6 maart 2013 door admin

24 Reacties

De Shining Light van Oakland

De Shining Light van Oakland

Betty Stevenson

In een oogopslag

Betty Stevenson groeide op in een Afrikaans-Amerikaanse gemeenschap in de buurt van San Francisco. Na spiraal door een gewelddadige relatie, drugshandel en de gevangenis, sloot ze de kerk. Betty diende vele jaren als de ZHV-presidente van de nieuw gevormde Oakland Negende Branch, samengesteld uit enkele van de armste wijken van Oakland, en zij is de oprichter van een organisatie die gratis voetbalkampen organiseert. Daarnaast is Betty de opvoeding van haar drie achterkleinkinderen.

Vertel me over je leven voordat je de kerk geworden.

Ik ben opgegroeid in West Pittsburg, of Bay Point zoals het nu heet, in het noorden van Californië. Arme mensen woonden aan de ene kant van de snelweg en de witte rijke mensen woonden aan de andere kant, maar ze bouwden een school waar ze brachten ons allemaal samen. Ik denk dat het een van de eerste die in dit gebied te integreren. Ik zou met deze kleine witte meisje spelen op haar huis. Haar ouders heb het echt niet met me rond, maar ze feisty was. Ze zou zeggen: "Ga je mee met mij naar huis." Als ik aten bij iets bij haar huis, zouden ze weg te gooien. Maar voor mij zelfs er was een geweldige prestatie.

Ik groeide op als jongste van drie kinderen. Mijn moeder had een zeer beledigende, dronken man die mijn stiefvader werd en dus werden we tweede gezet getrouwd. Ik heb het gevoel dat we hief mijn moeder in plaats van dat het andersom.

Ik heb veel geleerd van dingen in de buurt, en het was niet allemaal goed. Ik veranderde in een product van het systeem dat ik geleefd inch Er was geen toezicht van een volwassene. Het nemen van de naam van de Heer ijdel was een manier van gesprek. Drugs waren een manier van leven. Ik kwam in een gewelddadige relatie voor een tijdje. In die duisternis, er is een waas die je niet eens bewust van totdat je beginnen met het ontvangen licht. Het ding dat me menselijk was mijn liefde voor kleine kinderen en oude mensen en mensen die werden uitgeschakeld. Ik was zeer beschermend van mijn eigen kinderen.

Betty op de leeftijd van 15

Betty op de leeftijd van 15

Ik belandde in de gevangenis. Ik was op een proeftijd van twee jaar en parole bijna zeven. Ik verhuisde mezelf en mijn twee kinderen van Bay Point naar de vlaktes van Oakland om weg te komen van de drugs. Ik moet nu lachen, want dat was de stad waar de drugs vandaan kwamen, maar toen ik verhuisde, wist ik niet iedereen daar, dus ik gewoon niet aansluiten. De Heer me had opgericht. Ik kreeg in positie voor de zendelingen te komen.

Hoe hebben jullie elkaar ontmoet de zendelingen?

Zendelingen tende in Oakland in februari 1981 toen ze op mijn deur geklopt. Het was net zeventien dagen geleden dat ik voorwaardelijk vrij zou gekregen uit. Het eerste ding dat sprong in mijn gedachten was dat ze parole officieren. Dus ik soort van gluurde de deur uit en ik dacht: "Nee, ze moeten Jehovah's Getuigen zijn, en ik wil niet horen van hen ook niet." Dus ging ik terug door de gang naar de badkamer en stond daar gewoon toen ik hoorde een gedachte die zei tegen mijn hoofd, "Je hebt gebeden voor een lange tijd. Waarom ga je niet de deur open en zien wat ze willen? 'Dus ik liet hen binnen

Heb je besloten vrij snel om gedoopt te worden?

Nee! Ik ben meer dan iedereen dat ik zou worden betrokken in deze gemeenschap verbaasd. Ik wilde niet iets te maken met de kerk hebben. Ik wist niets aardigs over mormonen. De reputatie van de kerk onder zwarte mensen houdt veel mensen luisteren. Toen ik eigenlijk geluisterd naar de missionarissen, in eerste instantie wist ik niet geloven niets van. Hij dacht: "Oooo! Deze mensen moeten zich schamen gaan rond vertellen mensen dat te zijn. "

Ik zat thuis en het exemplaar van het Boek van Mormon de zendelingen had mij gebracht was op de salontafel. Ik raapte het op en begon te lezen. Het was gewoon geweldig. Het was alsof de woorden werden bijna glinsterende in mijn gedachten. Als ik lees, "ik Nephi, ben geboren uit goede ouders," begonnen de tranen te stromen, en ik besefte dat ik niet zijnde een flink ouder. Ik had niet het gevoel dat ik had goede ouders.

Ik had altijd in mijn hart bekend dat God almachtig. Ik wist dat zelfs in mijn donkerste uren. Mijn hele leven heb ik in God geloofde, maar ik heb gewoon niet geloven dat Hij hield van een zwart meisje zoals ik. Nu, ik was gewoon verbaasd door het Boek van Mormon. Ik had om te proberen om erachter te komen, moet ik geloven? Is het waar? Is het gebeurd?

Mijn hele leven heb ik in God geloofde, maar ik heb gewoon niet geloven dat Hij hield van een zwart meisje zoals ik.

Ik denk dat ik moet hebben versleten een paar sets van missionarissen. Toen ze me vertelden om te onderzoeken, dat is precies wat ik deed. Mijn broer en zus waren totaal tegen mijn deelname, en ik was ook bijna recht omhoog totdat ik ging naar beneden in het water.

Mijn elf-jaar-oude dochter gedoopt voordat ik deed. Ik had geleerd mijn kinderen, als je echt iets wilt doen, dan ga je het doen. En dat is wat ze deed: ze werd gedoopt. Ik vroeg haar: "Waarom wilt u deze kerk te sluiten?"

Ze zei: "Omdat ik luisterde naar de zendelingen en wat ze zeiden was logisch."

Elf jaar oud en ze vertelde me dat. Elf jaar oud gaande 42! Een week later werd ik gedoopt.

Welke uitdagingen kwam je met de toetreding tot de kerk?

Komend in de kerk was zoals wandelen in een helder licht dat je ogen pijn doet. In de gemeenschap werd ik die uit, iedereen wilde weten, "Wat is het? Je hebt dit gloed. Waarom ben je zo blij? 'Maar ik was nog niet tevreden. Het is een afschuwelijk gevoel te proberen om dat te veranderen. Ik moest wachten al jaren tot de vreugde te voelen, want alles wat ik deed was het verliezen, dat is hoe ik me voelde. Dat was een reis enger dan dat die er in de wereld.

Ik vertel mensen die ik moest opgeven mijn man, mijn geld, en mijn dope toen ik lid van de kerk. Niet in die volgorde! Het geld was het moeilijkste ding in de wereld op te geven. Als je daar te maken, er is een hoop geld. Geld, geld, geld! De duivel hoeft niet geen recessie. Ik kon doen wat ik wilde, kon ik alles kopen, ik kon nergens heen, en neem mijn kinderen plaatsen.

Maar de Heer laat het me weten door de kracht van de Heilige Geest, dat terwijl het al Zijn, dealen van drugs was niet de manier om het aanvaardbaar is om Hem te maken. Dus maakte ik een belofte die ik nooit meer zou gaan. Ik ging van het hebben van veel geld aan het hebben van niets. Ik moest welzijn en voedselbonnen krijgen. Ik was het verzamelen van blikjes net genoeg om een ​​brood te kopen. Dit was onder mijn waardigheid. Ik verkeerd deed in de eerste plaats uit te gaan deze laag te houden. Het was overweldigend om van te hoeven hebben van niet, maar ik deed het.

"Deze mensen hebben geen niemand los. Ze recycleren je. "

Toen ik lid van de kerk, was ik nog steeds roken, en ik was verslaafd aan heroïne. Ik gebruikte een aantal andere drugs, ook-methamfetamine, verschillende soorten pillen. Ik gaf de sigaretten. Ik gaf de drugs. Niemand wist dat ik schoppen dope. Ik zag er niet uit alsof het. Ik heb niet doen alsof het. De kracht die moest komen van God te laten gaan van alles wat ik had liefgehad en-goed had gehouden, ik voel me echt gezegend dat ik kon het allemaal opgeven.

Het was een eenzame tijd. Ik had opgegeven alle mensen die ik gebruikt om te associëren met. Zodra ik lid van de kerk, mijn oude vrienden dachten dat ik mijn verstand verloren. Ik zou brengen dat het Boek van Mormon en iedereen zou opstaan ​​en vertrekken. Ik kan me herinneren in de deuropening staan ​​kijken ze weg te lopen en denken: "Man, dit boek is beter dan het hebben van een pistool."

Op het eerste, ik had echt geen vrienden in de kerk ofwel want ik was erg vocaal. Ik hield van snel en getuigenis vergadering. Ze zouden op en neer door het gangpad lopen met de microfoon, en zodra ze bij mij, ik pakte hem. Ik laat mensen weten dat ik op de hoogte was van een geest uit de leden-niet de Heilige Geest-die daar niet wilt dat ik. Het was daar op hun gezichten. Ik zei: "Als ik de duivel was, waar zou ik zijn? Rechts hier bij de heiligen. Dit is waar de zondaars komen. Dit is waar ik zou moeten zijn. "Ik was niet van plan om geen kritiek te nemen.

Ik dreigde mensen en praten gek. Vrouwen zouden gaan achter mijn rug en bekritiseren mij aan de bisschop. De bisschop zou me in zijn kantoor bellen en zeggen: "Nu, Betty, kun je niet rond te gaan en dreigen de zusters."

Betty4

Een zuster, zegen haar hart en kunnen ze rusten in vrede, zou me roepen na de kerk, en ze zou zeggen: "Weet je, Betty, zei dat je zo en zo, maar ik weet wat je bedoelt." En ik was zo dankbaar dat iemand gaf genoeg om me te vertellen in plaats van achter mijn rug en rapportage me.

En mijn vocabulaire. Meid, ik driekwart van mijn vocabulaire verloren toen ik lid van de kerk! Ik zou praten met de bisschop en elk ander woord dat ik zou nemen de naam van de Heer ijdel, want dit is de taal van waar ik vandaan kwam. En elke keer als ik dat zou doen hij zou ineenkrimpen als ik hem in het hart had gestoken. Ik kwam thuis en bad: "Heer, help mij, omdat ik niet wil niemand vermoorden." Ik moest een woordenboek te krijgen!

Was het moeilijk om een ​​van de weinige zwarte leden van de kerk in uw omgeving op het moment?

Toen ik begon naar de kerk, werd ik erg militant. Ik wilde weten: "Waar zijn de zwarte mensen?" Ik wist dat ze moesten sommige hebben. Dus ging ik op zoek in de geschiedenis van de kerk voor zwart Heiligen, en ik vond ze. Elia Abel was de eerste zwarte man die Joseph Smith tot priester gewijd. Zijn nageslacht gehouden kantoren in de kerk. Hark Lay en Groen Flake reed de eerste wagen in de Salt Lake Valley, en ze waren eigenlijk de eerste twee op de grond. Toen draaide ze die wagen rond en ging terug en pakte meer heiligen. Jane Manning James. De verhalen van deze zwarte heiligen beginnen aan de oppervlakte.

Wat waren je eerste roeping?

Al snel nadat ik bij, in plaats van de zondagsschool, ze hadden ons naar een leiderschap vergadering. Ik heb een paar dingen geleerd en ik begon te zien dat ik had leiderschapscapaciteiten. Uiteindelijk werd ik geroepen om de klasse Sociale relaties leren in de ZHV. Ik denk dat ik werd geleid om die les te geven, zodat ik kon leren in de omgang met mensen.

Toen ik lid van de kerk, was ik in Oakland Fourth Ward. Daarna verhuisde ze dingen rond en we waren in een andere afdeling met een andere bisschop. Ik dacht: "Oh nee. Nu kreeg ik om een ​​ander in te breken "We waren in een wijk met de zeer rijke mensen die leefden op de heuvel. Ik was verbaasd om te zien hoe sommige van deze mensen leefden. Hun rijkdom! De huizen die ze leefden in! Hun wijken! Hun gazon! Ik was als, "Heer, waar zijn deze zegeningen? Heb ik de boot gemist? "

De kerk je veranderd, maar heb je ook uw dienst en het lidmaatschap in de kerk verander je wijken en gemeenten?

Oh, ja. Ze begon te beseffen dat veel van hen waren in dit kleine bel en om te dienen als je zou moeten, vooral in de ZHV, moet je aan de bel te verlaten.

Op een dag regende, en deze twee dames uit op de heuvel naar beneden kwam om te bezoeken me te leren. Ik vertelde hen: 'U weet wat dit moet zijn, voor twee rijke blanke vrouwen om in de regen te komen om mij te bezoeken? Het is een wonder. "

Ze lachte alleen maar. "Ja."

In eerste mensen zouden alleen gaan plaatsen als ik ging met hen. Ik begrijp het. Het is gewoon angst. Deze dagen zal ik ergens gaan en denken: "Heer, ik heb haast en hier weg."

En in mijn gedachten, hoor ik, "Je was helemaal over de straten, in het donker, het leveren van drugs, en je niet eens over na dan."

Dus ik zeg: "OK, als je gaat brengen dat, ik denk dat ik ga doen wat ik moet doen," en ik ga neem voedsel aan de zusters of hen of wat dan ook aan te moedigen.

Ik was lid geweest een jaar of twee wanneer de Oakland negende vestiging werd opgericht en werd ik geroepen als ZHV-presidente. In die roeping, heb ik veel geleerd van dingen over de omgang met mensen en waarom de ZHV werd georganiseerd en wat het betekende om vrouwen te leren om uiteindelijk te steunen en elkaar liefhebben. Dat was een geweldige tijd, om dat kleine tak bouwen.

Het was een binnenstedelijke vestiging in Oakland, toch?

Het was een wijk groep, echt. Er waren bekeerlingen uit de vlaktes van Oakland, en ik wist dat de taal die zij spraken. Als ZHV-presidente, kon ik niet iedereen naar beneden te gaan in dat gebied te leren bezoeken of een maaltijd, niets nemen. Dus ik het allemaal aan het doen was, mij en mijn kinderen.

Toen de eerste gemeente-president werd uitgebracht, werd iedereen vrijgelaten, maar mij. Dus ik was ZHV-presidente voor de tweede tak president. Toen hij werd vrijgelaten, was ik nog ZHV-presidente voor de derde tak president. Toen hij werd vrijgelaten, werd ik weer gebeld om ZHV-president. Ik vertelde hen, "Ik moet worden vrijgegeven, of ik ga verliezen mijn gedachten. 'Dus ze me bevrijd van dat en belde me aan de voorzitter van de Young Women's zijn. "Wacht!" Ik zei: "Deze mensen niet niemand los. Ze recycleren je. "En dat is de waarheid! Dus ik diende in die hoedanigheid voor een tijdje.

Nu dat kleine tak is een wijk, de Oakland Ninth Ward.

Uiteindelijk werd ik geroepen om de negende vestiging van de internationale gemeenschap in Oakland te vertegenwoordigen, dus ik had de gelegenheid om te worden blootgesteld aan Vietnamees, Chinees, Hmong. Ook werk ik met de Genesis Group.

Wat is de Genesis Group?

Het Eerste Presidium zag dat zwarte leden vonden vervreemd, dus ze begonnen met de Genesis Group, die is zwart heiligen samenbrengen om te dienen. Onze missie is hetzelfde als zending van de kerk. We zijn begonnen als een kleine groep en nu Genesis organisaties zijn overal. Hier in Oakland, doen we een Martin Luther King Day programma elk jaar op de Interstake Center van de tempel. Sinds enkele jaren hebben we ook op een toneelstuk over de vroege Afro-Amerikaanse heiligen.

Betty3

De liefde in de gemeenschap die is ontstaan ​​uit die groep is geweldig. Het werk dat we doen, kan niemand anders het doen, maar ons.

Ik wist wat het spreken in die eerste jaren, toen ik een nieuw lid. Ik sprak op BYU Women's Conference en was in een boek, iets bijzonders. PBS heeft een special over de Mormonen en interviewde mij. Het is geweldig voor mij om mezelf te luisteren toen, dingen zeggen die ik echt nog niet weet! Ik had gelezen dat als ik mijn mond opengedaan, zou de Heere spreken voor mij. En dat is wat ik deed.

Becoming Mormon echt veranderd je leven.

Becoming een heilige der laatste dagen. Ik hou niet van "Mormon." De zwarte gemeenschap had om zich te ontdoen van het woord "nigger." Nu is het n-woord. Zwarte mensen namen het n-woord en maakte het hun eigen. Ze gebruikte het in goede manieren, slechte wegen, lelijke manieren. Ze begonnen elkaar te bellen dat. Over een jaar of twee geleden hoorde ik sommige kinderen praten en zei: "Nigger je dit en Nigger je dat." Ik ging iets te zeggen, in de verwachting dat ze zwart zijn, en het was een Tongans en sommige blanke kinderen elkaar roepen " Nigger. "Ik schudde mijn hoofd en dacht:" Wij namen dat woord en maakte het legitiem. "

De heiligen der laatste dagen hebben hetzelfde gedaan met de Mormoonse woord. Mensen gaven die bijnaam aan ons zodat mensen niet zouden geloven dat we waren christenen. We namen het en liep mee. En nu hebben we om dit te corrigeren. We kregen om zich te ontdoen van het M-woord. Ik hoorde een van de algemene autoriteiten vertellen ons, vorig jaar of het jaar daarvoor, "Quit doen!"

Het moet worden gecorrigeerd. Ik vertel mensen, "Je kunt jezelf wat je wilt, kunt u uw kinderen te leren om zichzelf noemen wat noemen, maar ik leer mij over Jezus Christus. Als je mijn vriend zijn, bel me niet geen Mormon. Ik heb geen antwoord op. Ik getuig van het Boek van Mormon, maar ik ben een lid van de Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen. "Als ze geen tijd om de hele naam te luisteren hebben, dan, ik schud het stof van mijn voeten !

Dank u voor deze correctie en de krachtige getuige!

Vertel me over waar je bent en wat je nu doet.

Ik ben in Bay Point. Ik had nooit gedroomd hier terug zou ik. Ik dacht niet dat ik ooit zou verlaten de negende vestiging, voor een ding. Maar twee jaar geleden vond ik mezelf meteen weer uit hier in Bay Point te kijken naar de plaatsen waar ik gebruikte om te gaan en gebruikt om te leven.

Iemand vertelde me dat de Heer wist ik nodig had twee engelen om te gaan door dit leven met mij, en mijn zoon en dochter zijn geweest, toch aan mijn zijde. Toen mijn kleindochter werd gedood in een auto-ongeluk in 2007, verliet ze drie grote-kleinkinderen. Mijn zoon en ik nam de verantwoordelijkheid voor hen. We zijn het verhogen van hen sinds die tijd.

Betty1

Ik vormde een organisatie, Hope PC: Help Open Mogelijkheid, Moedig positieve verandering. Door die organisatie, hebben mijn zoon en ik op vrije voetbalkampen opgemaakt voor komen op dertien jaar. Drie spelers van mijn zoon, die op zijn team waren toen ze kleine jongens spelen nu betaald voetbal. Een van hun moeders zei dat mijn zoon was de eerste persoon die een voetbal in handen van haar zoon te zetten.

Ik ben bezig als een bij, bezoeken het onderwijs en het nemen van mensen om hun rekeningen en spullen te betalen. ZHV-presidenten noemen me; ze me op hun speed dial. Ik heb niet betaald voor wat ik doe. Ik moet betalen om gas te krijgen om te helpen iemand te gaan. De opbouw van het koninkrijk van God op deze aarde is de reden waarom ik ben er nog.

In een oogopslag

Betty J. Stevenson


Betty1
Locatie: Bay Point, Californië

Leeftijd: 70

Burgerlijke staat: Single

Kinderen: 2 kinderen, Rodney Parker 52, Shante Randles 44

Beroep: vroeger een pleegmoeder, die verantwoordelijk is voor het kantoor van mishandelde vrouwen in Richmond, Californië, en spreker over huiselijk geweld; nu het verhogen van drie grote-kleinzonen

Doop: 5 juli 1981

Bezochte scholen: Intermediate-en middelbare school in Bay Point, GED, Dean's list 2 semesters Merritt College, certificaten ontwikkeling van jonge kinderen en de gemeenschap sociale diensten

Thuis gesproken talen: Engels en Trash

Favoriete Hymn: "Ik geloof in Christus"

Interview door Annette Pimentel . Foto's gebruikt met toestemming.

24 Reacties

 1. Nicole
  22:56 op 6 maart 2013

  Zo'n inspirerende verhaal! Je bent voorbeeld van ware dienst is degene die we allemaal moeten volgen. God zegene je zus!

 2. ashley
  12:21 op 7 maart 2013

  Ik heb gelachen en gehuild door dit hele interview. deze zuster is IT! wat een inspiratie en voorbeeld voor ons allemaal.

 3. Jessica Drollette
  12:52 op 7 maart 2013

  Bedankt voor het delen van uw stem bij ons. Je verhaal is zo inspirerend. Wat een reis die je hebt meegemaakt en wat een licht en bijvoorbeeld je bent. Dank u, dank u!

 4. Annette Pimentel
  04:56 op 7 maart 2013

  Ik gebruikte in dezelfde brandstapel als Sis te leven. Stevenson en bewonderde haar dienst uit de verte. Het was een genot om met haar te praten en te koesteren in haar briljante getuige.

 5. K Silvestro
  06:00 op 7 maart 2013

  Wat een mooi interview. Dank u voor het benadrukken van de transformaties en het harde werk van deze mooie Saint. Zonder twijfel velen noemen haar "gezegend" en toekomstige generaties zullen nooit vergeten hun pionier voorouders als ze herinneren Sis. Conversie Stevenson.

 6. j Woolf
  07:13 op 7 maart 2013

  Zuster Stevenson, ik voel me alsof ik je ken. Ik ben opgegroeid in de Bay Area en we zijn niet te ver van elkaar in leeftijd. Hoewel onze levens waren compleet anders dan hebben we veel gemeenschappelijke gelijkenissen nu en uw stem ringen prachtig in mijn oor. Hoeveel kan ik van u leren van deze eenvoudige interview waarin je uiterlijke en innerlijke schoonheid schitteren helder en duidelijk. God zegene u en uw gezin als hij zeker gezegend heeft al die je als een nederige volgeling van Christus hebben gediend. Ik houd vooral van je gedachten, "Als ze geen tijd om de hele naam te luisteren hebben ..." Je hebt een prachtige glimlach vanmorgen op mijn gezicht. En bedankt, Annette, voor dit interview.

 7. Nina
  07:21 op 7 maart 2013

  Na naar de kerk aan de zijde van Betty kan ik bevestigen dat ze zo'n geweldige voorbeeld. Ik mis haar en de Oakland 9 Tak!

 8. Heather Gunderson Gray
  07:25 op 7 maart 2013

  Betty,
  Ik diende mijn missie in Oakland en zag je in actie. Wow! Bedankt voor je inspiratie
  Dophei

 9. Chris Quincy
  07:42 op 7 maart 2013

  Zo'n eerlijke en verfrissende kijk op het lidmaatschap van de Kerk LDS! Wat een geweldig persoon!

 10. Liefdadigheid
  09:05 op 7 maart 2013

  Bedankt voor dit interview! Ik vond het geweldig, en van plan om het uit te printen en te delen met een aantal recente bekeerlingen hier in mijn wijk in Peoria, IL.

 11. Jennifer Jacobs Jonge
  09:22 op 7 maart 2013

  Betty, ik herinner me nog goed en hou je nog steeds je zo'n een inspiratie voor ons zendelingzusters, zo dankbaar voor uw mooi voorbeeld!

 12. JMH
  11:50 op 7 maart 2013

  Het is al 20 + jaar geleden dat ik voor het laatst zag Betty in Oakland, en ik hoor nog steeds haar stem helder als de dag, zingen: "Ja, God is echt!" Met de 9e tak koor. Betty, heb je talloze levens verbeterd met uw voorbeeld en uw onvermoeibare werk. God zegene u. Heel erg bedankt voor dit interview!

 13. Anne jensonb
  12:43 op 7 maart 2013

  Betty, liefste ......... hoe ik zou graag een van je knuffels! Ik was zo dankbaar om te leren van dit interview. Je bent een inspiratie!!

 14. mike Boughan
  13:55 op 7 maart 2013

  Betty ja zijn geweest 20 + jaar, maar iv je nooit vergeten als ik geserveerd in de 9e branche je bent zo'n geweldige persone en ik herinner me de liefde die je had voor een ieder en de kracht u had in lord betty ik herinner me van plan om uw huis manny tijden om uw familie te geven een zegen & u altijd vertelde hen het wount werken, tenzij u het geloof in hen thnks voor zulk een grote inspiratiebron.

 15. Erin
  03:38 op 7 maart 2013

  Dank u voor uw verhaal en voor het zijn een rolmodel voor mijn kinderen.

 16. Loui
  10:23 op 8 maart 2013

  Bedankt voor het delen van uw getuigenis en verhaal Betty, je bent een grote inspiratie! U hebt ons al een geweldig voorbeeld van het verschil een zus kan maken in het leven van anderen scheen. En hoe het Evangelie van Jezus Christus is ons grootste geschenk.

 17. Loui
  10:25 op 8 maart 2013

  Bedankt Deborah voor het delen van dit prachtige verhaal met mij!

 18. Tom Cain
  10:46 op 8 maart 2013

  My Sister, de huidige bisschop van Oakland 9 Ik voel me geïnspireerd en vereerd met mijn verbinding aan u, en onze gedeelde waarden.

  Dank u.

 19. Gena Roe
  05:57 op 8 maart 2013

  Betty, ik herinner me de eerste week als lid. Je verveelt je getuigenis (het dragen van broeken, niet minder) en gedeelde uw verbazingwekkende levensverhaal - en kaken raken de vloer over de kapel. We hadden nog nooit iemand zoals u bekend is, en zal ook nooit. Vanaf het allereerste begin, u het evangelie met enthousiasme omarmd en gedeelde elk deel van je hart met ons allemaal. U bent zeker een van mijn favoriete herinneringen van de Oakland 4 Ward! :)

 20. HDH.
  11:45 op 11 maart 2013

  Wat een dame! Betty, je bent helemaal geweldig.

 21. Sistas in Zion
  12:37 op 11 maart 2013

  We hebben zo genoten van het lezen van het verhaal van een ander geweldig sista in het Evangelie. Wat een testament en het voorbeeld van service die u bent. We houden en respecteren uw tell-het-zoals het is persoonlijkheid en hoe je trouw aan wie je bent, zelfs in de kapel blijven. We zijn blij dat je verteld dat we niet kunnen gaan mensen te bedreigen, want nu zullen we proberen te stoppen ;-). Bedankt voor weer een groot interview MWP.

 22. Rulon en Cecile Linford
  08:59 op 14 maart 2013

  Wat een heerlijke interview. Je brengt altijd een glimlach op onze gezichten. Uw licht brandt zeer fel. We genieten van de lange geschiedenis van je familie en de onze. Moge de Heer blijven u en uw gezin zegenen.

 23. Dani Simpson
  16:02 op 5 april 2013

  Hers was de stem die ik altijd naar verlangd om te horen als ik opgroeide als een 5e generatie Mormon. Het lijkt alsof ik zo lang heb gewacht voor diversiteit naar onze kerk komen! Ik voel me zo gezegend om te leven om het te zien bloeien over de hele wereld. Gelukkig voor baanbrekende vrouwen zoals Betty Stevenson!

 24. Deborah
  13:02 op 2 juni 2013

  "De duivel hoeft niet geen recessie" - Dat is de beste offerte die ik ooit heb gehoord!

Laat een reactie achter

Aangedreven door SEO SEO Platinum uit Techblissonline