20 juli 2011 door admin

20 Reacties

Zoals Sistas In Zion

Zoals Sistas In Zion

Sista Bijenkorf en Sista Laurel

In een oogopslag

Sista Bijenkorf en Sista Laurel begonnen hun blog, Zoals Sistas in Sion, als een manier om contact te houden met elkaar en uiten hun gevoel voor humor. Maar omdat zij anderen uitnodigen om te lachen met hen over wat het betekent om Mormon zijn, en in het bijzonder, wat het betekent om een Afrikaans-Amerikaanse Mormon zijn, heeft hun blog gegroeid. Het is niet alle pret en spelen met deze twee wel: Ze spreken eerlijk over de eenzaamheid en de misverstanden die ze hebben ondervonden als culturele minderheid in de kerk en hoe humor, vriendschap en trouw blijven ze aan de gang.

Hoe kwam je op het concept voor "Zoals Sistas in Zion"?

Sista Bijenkorf: Sista Laurel werd af te stappen en ik ben niet de beste in het houden van contact met mensen nadat ze weg zijn. De blog was iets wat we wilden doen om samen en echt plezier hebben net aangesloten blijven. Wij denken dat we grappig en we denken dat er dingen zijn die gebeuren binnen onze kerkelijke organisatie die zijn echt grappig en we wilden om te kunnen benadrukken dat.

Er zijn zo veel wegen binnen de LDS kerk en een aantal van de dingen die zouden kunnen ernstig zijn voor sommige mensen misschien grappig voor mij. Zo werden een vriend en ik een keer een grapje over het kopen tempel beveelt aan de achterkant van het Marriott Center, maar een ander persoon kreeg zeer beledigd dat we zelfs zouden grapjes als dat. Ik wil in staat zijn om te praten over dingen en niet over Mormon mensen aan te vallen ons omdat ze naar ons kijken en nemen we niet Mormon.

Hebben mensen ooit boos door dingen die je zegt op de blog?

Sista Laurel: Als we de dingen in het echte leven tegen iemand zeggen als Afro-Amerikanen die niet kijken of klinken als wat iemand ervaart een LDS persoon te zijn, die persoon niet per se weten dat we LDS, dus toen we maken een grapje zoals het kopen van tempelaanbevelingen ze misschien beledigd oorzaak krijgen ze niet weten dat we lachen vanuit de religie. Op onze blog, iedereen weet dat we LDS, dus ik denk dat ze het gevoel hebben dat we lachen met hen, niet lachen om hen. En we zijn; we vinden humor in onszelf en in onze eigen ervaringen. Dus voor het grootste deel hebben we niet vinden dat LDS mensen worden beledigd door wat we zeggen.

We houden het licht. We zijn geen leerstellige blog. Het is duidelijk gewoon onze meningen. Ik denk dat de grappige ondertoon van de blog houdt mensen in een lichte bui. Als we een Mormoonse doctrine blog en had niet het element van humor mensen zouden meer kracht niet met ons eens, maar omdat we dat licht lijkt het niet op zijn plaats voor iemand om een ​​harde en directe onenigheid hebben met ons.

Wat maakt jouw blog anders dan andere Mormoonse vrouwen blogs?

Sista Bijenkorf: Onze lezers willen vermaakt worden en ze willen lachen om dingen die ze misschien niet normaal hebben de mogelijkheid om te lachen in een groep. Maar ze willen ook weten dat we mensen zijn, we zijn mensen, en we hebben gevoelens. Ik denk niet dat we begonnen met dit te verschillen van andere Mormoonse vrouwen zijn, maar we wilden worden opgenomen in de mormoonse vrouwen blogs. Ik denk niet dat alle Mormoonse vrouwen zijn gelijk, noch zijn hun blogs gelijk, en dus wilden we om te worden opgenomen in het gesprek van de Mormoonse vrouwen. We richten ons vaak op de humor, maar soms gaan we in ernstige zaken en levenservaringen. Ik vind het heel interessant dat een heleboel keer, toen we aan het schrijven bent over meer serieuze onderwerpen, krijgen we mensen die zeggen "dat was echt verfrissend om deze kant van je te zien."

Wie ziet u als uw doelgroep?

Sista Bijenkorf: Het begon dat we wilden om te kunnen lachen onder elkaar. Maar sommige van de eerste reacties die we were door de niet-leden die zei dingen als: "Mijn dochter is zwart en sloot uw kerk, maar ik heb niet het gevoel dat ik haar dingen kan vragen." Ik krijg reacties van mensen die zeggen dat dit de eerste keer dat ze ooit echt in staat geweest om een ​​glimp van de lichtere kant van het mormonisme te krijgen, omdat we zo ernstig en we Mormonen kunnen afstandelijk over dingen zijn.

De manier waarop we beschermen onze heiligheid is zo geheimzinnig dat het een afknapper voor veel buiten de kerk. Bijvoorbeeld, we hebben een lezer die de leden gevraagd: "Wat gebeurt er in uw tempels? 'En de leden vertelde haar:" Nou, het is heilig, praten we niet over. "En toen kwam ze naar me toe met de vraag die ze zei dat het de eerste keer dat ze ooit had gehoord iemand de tempel aan haar uitleggen op een manier die ze kunnen begrijpen. Ze vertelde me dat het meestal zo'n afknapper omgaan met Mormonen omdat we nooit praten over de dingen die ze wil weten over.

Ik ben misschien niet Mormon als Zuster Jones is Mormon, maar ik ben zeker Mormon. Ik kan geen christen zijn als Zuster Jones is een christen, maar ik ben zeker een christen. En we wilden gewoon om die dingen te benadrukken en te brengen in de christelijke en niet-christelijke gemeenschap en de Mormon en de niet-Mormoonse gemeenschap.

Ik ben misschien niet Mormon als Zuster Jones is Mormon, maar ik ben zeker Mormon. Ik kan geen christen zijn als Zuster Jones is een christen, maar ik ben zeker een christen.

Ik denk dat jullie doen echt goed werk van beide dingen uit te leggen voor mensen die misschien niet weten wat de lingo of de routine. Zoals ik heb het lezen van de blog van de afgelopen dagen, was ik echt onder de indruk van de manier waarop je een beetje achtergrond informatie, maar niet zoveel dat het lijkt te geven dat iemand die Mormon zou voelen "dit is niet voor me. "Ik denk dat je een geweldige baan opvallend dat evenwicht te doen.

Sista Bijenkorf: Zodra we wisten dat er een heleboel niet-LDS lezers werd het echt belangrijk voor ons om het een plek waar niemand voelde ongemakkelijk. Het is niet een conversie blog, dus als je al LDS je niet zeggen: "Dit is een missionaris blog, dus ik hoef niet om hier te zijn." Als je niet LDS je niet voortdurend hoeft te mailen ons en zeggen: "Wat Mormonen bedoelen als ze zeggen 'sweet geest?'" We leerden al snel dat het het beste zou zijn om een ​​beetje uitleg te geven.

We doen hetzelfde met wat we zouden kunnen noemen "urban volkstaal." We willen niet dat iemand het gevoel uit de lus, zodat we graag onze stedelijke volkstaal uit te leggen aan onze minder-reisde lezers, ook.

Een ding dat ik heb gemerkt is dat uw blog is grappig, maar heeft ook een zeer karakteristieke stem. Het klinkt niet bepaald de weg, nu ik heb het tegen jou, dat jullie praten, maar ik denk dat je meer van de stedelijke volkstaal gebruiken en een beetje meer causaal in je woordkeuze op de blog. Is dat een bewuste keuze of is het iets dat van nature gebeurd als je gepraat met elkaar?

Sista Laurel: Eerlijk gezegd, als we praten als vriendinnen praten we helemaal anders dan we nu zijn. We schrijven een groot deel van de berichten via de telefoon met elkaar en ze komen over hoe we met elkaar praten als vriendinnen. Ik zal Zuster Bijenkorf bellen en zeggen: "Meisje, wist u dat de Mormonen zijn dit te doen?" Of "Heb je gehoord over die 'Boek van Mormon' musical?" En we praten gewoon als vriendinnen en dat wordt de blog post .

Sista Bijenkorf: Wij vonden het was belangrijk voor ons om trouw te blijven aan wie we zijn en voor onszelf. We hopen dat de stem van de blog kunnen onze lezers het gevoel dat ze zijn een deel van onze kring, alsof we chillin 'met onze vriendinnen en kickin het met onze jongens.

Kun je denken aan voorbeelden, verhalen die je hebt gesproken over op de blog, dat je denkt dat ze gewoon hilarisch?

Sista Laurel: vertel ik altijd Sista Beehive dat mensen niet begrijpen hoe grappig Mormonen zijn. De speakers in de Algemene Conferentie, de algemene autoriteiten, zijn echt grappige mensen. Ik bedoel, natuurlijk conferentie gesprekken zijn serieus, maar de algemene autoriteiten hebben een groot gevoel voor humor en ze te delen en ze te laten zien aan ons de hele tijd. President Monson is hilarisch. In deze laatste conferentie gebruikt Ouderling Holland de zinsnede "Bedlamites," en dat hele gesprek was een heel serieus gesprek, maar hij doordrenkt met humor. Het was grappig, en op onze blog hebben we gesproken over hoe toen we keken het woord "Bedlamites" het eigenlijk betekent een gekke persoon in een gekkenhuis, en we zijn er vrij zeker van dat hij weet wat dat betekent. Hij gebruikt het om onze kinderen te beschrijven, wat geweldig is.

Sista Bijenkorf: Hij noemde kids "Bedlamites" en iedereen lachte. Niemand stond op en liep weg beledigd. De TV bleef.

Een van onze eerste berichten was over de manier waarop we ons kleden op Algemene Conferentie. Ik denk niet dat de Mormonen ooit zou overleven op een Pinkster conferentie of een Baptist conferentie. We zouden moeten veel meer mode-savvy geworden. Als we stoppen en kijken naar wat we doen en wat we zeggen en hoe we ons gedragen in tijden, het is komisch, en niet op een respectloze manier.

Sista Bijenkorf

Wat zijn enkele van de uitdagingen en de zegeningen die komen met het zijn Afro-Amerikaanse en Mormon?

Sista Laurel: Ik heb gewoond in plaatsen waar ik een minderheid geweest, niet door ras, maar door zich Mormon. En dat is iets dat me open te zijn over mijn geloof heeft gemaakt. Vervolgens aan de andere kant, toen ik verhuisde naar Utah in de middelbare school dacht ik dat het het beste van beide werelden zou zijn: zou er een heleboel LDS mensen om me heen zijn, dus er zou niet zo onhandigheid over mijn geloof, maar Ik had geen idee dat Utah zo ontbrak in etnische diversiteit. Niemand vertelde me dat. Ze laten ons gewoon uit het vliegtuig en we keken rond en we waren als, "Oh mijn god, wat is er hier aan de hand?" Ik had nooit in een dergelijk niet-divers plek. Dat was echt schokkend voor mij.

In aanvulling op dat, ik denk dat er zo veel dynamiek die komen met het zijn Mormoonse in Utah, die ik niet gewend was. Er waren zo veel verschillen tussen de Mormonen. Wanneer u buiten Utah woont, is er slechts een type van Mormon: dat ben jij.

Maar toen ik verhuisde naar Utah, ik voelde me als "Whoa, er zijn zoveel soorten van mormonen." Het was de eerste keer dat ik gehoord van de uitdrukking "Jack Mormon." Ik had geen idee wat een Jack Mormon was. Ik zou gaan naar school met kinderen en ze zou zweren en dan zouden ze passeren en aan het avondmaal op zondag. Er zijn verschillende variaties en verschillende niveaus en de verschillende manieren waarop mensen ervoor kiezen om te communiceren met het geloof.

Plus, was er dit hele "zwarte Mormon" ding. Ik verhuisde er toen ik op de middelbare school. Ik dacht dat het zou gaan om dit echt cool EFY ervaring zijn en het was net gaan om een ​​hele hoop mensen die hetzelfde geloof en dezelfde normen, die het leven makkelijker zou maken omdat je niet altijd de persoon te zeggen: "Nee , wil ik niet om dat te doen. "Ik veronderstelde dat iedereen gewoon zou gaan worden als" Nee, ik kijk geen nominale-R films. "Dus voor mij was het een beetje schokkend dat het was niet alsof dat. En dan was er deze enorme dynamiek van mij wordt de eerste zwarte persoon veel van mijn vrienden ooit interactie zijn.

Ik had een middelbare school leraar geschiedenis die, toen we naar het hoofdstuk over de slavernij, vertelde me dat ik kon vertrekken omdat ze zich ongemakkelijk voelden onderwijzen het voor mij. Als tiener was ik niet bereid om de persoon die anderen kennis met een hele cultuur.

Als tiener was ik niet bereid om de persoon die anderen kennis met een hele cultuur.

Ik denk dat dat een deel van wat de vorm van de persoon die ik nu ben. Het is een deel van de reden waarom ik ben zo'n open persoon. Maar ik denk ook dat ik kon krijgen beledigd en weg te lopen (wat ik deed veel keer) of ik kon vragen van mensen om het beste van mijn vermogen te beantwoorden, dus het maakte me echt een open persoon.

Sista Bijenkorf: Net als Sista Laurel, ik denk dat opgroeien buiten Utah, je moet het representatief zijn voor wat het mormonisme is zijn. Ik werd lid van de kerk op de leeftijd van elf en voor een lange tijd ging naar zowel de Mormon en de Pinksterkerken. De afdeling Ik ben opgegroeid was niet perfect, maar ik was zo beschut en beschermd door mijn wijk familie. Toen ik vertrok naar een school van de kerk, werd ik nog erger dan in een van de andere plaatsen waar ik had gewoond behandeld. Ik ging van het hebben van mijn religie te verdedigen aan het hebben van mijn ras verdedigen.

Sommige van de dingen die LDS mensen in de overwegend LDS gemeenschap zei tegen mij waren gemeen, en een aantal van hun reacties op wie ik was en hoe ik eruit zag voelde ik me verschrikkelijk. Als ik een getuigenis van het evangelie had, zou ik de kerk verlaten hebben omdat de andere LDS mensen me niet te behandelen alsof ik hun zus, een ander kind van God.

Sista Laurel

Wat waren de dingen die op weg hebben geholpen? Voelde je je moest vertrouwen op geloof?

Sista Bijenkorf: ik voelde dat ik vertrouwd op het geloof veel. Ik denk dat als je niet weet wat je hebt waar is, ongeacht wat andere mensen zullen je niet te houden in de kerk. Je bent niet van plan om te verblijven in dit evangelie, alleen maar omdat je hebt goede vrienden. Ontmoeten geweldige mensen helpt zeker, maar het is niet genoeg.

Je bent niet van plan om te verblijven in dit evangelie, alleen maar omdat je hebt goede vrienden.

Ik was altijd verteld dat toen ik ging naar een school van de kerk, dat dat is waar al het zwarte volk zou zijn. Ik was de enige zwarte persoon in de kerk in de regio waar ik ben opgegroeid en ik was zo opgewonden om te gaan naar een school van de kerk. En toen ik daar aankwam, waren er 20 zwarte mensen.

Maar als ik nog nooit had meegemaakt die ervaringen kan ik niet hebben gevraagd en had de wens om het onderzoek van de geschiedenis van de vroege zwarte pioniers. Het leren van de geschiedenis, worstelingen, offers en het geloof van zwarte Mormoonse pioniers zoals Jane Manning James, Elijah Abel, Green Flake en anderen heeft me enorm gezegend in mijn leven.

Dus wat is de toekomst voor de Sistas?

We zijn aangenaam overweldigd dat mensen daadwerkelijk de zorg over wat we te zeggen hebben. Iedereen heeft zo ondersteunend geweest en we zijn zeker vinden onze plaats in de Mormon en geloof gebaseerde conversatie. We zullen blijven schrijven, doen haardvuuravonden en spreken en hopelijk mensen zullen blijven lezen, luisteren en niet om ons de mond te snoeren. Tot de volgende keer, halleluja holla terug!

In een oogopslag

Sista Bijenkorf en Sista Laurel


Locatie: Zion

Leeftijd: Hoe oud moeten we kijken?

Burgerlijke staat: Wat is er met al deze vragen?

Kinderen: We zijn niet beweren enige.

Beroep: The Boss.

Scholen bijgewoond: Seminary

Gesproken talen op de Home: Ebonics

Favoriete Hymn: "Zoals Sistas in Sion" (het is een remix)

Huidige Bellen: Bel ons niet, wij bellen u.

Op het web: www.sistasinzion.com

Interview door Sela Miner . Foto's gebruikt met toestemming.

20 Reacties

 1. Sela Miner
  12:05 op 20 juli 2011

  Vanaf het Interview Producent: Toen ik ontmoette met Sista Bijenkorf en Sista Laurel voor ons interview, zou ik nooit een van hen ontmoet. Ik had een hele hoop van voorzichtige vragen om te beginnen met het interview, en recht in zowel van de Sistas gesprongen. Het was heel duidelijk dat ze comfortabel, zowel met elkaar als met het praten over hun ervaringen als Afro-Amerikaanse vrouwen in de kerk waren. Tegen het einde van het interview, had ik hun blog aan mijn Google Reader toegevoegd en wilde op zoek gaan naar meer mogelijkheden om tijd met hen doorbrengen. Hun humor is aanstekelijk en ze hebben allebei een heleboel inzichten over waarom blijven ze in een instelling waar mensen zijn niet altijd welkom zijn voor hen.

 2. Beth Allen
  13:19 op 20 juli 2011

  Dank je wel voor je mooie reactie! Ik hield van het lezen over je blog, je dames zijn geweldig. Ik was zo hard lachen. Maar uw getuigenissen me echt geraakt. Ik ben opgewonden om meer op uw blog lezen.

  xo

 3. Jocelyn
  13:28 op 20 juli 2011

  Dat was een groot interview ... Ik waardeer de verdere inzichten in "The Sistas". Ik hou van je eerlijkheid en getuigenis. Ik ben het eens met veel van wat je zei over ... gewoon alles in deze post. (Sorry ik ben niet welsprekend voelt op dit moment!) Maar geweldige baan, Sistas Laurel en Bijenkorf!

 4. Marintha Miles
  01:31 op 20 juli 2011

  Ik hou van de Sistas blog en ik ben zo blij om eindelijk meer te weten over hen op MWP. Grote werk!

 5. Debbie
  02:01 op 20 juli 2011

  Ik weet Sista Bijenkorf, en echt denken dat ze veel plezier. Ik heb respect voor mensen die hun mening kunnen uiten en tegelijkertijd neemt andermans rekening. Ik ben opgegroeid Mormon, maar niet in Utah. Ik herinner me "Utah" missionarissen die zou spreken over Sion, en kon niet wachten om terug naar Sion krijgen. Ik verhuisde naar Utah toen ik trouwde, en had zo'n religieuze schok. Deze missionarissen zou je denken dat je zou komen om deze perfecte Mormon Society, en gelukkig had ik een getuigenis, want als ik het had over wat ik hoorde basis en zag ik de kerk hebben verlaten. Mensen zijn ons hier kijken in Utah. Dus, "Utah" missionarissen, als je gaat om te spreken van Utah als Zion, dan zou je beter te leven op die manier. Ik ging naar een middelbare school in een andere staat waar het zijn een Mormoon was niet de normale. Maar, mijn HS had veel goede christelijke studenten, en ik echt nooit herinneren horen vloeken of het nemen van de naam van de Heer ijdel. Maar, toen ik naar Utah, hoorde ik die woorden de hele tijd. Mensen moeten weten dat ze bekeken worden. Nee, ik ben niet perfect, en dan bedoel ik niet om anderen te oordelen naar de manier waarop ze spreken, maar er zijn zoiets als de eerste indrukken. We stellen een voorbeeld, en mensen die naar Utah te bezoeken worden verwacht iets een beetje speciaal. Ik heb geprobeerd om mijn dochters te leren hoe om aardig te zijn voor iedereen, ongeacht hun religie, en wees voorzichtig met wat ze zeggen en doen in andere aanwezigheid. Ik hou van Utah, maar ik weet dat er andere plaatsen naast Utah dat eruit zou kunnen zien Zion. Ik ben blij te kunnen om een ​​standpunt over deze aanblik te delen en te genieten van het lezen van anderen.

 6. Alice Gold
  14:18 op 20 juli 2011

  Ik hou van je sistahs in zion ... def een van mijn top 5 op het web. En WOW jullie zijn prachtig. Jullie maken me wou dat ik zwart zou zijn. Witte mensen zijn zo saai. :) Jullie zijn NOOIT saai en altijd grappig.

 7. Becca
  02:20 op 20 juli 2011

  Hoi, Sistas! Ik hou van dit interview - je weet dat ik van je hou meisjes. Je terug te brengen mijn jeugd voor mij (alleen waren we een zwart / wit duo :) )

  Voor de goede orde, jullie doen een groot werk van het maken me het gevoel dat ik ben Kickin 'het met u. Serieus, elke keer als ik lees uw blog het is alsof ik ben Sittin rond de woonkamer met mijn bestie en haar familie en mijn familie en ons allemaal een grapje en lachen - Dat waren zulke goede tijden.

 8. Angi
  15:31 op 20 juli 2011

  Sista Laurel, Sista Bijenkorf, ik zowat lachte til ik huilde, je bent zo grappig! Het is leuk om te weten dat het niet alleen mijn familie ... Ik heb echt genoten van het interview, en ik wou dat je zou komen bezoeken mijn omgeving ... onder leiding manier westen elk moment snel?

 9. StillConfused
  03:45 op 20 juli 2011

  Bedankt voor de grote post dames. Als Virginian die naar Utah verhuisd, kan ik met veel van wat je zegt (hoewel ik ben blank). Ik gebruik nog steeds de standaard christelijke volkstaal voor de dingen - zoals Ladies Group in plaats van de ZHV. Ik krijg regelmatig snotterig opmerkingen als "Wat is uw godsdienst ben je?" Want ik spreek in Southern Baptist termen. Mijn dochter woont in DC en ik gaan graag naar de kerk met haar, want daar is ze in de etnische minderheid.

 10. christine
  06:23 op 20 juli 2011

  Fantastisch interview! Ik ben verliefd op hun blog.

 11. Allison Kimball
  12:49 op 21 juli 2011

  De Sista's blog is een favoriet. Ik deel het met mijn kinderen en vrienden. Bedankt voor de extra kijkje in je leven, met name de moeilijk en pijnlijk. Het voegt diepte en schoonheid.

 12. Bryony
  01:25 op 21 juli 2011

  Zo blij om het Sistas hier zien. Ik vrij veel opgegroeid in de kerk, maar in Maryland, dus ik begrijp wordt weirded door de Zion mentaliteit en gebrek aan diversiteit in Utah. Zoals voor diversiteit in de kerk, ik woon in de UK nu en het is niet veel meer divers dan Utah is! (De kerk, dat wil zeggen, niet de algemene bevolking.) Meestal ben ik gewoon blij om te zien Mormoonse vrouwen bloggen die niet per se witte stay-at-home moms in Utah en Arizona met perfect haar, maar die nog steeds mooie getuigenissen van wat deze kerk is en wat het kan zijn. Als een gemengd ras Sista mezelf, ik waardeer het Sistas voor waaruit blijkt dat onze gemeente heeft veel verschillende (en mooi en relevant) gezichten, zelfs in de Verenigde Staten.

 13. Mike H.
  13:46 op 21 juli 2011

  Ik heb onlangs vond de Sistas, en ik heb genieten van hun opmerkingen. Na een missie in Georgië geserveerd, begrijp ik een beetje meer van de termen die gebruikt worden door andere kerken.

  Toen ik woonde in So. Californië, een echtpaar verhuisd naar ons Ward, waar de man is zwart, en zijn vrouw is wit. Ze hadden elkaar in de Derby van de rol gehaald, en later getrouwd en lid van de kerk kort na de 1978 Openbaring. Ze zijn een schat familie, en ook geconfronteerd dingen met humor ook.

  Hier is San Jose, de leden van de kerk zijn ook steeds meer raciaal divers.

  FYI, ik denk dat dat hetzelfde Sela ik ontmoet op de Carol Lynn Persoon snacker in Walnut Creek Californië vorig jaar.

 14. Michelle
  11:57 op 21 juli 2011

  Ik hoop dat dit niet uit de buurt van het interview, maar mijn favoriete onderdeel van het kan eigenlijk de antwoorden aan het eind. bijvoorbeeld, Burgerlijke staat: "Wat is er met al deze vragen ?," etc. grinnikte hardop ....

 15. Yolande B
  08:49 op 22 juli 2011

  Ik heb gelachen met hen, riep met hen, en bad met hen. Ik hou van mijn Sistas in Zion.

 16. Zoals Sistas in Zion
  09:48 op 25 juli 2011

  Dank u voor al het soort opmerkingen, hebben ze echt waarderen. We hebben een geweldige ervaring in het werken met MWP gehad en we kijken ernaar uit om verder te lezen over onze zusters in het evangelie.

 17. deborah Gaebler
  06:50 op 25 juli 2011

  Wat een geweldig voorbeeld van het omzetten van een aantal offensieve situaties in een positieve reactie. Ik denk dat ze zijn krachtige voorbeelden van volhardend, niet in tegenstelling tot de originele pioniers die Utah vestigden. De sistas zijn pioniers in hun eigen recht.
  Ik hoop ook dat je hebt ontmoet vele Mormonen die liefdevol, bemoedigend, en accepteren.
  Ook een boek aanbeveling: Laatste Arbeider: Gedachten en Reflections of a Black Mormon
  door Keith Hamilton- Het is een uitstekend boek!

 18. Mary Dash
  10:26 op 26 juli 2011

  Ik heb genoten getting to know meiden! Je Sista's ROCK! Ik weet Sista Bijenkorf, nou eigenlijk weet ik Keith Hamilton ... en ik heb ontmoet Sista Bijenkorf: O.

  Deborah, Ik zou geschokt zijn als deze sistas 'had niet de Laatste Arbeider ... Misschien moet je kijken op de spelen, "Ik ben Jane" Sista Bijenkorf en (denk ik) Sista Laurel, weet mensen en zijn goed bekend. Ik dacht dat je zou moeten, dat ze meer middelen en mensen op zoek voor hen dan de meeste, en ze moeten!

  Sista's worden gezegend en tevreden blijven schrijven! Ik zal voor je bidden!

  Mevrouw Mary Dash

 19. Jeanie Verner
  07:37 op 27 maart 2012

  Ik heb zoveel respect voor zwarte leden van de kerk. Ook ik ben een pionier binnen mijn eigen familie en hebben betrekking op een aantal niveaus. Ik ben niet een minderheid maar lid geworden van de kerk qt 15 jaar oud in een afdeling waar alle kinderen samen in een familie kerk was opgegroeid zonder enige familie! Bij 15 jaar oud, die moeilijk !! Ik maakte een paar goede vrienden uit naburige steden, maar voelde me vrij alleen op school als nieuw lid. Mijn vrienden uit vóór waren ofwel in feesten, etc., of met een ander geloof. Ik ben nog steeds het enige lid van mijn familie maar trouwde met een lid (niet actief op het moment dat we elkaar ontmoetten) en onze kinderen zijn nu sterk in de kerk. Ze gingen naar BYU-I, hoewel, en vond mannen uit het westen. We leven in Georgië. Dus nogmaals - het gevoel soort eenzaam! Hoe dan ook, ik weet dat vooral in het zuiden is het lastig voor de Afro-Amerikanen. We hebben nog maar een paar van jullie in onze wijk. We zijn vrienden met de familie Gill van de video (ik kan niet denken aan de naam van de) over wat zijn als het zijn zwart in de kerk. Ik ben zeer sympathiek aan wat moet zijn als voor u. Mijn man speelde op de Midnight Special (als de gitarist van Skylark) eeuwen geleden, toen Gladys Knight was op en toen ontmoette haar officieel toen ze zong hier in Atlanta =) Ik ben een beetje wandelen, maar je bent niet alleen !!! Love you !!

 20. Kennismaking met de lekkertjes | Sistas in Zion
  04:58 op 5 januari 2014

  [...] We hadden een geweldige tijd deel te nemen aan de Mormoonse Women Project. Kijk op onze interview hier. [...]

Geef een reactie

Aangedreven door SEO Platinum SEO uit Techblissonline