21 december 2011 door admin

16 Reacties

Living Proof

Living Proof

Amy Jones

In een oogopslag

Geconfronteerd met haar man leverfalen, Amy Jones draaide zich om naar de bron ze wist best: homeopathische geneeskunde. Als een doula en bevalling opvoeder, had ze jarenlang lesgeven zelf over het lichaam van de vele wonderen, maar in de tijd van crisis haar man Amy leerde zichzelf over kruiden, etherische oliën, en, belangrijker nog, de goddelijke krachten die afkomstig zijn uit het leven van de woord van wijsheid met volle teugen. Als de grondlegger van de LDS Holistic Living Conferentie, Amy helpt anderen ontdekken de "verborgen schatten van kennis" die afkomstig zijn van Gods natuurlijke gaven.

Je bent geïnteresseerd in de manier waarop het evangelie zich afspeelt in onze relaties met onze lichamen. Kunt u ons vertellen hoe die rente ontwikkeld?

Ik ben opgegroeid in een holistische huishouden in Las Vegas. Ik was de jongste van zes en ik had een interessant kijkje in de alternatieve geneeskunde als een aantal specifieke gezondheidsproblemen van mijn moeder niet reageerden op de traditionele behandelingen. Er was een arts in onze wijk die een arts was, maar hij was ook een homeopaat. Mijn moeder begon hem te zien en zag verbetering in haar eigen toestand. Op een ochtend toen ik in de vijfde klas werd ik wakker en had het gebruik van mijn benen niet. Ik kon even staan, maar kon niet mijn gewicht te houden. Mijn moeder soort struikelde een beetje! Dus ze nam me meteen aan deze broeder in onze wijk die haar had behandeld en binnen een vrij korte tijd dat hij gediagnosticeerd me met meer dan 50 verschillende allergieën. De belangrijkste daarvan was het kwik toxiciteit, die werd veroorzaakt spier-degeneratie. Ik heb ongeveer een jaar met hem steeds beter en het nemen van homeopathische middelen. Zodra ik mijn zilveren vullingen vervangen, ik weer allemaal het gebruik van mijn spieren.

Na die ervaring, is het vertrouwen van mijn moeder in het behandelen met alternatieve methoden erg versterkt. Dit was het midden van de jaren 1980 en wordt een homeopaat was niet bepaald de meest populaire ding om te doen. Omdat de jongen die rijstwafels en johannesbroodbomen brownies aten was niet de norm! Ik besefte niet dat wat ik deed, was dat veel van de norm, totdat ik zwanger van mijn eerste kindje kreeg. Natuurlijk wilde ik ooit de slimste, gezondste, mooiste baby. En ik begon te onderzoeken hoe krijgt men de slimste, gezondste, mooiste kind ooit. Er is niet een magische pil die een gezonde baby maakt. Het komt allemaal neer op eten en voeding.

Ik nam de bevalling klassen, ik lees boeken, ik had een natuurlijke bevalling in een ziekenhuis met een doula en het was een fantastische ervaring. Na de geboorte, bleef ik bij het lezen van de geboorte van boeken. Ik had de baby had, maar ik kon niet genoeg krijgen van het leren over de geboorte krijgen. Ongeveer een jaar nadat ik mijn baby, knielde ik neer en vroeg de Heer, "Ik heb al deze kennis over de geboorte. Moet ik iets aan moeten doen? "Ik heb een heel duidelijk antwoord dat ik nodig had om een ​​doula en bevalling opvoeder geworden. Ik had een associate degree in business, maar dat was het, dus ik heb professionele focus of achtergrond op dat moment niet hebben. Mijn eerste stap was om te zoeken naar doula en bevalling opvoeders in de stad en probeer leerling met hen. Maar dit was in de vroege jaren 1990 toen doula waren iets van een nieuw concept. Ik opende het telefoonboek te zoeken voor hen in Las Vegas, maar er waren geen. Ze waren lang niet zo populair als ze nu zijn. Dus toen probeerde ik contact vroedvrouwen.

Zou je het verschil tussen een verloskundige en een doula uitleggen?

Een doula is ingehuurd door het echtpaar om te werken met een medisch team, en ze is er om informatieve, emotionele en fysieke steun te geven aan het paar. Ze doet niets klinische als foetale hart controles of controle van de bloeddruk doen. Ze is niet verantwoordelijk voor eventuele klinische uitkomst; ze is er puur voor comfort maatregelen en informatie. Een doula doet wat moeders of grootmoeders gebruikt om te doen in de oude dagen voor de bevalling verplaatst naar ziekenhuizen en verloren we dat aspect van kraamzorg vanwege het beleid de gezondheidszorg en de moderne cultuur.

Het was met een grote teleurstelling dat ik besefte dat er geen doula's in Las Vegas en dat ik op mijn eigen als ik wilde om dit te doen. Dus weer ging ik op mijn knieën en zei: "Heer, er is niemand hier. Wat moet ik doen? "Met Zijn aanmoediging, Ik ben begonnen op mijn eigen.

Hier was ik dit 22-jarig meisje met een kind en geen formele opleiding! Ik begon met het schrijven van een curriculum voor mijn eigen bevalling opvoeding, en ik begon het bijwonen van geboorten met een lokale vroedvrouw. Ik vroeg verloskundigen vrouwen verwijzen naar mijn lessen. Elke lessenreeks Ik hield, kreeg ik meer en meer verwijzingen tot vrij snel de klas was te groot om vast te houden in mijn kleine woonkamer. Ik begon een bevalling onderwijs vereniging in Las Vegas, want ik werd gebeld door andere vrouwen die wilden doula of bevalling opvoeders ook geworden. Als er anderen waren die wilden trainen of ondersteuning krijgen wilde ik er iets om hen te ondersteunen. Er zijn nu 40 andere vrouwen in Las Vegas, die deel uitmaken van die organisatie. Het groeide vrij snel.

In 2005 verhuisden we naar Cedar City voor mijn man's werk, waarvan wij dachten zou tijdelijk zijn, dus ik vervolgde mijn praktijk in Las Vegas. Maar na een jaar en een half, werd mijn man gediagnosticeerd met leverfalen. Het was behoorlijk lelijk. Er waren een paar momenten dat ik dacht: "Wat als hij sterft?" Het was een punt in mijn leven waarin mijn overtuigingen op de proef werden gesteld. Hier had ik het onderwijzen van mensen over gezondheid en voeding en het doorgeven van mijn kleine kennen van essentiële oliën, en ik moest mezelf afvragen of ik echt geloofde in dit soort dingen. Vanaf het moment dat we begonnen met daten, ik wist dat zijn gezondheid was niet honderd procent. In de loop der jaren, van mijn eigen lezen, ik had mijn eigen diagnoses stelde, maar we zouden nooit een formele diagnose gekregen. Maar dan in januari 2007 zijn lever net gestopt functioneren. Ik wilde alleen maar mijn man ook.

Heeft je man deel uw dezelfde interesse in holistische benaderingen?

Ja, we hadden soort afgegaan gezamenlijke reis, hoewel ik het grootste deel van de informatieverzameling op het opleiden van onszelf hadden gedaan. Hij was zeker op dezelfde pagina was ik op, maar toen hij ziek werd waren we open staan ​​voor iets dat hem hielp beter. We hebben eindelijk een diagnose van een vriend van mij die een meester kruidkundige was en gaf mijn man een protocol te volgen. Voordat hij dit deed, hebben we gebeden of dit was wat we moesten doen en we voelden beiden geweldig over.

Omdat mijn man was de kostwinner en was ziek en kon niet werken, ons geld ging de deur heel snel. Hoewel de kruiden waren niet duur in vergelijking met de conventionele behandelingen, was het nog steeds geld dat we niet hebben. Dus moest ik zoeken naar manieren om waar ik kon bezuinigen te vinden. Ik heb geleerd om mijn eigen kruiden tinctuur en komen met mijn eigen formules. Ik had een paar vrienden die mij op weg hebben geholpen via de telefoon, maar het was vooral vallen en opstaan ​​proberen om dit soort dingen te maken. Een groot deel daarvan was de inspiratie: Ik zou knielen en de Heer vragen hoe iets te maken en met welke hoeveelheden. Het was veel meer een hands on les door God.

Waren deze formules voor de behandeling van uw man, of heb je te maken deze voor andere mensen ook?

Ik begon in de eerste plaats waardoor ze alleen voor hem, maar ik heb altijd mijn kinderen herbally behandeld. Dus toen mijn kinderen kregen verkoudheid of infecties gedurende deze tijd, kon ik niet naar de gezondheid van voedsel op te slaan om iets te kopen, dus ik moest om erachter te komen hoe je een koude formule te maken van de kruiden die ik had. Ik heb geleerd langs de weg.

Het nam mijn man ongeveer een jaar en een half om terug te gaan naar zijn volledig functioneel zelf. Hij genas volledig herbally. Wat ik heb geleerd door dit proces is dat de lever volledig regenereert elke zeven jaar als u hem goed, dat was een grote troost, want ik wist het zelf zou kunnen oplossen als ik het kon geven van de juiste voedingsstoffen. En dat is wat het deed.

Ik had al deze kennis over kruiden en etherische oliën en ik had een getuigenis van hun capaciteiten, maar op dit punt had ik een sterke ingeving dat ik moest beginnen met het onderwijzen van mijn huis over hoe u kruiden en etherische oliën te gebruiken in aanvulling op mijn bevalling klassen. Dus ik bedacht hoe ik wilde de lessen structureren en wat ik kon leren en mijn buren en de mensen in mijn wijk begonnen binnen te druppelen. Ik zet ze gewoon daar en mensen opdagen! Een paar maanden nadat ik begon dit te doen, heb ik voorgesteld aan een vriend dat we een klasse die was op een grotere schaal; een hele dag ding. Zo lanceerden we een LDS gezondheid klasse, en dat is toen we begonnen met de LDS Living Holistic Living conferentie in de zomer van 2009 We dachten, als we 50 mensen opdagen, zullen wij gelukkig zijn. In plaats daarvan, 450 mensen opdagen. Ik draaide me om mijn vriend en ik zei: "Ik denk dat we iets hebben hier."

We realiseerden ons dat er een grote vraag onder de LDS gemeenschap om de twee werelden van ons geloof en onze gezondheid te trouwen. Ik ben een grote voorstander van het woord van wijsheid. Het belooft je 'verborgen schatten' als je het te gehoorzamen. We weten dat het woord van wijsheid is veel meer dan niet drinken en niet roken. Mijn getuigenis is dat het zinloos is om fysiek te genezen zonder de Heiland hulp. Ik wist dat ik niet alleen was, maar ik realiseerde me niet hoeveel bedrijven die ik had.

Wil je praten over het verband zie je tussen het woord van wijsheid en holistische geneeswijzen?

Ik heb het gevoel dat het woord van wijsheid is een levend wezen voor mij. Het is net als mijn vriend. Het eten van fruit en groenten in hun seizoen, het eten van vlees met mate, gebruik van kruiden verordend voor het "gebruik van de mens" .... Nadat ik begon vast te houden aan het woord van wijsheid beter tijdens mijn eerste zwangerschap, ik werd verliefd op de korrels, die niet zo veel worden gebruikt - gierst, gerst - en begon ik deze echt cool openbaringen. Ik zou het doen van de gerechten en ineens antwoorden op vragen die ik al jaren had gehad kwam naar me toe. Er is waarheid in het woord van wijsheid Schrift die zegt verborgen schatten van kennis zal aan je worden geopenbaard. Ik begon te ervaren dat en het werd bijna verslavend. Het was gewoon een gloeilamp moment na het andere. Het werd me duidelijk dat de verbinding tussen ons lichaam en onze geest is veel intiemer dan we ons kunnen voorstellen.

We weten dat het woord van wijsheid is veel meer dan niet drinken en niet roken. Mijn getuigenis is dat het zinloos is om fysiek te genezen zonder de Heiland hulp.

Veel mensen keek me aan en dacht ik was extreem. Ik ging uit van suikers, begonnen met behulp van tarwemeel in plaats van witte bloem. Maar ik zag het niet als extreem. Ik dacht, alles wat ik doe is wat ik denk dat het woord van wijsheid vertelt me ​​te doen. Mijn man was niet zo in het als ik was, maar hij was ondersteunend en zou mijn gierst taco taart te eten, zelfs als hij niet wilde! Ik geloof dat het woord van wijsheid is niet alleen een suggestie; het is een van Gods grootste zegeningen. De openbaring en de inzichten en kennis die het ons geeft niet alleen over onze gezondheid; ze zijn voor de toegang tot de kennis en Gods steun in elk deel van ons leven.

Wat denk je dat het gaat over het mormonisme over dit punt in de tijd, dat is sympathiek naar alternatieve geneesmiddelen? Waarom heeft 450 mensen komen om uw vergadering?

Ik voel me echt de gaven die God ons, de kennis die Hij ons gegeven heeft door de eeuwen heen over hoe ons lichaam te behandelen, een aanvulling op onze kennis van het evangelie perfect heeft gegeven de planten Hij is voorzien,. Hij heeft niet alleen ons planten om de aarde te kijken mooi, Hij gaf ons planten voor ons gebruik. Als je kijkt door de Schriften zie je verwijzing na verwijzing naar planten worden gebruikt voor medicinale redenen. Gewoon omdat we in deze moderne tijden betekent niet dat de werkzaamheid van wat Hij ons heeft gegeven is niet meer geldig. Hij heeft al deze bronnen op de aarde voor hedendaagse ziekten. Hij wist onze dag; Hij wist wat we zouden worden geconfronteerd. Deze planten zijn hier al eeuwen en ze zijn voor gebruik op onze moderne ziekten en oude ziekten.

Waarom zou Hij zette ons op deze aarde zonder gereedschap voor gezond en dus gelukkig? Hoe gezonder we zijn, hoe meer tijd en energie die we hebben voor de vervulling van Gods missie voor ons hier op aarde.

Homeopathische geneesmiddel is over de verbinding met de natuur, niet dwingen of manipuleren van het lichaam, maar het werken met het lichaam in plaats van tegen. Kruiden meestal niet zo snel werken als de allopathische geneeskunde (hoewel ik heb gezien wat kruiden werken ongelooflijk snel), en dus is er een oefening van geduld betrokken. Met mijn man's leverfalen, bijvoorbeeld, moesten we zes weken wachten met hem te doen van zijn kruidentherapieën voordat we zagen een resultaat. Dat was slechts zes weken van ons bidden en vertrouwen op Gods antwoord; Ik vertrouwde dit recht was, maar ik heb niet de resultaten gedurende zes weken te zien! Hij kon een pil hebben genomen en zouden we de resultaten hebben gezien in een dag, maar ik geloof niet dat het zou niet zo duurzaam als onze methode zijn geweest.

Er is zeker massale geldigheid tot het gebruik van Gods gaven voor onze gezondheid. Waarom zou Hij zette ons op deze aarde zonder gereedschap voor gezond en dus gelukkig? Hoe gezonder we zijn, hoe meer tijd en energie die we hebben voor de vervulling van Gods missie voor ons hier op aarde. Als we ziek en moe de hele tijd, dat is de tijd dat we zouden kunnen gebruiken om het evangelie of de ouders van onze kinderen of wat dan ook de missie die Hij voor ons prediken. Deze belangstelling van LDS mensen in alternatieve gezondheidszorg is een volledige cirkel terug te verbinden met de tools die God ons gegeven heeft. Ik voel de decennia brachten we weg van alternatieve geneeswijzen hebben de afwijking van de norm geweest. Allopathische geneeskunde domineert ons denken alleen was de afwijking; kruiden, essentiële oliën, dat zijn geen trend. Ze zijn er altijd geweest, en ze zijn niet weg te gaan.

Waarom zou Hij zette ons op deze aarde zonder gereedschap voor gezond en dus gelukkig? Hoe gezonder we zijn, hoe meer tijd en energie die we hebben voor de vervulling van Gods missie voor ons hier op aarde.

Zijn er trends in de bredere cultuur die aandacht terug hebben gebracht naar homeopathische geneeskunde geweest?

Als een bredere westerse cultuur, hebben we ons realiseerden dat de traditionele geneeskunde genereert veel loze beloften. Er is zoveel in onze populaire medische gemeenschap die zegt dat als je deze pil neem je beter. Ik ben niet het verdisconteren van de moderne geneeskunde; het is een enorme aanvulling en ik zou niet willen zijn zonder. Aan de andere kant, om de pendulum swing hebben zo ver weg van het gebruik van Gods gunsten en voor grote en kleine ziekten te behandelen, is, denk ik, naïef en arrogant. Er zijn een groot aantal mooie dingen die de moderne geneeskunde kan doen voor mensen, maar er zijn een heleboel dingen die het niet kan doen. Ik denk dat mensen zijn het vinden van de beperkingen van de moderne geneeskunde. Er zijn altijd risico's met de moderne geneeskunde, dus om te gaan naar een methode waar er weinig tot nul risico van letsel of de dood, dat is een zeer aantrekkelijke optie.

God heeft ons remedies die, als we leren hoe ze goed te gebruiken, kan ons genezen zonder bijwerkingen gegeven. Te worden gegeven een enorme diagnose zoals leverfalen of kanker en om te experimenteren met de moderne geneeskunde, die eng voor mij zou zijn. Ik begrijp dat kruiden en etherische oliën zijn ook eng, omdat ze niet getest, maar Christus is de meester genezer. Hij zal je vertellen wat je moet doen. Als je na Zijn pad voor u, Hij zal voor u zorgen. Mijn ervaring is het levende bewijs dat God heeft alle antwoorden voor onze gezondheid en ons geluk.

In een oogopslag

Amy Jones


Locatie: South Jordan, UT

Leeftijd: 37

Burgerlijke staat: Getrouwd sinds 1995

Kinderen: 5 kinderen, leeftijden 15, 13, 9, 6, 3

Beroep: SAHM, mede-oprichter / directeur van LDS Holistic Living, geboorte professionele (doula en bevalling opvoeder), gezondheidswerker (SimplyHealed beoefenaar, alternatieve gezondheid instructeur)

Scholen bijgewoond: UVSC

Gesproken talen op de Home: Engels, babytalk

Favoriete Hymn: "I Need Thee Every Hour"

Op het web: www.ldsholisticliving.com , www.birthologie.com

16 Reacties

 1. Laura Bromberger
  20:12 op 21 december 2011

  Amy,
  Toen ik dit las ik het gevoel dat ik het lezen van mijn eigen biografie. Dank u voor het zijn een pionier in het brengen van deze prachtige helende methodes terug uit het stof, en het zijn dus bereid om de wijsheid die je hebt opgebouwd door de jaren heen te delen. Het is zo prettig om te weten dat er mensen zijn die op dezelfde manier waarop ik het gevoel, en het interpreteren van de Schrift op een vergelijkbare manier. Helpt me een beetje minder krankzinnig :) Mijn man is vechten CFS voor de afgelopen 2 + jaar, en dat is wat begon me op mijn reis. Het eindigde helpt me meer in het einde. Waarheid is vrijheid, en het is zo geweldig nu te zijn in de controle van de gezondheid van mijn familie met behulp van kruiden en etherische oliën. Ga alsjeblieft door met het goede werk.

 2. Lisa G
  09:13 op 21 december 2011

  Amy,
  Je bent geweldig! Luv ya veel !!

 3. Sandra
  00:02 op 22 december 2011

  Inspirerend. Ik heb altijd graag horen van mensen die inspiratie zoeken en volgen.

  Het woord van wijsheid is zo fundamenteel in mijn leven ook. Ik waardeer het horen van anderen die hetzelfde en zien hoe ze te interpreteren in hun eigen leven voelen. Je maakt me beter willen doen.

  Bedankt voor het delen.

 4. Jessica
  04:24 op 22 december 2011

  Je onder woorden wat ik heb geprobeerd om het afgelopen jaar te zeggen! Onze profeten hebben gezegd dat slaan een aanbod jaren van tarwe en granen, voor hoe lang ?? Waarom denk je dat dat is? Omdat het goed voor je! We hebben geen 50 kilo meat.I'm nodig een RN en het proberen om mensen te leren dat als ze gewoon zou veranderen hun dieet dat ze zou genezen ang niemand wil listen.Personally, ik evolueert langzaam proberen te blijven met meestal plantaardige basis foods.When Ik vertel anderen in de medische sector over het kijken ze me aan alsof ik 5 koppen! "Je eiwitten nodig hebt, te veel soja is niet goed voor je ... .." Ik leg dan uit het woord van wijsheid en gematigdheid in alle dingen.
  Onze samenleving verwacht snel resultaat en veel geld ook! Zoals je zegt traditionele geneeskunde werkt sneller maar het kan ook leiden tot zo veel andere problemen. Als we gewoon heerlijk wil ontspannen, wees geduldig, gebeden gezond als we dan kunnen bidden voor begeleiding merendeel van onze ziekten genezen zou worden.
  De bottom line is dat er geen geld bij gezonde mensen! Bedankt.

 5. Megan
  10:03 op 22 december 2011

  dit is geweldig! waarom heb je niet je boek vergeten? We houden van de Wereld van de Wijsheid! het is echt zo behulpzaam bij de uitvoering van meer van de basis van het woord van wijsheid geweest! bedankt voor alles wat je doet. sommigen van ons echt de hulp nodig :)

 6. Elizabeth
  16:16 op 22 december 2011

  Ik zou willen zeggen, zo respectvol mogelijk om Jessica dat het beledigend is voor ons in de medische wereld, dat er geen geld is gezonde mensen. Mensen die geïnteresseerd zijn in de "aanvullende healing" praktijken rekenen veel geld voor hun diensten, ook.

 7. Terresa W
  05:38 op 22 december 2011

  Mijn favoriete onderdeel? (De taal die thuis wordt gesproken: Engels, babytalk)

 8. Trisha
  14:02 op 23 december 2011

  Dank je wel Elisabeth! Ik ben het eens. Een buurman van mijn vader heeft zoveel geld besteed aan holistische geneeswijzen voor "genezen" van haar heup na haar auto-ongeluk 15 jaar geleden. Wat ze echt nodig heeft is een heupoperatie. Ze loopt nog steeds mank en heeft chronische pijn na een verblijf van tienduizenden geld aan kruiden, oliën, bestemmingsplannen, etc.

  Ik ben ook een RN en ik geloof dat alternatieve geneeskunde heeft zijn plaats in de genezing als het gebruikt wordt in combinatie en als een compliment voor de moderne geneeskunde. Ik heb bewondering voor Amy's geloof, maar ik denk dat het gaat om de extreme een beetje. Ik vind dat mensen zonder goede ziektekostenverzekering zijn meer geneigd om thuisbevallingen te doen en gebruik maken van kruidengeneeskunde. Degenen die gemakkelijk toegang tot de wonderen van de moderne geneeskunde hebben ze gebruiken.

  Ik ben het eens met Jessica over haar gevoelens over de gezondheid wordt volledig verbonden met wat we eten en ons niveau van activiteit. De meeste patiënten die ik zie daar in het ziekenhuis vanwege hun levensstijl. Het grootste probleem is overgewicht. Het is geweldig dat Amy is het maken van gezonde keuzes in wat ze eet, maar als je te veel gaat eten en je te zwaar bent dan ben je echt niet zo gezond als je zou kunnen zijn en nog meer vatbaar voor ziekten.

  Amy, het is echt gevaarlijk en onverantwoord om te zeggen dat leverfalen en kanker kan worden behandeld en genezen met alleen kruidengeneeskunde en essentiële oliën. Ik had een vriend die vroeg met borstkanker werd gediagnosticeerd. Zoals we allemaal weten een vroege diagnose leidt tot vroege genezing. Ze was gezond en actief voordat de diagnose. Ze had het gevoel alsof ze zou proberen het eten van volledig biologisch voedsel en proberen kruiden, etc. (de alternatieve geneeswijzen route). Na ongeveer een jaar van dit en de kanker erger ging ze eindelijk naar haar dokter voor behandeling met traditionele en bewezen geneeskunde beginnen. Er was niet veel Dr. kon op dat punt. Zij overleed 6 maanden later op de leeftijd van 35.

  Ik heb ook 5 kinderen en had ze allemaal in het ziekenhuis met een ruggenprik (snik). Ze zijn allemaal, gezond en mooi en niet beter of slechter dan een kind thuis geboren in een badkuip. Ik voelde me zeer beoordeeld door degenen die een thuisbevalling kiezen. Het maakt je niet beter dan ik maken. Het hoeft niet je kinderen beter dan de mijne te maken.

  We volgen het woord van wijsheid. Ik heb een tarwe molen. We eten veel fruit en groenten en vlees eten met mate. We kijken ook wat we eten en hoeveel we eten. We oefenen regelmatig en doe gezonde recreatieve activiteiten samen. We doen er alles aan om gezond te zijn, maar dat betekent iets ergs zal gebeuren niet zeggen. Met het geloof dat, wat er ook gebeurt, God zal je de kracht om te behandelen is het belangrijkste ding te geven.

 9. ~ B.
  02:32 op 23 december 2011

  Ik waardeer dit artikel zo veel. Ik hoor graag verhalen over vrouwen die bidden en volg de begeleiding die ze krijgen. Ik waardeer ook de laatste twee alinea's waar ze praat over het niet verdisconteren van de moderne geneeskunde ~ Ik ben het er is een tijd en plaats voor elk van deze, maar ik denk dat op korting wat God heeft ons ook gegeven voor de gezondheid en genezing is gevaarlijk ook. Uiteindelijk de Heer doet schelen hoe u uw lichaam te behandelen en u kunt bidden tot je eigen antwoorden te ontvangen over de richtingen die je moet nemen met betrekking tot het als ze dat deed. Voor mij is het meest inspirerende deel over dit artikel is niet welke geneeswijze ze koos, maar het feit dat ze de moed had om te handelen in overeenstemming met de inspiratie die ze voelde dat ze ontvangen.

 10. Anne
  05:10 op 23 december 2011

  Ik hou hier alles !! Hoe kan ik leren wat je met kruiden? Ik zou graag wat instructie. (Het maken van tincturen .. etc.) Ik woon niet in uw omgeving, dat wel.

 11. Juni
  06:54 op 29 december 2011

  Net zoals er matiging in het woord van wijsheid moet er matiging in alle aspecten van ons leven. Ik ben vaak sterk ontmoedigd door de kloof tussen conventionele / alternatieve geneeskunde en homebirthers / ziekenhuis birthers. Iedere neiging tot overige op beoordelen en afwerking Ik heb de neiging naar genezing met kruiden en andere "natuurlijke" behandelingen en ik heb genoten van mijn homebirths. Ik geloof dat God de natuurlijke hulpbronnen op aarde gezet in ons voordeel. En ik geloof dat er minder bijwerkingen van het kiezen van deze route kan zijn.

  Dat gezegd hebbende, ik heb respect voor de medische beroepsgroep en zijn van mening dat voor de meeste artsen en verpleegkundigen willen om mensen te helpen en doen een fantastische job. De meeste, zijn het erover eens dat het volgen van het woord van wijsheid louter gunstig zou zijn.

  Zoals iemand al zei, zijn er veel "alternatieve" professionals uit om geld te verdienen. Rijd van Salt Lake County Utah County en kijken naar alle reclame voor een aantal magische fruit of drank die alles zal oplossen.

  Als het er op aan komt onze levens zijn allemaal in de hand van onze hemelse Vader. De resultaten zullen hetzelfde zijn. Hoe we krijgen, hangt dus sterk op onze individuele perspectieven.

 12. amy jones
  00:13 op 4 januari 2012

  Bedankt iedereen voor uw positieve en bemoedigende reacties! En Trish-als je bidt over welke route je neemt om te behandelen ziekte, ongeacht de ernst, waarin het extremisme? Extremisme bestaat alleen als we de verbinding met Gods wil. Ik bid dat iedereen er nieuwe jaar is vol van schoonheid!

 13. Leslie Straat
  03:03 op 9 januari 2012

  Ik weet niet of deze opmerkingen zullen niet worden gemodereerd of, maar ik voel me heel sterk dat het gebruik van het gebed te rechtvaardigen niet vaccineren kinderen (en anderen aan te moedigen om niet te vaccineren), is ongelooflijk gevaarlijk. Ik lees uw commentaar op het verhaal over de Salt Lake Tribune in verband met het toenemende aantal kinkhoest in Utah. Het is een ding om te kiezen voor uw kinderen niet te vaccineren en het is heel iets anders om actief anderen aan te moedigen om niet te doen in de naam van het zijn "natuurlijk." Het feit is, zijn er veel mensen die geloven dat de moderne wetenschap en de moderne geneeskunde is ook een zegen van God. Ik geloof dat wij zijn gelukkig in een dag te leven als we kunnen voorkomen dat onze kinderen tegen het oplopen van tientallen ziekten die de dood of andere ernstige problemen kan veroorzaken. Ik ben dankbaar dat de kerk steunt jeugd vaccinatieprogramma's in delen van de wereld waar kinderen nog kunnen worden ravanged door deze te voorkomen ziekten. Je probeert jezelf te schilderen als een 'gematigde', maar het feit is, dat u online anderen aan te moedigen om hun kinderen niet te vaccineren, en voor mij, dat is schadelijk. Je fout van de medische industrie om te worden gemotiveerd door "winst", en toch, is niet uw levensonderhoud eveneens gebaseerd op het krijgen van andere mensen het met je eens en gebruik je "alternatieve" recepten? Het werkt twee kanten op.

 14. Laura
  11:18 op 24 juni 2013

  Ik ben een Mormoonse vrouw en een doctorale opleiding voor het natuurlijke product in de chemie aan de een van de grootste botanische universiteiten in de natie. De "natuurlijke benadering" van genezing en geneeskunde is de kern van mijn onderzoek en ik kan het niet genoeg de nadruk op hoeveel ik respecteer de handel. Dat gezegd zijnde, Amy's benadering van genezing is niet universeel toepasbaar. Alma 46: 40: God zet planten op aarde te behandelen ziekte. Ik weet het, en ik heb een getuigenis van het, en gedichten kon schrijven over de hele dag lang. Maar God gaf ons ook het vermogen om te redeneren en te creëren en te innoveren. Miljoenen levens worden gered en beter hoewel de moderne geneeskunde gemaakt. Vooruitgang in de wereld van de geneeskunde is net zo goed een wonder als de helende kwaliteiten van een kruidenpreparaat.

  Ook een woord van waarschuwing aan uw wijsheid te verbeteren: Amy beweert "weinig tot nul" gevaar in de natuurlijke geneeskunde. Dit is een valse claim. Geneeskunde, in welke vorm dan ook, moeten worden gerespecteerd. Ons gesprek over geneeskunde neigt naar de gevaren van de voorschriften. Wij kunnen echter niet worden meegesleurd in de romantiek van natuurlijke producten, dat we vergeten dat planten bevatten krachtige gifstoffen die vaak afhankelijk zijn van de dosering. Ze zijn ook gemakkelijk besmet en als ik heb bewezen keer op keer in het lab, de neiging om lage concentraties van de actieve verbindingen en synergistische hebben. Ook beseffen dat het metabolisme en de werkzaamheid van geneesmiddelen op recept vaak wordt geremd door kruiden. Als dit artikel is geïnspireerd moties proberen kruidenmiddelen-God zegene, maar voorzichtig te werk gaan.

  Dit profiel is verhelderend en leerzaam. Maar ik hoop dat we leren van de juiste les. Het genezingsproces, en hoe we ervoor kiezen om het na te streven, moet vergezeld gaan van het gebed, persoonlijke openbaring, en logica.

 15. Alysia
  07:54 op 24 juni 2013

  Amy, ik dank u voor uw inspirerende werk. Ik voelde me erg gevestigd op het belang van het woord als wijsheid en leren hoe je echt toegang tot de geestelijke zegeningen van het. Dank u voor het getuigenis van dit en voor het delen van je verhaal.

 16. Sandi Hachtel
  21:01 op 7 december 2013

  Wow! ... Dit artikel zeker leidde tot veel controverse.

  Wat mijzelf betreft, begon ik met het volste vertrouwen in de geaccepteerde medische praktijk. Ze liep uit de antwoorden voor mij. Ik begon te bidden om hulp, en werd zelfs nederig genoeg om de hulp van de plaatselijke kwakzalvers accepteren. Verrassing! Ze hadden wijsheid te delen dat echt verbeterd mijn conditie. In de komende jaren als ik werkte met beide vormen van medische expertise, werd ik steeds meer aangetrokken tot de holistische. Meer dan eens de geest tussenbeide & gewaarschuwd mij niet om medicijnen die door een arts (zelfs Mormon degenen) nemen. Toen ik in gesprek met medisch Artsen over de bijwerkingen van de medicijnen en alternatieve behandelingen ingevoerd, werd ik gekleineerd en uitgescholden voor verhoor hun 'autoriteit'. Er is iets serieus mis met een systeem dat dit soort gedrag bevordert.

  Zoals voor vaccins, zal iedereen die serieus kijkt naar alle gegevens over geldige bezwaren ten aanzien van de doeltreffendheid ervan. De kinkhoest tarieven waren het hoogst bij de gevaccineerde bevolking ... hmmm ... Die mensen die ik ken die regelmatig het griepvaccin krijgen zijn degenen die de griep krijgen ... verrassing weer? Als u de bijsluiters die met het vaccin pakket leest, zult u zien hoe ongelooflijk lage de aangegeven best case scenario is voor een doeltreffende bescherming, met name onder de jongeren en de oude ... dus veel meer op deze.

  Sommigen van jullie misschien een video over een klein meisje dat in acuut leverfalen ging gezien hebben. Het was niet in de video dat de leverfalen kwam op de hielen van een griepvaccin vermeld. Toekomstige vaccinaties gecontraïndiceerd ....

  Dat gezegd zijnde, we hebben allemaal onze keuzevrijheid. Ik geloof dat de wetten die bepalen welke medische zorg systeem dat we moeten gebruiken of kan / mag gebruiken in strijd zijn met het grote plan van geluk als ze ons beroven van onze vrijheid om te kiezen. Die keuze is kostbaar! De geest spreekt tot ieder van ons voor onze eigen stichting. Dempen die stemmen omdat je niet met hen eens is verkeerd denken. Wat ik dacht dat ik wist in mijn 20's & vroege jaren 30 is ingeschakeld op zijn oor door de gezondheid van proeven en oprecht gebed. Verborgen schatten inderdaad. Het is er voor iedereen die echt wil weten. Het enige wat u hoeft te doen is vragen.

  Ik heb ook ontdekt dat hoe hoger het opleidingsniveau, hoe groter de kans dat het individu de natuurlijke geneeskunde zal gebruiken. Studeren voor mijn MS opende mijn ogen voor de enorme corruptie in de onderzoekswereld. Veel van het onderzoek is gekocht en betaald voordat het ooit is begonnen, met vooraf bepaalde uitkomsten. Ze hebben niet eens hun eigen regels te volgen op papier, laat staan ​​van de mogelijkheden voor het manipuleren van gegevens voor de publicatie. Volg het geld. Hoor ik Gadianton Robbers? Ja, zagen zij onze dag.

  Ik ben benieuwd naar meer informatie over dit onderwerp. Mijn liefde voor jullie allemaal.

Geef een reactie

Aangedreven door SEO Platinum SEO uit Techblissonline