2 august 2011 av admin

14 Kommentarer

Snapshot Portrett: Amanda Lythgoe

Snapshot Portrett: Amanda Lythgoe

Manchester, CT, 2 august 2011

Det vanskeligste valget jeg har gjort i mitt liv var da ...

... I en alder av 19 valgte jeg å følge de tilskyndelser og plassere min baby for adopsjon.

En søt liten gutt, bare to dager gammel, lå på sykehuset sengen mellom meg og hans birthfather. Jeg holdt sin lille hånd som jeg tok penn til papir og anerkjent, deretter signerte min rett som hans biologiske mor. Rommet var tykk med ånden som engler vedvarende og trøstet meg på en måte som ingen dødelig kunne.

Etter måneder med håper og ber at kjæresten min og jeg ville gifte seg, nevnte han det ene ordet under en sen kveld telefonsamtale som strakte to tidssoner og knust mitt håp: adopsjon. Denne banen han foreslo virket for å prøve for min svake hjerte. Senere den kvelden som jeg ydmyket meg selv i bønn, trygler jeg med min Fader i himmelen å kjenne hans vilje for dette barnet. Opplevelsen som fulgte vil for alltid bli trykt på min sjel. Det var akkurat som beskrevet i Lære og pakter kapittel 8 vers 4: ". Ja, se, jeg vil fortelle deg i ditt sinn og i ditt hjerte ved Den Hellige Ånd som skal komme over deg og som skal bo i ditt hjerte" Jeg fysisk følte mitt hjerte og sinn åpne for valg av adopsjon som aldri før. Fra den kvelden på, den freden som fulgte min svaret bar meg frem. Det er med meg til denne dagen.

Mens de fleste av mine venner fra videregående skole var til stede Sorority formals og stapper for eksamen, ble jeg shopping for mammaklær og tar birthing klasser med min mor. Noen tilbød et lyttende øre, men de hadde ingen referanseramme for smerte, bekymring og skyld jeg bar sammen med en voksende mage.

Det siste stedet jeg ønsket å søke hjelp var LDS Social Services. Jeg er en selvstendig sjel, og jeg var redd for å bli dømt eller verre, å bli fortalt hva de skal gjøre med livet mitt. I stedet ved hjelp av en kjærlig rådgiveren jeg oppdaget et positivt miljø der å konfrontere mine håp og frykt for ikke bare min baby fremtid, men min egen også.

Hver av oss har en misjon i livet. En del av min sønns formål, før han selv ble født, var å endre løpet av mitt liv. Når vedtaket var endelig han ville bli beseglet til sin evige familie i templet. Jeg måtte tro at beseglingsmyndighet var ekte. Jeg begynte å utvikle tro på at makt, og fikk vite at jeg ville ha det for meg selv og min fremtidige familie.

Jeg måtte tro at beseglingsmyndighet var ekte. Jeg begynte å utvikle tro på at makt, og fikk vite at jeg ville ha det for meg selv og min fremtidige familie.

Etter et år med healing og fordype meg i arbeid var det tid for å åpne et nytt kapittel i livet mitt. Jeg begynte å gå i en menighet for enslige hvor jeg til slutt møtte min mann som er far til våre fire barn. Den dagen vi ble beseglet i templet min sosialarbeider var den siste gjesten å hilse på oss som et ektepar. Tårene rant nedover ansiktet mitt som vi omfavnet. Vi visste begge hva det hadde tatt å få meg til alteret av tempelet. Og jeg vil alltid være takknemlig.

Årlige oppdateringer informere meg om denne unge mannens talent for å memorere, hans forkjærlighet for historie og sport. Disse små tidskapsler er spesiell og gjemt bort i en plass han vil alltid være i mitt hjerte.

Har du en historie du vil dele? Lær hvordan du kan sende inn din egen Snapshot portrett her .

Del denne artikkelen:

14 Kommentarer

 1. Forrest Phelps-Cook
  10:15 på 2 august 2011

  Det var en lang kamp for å redde
  mitt lille barnebarn fra helvete
  der han ble født. Men
  den dagen endelig kommet, og han
  ble vedtatt av min søster og hennes mann.
  Han tilbrakte to lange år i fosterhjem
  som vi kjempet delstaten Arizona.
  Jeg dro for å besøke min søster en sommer,
  og jeg kunne se at barnebarnet mitt
  anerkjent meg som noen foruten
  'Tante Forrest' ... dette er grunnen til at jeg skrev
  dette diktet.

  For Gabriel ... mitt barnebarn ved fødselen
  og nå er min nevø.
  Jeg vil elske deg alltid.

  GABRIEL FORREST

  Jeg ser minnene i øynene dine,
  de øynene av krystallblått.
  Du prøver å huske navnet mitt,
  og hvem jeg er med deg.

  Et smil av gjenkjennelse
  som du prøver å se det siste;
  en pause, og deretter du nå
  og faller i armene mine til slutt.

  Min lille blonde håret gutt,
  barnet jeg har holdt så kjær.
  Jeg holder deg til mitt bryst
  og jeg tørker bort tårene mine.

  Jeg sier en takkebønn
  til himmelen opp ovenfor,
  for å gi deg dette hjemme
  og omgir deg med kjærlighet.

  Du har din mors øyne,
  og du har også haken hennes,
  håret ditt er som din søsters
  og du har din fars smil.

  De ville ikke gi deg fødsel
  men nå de gir deg livet;
  de reddet deg fra en fremtid
  som lovet stormer og strid.

  Så legg vekk minnene
  ikke la dem bry deg,
  Jeg er nå en kjærlig tante,
  hvis kjærlighet for deg er tro.

  © Forrest Phelps-Cook

 2. Kelli
  11:40 på 2 august 2011

  Jeg elsket å lese denne Amanda. Takk for å dele dette øyeblikket i livet ditt.

 3. Heather
  24:11 på 2 august 2011

  Amanda, den overveldende inntrykket jeg har i å lese din historie er hvor mye Gud elsker deg.

  Takk for at du gav meg til å føle at det i dag.

 4. Jeanie Stow
  14:58 på 2 august 2011

  Amanda, jeg setter pris på deg historien så mye. Jeg plassert min sønn for adopsjon ni år siden, da han var en dag gammel. Jeg var 37 og min ex-mann og jeg var i midten av en skilsmisse. Han ville aldri barn og vår sønn var en suprize. Vi ble enige om at å plassere vår sønn for adopsjon gjennom Kirkens familiekontor var den riktige tingen å gjøre. Han er nå en utrolig ni år gammel gutt som er kreative, som bor i landet og har en kjærlig far og mor. Jeg vet at vi gjorde det rette.

 5. Michelle
  23:02 på 2 august 2011

  Jeg elsket dette. Takk for at du deler din historie og vitnesbyrd. Meget kraftig.

 6. Beth Allen
  10:14 på 3 august 2011

  Jeg ble så rørt av historien din. Du er en fantastisk kvinne. Den søte gutten var heldig å ha deg der for å bringe ham inn i denne verden.

 7. Lori Vance
  11:46 på 4 august 2011

  Jeg ble født på begynnelsen av 1950-tallet da enkelt morskap rett og slett ikke var et alternativ, og lukket adopsjon var det eneste alternativet. Jeg og min ikke-biologisk-relaterte bror ble vedtatt og mor hadde to sønner via biologisk fødsel. Likeverdig behandling var et stort problem for mor og far, og de gjorde en fantastisk jobb. Her er hvordan jeg vet at: "Du ødelegge disse guttene råtne" mine yngre brødre pleide å si, "Lori og Tim få alt", og jeg pleide å si, Ja, spørsmålet har kommet opp. Nå som mor og far er borte, Tim og jeg diskutere det med jevne mellomrom, og tenke på å gjøre noen undersøkelser, men ingen av oss egentlig ønsker å åpne for at Pandoras Box. Min eneste bekymring er at de andre har funnet fred. Jeg er ikke så bekymret for at eventuell møtet, fordi jeg vet at "det vil alle komme ut i vask." Som for genetiske bekymringer, hva mer kan jeg gjøre enn å ta vare på kroppen jeg har fått?

 8. Deila
  18:15 på 4 august 2011

  Takk for deling-en herlig vitnesbyrd om tro.

 9. Andrea
  20:05 på 7 august 2011

  Vakkert skrevet. Hva en sterk og modig mor du er! Ditt eksempel på kjærlighet og rettferdighet har og vil forandre liv.

 10. Cynthia
  20:53 på den 31 oktober 2011

  Jeg elsker å høre den andre siden av adopsjon. Min mann og jeg fant ut bare etter ett år av ekteskapet vi kunne ikke få barn. Vi flyttet raskt til adopsjonsprosessen. 15 år senere har vi tre søte, talentfulle, vakre barn. Alt på grunn av tre andre kvinner som har gjort det ultimate offer, akkurat som deg. Takk.

 11. Jen
  20:51 på den 10 september 2012

  Jeg kan ikke begynne å forestille seg hvor vanskelig denne avgjørelsen må ha vært. Takk for ditt vitnesbyrd og fantastisk eksempel på tro.

 12. Kimberly
  07:51 på 2 oktober 2012

  Himmelens velsignelser på alle fødsel mødre .... men spesielt på deg Amanda og på mor til min egen sønn. Ikke alle kvinner kan ta denne beslutningen med ro og klarhet, men jeg er takknemlig for at jeg kan si til min sønn, hun valgte oss for deg, fordi hun elsket deg da, og elsker deg fremdeles. Ikke alle barn kan si det om sin biologiske mor, men jeg skulle ønske det var sant for hver enkelt. (Jeg har en kjær nevø som ikke ble plassert ut av kjærlighet, men av frykt .... men vår hele storfamilien var fylt med kunnskapen om at han var vår til tross for fryktelige muligheter fra øyeblikket vi hørte han kan komme til dem og han er en slik velsignelse. Bless de biologiske foreldre også. De visste ikke ... og vi alle ville ha ham likevel.) k.

 13. Natalie
  03:26 på 2 oktober 2012

  Dette er en herlig beretning om en veldig modig reise. Forhåpentligvis vil dette oppfordre andre til å dele sine erfaringer med å bli foreldre, både smertefull og vakker. Det jeg mest pris på er hvordan historien illustrerer behovet vi har for hverandre som vi beveger oss gjennom vanskeligheter. Bravo til deg og til de som hjalp bære deg.

 14. Cristina
  08:30 på 2 oktober 2012

  Takk, takk. Motet ditt er fantastisk. Jeg håper at min adopterte sønn vil elske og ære hans birthmother for hennes mot også. Det er så viktig for folk å høre denne siden av adopsjon så takk for at du er villig til å dele.

Legg igjen en kommentar

SEO Drevet av Platinum SEO fra Techblissonline