16 juni 2010 av admin

1 Kommentar

Levende Essentials

Levende Essentials

Rebecca Cressman

Med et blikk

Spanish Fork, UT, juni 2010

Som en high school student, bestemte Rebecca at kringkasting var definitivt ikke en bransje der ønsket hun å jobbe. Men hennes dynamiske radio personlighet og særegne stemme åpnet dørene til tv og radioarbeid som hun forfulgt stykkevis som hennes tre sønner var unge. Nå med voksne barn, er Rebecca vert for FM 100,3 i Salt Lake City og en vert på BYU-TV.

Vil du kort fortelle meg om reisen din karriere?

Interessant, min videregående skole, San Diego High School, hadde en spesiell kringkastingsprogram. Dette var tidlig på 1980-tallet, og det var et nytt program, og lærerne håndplukket frittalende, utadvendte deltakerne. Jeg var student body president på den tiden, og fakultetet oppmuntret meg til å engasjere seg. Jeg deltok program klassene tre eller fire ganger, men følte det var mye vekt på presentasjon snarere enn innhold. Dette viste meg av kringkasting, og som en high school student, jeg bevisst besluttet jeg ikke ønsker å gå inn i kringkasting.

Da jeg gikk til BYU, studerte jeg organisatorisk atferd og forretningskommunikasjon, etter teori fra folk som Steven R. Covey, som nettopp var begynt sin karriere. Min skolegang inkludert ting om å forbedre livene til folk, noe som gjør folks liv enklere. Ironisk nok, men i 1988 giftet jeg meg en TV-produsent.

LDS_woman_photo_Cressman3

Min mann, Dale, uteksaminert fra BYU kringkastingsprogram og hadde jobbet som TV-produsent. På grunn av dette, og hans tilknytning til virksomheten, muligheter kom for meg å jobbe bak kulissene på TV. For eksempel vil noen på en stasjon hører min røst og be meg om å stemme reklamer. Før lang tid, jeg gjorde noen radio stemme arbeid for en stasjon i Vermont. Og så, etter ti år som bor utenfor Utah, vi flyttet tilbake og en stasjon var på utkikk etter en radio show vert. Før lang tid, noen anbefalte meg for en jobb, og jeg gikk fra å være en radio disc jockey til en radio vertinne på en diskusjon radioprogram. Da noen spurte om jeg ønsker å prøve TV. Jeg var absolutt ikke en TV-reporter, men jeg gjorde min forskning og jobbet tett sammen med min mann, og snart var jeg en offentlige anliggender reporter for Kirken. Derfra gikk jeg til morgen radio i fem år, og da jeg var tilbake i kommersiell radio.

Med alt dette, er det klart at jeg kom inn i virksomheten bakover. Som hver dør åpnet, om jeg ikke følte meg helt klar, jeg bare gikk gjennom den. Fra begynnelsen, noen mennesker satt ut for å være en tv-anker, og det er veldig bevisst. Det er ikke slik det fungerte for meg. Muligheter ville komme og jeg ville gå gjennom døren om jeg ikke følte meg helt forberedt.

Arbeide i media, hvordan forblir objektiv, men lojal mot din tro?

Å vokse opp i California, ofte hadde folk spør jeg meg om min tro, og så ble det enkelt og naturlig å snakke åpent om min tro. Jeg tror det er derfor jeg aldri har hatt en hard tid på å snakke om min tro. Jeg er ikke redd for sannheten. Hvis noen ønsker å vite om min tro, er jeg glad for å dele. I situasjoner hvor jeg har måttet rapportere om noe som kaster et negativt lys på kirken, har jeg aldri bekymret. Jeg bare rapportere sannheten.

Hvis noen ønsker å vite om min tro, er jeg glad for å dele. I situasjoner hvor jeg har måttet rapportere om noe som kaster et negativt lys på kirken, har jeg aldri bekymret. Jeg bare rapportere sannheten.


Hvordan har du og din mann prioriteres dine karrierer?

Det har vært veldig flytende. Uansett hvor vi har levd, har jeg funnet arbeid. Men jeg har vært fleksible. Ikke bare gjorde jeg jobber i kringkasting, jobbet jeg på YWCA lære barn å svømme. Jeg har også jobbet på en statlig høgskole i studentsaker. Jeg lærte spansk på en ski akademi i Vermont. Jeg har også jobbet på en fysisk treningsstudio. Jeg har alltid fulgt ting som jeg elsket og var interessert i.

Jeg er en av disse, men som fikk den smertefulle nyheter fra en lege som sa: "Jeg tror ikke du noensinne vil være i stand til å få barn." Jeg fikk denne diagnosen i mine tidlige 20-årene, like før jeg var gift. Jeg var knust. Jeg hadde nettopp kommet tilbake fra å tjene en LDS misjon i Bolivia, og barn ble alltid innbydelse til meg. Men på grunn av denne nyheten, visste jeg at det ville være vanskelig å få barn, og jeg var åpen for å fremme min karriere.

LDS_woman_photo_Cressman2

Når vår første barnet kom, i løpet av vår første året av ekteskapet, ble morsrollen svært verdifullt og viktig for meg. Fra det punktet, gjorde jeg familien min prioritet, og ønsket å være hjemme å heve mine tre gutter. Selv om jeg gjorde ting her og der for å bidra til å betale regninger, det gjorde jeg ikke gå på jobb full tid før etter min yngste var på skolen.


På hvilke måter har din karriere åpnet dører for å gjøre en positiv forskjell i livene til din familie og ditt lokalsamfunn?

Jeg har vært i stand til å gjøre så mange givende ting. For en, jeg vert "Levende Essentials", en TV-serie som gir nyttige ideer om liv, helse og familie. Det virkelig beriker livet. Folk over hele verden se showet, og kan forholde seg til historier og føler seg bemyndiget til å møte problemer de måtte ha, som depresjon. Jeg har hatt muligheten til å intervjue spesialister i alle slags ulike områder. Jeg har snakket med områdets beste familieterapeuter, de mest erfarne lærere, de mest kvalifiserte finansielle planleggere. Programmet ikke bare berører andres liv, men jeg har blitt hjulpet, også. Jeg har lært ting for å hjelpe meg utvide mine synspunkter og bli en bedre mor.

Hvordan balanserer du kirken, arbeid og familie?

Jeg gjør ikke det. Jeg først se på mine barn, og sørge for at de er glade, og at mitt forhold til dem er der den trenger å være. Jeg gjør det samme med min mann. Min familie kommer alltid først. Mitt arbeid holder meg veldig travelt, men jeg liker det. Jeg liker også min kirke kall som lærer i evangeliets lære. Men det er mange ting jeg må skrinlegge. Hvis Hjelpeforeningen går rundt sign-ups for hermetisering, kanskje jeg må skrinlegge det, og andre ting. Jeg er sikker på at jeg kunne også være en bedre nabo hvis jeg ikke jobbet heltid. Jeg forene det, vet det var en tid da jeg kunne bake brød og ta det til naboene. Nå tenker jeg for meg selv, "Rebecca, det var en tid da du gjorde disse tingene. Det er greit for noen andre å gå inn og spille den rollen, også. "


Ser tilbake, hvordan føler du deg om du velger å være en arbeidende mamma? Hvordan er ditt syn på morsrollen annerledes enn for andre LDS kvinner?

Jeg ville aldri angre på å ha tilbrakt mer tid hjemme. Da jeg var å heve små barn, men ble hemmeligheten på jakt etter den rette typen arbeid. Jeg var fleksibel. Jeg ville gjøre freelance jobber eller begrense arbeidet til små mengder tid om dagen. Jeg vil også jobbe tidlig i morgen når alle sov fortsatt, og deretter komme seg hjem ved 09:30 om morgenen. Alt dette gjorde jeg stykkevis.

Jeg verdsetter tider da mine barn var små. Jeg savner å holde en baby og kjærtegnet kinnet av nyfødte. Jeg likte disse årene, og jeg fortsetter å ha en dyp forbindelse med mine barn. Jeg har en sønn med lærevansker, og jeg er takknemlig for den velsignelse å ha vært hjemme mens han var ung. Jeg vet at han ikke ville være der han er nå om jeg ikke hadde vært i stand til å vie den tiden til å være hjemme.

Nå tenker jeg for meg selv, "Rebecca, det var en tid da du gjorde disse tingene. Det er greit for noen andre å gå inn og spille den rollen, også."

I forbindelse med morsrollen, har jeg funnet muligheter til å utvikle mine interesser. Min mor oppmuntret individualitet. Hun fortalte meg alltid til å prøve ting, å gå for det, for å gjøre det jeg elsket. Da jeg gikk til BYU, var jeg den California jente med flip-flops og hår ned til midjen hennes. Jeg visste at jeg ikke passer formen på mange måter. Jeg er feminist. Men jeg føler ikke behov for å samsvare, heller. Jeg forfulgte ting som interesserte meg. Jeg gjorde alltid det jeg elsket og hatt en lidenskap for. Og, igjen, når en anledning kom, gikk jeg gjennom døren.


Mange mormonske kvinner føler at de er forpliktet til å gi opp en karriere og bli et opphold-at-home mamma. Hvordan føler du deg om at stereotypi og hva vil du si til andre kvinner som føler at de har mye å gi både personlig og profesjonelt?

Jeg har en venn som nylig sa at hun var bekymret for å gå til vår high school reunion fordi hun ikke har en CV over prestasjoner; hun hadde bodd hjemme å være en mor. Jeg tror vi trenger å være på et sted hvor vi er glade, stolte i vår rolle som mor. Vi trenger å si, jeg gjør dette, og jeg elsker det. Det gjør meg glad. Vår innflytelse som mødre er grenseløs. En ting jeg har stor tro på er at hvis våre barn se oss lykkelig leve evangeliet vil de ønsker det samme for seg selv.

Rebecca on the Living Essentials set

Rebecca on the Living Essentials sett

Kvinner trenger ikke å ha en fulltidsjobb å utvikle sine talenter. De kan gjøre små ting her og der. Jeg ville bare oppfordre dem til å gå gjennom disse dørene som åpner seg muligheter.

Hva er din neste jakten, personlig og profesjonelt?

Mange har spurt dette spørsmålet, og lurer på om jeg skal skrive en bok. Jeg tror imidlertid at jeg vil fokusere på noen av de tingene jeg har etterlatt fordi jeg bare ikke har hatt tid. Jeg ønsker å få min oppbevaring av mat, ikke fordi jeg tror det vil være en katastrofe i morgen, men så jeg føler meg forberedt. Jeg ønsker å dokumentere minner for mine barn med digitale utklippsbøker. Jeg vil prøve å gjøre en bedre jobb på de tingene jeg har hatt til å overse.

Nå som mine tre gutter er vokst, jeg ser frem til dagene av å ha et hus fullt av små barn som en bestemor. Det er så mye å se frem til.

Med et blikk

Rebecca Cressman


LDS_woman_photo_CressmanCOLOR
Sted: Spanish Fork, UT

Alder: 45

Sivil status: Gift

Barn: 3 gutter: Troy (20), Parker (18), og Mikel (15)

Yrke: Radio Host-KSFI FM100.3 Salt Lake City, TV-vert-BYUTelevision

Skoler Deltok: Patrick Henry High School, San Diego, CA, Brigham Young University, Provo, Utah, Lyndon State College-Lyndon Vermont

Språk hjemme: Engelsk, spansk

Favoritt Hymn: "O store Gud"

På nettet: http://fm100.com/?sid=121875&nid=46

Intervju av Melissa Hardy . Bilder brukt med tillatelse.

En kommentar

  1. Whitney Johnson
    06:31 på den 25 juni 2010

    Jeg elsker Rebecca! Hun er the real deal!

Legg igjen en kommentar

SEO Drevet av Platinum SEO fra Techblissonline