Kjo është Femrat Mormon paraqiti numrin Neni 2 - në kërkim për Kayelyn - Suzie më fort, Madi Rodriguez, dhe Amy Fugal.
Kjo është Femrat Mormon paraqiti numrin artikull 3 - "lutjesh Ndryshimet Things" - Willie Mae Wright Douglas.
Kjo është Femrat Mormon paraqiti numrin Neni 4 - Rruga zgjuar dhe të urtë Math - Janet Nelson.
Kjo është Femrat Mormon paraqiti numrin Neni 5 - Zgjedhja Ndryshimin e Mirë dhe marrje - Betani Brady Spalding.
Kjo është Femrat Mormon paraqiti numrin artikull 6 - Zgjedhja Perëndinë dhe bollëk - McArthur Krishna.
Kjo është Femrat mormonë paraqitur numër artikull 7 - Femrat Aspirojnë mormonë - Naomi Watkins.
Kjo është Femrat Mormon paraqiti artikull numrin 8 - të jetë një anije - Jamillah Ali-Rashada.
Kjo është Femrat Mormon paraqiti numrin Neni 9 - shperndarjen e detyrimeve - Dawn.
Kjo është Femrat Mormon paraqiti numrin artikull 10 - Romney Family Tabela - Ann Romney.
Kjo është Femrat Mormon paraqiti numrin artikull 11 - shpëtuar nga Shfrytëzimit - Stephanie M. Larsen.

Duke kërkuar për Kayelyn

Suzie louder, Madi Rodriguez, dhe Amy Fugal

Në një mëngjes të ftohtë dhe me shi nëntor, më shumë se 170 vullnetarë me ponchos, warmers dore, dhe gjurmuesit GPS canvased një rreze prej një milje në Mu ... Lexo më shumë »

Duke kërkuar për Kayelyn
>

"lutjesh Ndryshimet Things"

Willie Mae Wright Douglas

Willie Douglas ka përballuar disa stuhive. Ajo ka qenë pjesë e shumë nga kryengritje në historinë e Amerikës gjatë pesëdhjetë viteve të fundit. Ajo bat ... Lexo më shumë »

"lutjesh Ndryshimet Things"
>

Rruga zgjuar dhe Math Wise

Janet Nelson

Gratë Përgjithshëm i ri anëtar i Bordit Janet Nelson ngritur katër fëmijë në New York City. Dhe ndërsa ajo ishte duke bërë që, ajo ishte chipping larg në ... Lexo më shumë »

Rruga zgjuar dhe Math Wise
>

Zgjedhja e mirë dhe Making Ndryshimi

Bethany Brady Spalding

Bethany Brady Spalding merr aftësi të saj për pakënaqësi dhe e kthen atë në veprim jetëdhënës. Nëse ajo e mbjelljes kopshte për në rrezik ... Lexo më shumë »

Zgjedhja e mirë dhe Making Ndryshimi
>

Zgjedhja Perëndinë dhe bollëk

McArthur Krishna

McArthur Krishna nuk pret që të jetë aty ku ajo është. Dhe rruga që ajo mori për të arritur atje ishte një njeri i pazakontë. McArthur jeton në zonat rurale Indi, një ... Lexo më shumë »

Zgjedhja Perëndinë dhe bollëk
>

Që aspirojnë mormonë Gratë

Naomi Watkins

Vetëm kur Naomi Watkins mendoi se ishte bërë me shkollë përgjithmonë, ajo ndjeu Zoti përcjellim rrugën e saj. Tani ajo dëshiron të inkurajojë wome tjera ... Lexo më shumë »

Që aspirojnë mormonë Gratë
>

Për të jetë një anije

Jamillah Ali-Rashada

Si një grua e re, Jamillah Ali-Rashada u lut që Allahu do të le të saj të jetojnë për të rritur fëmijët. Në kthim, ajo premtoi se ajo do të shërbejë ... Lexo më shumë »

Për të jetë një anije
>

Ndarja e barrës

Agim

Burri Dawn-së, Eric, vuan nga çrregullimi bipolar. Gjatë rrjedhës së martesës së tyre dymbëdhjetë-vjeçar, dy prej tyre kanë mësuar të merret w ... Lexo më shumë »

Ndarja e barrës
>

Romney Family Table

Ann Romney

Ann Romney kaluar shumë vite në qendër të vëmendjes botërore si gruaja e guvernatorit të Massachusetts dhe kandidat presidencial Shtetet e Bashkuara Mitt Rom ... Lexo më shumë »

Romney Family Table
>

Shpëtuan Nga Shfrytëzimit

Stephanie M. Larsen

Stephanie vjen nga katër breza të grave të cilët ishin trafikuar për qëllime të shfrytëzimit seksual. Nëna e saj vetë u dërgua në ... Lexo më shumë »

Shpëtuan Nga Shfrytëzimit
>

4 dhjetor 2014 nga admin

2 Komente

Trail Blazing në Belgjikë

Trail Blazing në Belgjikë

Linda Vergauwen

Kur Linda Vergauwen u bashkua me Kishën në Belgjikë në 1978, as ajo dhe as miqtë e saj dhe familja e dinte asgjë për mormonët. Sot, Linda është një shtyllë e Kishës në flemisht Belgjikë dhe drejtori i shkollës fillore, duke dëshmuar se ajo ka fituar besimin e komunitetit të saj, pavarësisht anëtarësimit të saj. Linda përshkruan sfidat e rritjes së fëmijëve në një komunitet ku Kisha është e vogël dhe rritet ngadalë, duke shkuar në tempull pa përgatitje, dhe gëzimin që vjen nga një jetë e shërbimit të dedikuar ndaj Shpëtimtarit.

25 nëntor 2014 nga admin

9 Comments

Duke kërkuar për Kayelyn

Duke kërkuar për Kayelyn

Suzie louder, Madi Rodriguez, dhe Amy Fugal

Në një mëngjes të ftohtë dhe me shi nëntor, më shumë se 170 vullnetarë me ponchos, warmers dore, dhe gjurmuesit GPS canvased një rreze prej një milje në Murray, Utah, me shpresë për të gjetur gjurmë që do të çonin në Kayelyn louder, një 30-vjeçar punonjës social i cili ka qenë të humbur për nëntë javë. Kayelyn u pa e kaluar në një video të mbikqyrjes running zbathur në shi, i veshur me një të bardhë pantallona të shkurtra të lartë tank dhe jean. Ajo la pas çelësat e saj, portofolin, telefonin celular, dhe argjilë saj të dashur kinez, Phyllis. Zhdukja e saj i ka habitur dhe të hutuar familjen dhe miqtë. Pas ushtrimit të kontrollit më të fundit, nëna Kayelyn-së Suzie louder, motra Madi Rodriguez, dhe kushëriri i Amy Fugal ndahen zemrat e thyera dhe shpresat e tyre në kërkimin e tyre për Kayelyn.

Shënim i redaktorit: vdekja Kayleyn louder u konfirmua 2 Dhjetor 2014, një javë pasi kjo intervistë është botuar.

29 tetor 2014 nga admin

10 Comments

"lutjesh Ndryshimet Things"

"lutjesh Ndryshimet Things"

Willie Mae Wright Douglas

Willie Douglas ka përballuar disa stuhive. Ajo ka qenë pjesë e shumë nga kryengritje në historinë e Amerikës gjatë pesëdhjetë viteve të fundit. Ajo luftuan racizmin duke punuar për të integruar vendin e saj të punësimit në New Orleans. Ajo humbi një nga djemtë e saj në sëmundje fatale gjatë epidemisë së AIDS. Ajo u largua nga shtëpia e saj në fytyrën e uraganit Katrina-dhe pastaj u kthye në New Orleans për të ndihmuar në rindërtimin e qytetit të saj. Por besimi Willie ka pësuar saj gjatë gjithë. Në fjalët e himnit të saj të preferuar, "bota të shtypur ju, por ju nuk duhet të shqetësohem / Perëndia im e mban mend kur të tjerët harroj / Një gjë unë e di, po, unë me siguri e di / Lutja ndryshon gjërat."

17 tetor 2014 nga admin

16 Comments

Gratë Përgjithshëm i ri anëtar i Bordit Janet Nelson ngritur katër fëmijë në New York City. Dhe ndërsa ajo ishte duke bërë që, ajo ishte chipping larg në një diplomë masteri në Matematikë dhe periodikisht mësimdhënies matematikës të shkollës së mesme. Në 2012, pas 20 viteve të classwork, Janet marrë shkallën e saj të diplomuar. Janet ndihet përvoja e saj e gjerë me nxënësit e shkollave të mesme urbane jep perspektivën e saj të veçantë në realitetet e të qënit një i ri sot, dhe me gjithë jetën e saj e qytetit, dashurinë e saj për kampe dhe jashtë bën asaj kryetarja e përsosur e përgjithshme Komitetit Camp Grave të Reja.

9 tetor 2014 nga admin

5 Komente

Zgjedhja e mirë dhe Making Ndryshimi

Zgjedhja e mirë dhe Making Ndryshimi

Bethany Brady Spalding

Bethany Brady Spalding merr aftësi të saj për pakënaqësi dhe e kthen atë në veprim jetëdhënës. Nëse ajo e mbjelljes kopshte për fëmijët në rrezik, drejtimin e programeve shëndetësore të komunitetit, ose ndarjen e tregimet e shkrimeve të shenjta me bijat e saj, Bethany përpiqet për të ndërtuar positivity dhe partneritetin. Bethany është një bashkë-autor i librit, 'Girls Kush Zgjidhni Perëndisë:. Tregime të guximshme Gratë nga Bibla' Ajo beson se treguar histori të grave është jetike për shëndetin tonë shpirtëror.

8 tetor 2014 nga admin

No Comments

Projekti Gratë Mormon është i kënaqur për të njoftuar një ndarje të re të projektit: Ministria Cooperative ynë. Eksploroni se si burimet dhe bisedat në këtë seksion mund të ndihmojë gratë besnikë të punojnë së bashku dhe së bashku me burra të bashkëpunojmë ministrin për njëri-tjetrin, dhe me të vërtetë të jetë i "një zemër dhe një mendje".

1 tetor 2014 nga admin

12 Comments

McArthur Krishna nuk pret që të jetë aty ku ajo është. Dhe rruga që ajo mori për të arritur atje ishte një njeri i pazakontë. McArthur jeton në Indi rurale, një udhëtim gjatë natës me tren nga më të afërt të asamblesë LDS Kishës dhe një botë përveç ish-jetës së saj në Washington DC. Por përvojat e saj unike e kanë konfirmuar asaj rëndësinë e mbajtjes së marrëdhënieve të saj personale me Perëndinë dhe duke besuar në rrugët e tij. Rezultati, thotë ajo, është një jetë e bollshme e mbushur me ngazëllim dhe kënaqësi. McArthur është një bashkë-autor i librit, 'Girls Kush Zgjidhni Perëndisë:. Tregime të guximshme Gratë nga Bibla' Duke shkruar për gratë që zgjedhin të ndjekin Perëndia është një mënyrë që McArthur ndihet i lidhur në mënyrë aktive në besimin e saj.

24 shtator 2014 nga admin

6 Comments

All Këtu bashku

All Këtu bashku

Bianca Morrison Dillard

Në punën e saj si regjisor, Bianca Morrison Dillard sheh tregimit si një mënyrë për të ndërtuar komunitetin, dhe një mënyrë për të ndihmuar njerëzit të ndjehen të dëgjuar dhe kuptuar. Pikëpamjet e saj janë formuar nga ajo që ajo e sheh si thelbi i Ungjillit të Jezu Krishtit: "Dashuria dhe përfshirjes. Çdo gjë që është e virtytshme dhe e dashur dhe me famë të mirë dhe e lavdërueshme. "Flet Bianca këtu për të nderuar nuanca dhe kompleksitetin e jetës-njërit individuale e qëllimeve të projektit të saj të tanishëm, filmit dokumentar 'larg në mes,' e cila përmban ngjarje personale mbi çfarë kjo do të thotë që të jetë homoseksual dhe Mormon.

Gusht 18, 2014 nga admin

9 Comments

Vetëm kur Naomi Watkins mendoi se ishte bërë me shkollë përgjithmonë, ajo ndjeu Zoti përcjellim rrugën e saj. Tani ajo dëshiron të inkurajoj gratë e tjera për të gjetur atë frymëzim për veten e tyre. Për të ndihmuar me këtë qëllim, ajo ka themeluar aspirojnë Gratë Mormonit, një organizatë jo-fitimprurëse që synon të mbështesë dhe të festuar aspiratat arsimore dhe profesionale të SHDM grave. "Perëndia nuk i vendos limite mbi ne," Naomi thotë: "dhe të mësuarit për të dëgjuar dhe të ndjekin Shpirtin janë aftësi madhore për të zhvilluar."

16 korrik 2014 nga admin

7 Comments

Për të jetë një anije

Për të jetë një anije

Jamillah Ali-Rashada

Si një grua e re, Jamillah Ali-Rashada u lut që Allahu do të le të saj të jetojnë për të rritur fëmijët. Në kthim, ajo premtoi se do t'u shërbejmë të tjerëve për pjesën tjetër të jetës së saj. Ajo e mbajti këtë premtim, duke u përpjekur të jetë një anije për të Frymës dhe udhëzimin e saj. Kur Jamillah u bashkua me Kishën LDS tre vjet më parë, ajo gjeti shteg i saj çon në hapin shtigje të reja dhe të thella për të shërbyer fëmijët e Perëndisë. "Unë kam qenë i vendosur dhe i thirrur për këtë për një kohë të tillë," thotë Jamillah. "Nëse kjo është puna dhe shërbimi që unë jam duke menduar për të kryer, atëherë ajo është Qielli im."

12 qershor 2014 nga admin

7 Comments

Ne A Made për Dashuria dhe të Lehta

Ne A Made për Dashuria dhe të Lehta

Rachel von Niederhausern

Rachel von Niederhausern ka pasur gjithmonë një pasion për punën humanitare, por ajo nuk ishte i sigurt se çfarë ajo do të bëjë me një MBA derisa ajo kuptoi se ajo ishte menduar të jetë një sipërmarrës social. "Unë e kujdesit për ndryshime shoqërore dhe unë dua shërbyer njerëzve," shpjegon Rachel. Ajo ka bashkë-themeluar dy organizata jofitimprurëse dhe është tani në bordin e Përvoja Humanitare të Familjes, i cili fuqizon komunitetet e vendeve në zhvillim përmes fshatit të shtyrë, projekte të qëndrueshme. Rachel flet këtu për mënyrën se si ajo është duke arritur të lajmëroj arsimit të saj, talentet dhe interesat me jetën e saj familjare, duke përfshirë se si ajo e inkurajon atë katër fëmijë për të zbuluar gëzimin në shërbim, dhe se si jeta e saj vet i shërbimit i ndihmon asaj të gjeni paqen e mendjes.

Maj 22, 2014 nga admin

5 Komente

Në Darkness, Në Grace

Në Darkness, Në Grace

VËSHTRIM Portret: Hillary Stirling

"Një psikiatër përshkruhen ilaçe që bëri më shumë për të hequr errësirën e depresionit sesa të gjitha lutjet e mia kishin. Edhe pse unë kam qenë mirënjohës për atë lirim të pjesshëm, edhe unë ndjeva çuditërisht i zemëruar. A nuk na premtoi mbi dhe mbi se Ungjilli sjell paqe në zemrat tona dhe që plani i Atit tonë Qiellor është një prej lumturisë? Pra, pse do të mund unë të marrë ato gjëra nga një pilulë, por jo nga Ai? "

24 prill 2014 nga admin

8 Komente

Një Calling dhe një qëllimi

Një Calling dhe një qëllimi

Snapshot Portret: Katie Jennings

"Kjo ishte disa vjet, një milion lotët, Ditët panumërta nënës fshehur në banjo në kishë, vizita mjekësore, medikamente, më shumë lot, dhe shumë e mbesat dhe nipërit para se kam kuptuar se unë nuk do të ishte një nënë në këtë jetë . "

18 prill 2014 nga admin

4 Comments

Një Avokati i Besimit

Një Avokati i Besimit

Laura Asioli

Laura Asioli bërë dy vendime të rëndësishme të jetës para se ajo ishte dhjetë vjeç. Ajo vendosi që ajo donte të jetë pagëzuar në Kishë LDS, dhe ajo vendosi që të bëhet një avokat. Laura thotë se si ajo studioi ligj, ajo shpesh ndier Shpirtin që konfirmon asaj se drejtësia dhe hyjni janë të ndërthurura ngushtë. Sot ajo është një avokat praktikuar ligjin e pajtueshmërisë në qytetin e Londrës. Në këtë intervistë ajo reflekton mbi balancimin kulturat e saj italiane dhe angleze, të lundrimit një karrierë duke ngritur asaj dy fëmijë të vegjël, dhe duke kuptuar se bekimet ndonjëherë të papritura të ndodhë pas dështimeve të papritura.

9 prill 2014 nga admin

4 Comments

Snapshot Portret: Laura Breksa

Snapshot Portret: Laura Breksa

Richmond, CA, 2 prill 2014

"Perëndia ishte si një fqinj i cili ka jetuar disa shtëpi poshtë rrugës. Unë do të shkoj tek ai kur diçka është thyer, të kthehen për të mbledhur problemin riparuar, lëvizë dorën time në sajë pashprehur, dhe shpejtuar në shtëpi. "

Mar 19, 2014 nga admin

5 Komente

Mënyrat mrekullueshme

Mënyrat mrekullueshme

Olivia Foo Fung Leung Luk

Një humbje punë. Sëmundje një anëtar i familjes së. Një diagnozë të kancerit. Të gjitha gjyqet e vështira, e bëri edhe më të vështirë kur ata të gjithë të ndodhë në të njëjtën kohë. Olivia Luk dhe familja e saj u përball me këtë seri të paimagjinueshme të ngjarjeve në vitin 2002. Ata u takua sfidat e tyre me lot, lutje dhe besim-lloji i besimit që Olivia kishte zhvilluar kur ajo u bashkua me Kishën si një grua e re në Hong Kong. Dhe ajo gjeti se Ati Qiellor përgjigjur nevojave të familjes së saj në mënyra të papritura.

Mar 13, 2014 nga admin

27 Comments

Loving Allegra

Loving Allegra

Alison Sprouse rrotull

Në vitin 2010, Ali rrotull dhe burri i saj, Mitchell, mësuar fëmija ata kishin pritur pasur defekte të rënda kromozomal. Ata u përballën papritur me vendimet urgjente dhe wrenching. Në përgatitjen për lindjen e fëmijës së tyre, ata janë gjithashtu duke përgatitur shpirtërisht dhe fizikisht--për vdekjen e fëmijës së tyre. Por në muajt në pritje të mbërritjes foshnjës Allegra-së dhe në 29 ditët e jetës së saj të shkurtër, Ali thotë, i dashur dhe kujdesur për Allegra ishte një përvojë e shenjtë.

Mar 11, 2014 nga admin

No Comments

Berengere Doby s'est toujours considérée comme altruiste, et elle cherche des moyens de mettre biri amour en pratique. Son enfance dans le sud de la France një MENE à sa missionnaire shërbim en Suisse et puis une Carriere en Santé. Récemment Elle a mis à Côté sa Carriere en PODOLOGIE derdh élever ses ENFANTS. Dans cet intervistë, Berengere parle des Leçons qu'elle avait apprises en rëndësishëm que missionnaire, qui l'ont préparée au mariage, à la MATERNITE, et à une vie de shërbim.

Mar 5, 2014 nga admin

1 Koment

Berengere Doby thotë se ajo e ka pasur gjithmonë një personalitet altruist, dhe duket të mënyrave për të vënë dashuri dhe në praktikë. Fëmijëria e saj në jug të Francës çoi në shërbimin e saj të misionit në Zvicër, dhe më pas një karrierë në kujdesin shëndetësor. Tani ajo ka vënë një karrierë në sëmundjet e këmbëve në pritje për të rritur fëmijët e saj. Bisedimet Berengere këtu se si mësimet e mësuara ajo si misionar i përgatitur e saj për martesë, amësisë, dhe një jetë të shërbimit.

27 shkurt 2014 nga admin

37 Comments

Biografia Raquel kuzhinierit deri tani mund të lexohet si një aventurë roman-llëve dhe të punojnë në Kore, takim Dalai Lama dhe Nënë Terezën, duke studiuar në Universitetin e Oksfordit, të mbijetuar dhunën e 9/11 në New York City-por ajo do të në vend të shkruante aventurë tuaj. Tani një profesor i arsimit, Raquel reflekton në rrugën e saj unik dhe se si ajo i inkurajon nxënësit e saj për të marrë jashtë dhe të shohin botën. Dhe ajo shpjegon se si studimi i saj i feve botërore ndihmoi atë më mirë vlerësojmë Mormonizmi saj. "Nuk është e vërtetë kudo," Raquel thotë, "dhe nuk ka lumturi kudo, dhe ka bukuri kudo, dhe njerëzit janë të mira. Ugly është e rrallë. Njerëzit janë vetëm e bukur dhe e mirë. "

SEO Powered by SEO Platinum nga Techblissonline