9 december 2013 door admin

16 Reacties

Vrouwen en het priesterschap

Vrouwen en het priesterschap

Sheri Dew

In een oogopslag

Sheri Dew schreef biografieën van Ezra Taft Benson en Gordon B. Hinckley tijdens hun leven. Ze diende als raadgever in het algemeen ZHV-presidium van 1997 tot 2002. Ze is nu CEO van Deseret Book. Haar boek Vrouwen en het priesterschap werd deze maand gepubliceerd.

Je hebt een opmerkelijke carrière. Je bent niet alleen de eerste vrouwelijke CEO van Deseret Book, maar waarschijnlijk ook de jongste. Heeft u van plan om het grootste deel van je volwassen leven doorbrengen in het publiceren?

Wat ik dacht toen ik jonger was en wat ik gehoopt mijn hele leven was dat ik getrouwd zou krijgen en een gezin. Niet een beetje van me ooit wilde een carrière te hebben. Ik ging niet naar de universiteit denken dat ik een carrière. Ik had nul interesse in dat.

Toen ik afgestudeerd aan BYU en was niet getrouwd, ik dacht: "Wat moet ik nu doen?" Ik viel in de uitgeverij. Ik was net klaar met alle cursus eisen voor mijn master in de geschiedenis, en ik was nog steeds bezig met mijn scriptie. Ik vond een baan als receptioniste bij Bookcraft Publishers. Binnen drie of vier maanden, verhuisden ze me in de rug als beginnend redacteur. Ik ben opgeleid als assistent editor onder George Bickerstaff, die een prachtige editor was. Een kwam het ander, en de tijd verstreek, en ik niet trouwen, en meer de tijd verstreek, en ik nog steeds niet trouwen, en ik bleef gewoon werken.

Elk jaar, dacht ik: "Dit is het jaar zal ik trouwen. Dit is het jaar dat de zegen uiteindelijk gerealiseerd zal worden. "Ik draaide zestig jaar oud gisteren en ik ben nog steeds niet getrouwd.

Niets bleek zoals ik hoopte. Niets bleek zoals ik heb gebeden en pleitte voor. Het is niet weg op die manier. Maar dat wil niet zeggen dat het slecht geweest! Ik heb niet de bedoeling om een ​​carrière in de uitgeverij hebben. Ik heb niet twee hoots daarover geven. Maar ik heb gevonden het creëren van content al die jaren en het helpen van anderen te creëren inhoud bevredigend. Ik ben dankbaar te zijn betrokken bij iets dat zinvol is.

Hoe ga je om met die momenten van teleurstelling?

Ze zijn echt hard, diep pijnlijk, en diep teleurstellend. Als ik niet was gekomen om een ​​beetje meer over de verzoening en de helende kracht van de verzoening te begrijpen, ik weet niet wat er zou zijn gebeurd. Die teleurstellingen hebben mij ertoe om te strijden voor mijn eigen persoonlijke begrip van de verzoening. Maar ze zijn hard. Er is niets eenvoudig over.

Ik kan je niet vertellen hoeveel mensen hebben gezegd: "Schrijf een boek voor de singles!" Je zult me ​​nooit zien doen. Ooit. Ik zou nooit doen alsof raad aan iedereen te geven over hoe om te gaan met ongehuwd, omdat ik denk dat ieders situatie is anders, maar ik denk dat iedereen voelt pijn en ervaringen teleurstelling, en voor elk van ons het antwoord is om te kijken naar de Heer.

In uw nieuwe boek zegt u dat u voorbeelden van macht van het priesterschap hebben gezien, omdat je een klein meisje. Wat waren enkele van de tijd die je nog herkennen macht van het priesterschap?

Wanneer we kijken naar de dingen achteraf, we leggen onze volwassen ogen op wat we leren en het ervaren als kinderen. Maar er zijn sommige dingen die ik heb meegemaakt opgroeien dat ik weet getroffen me dan. Ik kon iets voelen. Anytime mijn vader zou me een zegen te geven, zou ik iets voel. Of het was een zegen van genezing of een school zegen of een vaderlijke zegen, of wat het ook was, hij zou altijd zeggen: "Ik geef deze zegen niet door kracht van mijn eigen, maar door de kracht van de heilige Melchizedeks priesterschap." Always, toen hij die woorden zou zeggen, zou ik voel een golf via mij. Toen ik klein was, wist ik niet wat het was. Ik kon gewoon iets voelen. En ik vond hoe dat voelde!

De meest voor de hand liggende en meest duidelijke ervaring die ik had als klein meisje was toen mijn vader bevestigde me en gaf me de gave van de Heilige Geest. Vanaf het moment dat hij zei: 'Ontvang de heilige Geest, "Ik begon te huilen. Als kleine acht jaar oud, was ik beschaamd over. Ik kon niet stoppen met huilen. Ik huilde door de zegen. Ik huilde lopen terug naar de rij waar mijn familie zat. Het was krachtig. Het was meer dan ik kon verwerken. Ik wist dat het echt was.

Die teleurstellingen hebben mij ertoe om te strijden voor mijn eigen persoonlijke begrip van de verzoening. Maar ze zijn hard. Er is niets eenvoudig over.

Dus, te beginnen met mijn vader had ik ervaringen die me ertoe om te voelen en geloven, als mijn getuigenis groeide, dat priesterschapsmacht echt was. Mijn aangeboren respect voor de macht van het priesterschap begon toen ik klein was, met mijn vader.

Was er een bepaalde tijd dat je nog komen tot een meer gedetailleerd inzicht?

Begrip was geleidelijker. Ik kon nooit wijzen op een specifiek tijdstip. Maar tientallen jaren, ben ik geïntrigeerd over priesterschap. Ik wilde het beter te begrijpen, dus ik heb veel gestudeerd. Ik lees bepaalde geschriften een miljard keer, met de vraag: "Wat betekent dat eigenlijk?" Toen ik eenmaal was begiftigd en begon naar de tempel gaan, ik besteed veel tijd aan het nadenken over het.

Door de jaren heen en door de decennia, heb ik wat lijkt een aangeboren en een ongewone interesse in het begrijpen van het priesterschap te zijn. Ik denk dat is versterkt door een aantal van de ervaringen die ik heb gehad in mijn leven. Bisschoppen, ringpresidenten, en algemene diensten: Ik heb veel van leiderschap ervaringen waar ik direct heb gewerkt met priesterschapsleiders gehad. Die ervaringen hebben de neiging om me te maken willen begrijpen, Hoe werkt priesterschap werk? Hoe moet ik me voel over het als een vrouw? Welke invloed zou het op mij als een vrouw? Ik ben geïntrigeerd over.

Heeft uw vereniging met Pres. Benson of Pres. Hinckley, als je gewerkt aan hun biografieën, wijzigen of verfijn uw begrip van het priesterschap?

Ik besteed veel tijd met elk van deze presidenten van de kerk, de mannen die alle sleutels van het priesterschap gehouden. Het was een geweldige ervaring om te kunnen om ze iets dat ik wilde vragen vragen! Wanneer je probeert te schrijven over iemand die is uitgegroeid tot een profeet, je diep graven. Ik probeerde te achterhalen, Wat zou de Heer mij te schrijven over hem? Wat is een echte karakterisering? Wat echt toont de ontwikkeling van zijn leven? Dus natuurlijk die vereniging geduwd langs mijn begrip. Het kon niet helpen, maar dat doen!

Ik heb waarschijnlijk een ontmoeting met leden van het Eerste Presidium en de Twaalf duizenden keren. Ik ben zeer goed bekend met een aantal van hen. Ik kan je vertellen dat ik nog nooit in de aanwezigheid van een van hen, niet een keer ooit ben geweest, dat ik niet een beetje golf van de Geest te vertellen me ik ben een profeet, ziener en openbaarder. Ik heb die getuige voelde zo vaak dat ik weet dat het heeft me gevormd. Ik ben er zeker van dat de broeders hebben alle sleutels! Ik heb geen twijfel over.

Die kennis maakt me vragen: "Wat betekent het dat zij alle de sleutels? Wat betekent het voor mij? Hoe is dat anders dan andere mannen die al gewijd? '

Toen ik in het algemeen ZHV-presidium, begon ik een aantal gesprekken waar ik aangesneden kwesties over priesterschap geven. In die gevallen zou ik de mogelijkheden waar ik met een aantal van onze senior leiders kon zitten en zeggen: "Ik studeer in de Schriften hebben, en ik had deze indruk. Kan ik met je praten over wat dit zou kunnen betekenen? "Dus ik heb een aantal ongewone ervaringen worden begeleid en onderwezen langs de weg had.

Maar ik heb nooit een ontmoeting met een priesterschapsleider waar hij zei: "Laat me spell it out voor je had. Hier is hoe het werkt. "Dus ja, mijn ervaringen hebben mij voortbewogen voorwaarts in mijn eigen studie, maar ik heb moeten graven voor dit begrip zelf.

U spreekt welsprekend in uw boek over wat je de leer van het moederschap te bellen, erop te wijzen dat het niet beperkt tot fysieke moederschap. Kun je praten over hoe je de leer van het moederschap hebben gebruikt in je leven?

Een van de pijnlijke dingen over het niet trouwen op een traditionele leeftijd niet hebben van kinderen. Ik had een ervaring, gerelateerd aan single zijn en niet een moeder, met een van de senior Broeders die moeilijk te nemen was. De ontmoeting voelde ik me slecht en het stoorde me. Ik gekweld over het.

Maar als ik over die ervaring worstelde, begon ik na te denken over het moederschap, en dat is wat leidde me om te beginnen met de leer van het moederschap studeren anders dan ik ooit heb gehad. Toen ik dat deed, de Heer scheidde een gordijn en leerde me een aantal dingen over wat het moederschap betekent eigenlijk dat ik nooit had begrepen en dat we meestal niet horen over gesproken in de kerk. Het begon met een pijnlijke ervaring dat maakte dat ik me erg slecht, maar het was in het worstelen met die ervaring dat de Heer mij geleerd, dus ik voel me best dankbaar voor die ellendige ervaring. Het leidde me naar een aantal dingen die ik denk niet dat ik zou op een andere manier hebben geleerd te leren.

Ik werd geleid om echt diep na te denken over de hele kwestie van het moederschap. Het werd echt duidelijk voor mij dat het moederschap is meer dan het dragen van kinderen. Natuurlijk, de bevalling is de meest dramatische bewijs van, maar het is meer dan dat.

Het werd echt duidelijk voor mij dat het moederschap is meer dan het dragen van kinderen.

Begrijpen dat de leer van het moederschap is meer dan het dragen van kinderen heeft me geholpen kristalliseren voor mijzelf dat ik kan nog steeds, zelfs zonder dat gedragen kinderen, moeder anderen. Ze zouden kunnen worden tieners, misschien dat zij jonge volwassenen, misschien dat zij zusters in het evangelie. Er zijn zo veel mogelijkheden om anderen te weiden langs het pad.

Ik denk dat wij als vrouwen zijn uniek begiftigd met geestelijke gaven die ons in staat stellen herder anderen te helpen op het pad. Ik ben erg bewust van dat. Het drijft, voor mij, een heleboel van wat ik doe. Het drijft willen een jonge volwassene die worstelt met haar getuigenis te helpen. Het drijft mijn gaat het instituut waar ik een moederlijk invloed op jonge volwassenen die vinden hun weg kunnen hebben leren. Het is een drijvende kracht in de missie van mijn leven. Ik heb zojuist naar verschillende manieren om moeder te vinden, omdat de normale manier niet aan mij natuurlijk is gekomen.

Je hebt geschreven en gesproken vaak over je nichtjes en neefjes. Welke rol speelt dat een tante te spelen in je leven?

Mijn zusters en broeders zijn gul geweest om hun kinderen te delen met mij en laat mij een deel van hun leven zijn. Ik hou van mijn nichten en neven duur te staan. Ik zou alles doen voor die kinderen. Ik ben heel dicht bij die kinderen en werken erg hard aan het proberen om een ​​relatie met hen te ontwikkelen, zodat wanneer ze hulp nodig hebben zullen ze met me praten over de problemen die ze kunnen omgaan met.

Ik geloof dat er veel kracht in een uitgebreide familie, in grootmoeders en grootvaders, in tantes en ooms, neven en nichten in. Een uitgebreide familie kan zo'n veilige haven te creëren. Ik wil niet om het te schilderen alsof we wat nirvana familie, want dat zou niet waar zijn. Onze familie is niet perfect. We hebben genoeg problemen, maar ik ben een gelovige in de kracht van een uitgebreide familie om onze armen om wie worstelt en trek ze langs. Ik ben dankbaar voor de kans om een ​​deel van dat. Het betekende veel voor me.

U zegt in uw boek dat u terughoudend om dit manuscript te publiceren waren. Wat maakte je terughoudend en wat maakte je van gedachten veranderd?

Meer dan een decennium geleden, toen ik in het algemeen ZHV-presidium, gaf ik een lezing in de algemene conferentie en een aan de Women's Conference BYU waar ik raakte op een aantal elementen over het priesterschap, maar ik ging niet erg diep. Ik lag spoor, hoewel ik niet weet dat ik was.

In 2012 publiceerde ik een boekje met Virginia Pearce waar we schreven een essay over een aantal van de preken de profeet Joseph gaf aan de vrouwen in Nauvoo in 1842. Schreef ik een beetje meer over priesterschap dan.

Ongeveer een jaar en een half geleden ben ik begonnen met een nieuw boek, maar het was niet op vrouwen en het priesterschap. Het was een ander onderwerp geheel. Ik heb een aantal maanden op. Een dag begin dit jaar, ik heb de hele dag aan gewerkt en besefte dat het nergens. Ik was zo gefrustreerd aan het eind van die zaterdag. Ik dacht aan al de tijd dat ik had tijd verloren over een periode van maanden en ik besloot: "Weet je wat? Ik zakken dit. Ik weet niet wat er mis mee is, maar het is gewoon niet werkt. Ik ga niet meer te richten op het. "

Een goede vriend van mij mailde me diezelfde nacht, met de vraag: "Hoe gaat het?"

Ik zei: "Het is gewoon niet werkt. Ik noem het stopt. "

De volgende dag ben ik er met haar te zien in een vergadering en ze gleed me een briefje. Het briefje zei: "Dit is wat uw boek zou moeten zijn:. Vrouwen en het priesterschap"

Ik voelde me een geestelijke reactie op haar suggestie, maar na die vergadering, zei ik: "Waar denk je aan? Ik denk niet dat ik wil dat boek te doen. "

Ze zei: "Kijk, ik heb je lang genoeg gekend en ik heb geluisterd naar je lang genoeg en ik heb je lang genoeg dat ik weet dat is wat je echt zorgen over de gaten gehouden. Dat is wat je hebt gestudeerd over. Dat is wat je hebt nagedacht over. Dat is wat je altijd over te praten. Ik denk dat het probleem is heb je het schrijven van het verkeerde boek. "

Dus de volgende kans die ik kreeg, ging ik naar mijn kantoor aan huis en binnen een uur had ik de omtrek. Ik wist wat het moest zijn. Ik begon te kijken naar al deze stukken had ik het schrijven geweest die niet pasten in mijn andere boek, en ik ontdekte dat ik veel van hen kon halen en in te voeren in dit nieuwe overzicht. Ik dacht: "Misschien is dit het boek."

Ik begon te bidden over en over te denken, maar ik was nog steeds terughoudend. Ik dacht: "Iedereen zal denken dat ik schrijf dit als een antwoord op al de mensen die denken dat vrouwen moeten het priesterschap te krijgen, en dat is gewoon niet het geval." Maar ik eerlijk gezegd kon het niet met rust laten. Ik zou proberen om het op op de plank en ik zou zeggen: "Vergeet dat," en ik zou gedwongen om het op te rapen en weer aan het werk op het voelen. Ik probeerde en probeerde mezelf andere gedachten te brengen.

Ik wilde niet dat het lijkt dat ik spreek voor de Kerk, want ik spreek niet voor de Kerk! Het maakte me ook zenuwachtig omdat ik wist dat de minuut dat ding werd gepubliceerd, zou ik nieuwe inzichten en nieuwe dingen die ik wou dat ik had gezegd te hebben, maar het zou al ingesteld in steen. "Je gaat niet in staat zijn om vrouwen en het priesterschap, Volume 2 schrijven!" Dacht ik. "Ik zou wellicht nog een tijdje wachten," maar toen dacht ik: "Wanneer zal dat zijn? Als ik vijfenzestig, ik nog steeds niet alles nog weet. "

Ondanks al mijn aarzelingen, voelde ik me gedwongen. Ik kan niet ontkennen dat. Dus ik uiteindelijk gewoon met het ging. Ik moest mezelf een beetje presentatie geven: "Doe het en stoppen met zeuren. Bied uw getuigenis van wat je gelooft is waar. "

Een van mijn favoriete dingen over het boek is dat je lege pagina's aan de achterkant die je de lezer uitnodigen om willen invullen. Het is alsof je elke lezer vraagt ​​om samen te werken met u!

Voor mij kan dat het belangrijkste ding over het boek! Om echt te begrijpen iets diep over het evangelie, moeten we het hebben van de Heilige Geest ons geleerd. Wanneer de Heilige Geest getuigt ervan, begin je het binnen te leren, niet als je net gelezen in een boek.

Wanneer de Heilige Geest getuigt ervan, begin je het binnen te leren, niet als je net gelezen in een boek.

Dus mijn grootste hoop is dat iemand dit boek zou lezen en zeggen: "Hmm. Dat heeft me aan het denken. Ik wil het onderwerp van het priesterschap beter te begrijpen. Ik ga om te studeren voor mezelf. "Het allerbeste resultaat, vanuit mijn oogpunt is dat iemand begint te graven in de Schriften, en meer tijd in de tempel te brengen, en vraag de Heer om vragen te beantwoorden, om haar eigen gewin getuigenis.

Dus toen we bezig waren met het boek, zei ik tegen de uitgeverij team, "Een deel van mijn terughoudendheid is dat ik niet wil lijken de autoriteit op dit punt. Ik ben gewoon leren als iedereen. Ik hoop echt dat andere mensen zullen werken om het te leren, ook. "

Ze kwam terug naar mij en zei: "Laten we sturen dat signaal in een heel duidelijke manier." Dus dat is hoe de blanco pagina's kwam om daar te zijn.

U bevestigt de afwezigheid van antwoorden op enkele vragen. Hoe zou u raad kerkleden om te gaan met deze vragen?

Het gaat niet alleen om het priesterschap dat we geen antwoorden hebben! Er zijn andere dingen die we niet elk antwoord over hebben, of het nu een leerstellige vraag of een vraag over ons eigen leven. Waarom ben ik zestig en ik heb nog nooit in staat om te trouwen geweest? Waarom heeft de Heere niet laten gebeuren? Ik begrijp dat niet.

De Heer heeft ervoor gekozen om een ​​heleboel dingen uit te leggen, maar hij verklaart niet alles. Er zijn veel onderwerpen die we weten niet alles over. Ik denk dat het een fundamentele eis van mannen en vrouwen van het geloof bereid te zijn, op een aantal kwesties, om dat geloof te oefenen.

De enige manier die ik ken om te gaan met onbeantwoorde vragen, waarvan ik veel van mijn eigen, is aan de Heer om erover te praten. Dit klinkt waarschijnlijk heel simplistisch voor sommige mensen, maar ik heb vertrouwd op enige raad die zuster Camilla Kimball gaf jaar geleden. Ze zei dat als ze onbeantwoorde vragen had, zou ze de vraag in een doos en zet de doos op een plank. Voor een tijdje. Later zou ze de doos te trekken uit de kast en soms de vraag was beantwoord en soms is het niet gehad. Maar ze was bereid om de Heer het voordeel van de twijfel te geven, te vertrouwen dat zodra hij was klaar om haar vragen te beantwoorden, zou hij ze te beantwoorden.

In mijn eigen leven, dat heeft bewezen waar vele malen te zijn. Er zijn tijden dat ik heb mezelf toegestaan ​​om zich te allen omgewoeld over iets, en dan zal ik denken: "Ik zal het gereserveerd voor een tijdje." Vaak Ik kom terug een maand later te gaan, een jaar later, vijf jaar later, en die vraag zal niet langer een vraag voor mij. De Heer zal mij over gesproken, en ik zal duidelijk over voelen.

Maar er zijn nog dingen die ik niet weet, en ik denk dat ik zal sterven met dingen die de Heer niet heeft gekozen voor nog uit te leggen. Ik denk dat dat een deel van een religieus leven! Ik denk niet dat er een religie, met inbegrip van ons geloof, waarvan ik denk dat het geloof van de Heer, dat elke vraag beantwoordt. Dus ik ben in orde met vragen die niet beantwoord zijn. Ik ben benieuwd naar hen, maar ik ben geen last van hen.

Aan de andere kant, zijn er enkele dingen die de Heer heeft mij persoonlijk geleerd over priesterschap dat ik niet in het boek, want ik denk niet dat we de leer om het te ondersteunen. Ik voel me als de Heer heeft mij verteld wat dingen, maar ik denk niet dat ze dingen die ik kan praten over omdat ik ze niet kan bevestigen met de leer.

Maar het punt is dat ik denk dat de Heer zal met ons praten. Wanneer we willen dingen te leren, zal Hij met ons praten en leren ons dingen. We kunnen niet altijd praten over wat Hij ons leert of hij zal stoppen met ons leert.

Is er iets dat je wilt toevoegen?

Eliza R. Snow zei dat mormoonse vrouwen hebben een grotere en hogere privileges dan een vrouw op het gezicht van de aarde. Ik absoluut weten dat het waar is. We kunnen praten over de problemen op proberen te werken met priesterschapsleiders. Ik ben net als iedereen: ik heb heerlijke ervaringen die met priesterschapsleiders gehad, en ik heb had verschrikkelijke ervaringen werken met priesterschapsleiders. Ik krijg dat hele plaatje.

Maar ik geloof ook dat als je kijkt naar de geestelijke privileges die we hebben, het is gewoon verbazingwekkend. Het meest trieste denkbare ding is als we niet beseffen wat God ons heeft gegeven. En als we beseffen het niet, we zijn niet in de positie om te leren hoe te putten uit de kracht van God en hoe die macht te trekken in ons leven om ons te zegenen. Stel je voor hoe triest om het einde van je leven te krijgen en erachter te komen dat je het allemaal mee, maar heeft geen toegang tot die macht.

Ik hoop dat dit boek moedigt vrouwen om uit te vinden voor zichzelf, zodat ze weten hoe ze meer macht te trekken in hun leven.

In een oogopslag

Sheri Dew


SheriDewCOLOR
Locatie: Utah

Leeftijd: 60

Burgerlijke staat: Single

Beroep: CEO, Deseret Boek

Bezochte scholen: BYU

Op het Web: www.deseretbook.com

Interview door Annette Pimentel . Foto gebruikt met toestemming.

Geplaatst in: Uncategorized

16 Reacties

 1. Annette Pimentel
  10:43 op 9 december 2013

  Uit het interview Producent: Ik hield van praten met Sheri Dew over het proces dat ze ging door van piekeren over zowel positieve als negatieve ervaringen in het omgaan met gezag van het priesterschap, schuren de Schriften, en zich tot de Heer in gebed tot nieuwe inzichten in de relatie tussen te krijgen vrouwen en het priesterschap. Het is een geweldig model voor persoonlijke studie.

 2. Olivia
  12:17 op 9 december 2013

  Ik hield van dit interview! Sheri Dew is zo'n fantastisch voorbeeld van een stoere vrouw die een diepe getuigenis van de leer van het priesterschap begrijpt en heeft. Ik hou van hoe ze niet in twijfel gezag van het priesterschap door God aan de mensen (en niet de vrouwen). Ik hou van dat ze rotsvast in dat het voor mannen en geen vrouwen ... en we niet altijd alles te begrijpen, maar we weten genoeg :)

 3. Danielle Middleton
  13:36 op 9 december 2013

  Ik hou van je Sheri Dew. Bedankt voor dit interview en voor uw sterke getuigenis van het evangelie en de macht van het priesterschap.

 4. Kristine A
  03:28 op 9 december 2013

  Ik hield echt van haar boek, en het was voor het grootste deel voor mij erg opbeurend en leerzaam. Ik hou van haar.

  Ik een vier sterren beoordeling te deseretbook.com dat sommige van mijn vragen, etc. en een paar punten waar ik het niet eens met haar interpretatie (dus praten we niet over onze hemelse Moeder, want ze moet beschermd) had ingediend. Ze kozen mijn review niet te publiceren. {Zucht}

  Ik sta niet achter OW, maar omdat van hen heb ik dit probleem dit jaar een persoonlijk onderwerp van studie. De meest leerzame tijden zijn in de tempel - en iedereen die denkt dat het priesterschap is niet voor vrouwen is niet echt te luisteren naar de woorden, denk ik? Of we realiseren die zegeningen in dit leven of het volgende Ik denk dat we zullen zien - als voor de waarschuwing van niet toegang tot de kracht in ons leven omdat we niet weten dat we het hadden. . .

  Uh, wordt ons geleerd om elke dag te leven met het geloof in Christus en volg de influisteringen van de Geest en anderen, enz. serveren Wanneer we handelen in geloof wonderen gebeuren. Wij liefhebben en dienen elke dag en emuleren de Heiland. Wij erkennen al onze aardse en geestelijke zegeningen voor de Heer. We realiseren ons elke dag Zijn hand in alles. . .

  Het leek van het lezen van het boek al die dingen met betrekking tot een leven van geloof zijn dingen die ze zei zijn hoe we toegang priesterschapsmacht. Als vrouw heb ik niet geleerd hoe om "toegang tot de macht van het priesterschap ', maar ik heb geleerd hoe te handelen in geloof en laat de activerende kracht van de verzoening te versterken en mij in staat stellen en meer dan ik ben en een instrument in Zijn handen. Maar hoe dan ook ik kan doen dat alle en niet alles wat God ons gegeven heeft te realiseren en geen toegang (misschien omdat ik vragen die ons beleid weerspiegelen niet de schriftuurlijke leer van de geestelijke gave van genezing wordt gegeven aan mannen en vrouwen? Hebben) de kracht die ze van heeft gesproken?

  Ik hield van haar bespreking van macht, gezag, en sleutels. Maar als het priesterschap betekent dat de kracht van God, de autoriteit van God, en de Sleutels van God; en vrouwen krijgen goddelijk gezag (dat is van God) wat goddelijk gezag anders maakt? Het is een oprechte vraag.

  ps Ik vond het niet leuk hoe ze verwees naar een aantal adviezen door OW gehouden als 'absurd' en 'belachelijk'.

  Al met al ik hou nog steeds van haar. En zal een levenslange verbintenis altijd te leren en studeren door geloof.

 5. Kate Kelly
  19:51 op 9 december 2013

  Is dit deel van uw serie "Zusters Speaking Out" dat mormoonse vrouwen kenmerkt zich uit te spreken over maatschappelijke en politieke kwesties?

 6. Kristy
  20:34 op 9 december 2013

  Ik dacht dat dit deel van het interview was interessant. "Ik denk dat wij als vrouwen uniek begiftigd met geestelijke gaven die ons in staat stellen herder anderen te helpen op het pad zijn geweest" Ja zuster Dew, dat klinkt als een goede zaak voor de wijding van vrouwen ! Ik heb een getuigenis dat priesterschap is echt, en het is tijd om "Verleng onze Stride" als zusters en biddend overwegen, zijn we klaar om over te stappen als de profeet openbaart is het tijd om het priesterschap uit te breiden tot alle waardige mannen en vrouwen?

 7. Patti Cook
  12:57 op 10 december 2013

  "Doe het en stoppen met zeuren. Bied uw getuigenis van wat je gelooft is waar. "- Ik hou van deze over Sheri Dew! Ze is echt en oprecht in het feit dat ze worstelt met de richting, twijfel en soms met die in priesterschap posities. Ik wil ook dat ze erkent ze al persoonlijk geleerd sommige waarheden die nog niet worden bevestigd door doctrine. Voor mij is een geweldig voorbeeld van het leven van uw getuigenis. Ze vragen en loopt met het geloof. Bedankt voor het interviewen van haar; Ik ben opgewonden om haar boek te lezen.

 8. Cheryl
  04:22 op 11 december 2013

  Fantastisch! Hartelijk dank voor het interviewen Zuster Sheri Dew!

 9. Jessica
  11:05 op 16 december 2013

  Ik voelde me gefrustreerd en verdrietig als ik lees dit deel van Sherri's interview:

  "Ik voel me als de Heer heeft mij verteld wat dingen, maar ik denk niet dat ze dingen die ik kan praten over omdat ik ze niet kan bevestigen met leer ..... We kunnen niet altijd praten over wat Hij ons leert of Hij zal stoppen met ons leert. "

  Die laatste zin net werpt een rode vlag voor mij. Te stomp, het maakt me het gevoel dat mijn hemelse Vader speelt favorieten en ik ben zeker niet een van hen, omdat mijn eigen inspanningen om deze kwestie te begrijpen hebben niet geleid tot enige vorm van speciale begrip.

  Ik voel me als dit wordt de reflexmatige reactie op al het harde vragen die mensen kunnen hebben. Gewoon moedigen iedereen aan om te zoeken naar hun eigen antwoord. Geen open dialoog als je eenmaal een goed begrip wel hebt bereikt. Gewoon een veelbetekenende glimlach gemengd met medelijden voor de onverlichte.

  Ik voel me als de lokale en algemene leiding van de kerk beloningen deze aanpak.

  Ik begrijp eerlijk gezegd niet waarom zo veel vrouwen zijn trots om te zeggen dat ze 'nooit in twijfel getrokken. "

 10. D
  08:38 op 20 december 2013

  Jessica,

  De Schriften staan ​​vol met voorbeelden van mensen die 'voorkeur' van de Heer. Als we betrouwbaar en trouw genoeg, zal hij ons toevertrouwt grotere kennis. Dit is een harde les voor ons allemaal.

  Ik weet uit eigen ervaring dat als we niet volgen Matthew 7,6 we zijn niet betrouwbaar genoeg om meer kennis op te doen.

  Dat is geen rode vlag. Parels van Wijsheid zijn kostbaarste (misschien * de * meest kostbare) en moeten zorgvuldig worden bewaakt totdat de Geest geeft aan wanneer, waar, en die delen ze.

 11. Rachel
  05:38 op 30 december 2013

  Jessica,

  Ik kan u garanderen dat Sheri Dew heeft gehad dat veel een tijd gedacht. Ze heeft nog nooit met elkaar gehuwd zijn, noch heeft ze kinderen hebben. Ik geloof dat de Heer kent ons zo innig dat Hij weet wat we in staat zijn het hoofd te bieden.

 12. Sandra
  03:30 op 7 maart 2014

  Bedankt voor je eerlijkheid Jessica. Ik was lid van de Mormoonse kerk en liet pas na een pedofile, die mijn dochter gemolesteerd, trad onze congregatie. Hij werd door de gemeente geaccepteerd en ik moest de kerk verlaten om mijn dochter te beschermen. Achteraf was het beste wat ooit is overkomen sinds ik werd gedwongen om mijn geloof in God die, op het moment, werd opgeruimd door Mormoonse doctrine vernieuwen. Ik geloof echt dat hij houdt van ieder van ons gelijk en onvoorwaardelijk, ongeacht waar we op onze reis en dat waar je bent waar je moet zijn. :)

 13. beth boyle
  10:55 op 6 april 2014

  Vrouwen, Tijd om een ​​vrouwen priesterschap MORMOONSE VROUWEN PRIESTERSCHAP vestigen. Als het programma, het onderwijs, waargenomen wijsheid en menselijkheid zijn echte, zullen ze (mannen en vrouwen) komen.

 14. Michelle
  08:27 op 12 juni 2014

  Het is interessant dat Sister Dew gekozen voor de oprichting van het boek kaderen in termen van iets dat ze net besloten om te doen op haar eigen. Een van haar nichtjes met mij werkt, en ze zei dat het was een opdracht van het Eerste Presidium. Een opdracht waarover Sister Dew gekweld en probeerde goed te krijgen, natuurlijk, maar het was een boek werd ze gevraagd om te schrijven.

 15. Katie
  12:40 op 27 juni 2014

  Ik ben echt verbaasd over veel van deze reacties!

  Het krijgen van een "feit" van Michelle, die het kreeg van haar nichtje, die het kreeg van Sister Dew, is niet zo nauwkeurig als het interviewen Sister Dew persoonlijk. Dat is wat rechters noemen "horen-zeggen." "Het was een boek dat ze werd gevraagd om te schrijven" wordt verklaard zeer feitelijk hier van een onbevestigde bron. Ik denk dat die moeten worden genomen met een korreltje zout.

  Dit is de eerste die ik heb gehoord van Sis. Boek dauw. Dank u voor het publiceren van dit interview.

  Als lid van de kerk, mijn persoonlijke opvatting is dat we als zusters in aanmerking komen voor ELKE zegen die Priesterschapsdragers aanmerking komen voor. Dat is mijn voornaamste zorg. Ik heb beloofd een berg van zegeningen, en ik persoonlijk ben overweldigd met dankbaarheid aan mijn Vader voor hen. "Al wat de Vader heeft," niet tegenhouden dames.

  Voor zover verantwoordelijkheid gaat aan de andere kant .... wij, als vrouwen hebben een enorme verantwoordelijkheid, en heel wat meer dan ik zorg te hebben of aankan oft tijden. Godzijdank dat ik niet hoeft te bisschop toe te voegen aan die lijst van mogelijkheden.

  Mijn man is die als een tak president. Ik heb geen idee waarom een ​​vrouw in de LDS kerk in haar volle verstand zou hopen op een mogelijkheid om te worden opgeroepen om dat soort positie. En indien iemand hoopte het, dat zou de man die ik zou zeker niet willen als mijn bisschop. In mijn ervaring in onze kerk, degenen die kracht en macht over anderen is een rode-vlag waarschuwing van onrechtvaardige bedoelingen geweest.

  Toen we geroepen in de kerk om posities van leiderschap, we accepteren, maar we vragen er niet om. Zij zijn onbetaalde vrijwilligers posities.

  In andere kerken, die een priester is een legitiem carrière. Ik juich mijn vriend die net werd gewijd in haar kerk. Het is een missionaire geest carrièrepad. Het is prachtig. Het is in harmonie met haar geloof. Het is ook een middel om zichzelf te ondersteunen in het leven.

  In onze kerk, vrouwen of mannen op zoek naar en het gezag alleen omwille van het hebben van en het gezag is volledig in strijd met onze leer. Geloofsartikel 01:05

  Er is zo veel te doen. Men hoeft niet over een positie om te dienen. Er zijn meer mogelijkheden en behoeften dan helpende handen.
  Als iemand een roeping heeft, als iemand heeft meer te bieden in hun gemeente, moeten ze alleen maar naar hun bisschop en zeggen: "Ik voel dat ik meer te geven; Hoe kan ik helpen? "Of" Ik merkte dat de afdeling nodig heeft ..... Ik vroeg me af of ik kon bieden aan .... "of" Ik heb het gevoel dat er mensen in de wijk die wat steun kunnen gebruiken. Kan ik u van dienst zijn? "

  Ik denk dat zijn / haar bisschop zou laten vallen dood neer van de schok en het JOY! Maar hij zou wekken! Ja. Hij zou herleven. En hij zou graag een lijst van de leden van zijn gemeente, die haar persoonlijke hulp kon gebruiken. Hij zou graag bidden over welke van de vele vele lege roepingen in de wijk kon ze getrouw te vervullen ... en hoe veel, in feite, kon hij haar uitstrekken zonder het doden van haar of het rijden haar naar Angst en Rx misbruik. Hij haar ideeën over wat de afdeling moet luisteren en hoe ze kunnen helpen. Als de ideeën waren zulke dingen, dat een zegen en niet in strijd met de kerk doelen zou zijn, zou hij heerlijk "delegeren" die behoeften terug naar haar!

  Soap Box ...... klimmen naar beneden. Dol op al mijn zusters over de hele wereld. Wij doen dit samen. Ik hou van zuster Sheri Dew. Haar bijdragen aan de kerk, en vrouwen in de kerk zijn aanzienlijk geweest. Haar goede invloed en haar inspiratie sterk gevoeld. Het verzenden van mijn liefde van diep (en dan bedoel ik diep) in het zendingsveld.
  -Katie

 16. Katie
  07:14 op 30 juni 2014

  Ammendment: The first was my “knee jerk reaction” comment.

  This reply is after thoughtful consideration. I actually do understand why many women (most definitely in their right mind) wish and hope that women will someday be ordained to the priesthood. And I can sympathize with that.

Laat een reactie achter

Aangedreven door SEO SEO Platinum uit Techblissonline