Arkivi për prill, 2010

27 prill 2010 nga admin

4 Komente

Mësimi Forca Inner

Mësimi Forca Inner

Marilynn Clark

Në shkurt të vitit 2001, Marilynn Clark vizitoi Afrikën në një ekspeditë humanitare dhe udhëtim i dha një vizion për punën e saj në të ardhmen e saj. Ajo ka filluar që nga brenda jashtë Learning, një sistem i mësimdhënies që paraqet mendimin kritik, kreativitet, dhe perspektiva morale për fëmijët afrikanë të shkollës. Marilynn diskuton se si përulësia dhe përvoja e saj në thirrjet e Kishës kanë bërë IOL mundur.

20 prill 2010 nga admin

12 Komente

Si Jozefit në Egjipt

Si Jozefit në Egjipt

Thérèse Kanyanga

Në vitin 2000, Thérèse Kanyanga jetonte në Republikën e Kongos si një grua dhe nënë e shtatë fëmijëve, kur burri i saj, Gilbert, misterioze u zhduk. Thérèse zbuluar se ai kishte qenë i akuzuar për tradhti dhe internua në Korenë e Jugut. Për gjashtë vitet e ardhshme, Thérèse ngritën fëmijët e saj vetëm. Në vitin 2006, ajo ishte në gjendje të bashkohen Gilbert në Seul ku ajo u pagëzua në Kishë.

13 prill 2010 nga admin

7 Komente

Shërimi një ndarje racore

Shërimi një ndarje racore

Margaret Blair Rinj

Margaret Blair Rinj mëson Shkrimi krijues në Universitetin Brigam Jang. Përveç authoring romane, artikuj dhe ese, Askush Margaret bashkë-prodhuar Knows: Story pallogaritur e mormonët të Zi, një film dokumentar treguar në PBS dhe në festivalet e filmave. Margaret është një nënë e katër fëmijëve dhe një gjyshe për të tre fëmijët. Ajo u bë president i Shoqatës për Mormonit Letrave mars të vitit 2010.

7 prill 2010 nga admin

7 Komente

Kur mami vesh kostumin

Kur mami vesh kostumin

Marcia Nelson

Pas punës si asistent ekzekutiv për redaktorin-in-shefi i revistës Mademoiselle, Marcia Nelson studiuar për provimin e saj pranues shkollor të biznesit, ndërsa pleqsh një fëmijë. Tani, ajo është duke shijuar një karrierë të kënaqshme në fushën e financave, ndërsa burri i saj është një shkrimtar i pavarur dhe të qëndrojnë në shtëpi baba të dy fëmijëve të tyre, njëri prej të cilëve ka pasur një tumor të përsëritur të trurit.

SEO Powered by Platinum SEO nga Techblissonline