Arkivi për May, 2010

Maj 26, 2010 nga admin

11 Komentet

Prej vitit 1975 deri 1981, Saroeun Eav luftuan për jetën e saj dhe jetën e fëmijëve të saj si ajo e vuajtur nën sundimin e Khmer Rouge në vendin e saj të lindjes në Kamboxhia. Në këtë fragment nga historia e saj e jetës, Saroeun tregon për vdekje-sfiduar shpëton, duke mbajtur fëmijët në kampet e punës, dhe, përfundimisht, shpëtuar e saj në Shtetet e Bashkuara ku ajo u bashkua me Kishën dhe rriti fëmijët e saj në të ungjillit.

Maj 19, 2010 nga admin

25 Komentet

Pesë Nën Pesë

Pesë Nën Pesë

Catherine Arveseth

Në katër vite, Catherine u bë nëna e pesë fëmijëve, duke përfshirë dy grupe të binjakëve. Catherine rrëfen luftën e saj të gjatë me varfëri dhe sa herë në këtë "shkretëtirë" personale e ndihmoi atë për të parë amësinë ndryshe. Catherine ndan edhe disa nga kompleksitetet, gëzimet, dhe strategjive të përballimit që ndihmojnë të jetojnë-dhe-dashuri e saj jetën e saj të zënë si një nënë e pesë nën pesë vjeç.

Maj 12, 2010 nga admin

8 Komente

"Vetëm Call Me Ruth"

"Vetëm Call Me Ruth"

Ruth Lybbert Renlund

Pas qenë në gjendje të ketë vetëm një fëmijë, Ruth Renlund u bë një gjyq avokat lëndime personale. Në kulmin e një jetë të gjatë dhe të plotë profesionale, Ruth është bërë tashmë gruaja e një Autoritet i Përgjithshëm që shërbejnë në Afrikën e Jugut. Në intervistën e saj, Ruth diskuton sfidat e të pasurit një fëmijë i vetëm brenda kulturës së Kishës, dhe se si ajo e tranzicionit nga të qenit një profesionist i pavarur për të shërbyer me burrin e saj në një vend të huaj.

4 Maj 2010 nga admin

31 Comments

Blue martuar Doc tridhjetë e pesë ditë pas ai u kthye në shtëpi nga misioni i tij. Nëntë vjet më vonë, ai i zbuloi Blue se ai nuk ka të vërtetë besojnë në Zot. Blue diskuton se si dembelizmi shpirtëror në martesa e saj e hershme kanë kontribuar në krizën e burrit të saj të besimit, se si familja e saj tani funksionon me dinamike e pazakontë e saj, dhe pse ajo qëndron në martesën e saj dhe në Kishë.

SEO Powered by Platinum SEO nga Techblissonline