4 oktober 2013 door admin

17 Reacties

Gecodeerd in het DNA

Gecodeerd in het DNA

Suzi Fei

In een oogopslag

Suzi Fei is een vrome Mormoon, vrouw en moeder. Ze is ook een computationele bioloog en een enthousiast carrière vrouw die zegt dat haar natuurlijke neigingen tot een beroep vaak veroorzaakt angst en eenzaamheid tijdens het opgroeien in de kerk voort te zetten. Maar haar leven veranderde toen ontmoette ze haar biologische ouders, en Suzi begon te voelen zich meer comfortabel in haar eigen huid. Ze moedigt vrouwen aan hun natuurlijke talenten te omarmen en meer tijd besteden op God te vertrouwen en minder tijd zorgen te maken over culturele verwachtingen.

Waarom zeg je dat je geboren een carrière vrouw, en wanneer ben je voor het eerst het gevoel dat?

Het was genetische, en ik heb echt genetische bedoel. Niet een onbekende mix van natuur en opvoeding. Drie dagen na mijn geboorte, LDS Family Services plaatste me in de armen van mijn prachtige adoptieouders, die twee van mijn beste vrienden vandaag. Mijn vader is een wapensmid instructeur en ondernemer, en mijn moeder bleef thuis om me te verhogen en doen boekhouding voor het bedrijf. Ik ben opgegroeid in kleine landelijke West Coast steden-Janesville, Californië, en later Coquille, Oregon. Het was een prachtige en liefdevolle thuis. Zeer Mormon. Zeer conservatief. Op hun naam, mijn ouders hebben me altijd aangemoedigd om trouw aan mezelf te zijn en volg mijn dromen. Ze nooit gedwongen om me op een bepaalde manier zijn of doe een bepaald ding. Ik vermoed dat ze leerde al vroeg dat soort ouderschap was niet van plan om te vliegen met mij. Mijn vader is een vrije denker, altijd uitdagend en vragen stellen, altijd oprecht en open. Ik heb altijd begrepen dat over hem. Hij heeft me geleerd om niet bang om te zeggen wat ik wil zeggen en doen wat ik wil doen.

Toen ik tien was, mijn familie kreeg onze eerste computer en ik ontdekte de sensatie van het programmeren van computers. Ik herinner me nog de dag dat ik bedacht hoe de command line te maken in WordPerfect uitprinten graphics. Ik liep door de tuin naar mijn vader pistool winkel om het te laten zien. Die opwinding is niet verdwenen, zelfs als de codering taken hebben gekregen complexer. Op de middelbare school, een gepassioneerde leraar wetenschappen moedigde me aan om zijn cursus biologie nemen ook al was ik er zeker van dat de computer wetenschappers had geen behoefte aan biologie. Ik heb me aangemeld, en het komende jaar ontdekte ik de glorie van de levende cel-de precieze structuren van eiwitten die hen in staat stellen om samen te werken in complexe netwerken tot leven te produceren zoals wij die kennen. Op de universiteit, ik dubbel studeerde informatica en biochemie. Ik heb nu een doctoraat in de computationele biologie, en ik breng mijn dagen door het analyseren van het genoom van niertumoren, proberen te achterhalen wat er mis ging om de kanker te veroorzaken. Ik hou van mijn carrière. Er gaat niets boven wakker worden elke ochtend enthousiast om iets dat is leuk, interessant doen, en maakt de wereld een betere plek.

SuziFei3

Enkele jaren geleden, toen ik halverwege graduate school, kreeg ik een telefoontje van LDS Family Services. "Het lijkt erop dat zowel u als uw biologische moeder brieven aan uw dossier ingediend te zeggen dat je wilt ontmoeten. Ben je nog steeds geïnteresseerd? 'Het was jaren genomen voor hen om erachter te komen dat we beiden hadden ingediend die brieven, maar ja, was ik nog steeds geïnteresseerd. Het is moeilijk af te vragen wat er in je genen als je de hele dag besteden aan het bestuderen hoe invloedrijk ze zijn. Dus gaven ze me haar naam en e-mailadres, en ik deed het eerste wat een kind in mijn generatie zou doen-ik Googled haar.

Het eerste ding dat kwam was deze foto van haar dat leek net als ik. De titel onder haar foto is dr. Brooke Hemming, fysisch chemicus bij Environmental Protection Agency. Ik was zo trots. Kort daarna stuurde ik een lange e-mail naar mijn geboorte moeder uit te leggen wat ik deed met mijn leven, en ze schreef terug en vertelde me over haar leven en hoe ze had ontmoet mijn geboorte vader toen ze beiden in Berkeley in de vroege jaren '80. Het blijkt dat ze studeerde scheikunde aan Berkeley en kreeg vervolgens een doctoraat in fysische chemie van Stanford. Ze is nu een senior wetenschapper bij het EPA doet beleidswerk voor de luchtkwaliteit.

Mijn carrière ambities zijn bij mij vanaf het begin, gecodeerd in het DNA in elke cel in mijn lichaam.

Het was zoals ik het vinden en uiteindelijk het gevoel geheel. Mijn biologische moeder was een van zes kinderen, waarvan er vier waren chemici. Haar vader was een natuurkundige. Ze stelde me voor aan mijn biologische vader, een computerprogrammeur die had gewerkt op 's werelds eerste internet-browser en geschreven vier boeken over de programmering. Mijn carrière ambities, zelfs mijn beroepskeuze, hebben bij mij vanaf het begin, een integraal deel van mij, gecodeerd in het DNA in elke cel in mijn lichaam.

Het vinden van mijn biologische ouders en vinden dat we hadden zoveel gemeen beantwoord veel open vragen en hielp me meer zelfvertrouwen en zelfverzekerd, in bijna elk aspect van mijn leven. Zij legde uit zo veel van de reden waarom ik ben wie ik ben. Natuurlijk, ik ben heel tevreden over een aantal van de dingen die ik kreeg van hen, zoals mijn carrière verlangens en hun politieke voorkeur, maar ook de niet-zo-grote dingen Ik ben blij dat ik nu weet. Neem, bijvoorbeeld, de vorm van mijn lichaam. Nu ik weet hoe sterk genetische het is in de familie van mijn biologische moeder, ik ben veel minder kans om mezelf en mijn tekortkomingen kwalijk nemen, en ik ben veel meer te accepteren van mijn lichaam.

Wat heb je het over als je voor het eerst ontmoette je biologische moeder?

Mijn geboorte moeder vloog naar Portland, en ik pakte haar op van het vliegveld. Ik was zenuwachtig om haar te ontmoeten, maar ze stelde me gerust dat ze wilde me gewoon om mezelf te zijn en te doen wat natuurlijk en goed voelde. We eindigden het over wetenschappelijke loopbanen veel. We hebben ook gesproken over zaken als onze gemeenschappelijke gezondheidsproblemen. Het is geweldig om zo iemand in je leven wanneer je weg bent voor een kwart eeuw met geen idee wat er in je genen.

Ben je in contact gebleven sindsdien?

We e-mail en Skype en praten over de telefoon vrij regelmatig. Ze woont aan de andere kust, dus bezoeken niet te vaak, maar ze is hier een paar keer geweest, en we gingen naar het huis van haar ouders in Utah voor een familiereünie kort nadat ik haar ontmoette. Ze waren blij om me terug in de familie hebben, en ze waren blij met het effect dat het had op mijn geboorte moeder ook. Mijn geboorte vader woont ook aan de oostkust, en ik heb hem een ​​paar keer bezocht toen ik heb op die manier voor conferenties geweest. We praten over de telefoon een paar keer per jaar. Hij heeft twee jonge dochters, en het is netjes te vinden en te krijgen aan mijn halfzussen kennen.

Hoe is je adoptieouders reageren op dit alles?

Mijn adoptieouders waren een stuk minder zenuwachtig dan ik was. Ze voelden zich zeker en veilig, want we hebben een goede relatie. We hebben een band en een geschiedenis samen die nooit kan worden verwijderd of bedreigd.

Wat is uw ervaring opgroeien mormoon met deze drive om een ​​carrière vrouw te zijn?

Het was eenzaam. Niemand begreep waarom ik een carrière wilde zo graag. Wist ik niet weten dat een vrouw het hoogste roeping is om haar leven te wijden aan de opvoeding van haar kinderen? Wist ik niet weet, dat geen enkel succes weegt op tegen falen in het huis? Wist ik niet weten dat moeders zijn primair verantwoordelijk voor de opvoeding van hun kinderen? Waarom zou ik mijn tijd verspillen iets van weinig belang aan het doen toen ik kon het vormgeven van de toekomstige generaties?

SuziFei4

Suzi met haar dochter, en adoptiemoeder (links) en biologische moeder (rechts)

Laten we zeggen dat ik geleerd zeer dankbaar te zijn, innerlijk en uiterlijk, voor de "andere omstandigheden kunnen individuele aanpassing noodzakelijk maken"-clausule in de Familie proclamatie. Ik voelde me als het liet een weinig ruimte voor vrouwen zoals ik in de kerk.

Gelukkig had ik een reeks van uitstekende leraren die me geholpen voelen slim en moedigde me aan om mezelf uit te dagen. Een zorgzame seminarie leraar met een hart van goud die me aangemoedigd geen zorgen te maken, omdat de dingen hebben een manier uit te werken zoals ze zouden moeten. Een begrip vader die vrouwen gerespecteerd en geprezen gemakkelijk, altijd vertellen me dat ik dit of dat carrière maken als ik groot ben, want ik ben zo goed in. Een verzorgende moeder die me geleerd om sterk te zijn, een feministe in haar eigen recht (hoewel ze misschien nooit toegeven), nooit geïnteresseerd zijn in een carrière of het priesterschap, maar altijd geïnteresseerd in een eerlijke behandeling.

We moeten het vieren van elkaars sterke punten en profiteren van de breedte van wijsheid, ervaringen en talenten delen we onder ons.

Wat kunnen we doen meer ondersteunend en bemoedigend om vrouwen met belangen in de wetenschappen en het hebben van een carrière te zijn?

Kunnen we alsjeblieft een beetje meer steun van de meisjes en vrouwen die echt verlangen carrière, evenals degenen die niet, maar voelen de behoefte buiten het huis voor een aantal andere geldige redenen om te werken? Kunnen we ook even een beetje meer steun van de mannen die zijn getrouwd met deze vrouwen, of ze besluiten om full-time carrière hebben of thuis blijven sommige of alle van de tijd om te zorgen voor hun kinderen en thuis? Soms werken buiten het huis is echt de juiste keuze voor een moeder. We moeten elke moeder vertrouwen om te weten wat het beste is voor zichzelf en haar familie.

Als het mogelijk is, als jonge vrouwelijke leiders, wees niet bang om vrouwen die een diversiteit aan keuzes hebt gemaakt te demonstreren, of die heel verschillende levensstijlen soms niet door keuze, maar die zijn gelukkig en productief, en in vrede met hun leven. Laat zien dat verschillende dingen het beste werken voor verschillende mensen, en benadrukken dat de enige manier om erachter te komen de beste weg voor u is om een ​​nauwe relatie met onze hemelse Vader te onderhouden en niet bang om Hem vragen open vragen zijn. Soms, als gevolg van uw unieke talenten en verlangens, Hij zal u begeleiden in een richting die niet kan lijken op iedereen anders, en dat is oke. Hij heeft een op maat gemaakt plan voor ieder van ons. Hij zal ons helpen maximaliseren onze tijd op aarde als we Hem vertrouwen en laat Hem.

Ik ken veel vrouwen die ervoor kiezen om thuis te blijven, en dat is absoluut de juiste keuze voor hen. Ik weet ook veel vrouwen die ervoor kiezen buiten het huis om te werken, en dat is absoluut de juiste keuze voor hen. We hebben allemaal verschillende sterktes en verschillende temperamenten. Geen vrouw wil in een doos wordt gebracht en vertelde ze moeten dit doen en deze, of anders zij er niet in slaagt om te voldoen aan haar eeuwige potentieel. Dat leidt tot een toxische en deprimerend cultuur vergelijking ongebreideld met gevoelens van ontoereikendheid. In plaats daarvan moeten we vieren elkaars sterke punten en profiteren van de breedte van wijsheid, ervaringen en talenten delen we onder ons. De Hemelse Koninkrijk voorzie ik zit vol glorieuze diversiteit-veel verschillende soorten wezens doen veel verschillende soorten dingen, alle werken en groeien samen in de prachtige harmonie.

Het is zo'n een belangrijke boodschap voor internaliseren: Wat goed is voor een is niet per se wat goed is voor iedereen. Er is een diepe put van gedeeld begrip als we stoppen oordelen en beginnen te luisteren naar, te leren van, en het liefhebben van onze medemensen, vooral degenen die anders zijn dan wij. Als we loslaten van oordeel, kunnen we beginnen met de schoonheid die schuilt in diversiteit te vinden. Elke persoon is een zeer uniek individu. Ik weet uit het leven dit leven en de steun van onze hemelse Vader te hebben gevoeld, dat Hij heeft een op maat gemaakt plan voor mij dat rekening houdt met mijn verlangens, neigingen, talenten en capaciteiten. Hij heeft een plan voor mij, en hij steunt me daarin. En dat geldt voor ieder van ons; en het ziet er voor iedereen anders, omdat ieder mens uniek is.

Sinds ik een kind was, heeft onze hemelse Vader stapte in en bracht wonderen in mijn leven, vooral wonderen die in staat hebben gesteld en ondersteund mijn carrière.

Hoe heb je je man leren kennen? En hoe ben je in staat om werk en gezin in evenwicht geweest?

Ik wou dat ik niet zo veel over dating bezorgd. Sinds ik een kind was, heeft onze hemelse Vader stapte in en bracht wonderen in mijn leven, vooral wonderen die in staat hebben gesteld en ondersteund mijn carrière. Toen de tijd rijp was, Hij bracht een knappe Chinese man in mijn leven die de kerk was geworden toen hij op de universiteit was. Een open-minded man wiens ouders en cultuur vrouwen aan te moedigen professionals. Een goedhartig man die nooit uitoefent onrechtvaardige heerschappij en even aandelen familie leiderschap, kind verzorgende en huishoudelijke taken. Een bescheiden man die trots is op mij, en wie weet, als ik dat doe, dat ik volbrengen wat ik was bedoeld om te volbrengen. Samen zijn we actief en vrome leden van de kerk die dol onze godsdienst vanwege de waarheid bevat, de miljoenen manieren waarop dit ons leven verrijkt, en de eindeloze mogelijkheden het geeft ons om de wereld een betere plek.

SuziFei2

We hebben nu een heldere en mooie vier jaar oude dochter. Ik wou dat ik luisterde toen mensen zeiden: "Maak je geen zorgen, zult u van uw eigen kinderen," want het is waar. Ik hou zoveel van haar en denken dat ze de slimste, leukste jongen in het universum. Ik ben fel toegewijd aan haar, en ik maak wat offer is nodig om ervoor te zorgen dat ze het ontvangen van de verzorgende die ze nodig heeft. Die liefde en toewijding hebben echter niet me veranderd in een stay-at-home-mom. De opvallende restauratie van sanity ik ervaren toen mijn van twaalf weken zwangerschapsverlof eindigde verdreven elke aanhoudende twijfels. Aan mijn geestelijke gezondheid te behouden, moet ik gevoel de controle over mijn tijd ten minste een deel van elke week. De zorg voor kinderen niet toestaan ​​dat, maar mijn carrière gekozen doet. De 24/7 moeder ding nooit is geweest en nooit zal zijn voor mij. Mijn temperament is gewoon niet geschikt voor het. Als ik op het werk, mijn dochter brengt haar dagen in een warme en zorgzame omgeving, en ze groeit tot een zelfverzekerde en onafhankelijke kind. Ik weet met zekerheid dat deze levensstijl is wat het beste is voor onze familie, waaronder mijn dochter. Dit is gezonder voor haar dan het hebben van een ongelukkige stay-at-home-mom, die me in staat stelt te laten gaan van een schuld die op mijn pad kan komen.

Hoe is uw geloof je geholpen het leven beslissingen met carrière en gezin?

Mijn geloof heeft me geleerd dat ik een Vader in de hemel die van me houdt en wie hoort en verhoort mijn gebeden. Ik heb het gevoel dat ik antwoorden op gebeden te ontvangen, en dat is de basis van mijn getuigenis. Als wetenschapper, natuurlijk, ik ben voortdurend in twijfel. Ik ben niet een van die mensen die kunnen opstaan ​​en zeggen: "Ik weet dat het waar is"-Ik ken geen echte wetenschapper die kunnen opstaan ​​en zeggen: "Ik weet dat" veel van alles, maar ik geloof wel in en hebben geloof in God, een God met wie ik kan nauwe relatie hebben als ik naar voren gebracht de inspanning. Antwoorden op gebeden hebben veel van de beslissingen die ik heb gemaakt in mijn leven geleid. Ik waardeer het voorbeeld van Joseph Smith in het bos van de bomen God te vragen wat te doen; Ik vind dat idee van het hebben van een relatie met onze hemelse Vader doordringt onze godsdienst. Ik denk niet dat we een hoek op het; andere religies doen het zo goed, maar ze noemen het verschillende dingen, zoals meditatie of op zoek bent binnen, en ik denk dat de Heilige Geest tot hen spreekt, als goed. Ik hou echt van de manier waarop we onze kinderen leren om antwoorden te zoeken door het nemen van de tijd om te studeren, bidden en na te denken om die spirituele bewustzijn te ontwikkelen.

Zijn er boeken, muziek, kunst of een andere bron van inspiratie die een grote invloed op je gehad?

Toen ik in AP Biologie als senior op de middelbare school, las ik "Van Hemel en Aarde: Het combineren van wetenschappelijk denken Met LDS Theologie." Ik at het op. Zonder dat, ik denk dat ik naar een plaats waar ik de behoefte gevoeld om te kiezen tussen wetenschap en religie zijn gekomen. Het hielp me door mijn geloof crisis een jaar later toen ik las wat dingen kerkleiders had over evolutie gezegd. Ik uiteindelijk besloten dat ik wilde om geloof te hebben en zijn een gelovige Mormoon, vanwege de overvloedige goedheid ik hier vond en omdat het verrijkt mijn leven en maakte me gelukkiger. Echter, om het te laten werken voor mij, ik moest in staat zijn om een ​​aantal dingen, zoals verklaringen die mij vragen om wetenschappelijke waarheid verwerpen, of schriftuurlijke interpretaties die te letterlijk zijn, of zelfs gewoon leringen die gewoon geen zin om te ontslaan rechts. Dat boek, samen met voorbeelden van mijn ouders, kon ik de flexibiliteit om dat te doen, en was het nodig om voor mij te kunnen blijven.

Zoals Robert Kirby [humor columnist voor de Salt Lake Tribune] zegt: "Het duurde een lange tijd om erachter te komen dat het geloof is een zeer persoonlijke zaak, en ik kon mezelf helemaal gek proberen om iemand anders circus past onder mijn tent. Dus ik stopte. "Gelukkig, ik woon in een plaats waar dat niet is een probleem, ik heb altijd het gevoel geliefd en geaccepteerd in de afdelingen die ik heb bijgewoond en hebben volop mogelijkheden om te dienen, te onderwijzen, en lood had.

In een oogopslag

Suzi Fei


SuziFeiCOLOR
Locatie: Portland, OR

Leeftijd: 32

Burgerlijke staat: Getrouwd

Kinderen: Een dochter (4), een zoon op de weg
Beroep: Computational biologie wetenschapper, die momenteel een postdoctoraal onderzoeker bestuderen kankergenomen

Bezochte scholen: Oregon State University; Oregon Health & Sciences University; Doctoraat in de Biomedische Informatica (computationele biologie nadruk)

Gesproken at Home :: Engels Talen (iedereen), Mandarijn Chinees (man en dochter)

Favoriete Hymn: "Meester, de Storm is Raging"

Op het Web: http://mormon.org/me/5DT1/Suzi

Interview door Kathryn Peterson . Foto's gebruikt met toestemming.

17 Reacties

 1. Anne Cloward
  14:02 op 4 oktober 2013

  Goed interview, Suzi. Zo blij dat je zo'n goed rolmodel voor ons allemaal.
  Liefde
  Anne

 2. Lorren
  10:39 op 4 oktober 2013

  Dank je wel voor het delen van je verhaal! Ik heb onlangs (voorlopig) begonnen met full-time werken na de geboorte van mijn zoon. Hoewel het is ongelooflijk moeilijk om beide rollen Ik hou van mijn carrière en hebben vervreemd voelde, omdat de meeste van de LDS vrouwen in mijn gemeenschap werken niet vullen. Het is geweldig om te lezen over iemand die zowel carrière en gezin nastreeft en wordt vervuld. Ik hou ook van wat je zegt over het openstaan ​​voor verschillende antwoorden van onze hemelse Vader. Mijn keuze om werk werd zeer beïnvloed door ingevingen van de Heilige Geest, ondanks het verschil met meer typische keuzes door LDS vrouwen. Ik denk dat mijn punt is dat ik ben dankbaar voor uw inzichten en uw voorbeeld. Dank je wel!

 3. Herfst
  06:44 op 5 oktober 2013

  Dank u voor het schrijven van dit!

  Ik ben geadopteerd en had de meest geweldige ouders opgroeien, maar de mogelijkheid om een ​​relatie met mijn biologische tante en haar familie hebben is zo'n zegen geweest! Het beantwoordt de vragen die ik niet eens wist dat ik had en hielp mijn perceptie van mijzelf zo veel.

  Ik heb ook geworsteld in eenzaam voelen in mijn streven naar een carrière in de kerk, zelfs in iets zo traditioneel als het onderwijs. Ik heb geworsteld soms omdat ik ook zo veel ervaringen voor mij ahoot in deze richting en mensen realiseren zich niet dat dit een geïnspireerde keuze voor mij te hebben gehad.

 4. Chrysula
  07:30 op 7 oktober 2013

  Hou van dit interview zo veel. Dank u Suzi voor het delen van uw verhaal en voor het modelleren van hoe fantastisch het is om in vrede in je vel! Zegeningen voor u en de uwen.

 5. Erin
  20:05 op 7 oktober 2013

  Hield van dit interview! Misschien zullen we volgende zomer te begroeten toen we passeren Portland. Je weet maar nooit. Hielden van dit. Ik heb een Master in een kwantitatieve gebied en full-time gewerkt door twee kinderen, die ongeveer 7-8 weken af ​​voor elk een. Dat heeft goed gewerkt voor ons gezin en in vele opzichten, ik denk dat ik een betere moeder voor. Ik ben ook een fel vrome Mormoon en moesten ook "ontslaan" bepaalde dingen die ik gewoon niet begrijpen of die wel zin. Ik geloof dat God de grootste wetenschapper zijn. Hij heeft net niet onthuld alles over hoe hij dingen doet en de wetenschap heeft niet volledig ingehaald met religie. Het zal een dag, ik weet het zeker.

  Ik hou ook dat je een computationele bioloog. Ik heb een aantal heel mijn carrière ontmoet en ze hebben altijd te gepassioneerd en nieuwsgierig naar wat ze doen.

  Bedankt voor het delen van uw ervaring en uw verhaal. Vond het geweldig.

 6. RL
  09:06 op 7 oktober 2013

  Hield het lezen van deze. Wat ik vandaag nodig.

 7. Katie
  01:42 op 10 oktober 2013

  Dank je wel voor het delen van deze. De kwestie van gezin en werk is zo zwaar op mijn hart woog de laatste tijd (net klaar met een master's degree, over een doctoraat te beginnen) en uw woorden gaf een stem aan de gedachten van mijn hart. Ik kan jullie niet genoeg bedanken voor uw grote voorbeeld.

 8. Chantal
  02:13 op 11 oktober 2013

  Prachtig, moedig, trouw en waarachtig verhaal. De beste. Bedankt voor het delen.

 9. Randi
  09:17 op 11 oktober 2013

  Bedankt voor uw het delen van uw verhaal en ervaring. Voordat ik was getrouwd met kinderen had ik een carrière en ik haatte het! Thuis te blijven met mijn kinderen voelt natuurlijk en precies wat goed is voor mij. Maar ik hield het horen van uw perspectief op het pad dat je hebt gekozen. Ik zag hoe je een betere moeder zal zijn door het volgen van uw specifieke talent set. Ik geloof dat ik kan meer steun en begrip van moeders die ervoor kiezen om te werken na het horen van uw perspectief. Bedankt voor je mening!

 10. Tina Richerson
  05:59 op 20 oktober 2013

  Suzi, Dank je wel voor het delen van uw schittering en geloof. Ik hield zo veel van uw advies aan jonge vrouwelijke leiders. Dank u voor het hebben van de moed om Vader te vertrouwen om te worden wie je bent! Je bent geworden een vrouw van een divers pad naar jongere generaties te laten zien. Ik hou meer weten over u en de prachtige reis van het geloof je hebt gehad. Mijn offerte voor deze week zal zijn: "Als we loslaten van oordeel, kunnen we beginnen met de schoonheid die schuilt in diversiteit te vinden." Yum. Dit is zo'n een goede les voor ons allemaal. Dank u voor uw wijsheid te delen. XO Tina

 11. lara
  09:04 op 21 oktober 2013

  Suzi,
  Dit was een fantastisch bericht! Ik heb zoveel tijd verscheurd door schuldgevoelens rond mijn kinderen en carrière. Ik wou dat ik het los laten sneller! Uw woorden over niet-oordelen en het vertrouwen dat elke moeder weet wat het beste voor haar familie zijn fantastisch, en moeten onze mantra-als we allemaal nam dit geloof en leefde het, wat een onstuitbare zusterschap we zouden hebben.

  Bedankt voor het delen van uw fascinerend en inspirerend verhaal.

 12. Amy O'Keefe
  10:27 op 23 oktober 2013

  Dit was geweldig. Ik ben een praktiserend LDS moeder werkt aan een doctoraat in de Chinese geschiedenis. Ik voel me een stuk als jij - Ik HOUD van mijn werk, hou van mijn familie, en hou het evangelie, en ik ben dankbaar voor mijn ouders en voor elke gelovige persoon langs de weg die mij heeft geleerd dat God heeft vele manieren om me te gebruiken. Het is soul-uitbreiding en echt spannend om te voelen dat zijn plan voor mij heeft een leven van leren en onderwijzen in de academische instellingen - het wat ik wilde en was niet zeker was "okay" voor een tijdje. Hield je gedachten over "wat we kunnen doen," ook. Dank u.

 13. Patti Cook
  10:53 op 25 oktober 2013

  Je verhaal is heerlijk. Ik hou van je geestkracht, uw vastberadenheid en uw vermogen om een ​​pad dat werd geregisseerd door uw geschiedenis en geloof te volgen. Thanks for sharing!

 14. Jill
  16:43 op 27 oktober 2013

  Ik heb echt genoten van dit interview en het nieuwe perspectief het gaf me. Ik heb een Master's degree in de boekhouding van een topuniversiteit, maar hebben nog nooit gewerkt na de universiteit dan het feit dat een stay-at-home mom. Ik vaak denken aan mijn talenten en wat ik kon carrière-wise te doen en vraag me af of ik geef iets door thuis te blijven, maar ik heb echt geen verlangen naar een carrière op dit moment. Ik hield van hoe Suzi sprak haar gedachten over hoe er een ander pad voor elk van ons en kunnen we die bevestiging door de geest dat wat we doen goed en juist is. Er is geen noodzaak voor ons om anderen te beoordelen.

 15. Megan Bowen
  03:53 op 14 november 2013

  Dit artikel is een antwoord op vele gebeden geweest. Ik kon het niet helpen, maar het gevoel dat je verhaal, Suzi, is identiek aan mijn eigen. Ook ik wist dat ik zou een carrière van een jonge leeftijd. Het was altijd mijn droom om een ​​arts te zijn, zelfs als een klein meisje! Ik herinner me het verlaten van jonge vrouwen huilen zo vaak omdat ik geleerd dat wat ik zo graag wilde voor mezelf (carrière) was niet Gods plan voor mij. Maar toch, mijn patriarchale zegen sprak meer over mijn carrière dan mijn toekomstige gezin. Dit heeft voor een erg eenzaam bestaan ​​in de kerk.

  Net als u, ik weet ook dat onze hemelse Vader vele wonderen die hebben kon ik mijn doctoraat te verdienen heeft gewerkt in de klinische psychologie. Ik kan eerlijk zeggen dat het dienen van Gods kinderen in mijn carrière heeft geleid tot de meest spirituele ervaringen in mijn leven en kan een bestaan ​​niet voorstellen zonder dat. Ik weet ook ik kan een verblijf thuis moeder zijn, het is gewoon niet mijn persoonlijkheid, maar ik accepteer dat veel vrouwen zijn blij doen precies dat.

  Anyway, ik ben zo dankbaar voor uw perspectief, want ik heb overwogen het verlaten van de kerk onlangs als gevolg van het gevoel alsof ik niet passen bij de leden en mijn moeite met de leer over de vrouwen enige rol dat moeders. Hoorzitting iemand echo mijn gevoelens en leren hoe je vrede hebt gemaakt met de leer en uw carrière was echt inspirerend. Dank u voor het helpen van mij hangen aan een beetje langer!

 16. Jenna
  10:58 op 3 maart 2014

  Dank je wel, Suzi. Je verhaal resoneert met mij ook. Ik ben klaar met een master in de humane genetica / erfelijkheidsadvisering nu, en ben momenteel werkzaam in een erfelijke oncologie kliniek. Ik heb alleen dabbled in de bioinformatica, maar ik weet dat bio-informatici zo belangrijk zijn, vooral omdat onze genomische technologieën verder uit te breiden!

  Ik hou van dat er koele Mormoonse vrouwen die werkzaam zijn op dit gebied Ik hou zoveel van je. Ik heb geen kinderen, maar als / wanneer ik denk ik van plan op het nastreven van hetzelfde pad dat je hebt. Ik ben opgegroeid met twee werkende ouders en ik heb dat regelmatig schema buiten het huis om me gezond te houden.

  Dat is zo interessant dat je carrièrepad ongeluk volgde dat van je biologische ouders zo nauw. Ik heb de neiging om over-attribuut alles aan genetica, maar serieus. Hoe zou het toeval zijn?

 17. Emily
  08:11 op 16 maart 2014

  Ook ik heb geworsteld met de thuis / werk beslissing. Ik dacht dat alles wat ik ooit wilde was om thuis te zijn, maar ik heb echt geworsteld tijdens mijn verblijf thuis jaar. Ik ben gekomen om te beseffen dat, terwijl ik nog steeds van mening dat het belangrijkste werk dat ik doe is met mijn familie, het hoeft niet het enige werk dat ik doe zijn. Mijn familie is mijn prioriteit, maar niet mijn enige prioriteit. Ik voel me echt geregisseerd door de geest naar buiten inspanningen voort te zetten, dat ik veel te bieden in mijn gemeenschap, en ik heb gevonden het is mijn familie verrijkt tegelijkertijd naar een meer gezonde / gelukkige moeder hebben. Alles heeft een manier van vallen op hun plaats en het gevoel rechts wanneer het is.

Laat een reactie achter

Aangedreven door SEO SEO Platinum uit Techblissonline