23 maart 2011 door admin

15 Reacties

In Perfect Harmony

In Perfect Harmony

Liz Shropshire

In een oogopslag

Liz Shropshire is de oprichter en directeur van de Shropshire Music Foundation, die gratis muziekinstrumenten en instructie geeft aan voormalige kindsoldaten en vluchtelingen in Kosovo, Oeganda, en Noord-Ierland. Sinds 1999 zijn meer dan 10.000 jongeren deelgenomen aan Shropshire Music Foundation klassen.

Wat heeft u muziek aan kinderen slachtoffer zijn van oorlog leren?

Ik deed mijn undergrad bij BYU in muziek compositie en theorie. Daarna ging ik naar de University of Southern California en studeerde film scoren. Ik was van plan om een ​​beroemde filmcomponist en de wereld veranderen. Ik werkte in die industrie voor een tijdje, maar ik bleef met mijn ouders vragen om huurgeld. Na een paar jaar van die kreeg soort oude en ik besloot dat ik nodig om een ​​maandelijkse controle komende inch hebben Dus besloot ik om emotioneel gestoorde kinderen te leren, deels omdat ik een lesbevoegdheid niet nodig had, maar ook omdat ik niet wil gewoon iets doen voor geld. Ik wilde goed te doen.

Liz leading 400 kids singing tolerance songs together at end of summer tolerance camp, Kosovo 2001.

Liz toonaangevende 400 kinderen zingen tolerantie samen liedjes aan het einde van de zomer tolerantie kamp, ​​Kosovo 2001.

Bijna al deze kinderen waren in bendes. Sommige van de meisjes hadden prostituees voor een lange tijd. Er was veel drugsgebruik. De kinderen waren in en uit de gevangenis. Tot dan toe had ik echt goed in elke baan die ik had gedaan, maar deze, was ik gewoon in over mijn hoofd. Ik had niet de straat smarts. Ik was niet erg goed in het eerste jaar. Maar ik heb al deze geweldige training.

Mijn tweede jaar werd ik aangenomen bij een betere school waar de kinderen niet mochten uw leven bedreigen. Een van de leraren op die school wilde dat ik haar kinderen piano te leren. Ik zei: "Ik ben geen pianoleraar. Ik ben een componist. "

Ze zei: "Je bent echt een goede leraar en een muzikant. U kunt natuurlijk leren. "Na een tijdje maakte ik veel meer geld met mijn prive-studenten dan van mijn onderwijs.

Ik wilde altijd iets doen om te helpen. Ik wilde naar India en ontmoet Moeder Theresa. Ik wilde naar een weeshuis te beginnen in Nepal. Maar ik zou nooit het geld voor gehad. Ik was gewoon schrapen door. Ik bleef maar denken, Someday zal ik iemand ontmoet en ze zullen zeggen: "Oh je bent zo getalenteerd. Je hebt zoveel te bieden. Ik zal uw weg naar dit land te gaan en doen dit ding betalen als je gewoon zal werken voor gratis. "Maar natuurlijk, dat gebeurt niet in het echte leven.

Ik had ook altijd willen reizen, dus dat is wat ik deed. Ik zou genoeg geld om te reizen krijgen, dan zou ik terug naar LA te komen en te werken wat meer. Het voelde erg egoïstisch, echt egocentrisch.

In 1996 ging ik naar Noord-Ierland en dat was de eerste keer dat ik zag de gevolgen van oorlog op kinderen. Ik liep over deze protestantse wijk. Gebombardeerde huizen hadden deze afschuwelijke muurschilderingen op hen van mannen met maskers en wapens breken deuren en uitspraken als: "We zullen niet overgeven tot we krijgen wat we willen." Ik zag deze kleine jongen, ongeveer acht jaar oud, lopen in de straat helemaal zelf. Hij was gebogen over en hij rookte een sigaret. Toen hij dichterbij kwam zag ik zijn gezicht. Hij zag eruit als een tachtig-jarige. Ik voelde me zo slecht voor dit kind het leven in deze buurt. Terwijl ik liep door de stad en keek dichter bij de kinderen, ik zag deze look in hun gezicht, dit achtervolgd, gehard look.

Liz teaching Catholic and Protestant children together in singing class, Northern Ireland 2005.

Liz onderwijs katholieke en protestantse kinderen samen in zangles, Noord-Ierland 2005.

Ik was in Belfast voor de Algemene Conferentie. Ik vond de kapel en ging naar binnen en ging zitten en ik keek naar de kinderen om me heen en ze niet helemaal uitzien als de kinderen die ik had gezien op straat. Ik zag dat niet hardheid. Ik zag dat niet gesloten in de zaak. Maar ze hadden geleefd in exact dezelfde situatie als de straatkinderen. Ik begon te huilen. Ik heb geen een woord dat werd gezegd dat de hele conferentie herinneren. Ik huilde de hele tijd en schreef en schreef en schreef dat het gewoon niet zo te zijn dat.

Dat is toen ik besloot dat ik wilde iets aan door oorlog getroffen kinderen te helpen. Maar ik wist niet wat het was. Ik ben een componist, dus ik dacht dat ik zou een stuk muziek die de wereld zou veranderen schrijven. Ik was van plan om muziek te gebruiken van al deze landen en kinderen uit deze landen als onderdeel van het orkest. Ik een hoop muziek uit Noord-Ierland verzameld en ik begon te kijken naar andere landen.

Toen in 1999, reed ik naar het huis van een van mijn piano studenten en luisteren naar NPR. Ze werden interviewen vrouwen uit Kosovo die in vluchtelingenkampen in Albanië leefden. Ze vertelden een verhaal dat ik hoorde een miljoen keer toen ik eenmaal was in Kosovo. De Serviërs zouden gaan in het dorp, de mannen gescheiden van de vrouwen, en dan de vrouwen en de kinderen zouden worden verteld om te vertrekken, om te lopen naar een ander land. Terwijl ze zouden gaan zouden ze geweerschoten horen, maar ze waren zelfs niet toegestaan ​​om te draaien en te zien wat er met de mannen. Ze hadden in Albanië kwamen aan en werden in vluchtelingenkampen leven. De omstandigheden waren verschrikkelijk. Maar het ergste was dat ze niet wisten wat er met de mannen in hun leven, hun vaders, zonen, broers was gebeurd.

Op het moment had ik eigenlijk een vliegticket naar Europa. Ik vond een in Duitsland gevestigde groep die werkt in Kosovo, de Balkan Sunflowers. U betaald uw manier om het land te krijgen en dan gaf je ze een paar honderd dollar om uw kosten van levensonderhoud te dekken nadat u bent gearriveerd. Je hebt met hen gegeten en geslapen met hen en ze zorgden voor jou. Ik dacht dat ik zou gaan spelen met kinderen en dragen water voor de vrouwen. Maar toen ik was in gesprek met mijn buurman, zei ze, "Liz, niet alleen gaan om te gaan. Doe wat je het beste doen en neem een ​​muziekprogramma aan de kinderen. "Onze LDS mid-singles groep deed fondsenwerving werf verkoop en begon ik contact opnemen met de fabrikanten van instrumenten. Uiteindelijk ben ik met ongeveer $ 5000 waard van instrumenten.

Onze LDS mid-singles groep deed fondsenwerving werf verkoop en begon ik contact opnemen met de fabrikanten van instrumenten. Uiteindelijk ben ik met ongeveer $ 5000 waard van instrumenten.

Ik wilde instrumenten die klein genoeg dat de kinderen ze in hun zak konden zetten waren en niemand kon het weg te nemen van hen. Ik wilde ook iets dat ze leuke dingen kunnen spelen op hebben. Mijn broer had me een Ierse pennywhistle een paar jaar voor gezien en ik begon te spelen veel en vond het erg leuk. Dus besloot ik om de Ierse pennywhistles en harmonica krijgen. Als je een goede harmonica het zal echt mee en hetzelfde met pennywhistles.

Ik werd toegewezen aan Gjakove, de zwaarst getroffen plaats in Kosovo. De mensen waren terug in Kosovo uit Albanië en de meeste van hen werden in IDP wonen (intern ontheemden) kampen. Het kamp begon ik te werken in een steenfabriek die ongeveer 350 mensen in het had, maar drie van hen mannen. De rest waren vrouwen en kinderen. Ze waren allemaal benieuwd wat er met hun mannen er gebeurd was en wist niet of ze gingen ze levend of niet te zien.

Liz with Kosovar homeless children living in shelter camp, 2004.

Liz met Kosovaarse dakloze kinderen in opvang kamp, ​​2004.

Ik nam een ​​volleybal de eerste dag ging ik naar het kamp. De kinderen waren buiten wilde lopen. Zij maakten wapens uit alles. Ze hadden echte wapens en echte wapens, ook. Ik begon te spelen balspelen met hen en ze vechten zou beginnen en ik zou zeggen: "Stop met vechten of ik ga naar de bal te nemen en naar huis gaan." Maar natuurlijk ik spreek Engels en zij spraken Albanees, dus ik don ' t weet wat ze echt dacht dat ik zei.

Na ongeveer een uur Ik raapte de bal en ik begon te vertrekken. Een van de vrouwen kwam naar buiten en greep me. Ze nam me mee naar haar kamer en alle vrouwen in het kamp in deze kamer hadden verzameld. Er was een zeventien-jarig meisje die al weduwe was. Ze spraken Engels dus ik sprak met hen door haar. Ze kon niet geloven dat ik was daar spelen met hun kinderen. Ze begon me te vertellen over zichzelf, en deze vrouwen, ze me aangenomen. Ze werd mijn familie daar. Ik gebruikte om te slapen in het kamp een nacht per week en het was altijd een feest. Ik voelde me zo geliefd bij de vrouwen.

Uiteindelijk heb ik een verblijf van zes weken en tegen het einde gaf ik les vijf muziek lessen per dag, zes dagen per week in de plaatselijke school en vier lessen per dag, zes dagen per week in het kamp. Dit kamp dat zo, zo, zo verdrietig waren geweest werd een plaats met het leven in het. De wandeling naar het kamp was ongeveer vijfenveertig minuten en het laatste kwartier van de wandeling alles wat je kon horen waren deze instrumenten ik had meegebracht. Het was niet mooi-de harmonica's waren in de toonsoort C en de pennywhistles waren in de sleutel van D-maar de verandering was geweldig in dat kamp. Het werd een plek vol leven. Ik zag het gebeuren met de vrouwen, ook. Hoewel de lessen waren voor de kinderen, werden de vrouwen meer lachen.

Aan het eind van zes weken, had ik al mijn spaargeld. Ik zou maxed out mijn credit cards voordat ik vertrok. Ik had alles besteed om over naar Kosovo en doe dit programma. De scholen terug in LA zeiden: "Wij houden van wat je doet, maar we gaan je ontslaan als je niet terug kunt krijgen. School is begonnen. "

Dus ik zei tegen de kinderen: "Ik heb om te vertrekken." En zij begon te huilen. Ik had nog nooit gezien dat de kinderen huilen. Ik had gezien dat ze naspelen beul. Ik had gezien jonge kinderen vallen volwassen vrouwen. Ik had gezien allerlei spullen, maar ik had nog nooit gezien dat ze huilen. Dus ik zei: "Ik weet niet hoe ik ga het doen, maar ik beloof je dat ik zal terugkomen."

Liz teaching at Paboo IDP camp, Uganda 2007.

Liz lesgeven op Paboo vluchtelingenkamp, ​​Oeganda 2007.

Hoe heeft u uw non-profit stichting op te richten en hoe wordt het opgebouwd?

Terug in Los Angeles gaf ik een open haard en aan het eind van het Ik zei: "Ik moet terug naar deze kinderen krijgen. Ik weet niet hoe ik ga het doen. "Een van de vrouwen kwam daarna en zei:" Als u wilt een non-profit beginnen, zal ik uw accountant zijn. "Een andere vrouw aangeboden aan het worden advocaat. Ze deden het papierwerk en begon de Shropshire Music Foundation.

Onze hele stichting is op vrijwilligers gebaseerde. Toen ik begon, mijn enige rolmodel was deze andere NGO's (niet-gouvernementele organisaties) die fenomenale multi-million-dollar-programma's inhuren tonnen locals. Dus dat is wat ik dacht we moesten zijn, maar ik heb nooit, nooit het geld voor iets dergelijks gehad. We hebben niet eens een kantoor. Als ik niet in het buitenland, mijn moeder laat me over haar eettafel nemen. We hebben een kamer die we gebruiken in Kosovo. In Oeganda, maken we gebruik van welke kamer we blijven inch Een lokale familie in Noord-Ierland laat me bij hen wonen. Dus dat zijn onze kantoren. We hebben twee full-time medewerkers. Een van hen is mij en een van hen is onze Kosovo programmadirecteur die ook regisseert het programma in Oeganda.

In Kosovo is dit hele programma van teenage vrijwilligers. Die eerste zomer heb ik de taal niet spreken en ik leerde 100 kinderen in een klas. Een twaalf-jarig meisje vrijwillig aan al mijn lessen te vertalen. De volgende zomer kwam ze naar me toe en zei: "Kan ik weer voor je vertalen?"

Ik zei: "In plaats van het vertalen, waarom niet ik je leren hoe te leren en dan kunnen we meer kinderen bereiken." Haar vrienden begon te zeggen: "We willen dit ook doen," en dan hun vrienden.

Nu zijn deze kinderen rennen elk aspect van het programma: ze leren de klassen, schrijven lesplannen, wonen training een keer per week, en wekelijks samenkomen om te praten over wat er gaande is in hun klassen en elkaar advies te geven. Ze besluiten de nummers die we gaan zingen, de nieuwe dorpen gaan we naar. Ze vrijwilliger 20 uur per week tijdens het schooljaar en 30 uur per week in de zomer, alle zonder loon. Er zijn kinderen die alles, kinderen die reden om te haten en boos hebben verloren. Sommigen van hen leefden in kampen zo recent als zes maanden geleden. Ze konden net had medelijden met zichzelf. In plaats daarvan hebben ze gekozen om agenten van verandering in hun gemeenschap. Als ik hen vraag wat we doen, zeggen ze: "We leren kinderen de vrede door middel van muziek."

Shropshire Music Foundation is een non-religieuze organisatie. Je opzet religieuze liederen te sluiten van je repertoire. Waarom heb je op deze manier het opzetten van de stichting?

Elke plaats waar ik ben geweest waar er oorlog is geweest, is de godsdienst gebruikt als een wapen. De oorlog in Kosovo werd gezien als christenen doden Albanezen. De Serviërs-de-christenen zou letterlijk een baby te doden en snijden de naam van Jezus in het lichaam van de baby en dan zeggen de ouders: "Je vuile moslims verdienen het niet om een ​​baby te krijgen."

Ik vond het echt belangrijk voor mensen om te zien dat ik in hun samenleving kunnen leven en een goed christen zonder te forceren op hen. Maar iedereen weet dat ik een Christen. Ik heb gehad kinderen komen naar me toe in Kosovo, vooral vlak na de oorlog, en fluisteren in mijn oor: "Bent u een Christen?" Ik zou zeggen dat ik ben en dat ze terug zouden fluisteren, "dacht ik zo. Ik ben ook. "Maar ze waren fluisteren. Het was zeer, zeer stil, omdat de Serviërs zoveel wreedheden in naam van het christendom had gedaan in onze gemeenschap. Er waren gewoon niet fuzzy gevoelens ten opzichte van het christendom.

Ik vond het echt belangrijk voor mensen om te zien dat ik in hun samenleving kunnen leven en een goed christen zonder te forceren op hen.

Ik wil ervoor zorgen kinderen weten dat ze niet uit wat ze geloven bent van harte welkom om een ​​deel van ons programma. Ons programma is een veilige plek.

Waar woon je?

Toen ik voor het eerst begonnen met het programma zou ik in Kosovo is gedurende zeven maanden per jaar en dan zou ik terug naar Amerika komen en fondsenwerving. Zodra de Kosovo kinderen het programma kon lopen en we begonnen naar andere landen, het veranderd. In een ideale jaar, zou ik drie maanden in elk land, en drie maanden in Amerika. We hadden een ideaal jaar en dan de economie crashte. De laatste twee jaar heb ik moest in Amerika veel meer dan gebruikelijk.

Wat zijn de grootste uitdagingen uw organisatie wordt geconfronteerd? Welke persoonlijke opofferingen heb je gemaakt voor de stichting? Wat zijn je doelen voor de lange termijn?

De grootste zwakke schakel in onze stichting is fondsenwerving. En de belangrijkste reden daarvoor is dat ik onze fondsenwerver. Ik ben een echt goede programma directeur. Ik ben een goede leraar. Maar ik ben geen goede fondsenwerver. Ongeveer 600 mensen steunen ons elk jaar. Als de economie slecht is geworden, zijn mensen nog steeds doneren aan ons, zelfs als ze minder hoeven te doneren. Het aantal mensen doneren aan ons is niet gedaald. Dat betekent echt veel voor me.

Ik heb geen spaarrekening; Ik gebruikte dat al mijn eerste reis. Ik niet betaald de meeste van de tijd. Op dit moment boord van onze stichting dringt ik betaald $ 500 per maand. Als ik moet kleren voor het spreken te kopen, ik moet mijn creditcard te gebruiken, en ik kan niet altijd het af te betalen. Dus ik zou zeggen dat de grootste persoonlijke offers is dat ik moet leven met een aantal persoonlijke schulden-en ik haat schuld. Kan me niet schelen dat ik niet een auto of een huis of iets dergelijks hebben. Maar ik hou er niet van persoonlijke schuld.

Liz with Pabo IDP Camp singing class, Uganda 2007.

Liz met Pabo IDP Camp zangles, Oeganda 2007.

Mijn doel op lange termijn persoonlijk is dat ik betaald. Ik ben niet in de schulden zo veel; alles wat ik moet doen is betaald te krijgen een jaar en ik ben uit de schulden. Mijn doel gebruikt te zijn dat ik zou betalen en krijgen ook dat we een pensioenfonds zou hebben. Ik zie niet dat ooit gebeurt. Maar als ik tenminste kan beginnen betaald krijgen dan kan ik beginnen met het maken van mijn eigen pensioenfonds. Maar voor de stichting, mijn doel is dat we gewoon blijven deze voor de rest van mijn leven doen en dat tegen de tijd dat ik sterf hebben we een heleboel andere mensen doen het en het blijft gaan.

Je kwam naar Kosovo zonder te weten wie of zelfs maar te weten de taal. Hoe ben je uitgegroeid tot een geaccepteerd onderdeel van de gemeenschap?

Toen ik voor het eerst daar aankwam, het niveau van vertrouwen dat mensen hadden voor mij want ik was een Amerikaanse was uitzonderlijk. Mensen die ik niet ken zou komen en koester me en zeggen: "Ga terug naar Amerika en vertel iedereen dank u", omdat wij hen had gered. Nu zijn ze lang niet zo open, maar omdat ik er vlak na de oorlog, ze waren heel erg open voor buitenstaanders.

De vrouwen die mij in het kamp aangenomen maakte zeker een verschil. En ik was ook in de gemeenschap aanvaard vanwege de manier waarop ik gekleed. Het was 110 graden buiten. Het merendeel van de hulpverleners waren niet erg fatsoenlijk kleedt. Ik was natuurlijk. Dus ik weet het niet. Ik denk dat ze zag dat ik geen geld had, dat ik niet leefde beter dan ze waren.

Liz teaching in Kosovo, 2004.

Liz onderwijs in Kosovo, 2004.

Je hebt gewerkt in delen van de wereld waar de leden van de kerk zijn er maar weinig tussen. Hoe blijf je geestelijk gevoed en gedrenkt?

Ik zeker niet zou doen wat ik nu doe zonder mijn missie naar Nova Scotia. De enige beste beslissing die ik ooit gemaakt was om te gaan op mijn missie. Het veranderde mijn leven. Ik heb geleerd om persoonlijke openbaring te ontvangen. Werd ik vertrouwen in mijn kennis van het evangelie en in staat om andere mensen te praten over het in een manier dat ze veilig gevoeld. Ik werd meer een leider, meer georganiseerd.

Omdat onze missie was de laagste dopen in de wereld, de zendings-president zei dat we elke mogelijkheden moeten gebruiken om in de gemeenschap. Mijn muziek opende deuren die niets anders deed. Ik leidde een gemeenschap musical. Ik vulde voor de lokale koordirecteur als hij het niet kon maken vanwege sneeuwstormen. We begonnen met een kinderkoor in een gemeenschap die nog nooit had gehad. Ik leerde een twee maanden durende compositie klasse in de plaatselijke middelbare school. Mijn missie hielp me beseffen dat ik een doel kan stellen en als ik voelde mijn hemelse Vader wilde dat ik om het te doen, het maakte niet uit wat iemand anders zei of hoe "out there" leek. Ik zou het kunnen doen.

Ik zou niet in staat zijn om dit te doen zonder de Schriften. Er is geen manier. Ik hou van de Schriften. Het Boek van Mormon na dit te doen is zo'n andere ervaring. Ik herinner me terug in LA iemand in de zondagsschool zei: "Waarom is het Boek van Mormon zo vol van de oorlog? '

Ik zei: "Omdat het grootste deel van de wereld vooral gaat over de oorlog. We krijgen in dit redelijk veilig land om te leven en we zien het niet aan de overkant van de straat, maar de wereld niet. "Mormon kregen nooit iets anders dan een soldaat. Hij probeert het te verlaten, maar hij kan niet wegblijven. Hij weet dat hij gaat krijgen gedood door deze jongens, maar hij is het opstellen van teksten voor hun kinderen. Als ik boos, als ik pijn, ik denk van verbazingwekkende voorbeeld van liefdevolle in weerwil van wat er met ons Mormon.

Ik weet niet hoe lang ik zal in "dit land" of deze staat van zijn enkel, maar ik ga mijn eenvoudigheid gebruiken om zo veel als ik kan doen. Ik kan dingen doen single zijn dat ik niet kon doen als ik in een andere situatie.

Hoe is je wordt enkel beïnvloed wat je doet?

Single zijn is niet mijn doel, maar een tekst las ik al snel nadat ik begon de stichting echt hit me: "Ik wijd tot hen dit land voor een beetje seizoen, totdat ik, de Heer, zal anders voor hen ... En het uur en De dag is niet aan hen gegeven, waarom laat ze reageren op dit land als voor jaren, en dit zal draaien tot hen voor hun goede "(LV 51:16-17). Ik weet niet hoe lang ik zal in "dit land" of deze staat van zijn enkel, maar ik ga mijn eenvoudigheid gebruiken om zo veel als ik kan doen. Ik kan dingen doen single zijn dat ik niet kon doen als ik in een andere situatie. Hoewel het misschien niet wat ik zou kiezen, het is zeker wat heeft bewezen een ongelooflijk gelukkig prachtig leven voor mij. Het is omdat ik ben single, dat ik dit kan doen. Hoe kan ik me niet verheugen in dat?

In een oogopslag

Liz Shropshire


LDS_woman_photo_ShropshireCOLOR
Locatie: Arizona, Kosovo, Belfast, Oeganda

Leeftijd: 49 gaan op 36

Burgerlijke staat: Single

Kinderen: Ongeveer 10.500 tot nu toe, leeftijd 2-26

Beroep: Oprichter, voorzitter, en de International Program Director van Shropshire Music Foundation

Bezochte scholen: BYU, USC

Thuis gesproken talen: Engels en Albanees

Favoriete Hymn: "Houd van Onze Heiland"

Op het Web: www.TeachingChildrenPeace.org

Interview door Annette Pimentel . Foto's gebruikt met toestemming.

Deel dit artikel:

15 Reacties

 1. Liefdadigheid
  07:05 op 23 maart 2011

  Bedankt voor dit interview. Ik hield van het lezen over Liz en alles wat ze heeft gedaan. Ik wil net als haar:).

 2. Kanten
  07:55 op 23 maart 2011

  Wat een geweldig leven! Bedankt voor het delen van je verhaal, Liz. Ik ben absoluut doneren aan de oorzaak.

 3. Belachelijk en de Sublime - 23 maart 2011 «De Belachelijk en de Sublime
  06:22 op 24 maart 2011

  [...] De laatste profiel op Mormoonse vrouwen is een vrouw die probeert om muziek in oorlogsgebieden te delen. [...]

 4. Susan
  08:03 op 24 maart 2011

  Dit is prachtig en hartverscheurend. Dank u.

 5. Meredith
  10:12 op 24 maart 2011

  Je bent geweldig Liz! Ik hou van de puurheid van je hart. Ik wou dat ik een miljoen dollar te geven aan uw stichting, omdat ik het zou doen in een hartslag. God zegene u voor uw goedheid.

 6. Kalli
  03:10 op 25 maart 2011

  Zoveel dat ik over dit interview. Hoe inspirerend. Ik hou van dat je je muzikale talenten om mensen te helpen op een onorthodoxe manier. Hoewel ik ben een muzikant die in Uganda nu en het klinkt als een geweldig programma om betrokken te zijn, ik respecteer en waardeer dat uw stichting benadrukt met behulp van lokale vrijwilligers om de programma's te draaien. En ik hou van dat u hebben erkend hoe religie te houden dat het een splijtzwam. Ik zal zeker doneren. Ik hoop dat ik op een dag zal zijn zoals jij :)

 7. Jennifer
  06:19 op 27 maart 2011

  Wat een inspirerend en geweldig interview! Je bent zo'n voorbeeld van hoe ieder van ons de wereld, een persoon, een act op een moment kan veranderen. Ik ben zo onder de indruk van je moed, geloof en kracht. Moge de Heer u blijven zegenen als je Hem en onze broeders en zusters te dienen wereldwijd.

 8. Roze
  07:55 op 28 maart 2011

  Voor mij zijn er geen woorden om uit te drukken hoe belangrijk je werk echt is ...
  Dank u. Dank je wel!

 9. Nicole
  07:41 op 28 maart 2011

  Ook ik heb een verlangen om iets te helpen en te veranderen sinds ik klein was doen voelde - en ik hou ook van reizen. Je verhaal bracht tranen in mijn ogen, doe je zo veel goed, het moedigde me dat ook ik zal een manier vinden om een ​​dergelijke drastische verschil maken, tot die tijd zal ik de ondersteuning van uw zaak.

 10. Dorothy
  22:28 op 28 maart 2011

  Heel erg bedankt voor dit.

 11. britt
  18:48 op 29 maart 2011

  WOW! Hoe inspirerend! Wat een geweldige manier om te leven. Bedankt voor het delen van dit interview.

 12. Gavin Duckworth
  19:17 op 29 maart 2011

  Liz,

  Je bent geweldig! Ik was in uw wijk in Los Angeles (Westdale 2) jaar geleden. Het is ongelooflijk om te horen wat je hebt gedaan sinds u begon op je reis. Trouwens, je was de beste gospel leer leraar die ik ooit heb geleerd door!

  Gavin

 13. Liz Shropshire
  16:36 op 2 april 2011

  Dank je wel Annette voor al haar harde werk, en aan iedereen bij de Mormoonse Women's Project for waaronder ik! Ik ben absoluut weggeblazen te worden vermeld op deze website met de andere vrouwen die hier zijn. Ik heb het lezen van hun interviews en hou echt wordt geassocieerd met hen in dit project. Ze zijn geweldig.

  Aan iedereen die een geschreven commentaar-dank je wel voor al uw prachtige woorden en gedachten. Je hebt me echt vernederen. Neem gerust contact met me op via Facebook of onze website als u wilt meedoen!

  (En Gavin, speciale dank voor het herinneren van mij! Ik hield van die wijk en de mogelijkheid om daar les te geven.)

 14. Brenda
  16:59 op 17 april 2011

  Je hebt echt de reine liefde van Christus. Je bent een grote inspiratie voor mij.
  Ik heb net een donatie gedaan aan uw Charity :)

 15. Barbara Hatch
  08:01 op 29 april 2011

  Ik ben al een fan en supporter van Liz Shropshire geweest ... 5 jaren, nu? Liz? En nu tel ik haar als een echte vriend. Ik ben de moeder van 7 kinderen en en muziekleraar. Ik was op zoek naar een manier om vreugde te dragen aan een wereld van verdriet, zelfs al was ik mijn huis niet kon verlaten om dit te doen. Lezen over Liz in de Ensign mijn leven veranderd. Het veranderde de manier waarop ik gezien mijn leer, mijn geld, alles. Gelieve te steunen haar, iedereen die dit leest. Ze is het echte werk. Ik HOUD van Liz, het werk dat ze doet, en de vriend en voorbeeld ze is geworden voor mij en mijn kinderen!

Laat een reactie achter

Aangedreven door SEO SEO Platinum uit Techblissonline