8 november 2010 av admin

1 Comment

Video: Mestring i en Non-Mormon World?

Video: Mestring i en Non-Mormon World?

En MWP Videoproduksjon

Hvordan takler du med å være en Mormon kvinne i en stor grad ikke-Mormon verden? La oss en kommentar og gi oss beskjed!

Eller, bli kjent med andre kvinner gjennom disse videoene:
"Hva er ditt favorittsted?"
"Hva er Kvinnelighet To You?"
"Når fikk du først vite Du hadde et vitnesbyrd?"

En kommentar

  1. Eve
    20:10 på den 10 november 2010

    Jeg liker videoen. Det minner meg om at mormonismen og tro er det som hjelper meg til å klare seg i en verden med skiftende verdier. Det gir blåkopi og kraft til å holde seg nær til Gud, mens jeg forlate den komfortable reir av hva som er kjent og bygge livet i verden at jeg velger å gjøre. Det er sikkerhet i leve evangeliet, men det trenger ikke å bety aldri forlate "redet".

Legg igjen en kommentar

SEO Drevet av Platinum SEO fra Techblissonline