18 juli 2011 door admin

5 Reacties

Snapshot Portrait: Merinda Cutler

Snapshot Portrait: Merinda Cutler

Austin, TX, 18 juli 2011

De eerste keer dat ik besefte dat mijn hemelse Vader van me hield was toen ...

... Ik op de universiteit, het volgen van lessen in de zomer term bij campus was rustig, langzamer, en een beetje eenzaam. In die extra tijd op mijn eigen, begon ik me af of alles wat ik had geleerd mijn hele leven echt waar was, of als ik zou gewoon gehersenspoeld. Ik vroeg me af of er een God was helemaal.

Ik besloot om het te nemen om de Heer in gebed. Ik zette mijn rugzak op een late namiddag, en gingen naar de bergen in de buurt van mijn slaapzaal. Ik herinner me zitten op een rots en gewoon bidden harder dan ik ooit had gebeden, God vragen of Hij is er echt, pleiten voor een soort van teken dat onweerlegbaar zou zijn.

Plotseling keek ik op van mijn gebed, het gevoel hopeloos, naar de zon dip zie beneden over de horizon, met licht glorieus streaming in mijn ogen. Tranen stroomden over mijn gezicht als ik besefte dat ik was gestuurd wonderbaarlijke teken ik kon begrijpen. Ik wist op dat moment wat ik altijd had gekend, en had over en voelde, maar had onlangs gekomen om te twijfelen. Hij leeft, en niet alleen dat, maar Hij kent mij persoonlijk en wilde dat ik weet zonder twijfel dat Hij hoorde mijn gebed.

Voor kers op de taart, ik toevallig een camera bij me die avond. Dus ik brak een snelle foto van dit standpunt, voor het geval ik de waarheid van mijn ervaring in de toekomst zou kunnen twijfelen. Voor de jaren die foto zat gevestigd op mijn prikbord, als een liefdesbrief van mijn hemelse Vader, doet me denken aan onze intieme rendez-vous tijdens mijn seizoen van de twijfel.

Ik heb niet dat prachtige zonsondergang foto niet meer, je zult moeten gewoon op mijn woord te geloven. Het is waarschijnlijk ergens in mijn bestanden of dozen, vermengd met andere liefdesbrieven van mijn Schepper-echografie foto's, geschriften en reisverslagen, haarlokken van mijn baby's eerste kapsels, zaden gered van mijn tuin, tragedies overleefd. Maar de liefde brieven blijven komen, zowel tastbaar en vluchtig in een blik van mijn liefde, convenanten vernieuwd, een uitbarsting van openbaring, een tintelend gevoel van top tot teen, een rust temidden van de storm van vandaag.

Ik ben vol van dankbaarheid voor die eerste glimp van glorie aan de horizon jaar geleden. Het leerde me wat te zoeken in alle glorie (en vuil) die voor ons liggen voor mij in het leven.

Foto's van Natalie Portugal .

Heeft u een verhaal dat u wilt delen? Leer hoe u uw eigen Snapshot Portrait leggen hier .

Deel dit artikel:

5 Reacties

 1. Margaret [Mags] Maurice
  18:34 op 18 juli 2011

  Wat een prachtig poëtisch bericht. Bedankt voor het delen.

 2. Zoals Sistas in Zion
  11:55 op 19 juli 2011

  Mooi! We houden van hoe je ze belt "Love letters van mijn Schepper."

 3. Mode
  10:56 op 20 juli 2011

  Dit is mooi Mindy! In onze dagen in Chipman, ik bewonderde je zelfvertrouwen. U heeft altijd leek te weten wie je was en wat je wilde uit het leven. Je verhaal is zo mooi geschreven. Congrats.

 4. Melloney
  10:17 op 31 juli 2011

  Gee wliilrkes, dat is zo'n geweldige post!

 5. Allyson Gurney
  10:38 op 26 juli 2013

  Wow, Mindy,

  Ik ben je moeder en ik wist niet eens over deze tot nu toe 24 juli in Duitsland. Als een moeder ik voel dat ik soms miste de mooiste dingen over mijn kinderen - zeker over jou.
  Wat een prachtig beeld van u!

Laat een reactie achter

Aangedreven door SEO SEO Platinum uit Techblissonline