17 september 2009 av admin

3 Kommentarer

Ingenting er umulig

Ingenting er umulig

Dee Dee Shipley

Med et blikk

27 august 2009, North Prairie, WI

Som mor til elleve barn - ti vedtatt med spesielle behov-Dee Dee Shipley har allerede hendene fulle. Men legger til at 42 år med diabetes, og det faktum at i 2002 Dee Dee mistet henne av syne i et hjerte by-pass operasjon. Likevel ser Dee Dee mirakler hver dag og uten unntak setter hennes fulle tillit til Herren.

Jeg hadde diabetes i 42 år. Jeg ble diagnostisert med det da jeg var 22 måneder gammel. Jeg hadde injeksjoner fra den tiden jeg var i den alderen. For tolv år siden, da jeg var 36, fikk jeg en nyre / pancreas transplantasjon. Bukspyttkjertelen var defekt, så de måtte ta det ut 10 dager senere. For fire år siden fikk jeg min andre bukspyttkjertelen transplantasjon, og jeg har ikke hatt diabetes siden da. Helbredelsen var momentant. Så snart de setter bukspyttkjertelen i det begynte fungerer perfekt, så i fire år nå har jeg blitt fullstendig kurert for diabetes. Jeg gjør bare flott. Før jeg fikk min siste fire barn - kom de som en søskengruppe - Jeg spurte Herren: «Hvor skal jeg få energi til å heve en annen gruppe barn?" Og så min transplantasjon kom, og det var det. Min lille datter hadde bedt henne hele livet at jeg har diabetes ville gå bort, og det gjorde det.

shipleyfamily

Hva motiverte deg til å vedta et så stort antall barn og hvorfor gjorde du valgte spesielle behov barn?

Min mann og jeg har alltid ønsket å ha en stor familie. Da jeg var ung, jeg halvhjertet spøkte om å ha tolv barn fordi jeg tenkte å ha tolv barn ville være veldig kult. Og min mann vokste opp i en stor familie, og han likte ideen også. Leger anbefaler at diabetespasienter som meg bare har to barn. Så i 1986 hadde vi vårt første barn, men da hun ble født hun bare veide £ 1 14 gram. Tre måneder for tidlig. Vårt mirakel baby. Vi er så heldige å ha henne.

Jeg gikk inn i luft hjertesvikt med henne, men jeg overlevde. Jeg visste at jeg ville fordi jeg hadde en velsignelse som sa jeg ville bli lykkelig og sunt, og jeg hadde tro på det. Kort tid etter det, da vår datter var 2 eller 3 jeg utviklet nyresykdom. På dette tidspunktet begynte kroppen min å stenge ned noen av sine viktige fakulteter og en av dem var min evne til å få flere barn. Så jeg var ikke i stand til å bli gravid igjen, men det var trolig en velsignelse at jeg ikke gjorde det. Min mann og jeg hadde ønsket flere barn, men vi trodde ikke vi kunne gå gjennom prosessen med å vedta på grunn av min helse. Ingen hadde tenkt å gi oss en helt ny liten baby med min helse rekord. Det var ingen måte vi ville kvalifisere gjennom standard adopsjon kanaler.

Vi hørte om et program som plasserte spesielle behov teenaged gutter i hjemmene. Når du tar i barn med spesielle behov, institusjonene er mye mer skånsom med sine foreldre kvalifikasjoner. Så vi kvalifiserte. Min mann og min mål hadde alltid vært å være "profesjonelle foreldre" og få inn så mange barn som Herren ville tillate oss å.

Når du tar i barn med spesielle behov, institusjonene er mye mer skånsom med sine foreldre kvalifikasjoner. Så vi kvalifiserte. Min mann og min mål hadde alltid vært å være "profesjonelle foreldre" og få inn så mange barn som Herren ville tillate oss å.

Vi fikk en gutt fra en bolig behandlingssenter. Vi elsker barn, og vi trodde vi kunne gjøre en forskjell i disse barnas liv.

Om et og et halvt år senere, fikk vi en sønn fra bolig behandlingssenter, og han var også 13 da han kom hjem til oss. Våre to gutter hadde kjent hverandre i sentrum, men de var ikke brødre. Begge guttene kreves "fri sikt" tilsyn. Så jeg måtte være i stand til å se dem eller høre dem hele tiden. Det var typen som gestapo! Vi måtte se dem hvert minutt av hver dag på grunn av problemer de kunne få til.

Har du noen gang spørsmålstegn ved din beslutning?

Ja. Før guttene kom til oss, vi trodde kjærlighet alene ville være i stand til å endre disse barna. Vi trodde ville være i stand til å endre sin interne verdisystem med pleie og struktur. Når vi hadde guttene, skjønte vi at det kom til å ta mye mer. Vi endelig sluttet oss til det faktum at vi ikke skulle være i stand til å endre dem. De ble nødt til å endre seg. Men alle de barna vi har brakt inn i vårt hjem vi har tatt med den hensikt å vedta dem. Vi ville aldri dem bare for å være fosterbarn.

Med disse guttene ... Jeg kan fortelle deg historier. De gjorde omtrent alt du noensinne kunne. En av våre sønner fant en stor marihuana-plantasje i staten skogen og han brakte noe av det hjem og prøvde å selge det på skolen. Barna på skolen slått ham i og Drug Enforcement tjenestemenn søkte huset vårt. Det var noe annet! I dette tilfellet, terapeuten som jobbet med oss ​​på den tiden antydet at hvis han likte "luke" så mye, la ham luke! Vi hadde en stor jordbær patch i vår hage bak huset vårt slik som en konsekvens han brukte omtrent 25 timer "luke" i hagen vår før det var ute perfekt. Det var en passende betydning for hjem, i tillegg til sin fellesskap service.

Du nevnte en terapeut. Har en terapeut kommer med hver av disse barna til å hjelpe deg å forstå deres fortid og deres behov?

Vi har hatt terapeuter med hvert av barna. Det var psykiatere involvert også. IEPs var på plass for barna - den individuelle opplæringsplanen. De er læreplanen legger opp til at foreldre, lærere, skolepsykologer alle arbeide sammen for å få på plass for det aktuelle barnet.

Vi hadde en veldig tøff tid med guttene. Jeg husker på ett punkt sitter i et møte i Hjelpeforeningen og læreren sa: "Du har alltid fått til å lete etter det gode i situasjoner. Det er alltid litt god. "Det var et så lavt punkt i livet mitt. Jeg tenkte: "Det er ikke noe godt om dette." Min mann og jeg var virkelig knust. Egentlig har vi fantastiske forhold med guttene i dag. Det er en lykkelig slutt.

Hva er det de gjør i dag?

Vår eldste er 28 og jobber for tiden. Han bor like ved. Vi ser ham for alle i vår familie sammenkomst og helligdager. Han elsker å komme over.

Vår andre sønn ferdig et program gjennom Job Corps [en gratis regjeringen utdanning og opplæring program]. Han fikk et sertifikat for å være en sveiser og har vanlige jobber gjør det. Han fant en herlig gal, og de skal gifte neste måned på vår lokale menighetens kapell! Vi prøvde å adoptere ham tre ganger, og vi endelig lyktes sist januar. Han var 24 da han ble en offisiell del av familien vår.

Hvorfor er det viktig for deg å adoptere disse barna, selv i en alder av 24?

De trenger bare å være en del av en familie. De trenger noen som vil elske dem uansett hva. Ubetinget kjærlighet. Kristus-lik kjærlighet. Noen som vil være der for dem. De har ingen andre å gå til flaggermus for dem. De har lært å ikke stole på voksne. Det tar barn med spesielle behov i lang tid å lære at de kan stole på andre mennesker. Jeg føler at det gjør en forskjell for dem å vite at de lovlig tilhører noen.

Det tar barn med spesielle behov i lang tid å lære at de kan stole på andre mennesker. Jeg føler at det gjør en forskjell for dem å vite at de lovlig tilhører noen.

Hvordan har Ånden veiledet deg i å gjøre beslutninger om disse barna?

Du vet, når vår første sønn kom til oss, ble jeg virkelig lurer på, bønn, avhør hvis skal jeg ta ham inn i mitt hjem. Hva vil dette gjøre for oss som en familie? Inspirasjon kom til meg i form av et skrift linje fra en salme: «Med Gud, er ingenting umulig". Med min andre sønn, Ånden oppmuntret meg til å la ham følge Guds plan for ham. Alt han ønsket å gjøre var å finne hans fødsel familien, og han gjorde. Og da han fant ut at vår familie var ikke så ille! Det var stabilitet her og vi fulgte budene og vi hadde familiens hjemmeaften og skriftstudium og bønn. Og det var en trøst for ham.

Hva påvirker gjorde dette alle har på datteren din?

Å, stakkars jente! Hun var "snilt barn". Egentlig, det perfekte barnet. Hun kompensert for all tid og innsats vi legger inn de andre. Selv om hun er en veldig rettferdig jente det er vanskelig: "Hvorfor må jeg alltid ha med den som sette et eksempel?"

En emosjonell reise det egentlig har vært. Etter våre eldre gutter dro hjemmefra, var jeg i stand til å la Ånden snakke til meg og sier, "Le og dans og være dum og gjøre hva du vil." En følelse av fred og lykke kom over oss etter år med en stressende situasjon .

Du nevnte din eldste sønn er nå 28 og bor på egen hånd. Hvem er hjemme fortsatt?

Vi har de 10 andre barn fortsatt hjemme. Vi har barn mellom 28 og to.

Hver og en av våre barn kom med et mirakel. Om tre år etter at guttene dro hjemmefra, min mann sa, "Jeg tror det er på tide at vi får flere barn." Og jeg tenkte: "Oh mann. Jeg kan bare ikke gjøre det. Jeg kan ikke ta inn flere barn. "Men jeg visste i hjertet mitt at jeg egentlig burde gjøre dette. Det var kort tid etter at vi fikk en telefon om tre små jenter som var tilgjengelige. Da mannen min fortalte meg om dem, Ånden traff meg og jeg begynte å gråte og sa: «Jeg kan ikke gjøre dette. Jeg kan ikke gjøre dette igjen. "Og i neste sekund," Jeg kan gjøre dette! Jeg kan! "Jeg snakket til adopsjon arbeidstaker om dem, og jeg nevnte at vår religion er svært viktig for oss. Og hun sa: "Det er interessant. Jentene 'religion er svært viktig for dem også. Faktisk tror jeg de ble nylig døpt Mormon. "Misjonærene hadde banket på døren til sin fostermor hus og de lærte om evangeliet der. De ble døpt, og bodde der i ca 18 måneder, gå i kirken og å være mormoner! Og vi har ikke engang finne dem gjennom Kirken, fant vi dem gjennom Wisconsin lutherske sosiale tjenester. Det var et mirakel.

shipleycropcolor For vår neste lille jenta, min mann hadde en drøm, og i den, så han en liten jente som ble synshemmede. Han drømte vi var alle i vår hage med henne, arbeider på planter ved siden av hverandre. Han fortalte meg om sin drøm og sa: "Jeg tror vi trenger å finne den lille jenta. Jeg tror hun er der ute for oss. "Så vi ba om det, og jeg ringte vår adopsjon arbeidstaker og sa:« Jeg vet at dette kommer til å høres morsomt, men vi leter etter en liten jente som er synshemmede mellom 5 og 10 år gamle med lyse hår. "Damen sa:" Jeg har jobbet her i 14 år og vi har aldri hatt en synshemmet barn komme gjennom. "Fjorten måneder senere, her kommer vår lille jente! Fra tiden vi fikk telefon fra vår adopsjon arbeideren vi visste var hun vår "dream girl". Vi hadde aldri sett et bilde av henne, men da min mann gikk for å møte henne, tok hun av seg brillene og han så henne inn i øynene, og han sa: "Jepp, det er min lille drøm jente." Så det er slik hun kom til oss .

Med vår siste gruppen av barn, fikk vi en talemelding fra vår adopsjon arbeideren som sa hun hadde tre barn i alderen 6, 5 og 4 måneder, som trengte et hjem. Mens jeg lyttet til meldingen, Ånden bekreftet for meg at de skulle være våre barn. Etter 20 år med håp og bønn, vi trodde aldri vi skulle få en ny baby. Men dette falt i våre runder. De er fantastiske - de har en masse problemer! - Men de er flotte unger. De har samme mor men forskjellige fedre. Den eldre to har blitt døpt, babyen er fortsatt for ung. Hun er tre nå. Og om et år etter å vedta dem, fant vi ut at deres mor var gravid igjen, og vi fikk en annen nyfødt baby - jentenes lillebror. Og han er 2 nå.

Hvilken rolle har din mann spilte i oppdra disse barna?

Vårt mål har alltid vært å være profesjonelle foreldre, så mesteparten av tiden han arbeider ut av hjemmet vårt. Han er så støttende og så flott og han er så flink med tenåringer. Jeg er mye bedre med små barn. Han er bare så logisk og forklarer ting så godt og kommer opp med gode eksempler og virkelig er i harmoni med våre tenåringer. Han har vært en inspirasjon for meg.

I midten av dette, i 2002, mistet du din øye syn. Hvordan skjedde det?

Vel, jeg skal fortelle deg, selvfølgelig var det en overraskelse. Alle ble sjokkert av det og det skjer sjelden. Jeg hadde hjerte bypass kirurgi og under operasjonen, hadde jeg en dobbel synsnerven hjerneslag. Men før jeg våknet opp fra operasjonen min, hadde jeg en drøm. I min drøm, min mann kom til meg og ba meg om å ikke bekymre deg, alt skulle være i orden, og jeg ville være i stand til å se. Og det er da jeg våknet opp fra hjertet by-pass operasjon. Jeg følte øynene mine, og tenkte: "Hadde de satt bandasjer på dem? Hva er det som skjer her? "Og så husket jeg min drøm og min mann forteller meg alt vil være i orden. Jeg hadde fortsatt en intubasjon røret i munnen min, og jeg kunne ikke fortelle dem akkurat da at jeg hadde mistet synet mitt. Til slutt når røret kom ut og jeg fortalte dem hva jeg opplevde de rushed meg rundt og fant ut at jeg hadde en synsnerven hjerneslag. I de påfølgende velsignelser som jeg har hatt, og gjennom den drømmen, jeg vet at jeg kommer til å få synet mitt tilbake en dag. Jeg har blitt lovet det.

I de påfølgende velsignelser som jeg har hatt, og gjennom den drømmen, jeg vet at jeg kommer til å få synet mitt tilbake en dag. Jeg har blitt lovet det.

Hva forandret i ditt hjem etter dette skjedde?

Det tok meg omtrent et år å komme seg etter min hjerteoperasjon. Legene hadde fortalt meg det er hva det ville ta, og jeg hadde ledd. Jeg sa, "Et år? Det er umulig. "Jeg hadde et sår i beinet mitt hvor de hadde tatt ut venene og det tok ni måneder for at ting til å gro. Jeg hadde beinet mitt støttet opp for å kontrollere hevelse. Ved første jeg gjorde mye av å sitte, men jeg var i stand til å snakke med barna mine og klemme dem og holde dem og høre dem. I utgangspunktet hadde jeg trodde det ville være bedre å miste hørselen min i stedet for mitt syn, men etter at jeg mistet mitt syn Jeg visste at det var bedre å være i stand til å fortsatt høre mine barn. Jeg kunne høre dem si: "Mamma, jeg elsker deg."

Så kvinnene i Hjelpeforeningen kom til unnsetning, selvfølgelig. De hjalp mine barn med klesvask og de gjorde måltider og renset huset mitt og sette mine barn ned for naps og la meg hvile slik at jeg kunne gjenvinne min styrke. De var en velsignelse og et mirakel.

Hvor får du styrken og den kjærligheten du føler for alle elleve av disse barna?

Det er fra evangeliet. Min familie var katolikk, og jeg skjedd å være åtte år gammel da min familie ble døpt inn i Kirken. Det første søndag etter at jeg ble døpt, bar jeg vitnesbyrd, og jeg begynte å gråte. Og jeg tenkte: "Hvorfor er jeg gråter?" Jeg syntes det var så rart. Men selv på den tiden, følte jeg meg så sterkt om evangeliet som jeg visste at det var sant. Helt siden den gang har jeg aldri tvilt eller waivered i min lit til Herren. Noen ganger kan jeg ikke alltid sende min vilje til Ham, men nå som jeg er så gammel som jeg er, prøver jeg å gjøre det hele tiden, fordi han har mye bedre planer for meg enn jeg ville ha for meg selv. Hans vei er mye smidigere og enklere enn å ta den steinete veien og gjøre ting på den harde måten.

Har din blindhet brakt barna nærmere Herren?

Jeg tror det har. De har lært mye om medfølelse. Det er mye mer ømhet og kjærlighet i vårt hjem på grunn av det. Jeg har noen fantastiske tenårings døtre. De hjelper med våre småbarn og de gjør våre vaskeri. Det er vanligvis ca 14 laster i uken. Vi har doble skiver, dobbel tørketrommel. To oppvaskmaskiner. Vi hadde dem satt inn i dette fantastiske huset som Herren brakt inn vår vei og reddet for oss ... Det er en annen historie!

Jeg har hatt så mange mirakler i mitt liv jeg kan ikke engang telle dem. Jeg er takknemlig for å være en del av dette evangeliet og et medlem av denne kirken og være i stand til å ha et vitnesbyrd om Frelseren og hans kjærlighet til oss. Hvis vi følger ham, vil vi ha et godt liv.

Med et blikk

Dee Dee Shipley


shipleyfamily-crop-main-color
Sted: North Prairie, WI

Alder: 48

Sivil status: Gift 25 år

Barn: Elleve (alder 29, 26, 23, 18, ​​15, 11, 10, 10, 9, 3, og 2)

Yrke: Mor

Skoler Deltok: Milwaukee området Tech College

Språk hjemme: Engelsk

Konverter til Church: september 1969

Intervju av Neylan McBaine. Bilder brukt med tillatelse.

3 Kommentarer

 1. Hva jeg har lært om foreldre så langt: Segullah
  22:42 på den 13 april 2010

  [...] På hans / hennes vei til voksenlivet. Jo eldre barnet er, jo videre langs den veien han / hun er. Som noen foreldre har lært, er du ikke kommer til å endre essensen av hvem han / hun er. Og vær så snill, vurdere virkningen på en [...]

 2. Kalli
  11:22 på den 20 oktober 2010

  Takk for at du deler din historie. Hva en enorm mengde kjærlighet du må ha i omsorgen for disse barna, og hva motet du viser i å miste synet, men ikke din tro.

 3. jen
  07:30 på 9 januar 2011

  Du er en bemerkelsesverdig kvinne med tro og mot. Takk for din styrke og for å spare disse unge sjeler.

Legg igjen en kommentar

SEO Drevet av Platinum SEO fra Techblissonline