanneer de baby geboren was ze zou weten wat te noemen (ze wist niet of het een jongen of een meisje op dat punt) weten. Ze echt opende ons te openen adoptie. We zijn verliefd geworden met de geboorte familie, en besefte ze waren niet eng, dat ze hadden het beste belang van dit kind in het hart. Hoe gelukkig is het kind dat extra mensen die haar lief heeft? We hopen dat door het hebben geopend adopties zal het een beetje makkelijker op de kinderen, zodat ze niet zo veel vragen over waarom ze zijn, de manier waarop ze hebben.

Toen we vertrokken Dave vroeg of hij de biologische moeder's buik kon aanraken. Ze had gehoopt dat we zouden vragen en zei ja. Ik kreeg van haar buik, ook, die netjes was te raken, maar om eerlijk te zijn was ik een beetje jaloers op een zelfzuchtige soort manier, omdat ik nooit zwanger was geweest.

Zij was het gevolg op 21 januari, en we wachtten tot onze families vertellen totdat we naar Utah voor de kerst, en ze hadden een douche voor ons. Na de kerst begon het wachten. Ik begonnen met de opleiding van iemand over mijn werk over te nemen in de hoop dat deze adoptie uitgewerkt. Maar ze wist dat er een kans dat ik zou blijven, ook. We hebben niemand in de kerk of de school over de adoptie te vertellen, maar ze moesten weten op het werk dat ik was van plan te stoppen wanneer de baby kwam.

21 januari kwamen en gingen. We hoorden niets. Ik kon er niet tegen langer, en op de 24ste brak ik naar beneden en belde onze maatschappelijk werker. Hij ging door en riep en kwam erachter dat ze ging de volgende dag te worden opgewekt. Om 10:55 op 25 januari, negen maanden voor de dag dat we voor het eerst goedgekeurd voor adoptie, kregen we een telefoontje van onze maatschappelijk werker zegt onze baby was geboren om 10:39 Hij zei dat ze had bruin haar, bolle wangen, en neus haar geboorte moeder. Ze opende haar ogen meteen. Maddy, onze dochter, houdt het verhaal over Scooby-Doo op de TV in de verloskamer en hoe ze keek recht in die richting horen. Ze weet dat ze heeft de neus van haar buik mama's.

We gingen naar het ziekenhuis twee dagen later. Haar biologische moeder had al het papierwerk te beëindigen haar ouderlijke rechten ondertekend. Maddy was helemaal van ons. Haar geboorte familie had gevraagd om er te zijn voor plaatsing. Het is verbazingwekkend hoe je zo gelukkig en zo verdrietig tegelijk kan zijn. De biologische moeder doorgegeven Maddy uit haar armen recht in de mijne. Er waren veel tranen, en het was een dag die we nooit zullen vergeten. We werden ouders. Ik werd een moeder.

Op onze vijfde huwelijksverjaardag, 16 augustus 2002, hebben we verzameld in de Nauvoo tempel met Maddy en drie oma's, een grootmoeder haar geboorte, zodat ze kon worden afgesloten voor ons.

Het tweede kind aan uw familie, Jordanië, join is Afro-Amerikaans. Voor sommige gezinnen is het een moeilijke beslissing om kinderen van een ander ras te nemen. Wat heb je het gevoel dat je nodig om te overwegen bij de beslissing om een interraciale familie te worden? Hebt u een specifieke technieken te gebruiken om er zeker van Jordanië te maken vilt volledig opgenomen in zijn nieuwe familie en nooit meer "anders"?

Wanneer Maddy draaide men, werden we goedgekeurd opnieuw vast te stellen. We wisten dat we gingen verhuizen naar Detroit op dat punt dus we wisten dat als gevolg van de demografische gegevens in Detroit, zou de baby waarschijnlijk Afro-Amerikaan. We steken veel van het denken in onze beslissing en deed veel onderzoek over de vaststelling van de trans-raciaal. Ik herinner me een verhaal over een zwarte vrouw die door een witte familie had aangenomen. Ze zei dat ze voelde dat ze accepteerde haar als lid van de familie, maar niet als een zwarte lid van de familie. Ik wil dat onze kinderen worden geaccepteerd en geliefd, om zich veilig voelen, maar om te weten dat we erkennen hun erfgoed. We hebben een poging om boeken die diversiteit tonen, aankoop poppen die zwart zijn te kopen, hebben foto's van Jezus met zwarte kinderen gemaakt. We hebben familieleden die een inspanning te maken.

LDS_woman_photo_Young8
Als er meer baby's beschikbaar waren, LDS Family Services in Detroit verwerkte meer adopties dan ze nu doen. Veel baby's van Detroit werden door families in Utah aangenomen. Onze maatschappelijk werker merkte meteen dat ze voelde als een van de doelen van deze kinderen komen in Utah huizen was om mensen de ogen en harten te openen voor het feit dat we allemaal hetzelfde zijn.

Mijn moeder heeft zwarte kleinkinderen. Mijn neefjes en nichtjes hebben neven die bruine huid hebben. Dat is gewoon de manier waarop het is. We hebben nog geen negatieve reacties van onze families. Ze zijn zeer positief geweest.

Soms Afro-Amerikanen voelen zich ongemakkelijk met witte gezinnen vaststelling van zwarte kinderen. Heb je ooit afkeuring van mensen tegenkomen in de Afro-Amerikaanse gemeenschap?

We hadden veel positieve reacties. Hoewel we nooit negatieve reacties gehad, kon ik alleen maar zeggen als iemand afgekeurd. Ik zou in openbare plaatsen in Detroit te gaan en weten wie goedgekeurd en wie niet.

Heeft u het gevoel dat er witte mensen die niet goedkeuren van witte gezinnen met zwarte kinderen?

Ja, zeker. Het gaat in beide richtingen. Voor mij lijkt het alsof die houding komt vaker voor buiten de kerk dan in de kerk. We hebben echt positieve reacties gehad hier in Utah. We zeker op te vallen als we uit en over. Gelukkig gezin met zwarte kinderen worden steeds hier vaker voor.

Ik wil dat onze kinderen worden geaccepteerd en geliefd, om zich veilig voelen, maar om te weten dat we erkennen hun erfgoed.

Zoals Jordan ouder heeft gekregen, heeft hij merkte dat hij anders is?

Jordan was net beginnen te beseffen dat hij er anders uitzag dan ons toen we onze tweede zoon Cooper in 2008 Cooper aangenomen is ook Afro-Amerikaanse. Ik weet Jordan houdt van het hebben van iemand anders in de familie die op hem lijkt. We willen graag om ze te vinden van een mentor, een jonge man, hopelijk een terugkeer zendeling die hen kan helpen bij het omgaan met de problemen die komen uit het opgroeien zwart in een tijdje familie. Zo veel als ik niet graag toe, van al het lezen en het onderzoek dat ik heb gedaan, onze kinderen zal hoogstwaarschijnlijk niet het gevoel dat ze passen in het geheel met de zwarte wereld, of de witte. Maar we hopen dat door de toetreding tot peuterspeelzalen (er is een fantastisch hier in Utah) en de introductie ervan in andere zwarte kinderen in blanke gezinnen aangenomen, kunnen ze vrienden die zich in dezelfde situatie zijn ze te vinden.

Na de vaststelling van Maddy, Jordanië, en Cooper, werd je vergezeld door een tienerzoon. Hoe heeft Jaime zich bij uw familie?

Jaime toegetreden tot onze familie toen we verhuisden naar Utah in 2009 Hij was zestien. Hij had in onze wijk in Michigan geweest. Jaime's moeder overleed toen hij twaalf was. Dave was zijn zondag school leraar en daarna zijn Young Men's leider. Dave's roepingen in de kerk volgde Jamie als hij ouder werd. Jaime begon meer tijd doorbrengen met ons. Hij zou komen na de kerk en aan alle kinderen 'verjaardagsfeestjes. Dave zou hem naar 'guy' films die ik had geen belang bij dat zien!

We brachten Jaime uit voor Cooper's afdichten van een paar maanden voordat we gingen verhuizen, om hem te laten zien wat Utah was en hem rond. We wilden hem om te gaan met ons. We gaven hem de kans om live met ons mee en hij koos ervoor om te komen. We hebben voogdij. We hem niet te nemen omdat we niet willen zijn verleden familieband verstoren. Zijn moeder was de tempel waardig, dus hij wil worden afgedicht om haar.

Jamie with the younger children

Jamie met de jongere kinderen

De voogdij heeft echt goed uitgepakt. Het is geweldig geweest. Hij is zo geweldig met de jongere kinderen! Ik denk dat voor Jaime was een gemakkelijkere overgang omdat we niet proberen weg te nemen van zijn verleden van hem. Iedereen in onze familie heeft een 'buik mama', dat is wat wij noemen het, dus hij past precies goed in. We hebben onze strijd en leermomenten met hem gehad. We hebben een spoedcursus 'tiener' gehad! Maar over het algemeen, het is echt, echt goed. Hij verdiende zijn Eagle Scout Award en zijn middelbare school diploma. Nu is hij het nemen van een missionaris voorbereiding klasse op Utah Valley University en bereidt zich voor om een ​​missie dit najaar te dienen. We zijn zo trots op hem!

Een heleboel keer adoptie kan een emotionele achtbaan. Heeft u ooit een slechte ervaring als u door het adoptieproces ging?

In tussen Jordanië en Maddy hadden we een mislukte plaatsing. Het was het moeilijkste wat ik ooit heb meegemaakt. In 2003 hadden we naar Detroit verhuisde en een nacht kreeg ik het gevoel dat onze maatschappelijk werker zou gaan om ons te bellen de volgende dag. De volgende dag onze sociaal werkster deed oproep. Hij zei dat we hadden is gekoppeld aan een geboorte moeder. We waren enthousiast; we wisten over de baby voor een paar weken voordat ze geleverd. Ze werd geboren op Thanksgiving Day. We noemden haar Sophia en bracht haar naar huis twee dagen later. Ze was zo klein, zelfs niet £ 6. We kozen ervoor om een ​​"at risk" plaatsing te doen. Dit betekent dat we brachten Sophia huis voordat haar biologische moeder haar ouderlijke rechten in de rechtszaal had beëindigd. Een week later kregen we een telefoontje van de maatschappelijk werker: Sophia's birthmother had haar gedachten veranderd en de maatschappelijk werker kwam om haar te krijgen. Ik wist dat het kon gebeuren, maar ik had niet geïnternaliseerd is. Het verwoest me. In het begin voelde ik gewoon medelijden met mezelf. Dave had medelijden met Sophia en wat voor leven ze zou hebben. Het kostte me een tijdje om rond te komen met dat. Het was moeilijk om te rouwen voor haar. Het is niet zoals het hebben van een baby sterven. LDS families geloven als een baby sterft, zullen ze weer met de baby. Deze baby zal ons nooit meer, zullen we nooit weten hoe ze is of wat ze doet.

De snelle zondag nadat we haar kwijt was iedereen opstaan ​​om hun getuigenis te geven in de avondmaalsdienst. Mensen zeiden hoe dankbaar ze waren voor dit en dat. Ik was zo bitter. Vervolgens had ik de gedachte: "Maar ik ben hier in de kerk. Ik ben er nog. "Het was echt een bevestiging voor mij van mijn getuigenis, dat ik geloof dat het evangelie waar is wat er ook gebeurt.

Uw jongste dochter, Sara, was een verrassing. Hoe is dat zo gekomen?

In 2008, had Cooper's geboorte moeder hier in het ziekenhuis in Detroit en vroeg om haar baby te plaatsen. Ze was bang dat we, als zijn adoptieouders, zou haar haten omdat ze hem wilde geven. Ze werd weggeblazen dat we haar wilde ontmoeten en laat haar foto's te maken, dat we waren zo dankbaar voor haar en blij om Cooper te hebben. Negentien maanden later liet ze tot de geboorte weer te geven en vroeg om nog een baby te plaatsen: Sara. Ze vertelde LDS Family Services, dat ze nog een baby een jaar eerder had geplaatst met hen, en de maatschappelijk werker ons belde om te zien of we geïnteresseerd zijn in het nemen van Cooper's zus zou zijn. We hadden naar Utah verhuisd en waren niet eens op zoek te nemen toen we dat gesprek 21 december 2009.

Baby Sara

Baby van Sara

Wist u aarzelen om Sara te nemen?

Dat deed ik niet. Maar we hadden net een huis gekocht, dus financieel we wisten dat het moeilijk zou zijn omdat er goedkeuring vergoedingen. De andere keren dat we aangenomen waren we financieel voorbereid, want we waren van plan. Maar het werkte. Het was een wonder financieel. Dave's werk was net veranderd de manier waarop hij werd betaald en het geld dat we nodig hadden was gewoon gedropt in onze schoot. We vertelden de kinderen op kerstavond in een speciale brief van de Kerstman die een nieuwe zuster kwam. Cooper en Sara's birthmother is blij dat ze samen kunnen zijn in dezelfde familie.

Wanneer u verzegeld tot Sara, het was de vierde keer dat een afgedicht om je kind! Hoe was het om naar de tempel te worden afgedicht om elk van uw kinderen?

Net als Maddy, werd Sara afgedicht om ons op onze trouwdag. Ik herinner me dragen mijn getuigenis eens en zegt: "No offense naar mensen die kinderen in het verbond geboren zijn, maar wordt afgesloten is een zoet extraatje! Het is geweldig! "Ik bijna wens iedereen het kon doen, want het is echt een leuke ervaring, vooral voor oudere kinderen. Maddy herinnerde Cooper's verzegelen en nu herinnert ze Sara's afdichting ook. Ze kreeg een tempel te hebben raden omdat ze acht was. Ze was echt enthousiast.

Er is een citaat dat zegt: "Adoptie is over rentmeesterschap, niet het eigendom." I love it! Het hebben van onze kinderen verzegeld, ik heb niet het gevoel dat we hen uitroeien hun geboorte families, maar dat we hun geboorte families hebt toegevoegd aan onze familie. We zijn allemaal rentmeesters van onze kinderen. We hebben geen eigen hen. Ze zijn alle kinderen van onze hemelse Vader. Het afdichten van de macht is niet van plan af te snijden van hun uitgebreide familie-het is alsof we al deze grote grote familie. Ik zou graag familiegeschiedenis hun geboorte families 'te doen.

Het hebben van onze kinderen verzegeld, ik heb niet het gevoel dat we hen uitroeien hun geboorte families, maar dat we hun geboorte families hebt toegevoegd aan onze familie. We zijn allemaal rentmeesters van onze kinderen.

Wat is het moeilijkste deel nu?

Nu ben ik een harde tijd vinden van tijd voor mij. Maar deze kinderen zullen slechts weinig voor een tijdje en dan zullen ze op school. Het leven is nu gek, maar het is een goed gek. Het is geweldig, ik kan me niet voorstellen dat Sara geen deel uitmaakt van onze familie, en het is verbazingwekkend hoe snel ik zo gevoeld, ook al waren we niet van plan haar. We voelen ons compleet. We voelen ons vol. Het leven blijkt helemaal anders dan je van plan was, maar soms is het veel beter dan je van plan was.

In een oogopslag

Sydney Young


LDS_woman_photo_YoungCOLOR
Locatie: Utah

Leeftijd: 38

Burgerlijke staat: Gehuwd op 13 jaar

Beroep: Moeder

Scholen bijgewoond: Ricks College, Utah Valley University

Favoriete Hymn: "O Mijn Vader"

Interview door Marintha Miles . Foto's van Christina Dixon , Cortney Finlayson en Cassandra Pierce.

28 Reacties

 1. Sophia
  01:35 op 2 februari 2011

  Ik werd blessd hebben er voor het afdichten van Cooper en Sarah ... twee van de meest bijzondere ervaringen in mijn leven geweest.
  Ik ben echt dankbaar om te weten Syd.
  Dank u voor het zijn een vrouw van geloof en kracht geven aan anderen.
  ~ Soph

 2. Selina
  13:43 op 2 februari 2011

  Syd, je bent zo mooi! Ik scheurde een beetje remebering dit alles ... het artikel is echt gewoon heerlijk !!! i love you!

  ~ Selina

 3. Angie
  01:52 op 2 februari 2011

  Mooi verhaal en prachtige familie.

 4. Lisa Fuller
  02:00 op 2 februari 2011

  Hield van het artikel. Het was zo goed geschreven. Ik luister graag naar adoptie verhalen. Adoptie is echt een mircle. Ik hou van mijn aangenomen 3 jongens. Ik ben zo dankbaar dat ik was in staat om met u te blijven tijdens adoptie Nathan's en maak kennis met uw familie weten. Bedankt voor het nemen van ons in.

 5. Marintha Miles
  04:14 op 2 februari 2011

  Ik hield ervan uitgenodigd in Sydney en Dave's huis. Ze deelde openlijk het verdriet van de kinderloosheid, de anticipatie en de vreugde van het hebben van elk kind mee van haar familie, en het verdriet van een adoptie die niet tot wasdom komen. Een van de grote dingen over Sydney is haar scherp bewustzijn van gevoelige kwesties in transracial adopties. Ik denk dat ze loopt deze weg comfortabel.
  Een ding waren we niet in staat aan te raken op, maar Sydney geuit voor mij, is haar verdriet voor koppels die niet zo gelukkig zijn geweest in het adoptieproces. Ik was in staat om elk van hun kinderen te ontmoeten en te zien de veiligheid en de warmte ze elkaar voelde als Sydney reageerden op hen. Sydney is een geweldige vrouw met een diepe inhoud en intuïtie ten opzichte van anderen. Ik voel me gelukkig dat ze hebben geïnterviewd.

 6. Charyce
  17:49 op 2 februari 2011

  Syd,
  Je bent altijd zo een inspiratie voor mij. Is het niet verbazingwekkend wat een wonder dat je hebt geleefd! Dit verhaal bracht tranen in mijn ogen net te denken terug op het allemaal. Uw familie is echt buitengewoon.
  Wij houden van en missen je!
  -Charyce

 7. Kristi
  07:47 op 2 februari 2011

  Mooi verhaal over een werkelijk opmerkelijke vrouw en familie! Bedankt voor het delen met ons uw vreugden en een inspirerend voorbeeld van geloof, doorzettingsvermogen, en het moederschap.

 8. Katie
  12:34 op 3 februari 2011

  Je hebt zo veel goede keuzes gemaakt in je leven, lieve Sydney. Ik ben zo blij dat je verhaal wordt gedeeld met zo veel. Ik hoop dat je wat slaap, Supermom krijgen! Jouw vriendschap is zo dierbaar.

 9. Cheryl
  08:44 op 3 februari 2011

  Wat een hartverwarmende, inzichtelijke verhaal. Dank je wel voor de bereidheid om het te delen!

 10. Michele
  09:04 op 3 februari 2011

  Naar mijn mooie 'geadopteerd' dochter, Syd:
  Wat een geweldig interview! Je bent echt een geweldige vrouw. Hartelijk dank voor de goede zorgen van mijn kleindochter, Maddy, samen met haar broers en zus. Je bent een zegen voor ons gezin. Onze liefde voor jou is eeuwig.
  Michele, Amy (buik mama), Mickey en Leah :)

 11. Aimee Thompson
  12:03 op 3 februari 2011

  Sydney was zo mooi! Ik heb vier nichtjes en een neef die zijn aangenomen in onze familie. Ik heb nooit het scala van emoties die gepaard gaan met de invoering totdat het ervaren met mijn zus begrepen. Een dergelijk proces, maar een zegen. Onze familie is zo gezegend door het wonder van de adoptie. Hartelijk dank voor het delen van je verhaal.

 12. Lydia
  12:50 op 3 februari 2011

  Bedankt voor het delen!
  Ik herinner me een van mijn vrienden opgroeien moet worden afgedicht om haar familie in de tempel (haar vader bekeerd toen ze ongeveer 7) en ik was zo jaloers dat ze kreeg om naar de tempel voor 12!

 13. Tanya
  02:22 op 3 februari 2011

  Syd,
  Je bent echt een inspiratie. Bedankt voor dit verhaal. Het doet me denken aan hoe de dingen werken niet altijd hoe we willen of plan, maar ze altijd werken.

 14. Tamra
  15:58 op 3 februari 2011

  hi! birthmom van 14 jaar hier! i LOVE adoptieouders die het snappen en die verspreiden! dit zijn dingen folx zal alleen begrijpen door het horen van dit soort getuigenissen.
  mijn verhaal en de jouwe begint met acute teleurstelling, maar zijn we niet de gelukkigen ?!

 15. Oma Nancy
  18:10 op 5 februari 2011

  Wij houden van deze prachtige kinderen. U kunt vertellen dat ze weten dat ze deel uitmaken van een liefdevolle familie, omdat ze veilig en gelukkig. Alle vijf van uw kinderen hebben het leven van al uw uitgebreide familie verrijkt en we voelen ons bevoorrecht om te helpen nuture ze op geen enkele kleine manier die we kunnen.

 16. Kathie
  10:27 op 5 februari 2011

  Hi Syd,
  Groot interview! Ik herinner me nog levendig ontmoeten Jordan's biologische moeder voor de eerste keer. Ik vroeg haar hoe ze vond ons bureau. Ze zei dat ze was op zoek naar de Gouden Gids en onze ad-sprong van de pagina, en ze wist dat God was haar te vertellen wie te bellen voor de adoptie. Het is echt een wonder hoe de Heer werkt met de geboorte moeders om hen te helpen hun kinderen, waar Hij wil dat ze gaan. Uw voorbeeld is echt een geweldige reis van geloof, moed, en de adel als een dochter van God. Bedankt voor het delen van je adoptie verhaal. Het is echt inspirerend.

  Liefde,

  Kathie

 17. Tatiana
  14:23 op 6 februari 2011

  Wat een mooie familie!

 18. Jennie
  06:01 op 8 februari 2011

  Syd,

  Dit interview was erg ontroerend om te lezen. Hoewel ik wist dat je alleen maar een korte tijd voordat je verhuisd, heb ik niet alle details over uw reis naar het moederschap. Bedankt voor het delen. Het was mooi! Wou dat we leefden dichterbij!

 19. Alana DeGooyer
  10:06 op 8 februari 2011

  Wat een mooi verhaal! Ik herinner me de eerste keer dat ik je eerste kleintje. Gefeliciteerd, Jonge familie - we zijn zo, zo blij voor je!

 20. Kristin Hughlett
  12:02 op 14 februari 2011

  Wat een geweldige familie. Ik hou van uitzicht van Sydney op adoptie, ze is recht op. Ik had het geluk om te weten Sydney en ze was een geweldige steun voor mij als ik ging door het adoptieproces.

 21. Erin Walker
  06:23 op 14 februari 2011

  Syd, dat was zo leuk om te lezen. Melody mailde me om me te vertellen dat je een interview op de Mormoonse vrouwen gehad en zo kwam ik hier om het te lezen. Ik huilde in en uit het gehele artikel. Het is echt leuk om te weten alles wat je meegemaakt hebt, het verdriet en het geluk, en hoe alles bij elkaar kwamen om de familie die je hebt nu te maken, en de persoon die je nu bent. Je verhaal is inspirerend en het is zo veel meer betekenis, omdat ik weet dat je bent zo'n trouwe en geweldig persoon.
  Ik ben blij dat jullie gelukkig in Utah zijn! We missen je!

 22. handsfullmom
  08:33 op 14 februari 2011

  Bedankt voor het delen van uw opmerkelijke verhaal. Je hebt een prachtig gezin.

 23. Terri Wagner
  11:31 op 16 februari 2011

  Prachtig verhaal. En je bent zo goed. Trans raciale adopties extra uitdagingen, maar zoeter beloningen. Dank u voor het herinneren ons allemaal van de bijzondere voorrecht moeten we rentmeesters van de kinderen van onze hemelse Vader zijn.

 24. Cassandra
  04:42 op 17 april 2011

  Ik ben zo gezegend om u als mijn zus. Wat een voorrecht om je te zien opgroeien tot zo'n mooie dochter van God te zijn. Je bent het verhogen van een mooie familie aan de Heer

 25. Michelle A.
  08:56 op 18 juli 2011

  Syd Dus blij dat ik eindelijk een kans om uw verhaal te lezen. Wat een geweldige pad van uw moederschap heeft genomen. Uw kinderen zijn mooi! Ik ben zowel een adoptiekind en een adoptiemoeder en geloof volledig dat kinderen niet altijd kunnen komen van de manier waarop we zouden hen te verwachten. Het is niet hoe ze in deze wereld, dat van belang is gekomen. Je bent verbazingwekkend Syd!

 26. Sabrina
  05:00 op 5 augustus 2011

  Dit verhaal maakte me aan het huilen. Het is zo geweldig om dit soort verhalen te horen. Mijn moeder is een maatschappelijk werk regisseur, en het is zo zeldzaam om gezinnen die willen veel kinderen te nemen, vooral met verschillende achtergronden. Ik vind het jammer dat Sydney niet in staat was om haar eigen kinderen te hebben wanneer ze gewenst om, maar ze is de zegen van de levens van deze kinderen elke dag, en ik bewonder haar voor haar moed en liefde.

 27. Nancy
  02:17 op 24 augustus 2011

  Open adoptie is zo veel gezonder zijn dan gesloten. Ik gaf mijn baby meisje tot 27 jaar geleden. Ik heb nooit de familie ontmoet. Ik kreeg een brief te sturen met mijn baby, en de familie schreef een soort van "vorm" dank je brief terug. Ik zou alles doen voor een versnapering van de informatie door me te laten weten dat ze veilig en gelukkig was gegeven. Ik ben er vrij zeker van dat ze me vergeten was en deed alsof ik niet bestond. Dank u, dank u, dank u voor het eren van de birthmoms van uw kinderen en de zorg voor hen ook!

 28. Sheryl
  09:58 op 26 augustus 2012

  Syd,
  Je verhaal is zo ontroerend. Ik heb gehoord dat verschillende stukken van je verhaal, maar dit is zo geweldig, ik ben blij dat het in de voltooiing horen. We zijn allemaal rentmeesters van onze kinderen, ongeacht de manier waarop ze naar ons toe komen. Gordon B. Hinkely eens waarschuwde dat we altijd onthouden dat "onze" kinderen zijn van onze hemelse Vader, dat hij zijn rechten niet aan hen heeft afgestaan ​​en dus moeten we ze behandelen met respect en liefde. LOVE dit interview. Dank u voor het doen van het!

Geef een reactie

Aangedreven door SEO SEO Platinum uit Techblissonline