13 korrik 2010 nga admin

10 Comments

Një gjë e vështirë për të bërë

Një gjë e vështirë për të bërë

Eugenia Hancock

Në një shikim

Mesa, AZ, korrik 2010

Edhe pse premtoi me bekimin e saj patriarkal se ajo do të jenë të martuar në këtë jetë dhe të jetë nëna e fëmijëve, Genie kthyer 39 ende të vetme. Demonstrimi durim të jashtëzakonshme dhe përulësi në lutjet e saj, Genie pastaj u takua dhe u martua babai i shtatë fëmijëve. Çifti ka adoptuar që nga dy të rinj abuzuar si. Genie flet për të qenë një njerkë dhe sfidë e duke hequr dorë dikujt vullnetin e tërë për Zotin.

Unë kisha poliomelitin si një fëmijë. Për të shohin në mua, unë nuk domosdoshmërisht duken të meta, edhe pse unë eci me një butë dhe krah ime e djathtë ka një pamje të theksuar në lidhje me atë që është i ndryshëm nga normal. Ajo gjithmonë tërheq vëmendjen.

Unë u bashkua me kishën në moshën 19. Nuk ka rëndësi nëse një njeri i nderuar i takon kishës apo jo, shumica e njerëzve nuk e kujdesit për gratë me aftësi të kufizuara. Të paktën në atë kohë, një person me të meta u konsiderua mallrat e dëmtuara.

Unë e bëri datën, por me djemtë më diçka dukej gjithmonë për të marrë në rrugë. Dhe si vajzat më të madhe të rinj, dashuri dhe një familje të pasur atë që unë dëshiroj me zjarr. Kur kam marrë të jetë në fund-20s të mia kam menduar, "Mirë, në rregull. Unë do të përqëndrohet në karrierën. "Unë kisha një karrierë shumë të kënaqshme si kreu i departamentit për një sistem bibliotekar qarkut, por ajo nuk ishte e njëjtë gëzim si ngritjen familjen time.

Bekimi im patriarkal më tha unë do të martohet në këtë jetë dhe të ketë fëmijë. Pra, kur kjo nuk ndodhi siç kam menduar se duhet, ju mund të imagjinojmë se çfarë shkoi nëpër kokën time: "Çfarë të kam bërë që të mohohet se bekim? Çfarë të bëj? "I kam në të tridhjetat e mi dhe, si unë iu afrua 35, kam filluar dorëheqjen veten për faktin se unë ishte duke shkuar për të qenë e vetme pjesën tjetër të jetës sime. Shpresat e mia dhe ëndrrat për një familje përfundoi. Unë kam ardhur në përfundim se unë kishte bërë me të vërtetë diçka të keqe për të vidhos gjërat. Kjo krijoi një krizë të madhe shpirtërore për mua.

Bekimi im patriarkal më tha unë do të martohet në këtë jetë dhe të ketë fëmijë. Pra, kur kjo nuk ndodhi siç kam menduar se duhet, ju mund të imagjinojmë se çfarë shkoi nëpër kokën time: "Çfarë të kam bërë që të mohohet se bekim? Çfarë të bëj? "

Ka qenë një kohë që unë nuk jetoj nga një ndërtesë kishe LDS dhe kishte vështirësi në gjetjen e transportit për kishë të dielave. Pjesëmarrja ime në kishë gjatë asaj kohe nuk ishte në përputhje, por një punë të re më dha mundësinë për të lëvizur në një shtet tjetër. Unë bëra i sigurt unë isha duke jetuar pranë një mbledhjeve të kishës kështu që unë nuk do të kishte të njëjtin problem dhe mund të jetë aktiv përsëri.

Mia mësuesit e rinj në shtëpi ishin kështu lloj të mua dhe vendosi për të sjellë një grup teke në banesën time për Krishtlindje caroling e Krishtlindjeve e parë në banesën time të re. Ishte atëherë që unë pashë burrin tim të ardhshëm për herë të parë. Unë kam qenë në një pikë në jetën time, ku unë u ndjenjë shumë e dëshpëruar. Dukej qartë se martesa nuk do të ndodhte për mua. Unë nuk kisha qenë në kishë vazhdimisht në mjaft pak kohë që bothered mua. Unë nuk isha duke jetuar çdo parim të ungjillit në plotësinë e saj dhe ndjeu një trishtim i zemrës.

LDS_woman_photo_Hancock3

Një kushëri i largët dhe unë janë vetëm anëtarët e në familjen time për t'u bashkuar me kishën. Që unë nuk e kanë shumë kontakt me kushëririn tim, unë kam për të kuptoj gjërat nga të mi. Kështu që kam marrë poshtë në gjunjë dhe i tha Atit Qiellor: "Unë nuk e di pse unë u tha në bekimin tim patriarkal që unë do të jenë të martuar në këtë jetë dhe të kenë fëmijë dhe që Zoti do të më ndihmojë të dini që ky person do të ishte e . Unë nuk e kuptoj këtë. Unë nuk e kuptoj se çfarë kam bërë gabim për të humbur atë bekim. "Unë i thashë Zotit se e vetmja gjë që dija të bëja ishte të luten për zotëri i cili është dashur të jetë burri im. Pas shumë lot unë u luta, "Në qoftë se kjo është rezultat i një rebelimi që unë nuk jam në dijeni të, atëherë unë lutem për njeriun unë është dashur të martohet. Unë lutem që ju keni dhënë tashmë me një grua dhe familjen dhe unë kërkoj që këto bekime që janë të destinuara për mua do të shkojnë në këtë zotëri dhe familjen e tij. "Kjo ishte një gjë shumë e vështirë për të bërë. Është e vështira gjë unë e kam bërë ndonjëherë në jetën time - që të le të shkojë të një bekim të premtuar që ishte i çmuar dhe i dashur për mua. Dhe për rreth një vit e gjysmë deri në dy vjet, kjo është ajo që unë do të lutem.

"Nëse kjo është rezultat i një rebelimi që unë nuk jam në dijeni të, atëherë unë lutem për njeriun unë është dashur të martohet. Unë lutem që ju keni dhënë tashmë me një grua dhe familjen dhe unë kërkoj që këto bekime që janë të destinuara për mua do të shkojnë në këtë zotëri dhe familjen e tij. "

Gjatë kësaj kohe, në lagjen time të re, aty ishte një djalë i vogël pesë-vjeçare e quajtur David që i vënë mbi mua për disa arsye. Unë kam qenë duke pritur për takimin e Sakramentit të fillojnë një e diel dhe Davidi tha: "Genie, pse nuk jeni të martuar?" Si e shpjegoni që një pesë-vjeçar pse në moshën 39 ju nuk jeni martuar? Unë thjesht u përgjigj: "Unë nuk kam takuar njeriun që Ati Qiellor ka përgatitur për mua." Dhe ai tha: "Ju keni shumë! Ju keni takuar Brother Hancock. "David vuri në dukje një njeriut të ulur në drejtim të para të kapelës ulur me fëmijët e tij.

Ky djalë i vogël beri të pamundurën për të lidhur mua me këtë zotëri. Nëse ka pasur një aktivitet të lagjes, David do të marrë dorën time dhe të tërhequr më shumë se për të Brother Hancock dhe për të marrë ne që të flasim. Por ajo ende nuk e ka të klikoni në mua se ky ishte njeri unë do të martohet.

Personalisht, unë besoj Ati Qiellor krijoi një komplot në terezi si Davidi nuk ishte vetëm një mbles luajtur. Kam pasur një hallë dhe xhaxhai i cili gjithmonë u thënë mua për një njeri në zonën e tyre i cili ishte i përkryer për mua. Unë kurrë nuk i është dhënë një emër. Por ata u përmend atë shpesh dhe më dha më të reja në jetën e tij familjare. Së fundi, unë kam për të të treguar atyre, "Unë nuk mund të ketë të më thoni se ky njeri është aq e përkryer për mua, por se ai është i martuar dhe ka shtatë fëmijë." Unë i kërkuar që ata të mos thonë më për të. Pas takimit tonë të parë edhe pse, u bë e qartë se ky ishte njeri i nderuar të cilin tezen time dhe xhaxhai kishte qenë duke folur për të gjitha ato vite. Dallimi ishte se ai ishte i martuar më.

LDS_woman_photo_Hancock4

Gjërat ndodhi shpejt pas kësaj. David nuk na besoni, kur ne njoftoi angazhimin tonë dhe tha se ajo nuk ishte e bukur të vë në lojë atë. Megjithatë, ai u bë i kënaqur pasi ai pa unazën time dhe këmbënguli për të qenë në foto angazhimit tonë. Ne ishim të martuar për gjithë përjetësinë rreth gjashtë javë më vonë në Tempullin e Çikagos. Unë isha dyzet vjeç. Kam mësuar se premtimet e Zotit janë të vërteta dhe janë të vërtetë në qoftë se ne do të mbetet besnik - pa marrë parasysh se çfarë moshe tonë - pa marrë parasysh çfarë rrethanat.

Çfarë mendoni ju për të paturit e tij shtatë fëmijët e vet?

Unë gjithmonë kishte dashur një familje të madhe kështu që numri nuk e tremb mua. Qëndrimi im ishte gjithmonë "më shumë merrier" ku fëmijët ishin të shqetësuar. Por unë kam për të përballur pasojat e të qënit një stepparent. Fëmijët e burrit tim shkonin në moshë prej rreth 20 deri 9. Unë e dinte mjaft për të kuptuar se çdo moshë sjell vendosur vet të situatave - dhe ndërsa unë njohur se unë nuk ishte zyrtarisht një prind biologjik, e kuptova se unë do të ndikojnë jetën e tyre si më shumë që ata do të ndikonte minave.

Cila ishte sfida më e madhe për ju në pranimin e kësaj familje të re në jetën tuaj?

Gjërat ndodhur aq shpejt për ne. Burri im dhe unë e kishte takuar në janar, bëhet e angazhuar deri në fund të korrik, dhe u martua me rreth gjashtë javë pas se - të gjitha në të njëjtin vit. Kjo ishte e shpejtë për të na le të vetëm për fëmijët. Pra, natyrisht ka pasur një kohë tranzicioni për të gjithë ne. Unë kurrë nuk kishte qenë i martuar më parë që solli vendosur vet të sfidave. Kombinoje të gjithë që së bashku me të duke u bërë një stepparent i menjëhershëm. Kjo ishte një rul slitë udhëtim i lumtur që unë nuk do të tregtisë për botën; por ajo ka sjellë momentet e tij. Unë besoj se ne të gjithë u rrit si rezultat i kësaj. Ne mbijetuar, por ka pasur raste kur kjo ishte një sfidë. Nuk e kam vetëm trashëgojnë stepchildren si pjesë e familjes time të re, unë gjithashtu trashëguar një shumëllojshmëri të afërm të tjerë që luajnë një rol kyç në jetën e tyre.

Disa prej fëmijëve nuk kishte ardhur në kushtet me divorc. Një çift mom ende të kërkuar dhe baba të kthehet së bashku. Pra, kur Babi u martua, ata shpesh e drejtuar zemërimin e tyre ndaj meje apo ka vepruar në mënyra të sëmurë. Unë u kujtoi shpesh se unë kam qenë njeri i bezdisshëm në familje "e tyre". Kryesisht kam marrë trajtim të ftohtë-sup apo marrë "Ju nuk jeni nëna ime" gjë e tillë. Por Zoti më dha forcë përtej mi. Lutja dhe disa shkrime të disa të preferuar mori mua përmes. Një në veçanti është nga Jeremia 33: 3: "M'u drejto dhe unë do të të përgjigjem ty dhe të të them të mëdha dhe të padepërtueshme gjëra që ti nuk i di." I kapur pas atij premtimi që Zoti do të të përgjigjet lutjeve të mia dhe të na tregojnë gjëra të mëdha dhe të fortë me familjen tonë të ri. Ai e bëri dhe vazhdon ta bëjë këtë.

LDS_woman_photo_Hancock2

Një sfidë erdhi në duke u përpjekur për të rrjetë stilin prindërore e tre të rriturit. Kam besuar fuqishëm se nëna e stepchildren tim të nevojshme që do të trajtohen me respekt. Unë gjithashtu besonte se fëmijët që nevojiten për të na shohin të gjithë të bashkuar - si unifikuar si ne mund të jepet situatën. Rrjedhimisht, në qoftë se kemi ardhur për të marr një fëmijë në shtëpinë e nënës së tyre, dhe se fëmija nuk kishte mbaruar punët nëna e tyre kishte kërkuar atyre për të bërë, ne nuk do të marrë ato me ne. Ne do të dërgoni ato përsëri për të përfunduar atë që nëna e tyre nevojiten bërë. Disa herë ajo ishte e vështirë, por unë besoj se ishte me vlerë përpjekje dhe energji. Ajo ishte nëna e fëmijëve dhe të merituar të trajtohet si i tillë, ashtu si unë nuk e meritojnë të trajtohen si njerka e ligë.

Një sfidë erdhi në duke u përpjekur për të rrjetë stilin prindërore e tre të rriturit. Kam besuar fuqishëm se nëna e stepchildren tim të nevojshme që do të trajtohen me respekt .... ashtu si unë nuk e meritojnë të trajtohen si njerka e ligë.

Gjatë periudhës së tranzicionit ishte e rrallë për të gjetur një kohë kur të gjithë ishin të lumtur. Ne u lut dhe agjëruan dhe agjëruan dhe u lutën. Ne shpjegoi për fëmijët, "Kjo është dhimbje e divorcit. Dhe kjo është arsyeja pse është kaq e rëndësishme për të siguruar që ju të zgjidhni shokun tuaj të përjetshme me kujdes. Shpresojmë që ju mund të shmangur këtë. "

Kaq të çuditshme, në mes të gjithë kësaj, unë u thirra nga Kunjit tonë Presidentit ndaj një thirrje të veçantë: ai donte mua për të trajnuar lidershipin lokal se si për të ndihmuar anëtarët e kishës të cilët ishin duke kaluar nëpër divorc, që kanë të bëjnë me çështje të stepparenting, ish-bashkëshortëve, etj duke përdorur vetëm artikuj nga Ensign. Rezultati ishte një fletore 200-faqe të dizajnuara për udhëheqjen e kishës. Një fletore e dytë në çështjet e abuzimit është krijuar gjithashtu.

A do të përshkruajë rrethanat që ju çuan për të marrë kujdestarinë e dy adoleshentëve të abuzuar?

Ne kurrë nuk ishte përpjekur për të parandaluar shtatzëninë pasi ne i martuar, por të gjitha trajtimet mjekësore kisha pasur si një fëmijë pengohet pjellorisë time. Kjo, së bashku me moshën time, e cila ishte 40 kur ne u martuam, dukej për të mbyllur derën për mua që të ketë fëmijët e mi. Ynë i parë na erdhi kur ai ishte 15. Unë isha 52 vjeç në atë kohë. Gjatë viteve ne e kishte konsideruar miratimi, por për një kohë të gjatë ka pasur një kufi moshe që e bëri të pamundur për ne që të marrin në konsideratë atë. Kur kjo kërkesë u hoq, dhe pas shumë lutje dhe agjërim, ne kemi vendosur të shkojë përpara - për të hapur zemrat tona dhe të shohim nëse ne mund të miratojë. Ne e kuptuan se ajo nuk mund të jetë një i mitur, por kemi ndjerë ne mund të sigurojë një shtëpi ku dashuria është i tepruar.

Ditë ne do të kemi takimin tonë të parë me Shërbimet Familjare, ne nuk e kishte marrë edhe nga makina kur këshilltari vrapoi lart dhe na tha se ata kishin një emergjencë me një djalë adoleshent, Danieli, i cili nevojitet të hiqet nga shtëpia e tij dhe të vendosura në një mjedis të sigurt. Ajo na pyeti nëse do të jenë të gatshëm për të shkuar nëpër shtetin me të për ta takuar. Pas takimit fillestar, ne ftuam Dan për të ardhur në shtëpinë tonë për një fundjavë të parë se si ai do të ndjehen të qëndruar me ne. Ai erdhi dhe kurrë nuk u largua. Ajo ishte e mahnitshme për të takuar një fëmijë që kurrë nuk e kishte parë ose shijuar Jello, i cili kurrë nuk kishte pasur një kostum, ose që kurrë nuk kishte fjetur me fletë.

Rreth dy vjet më vonë kemi marrë një telefonatë nga Shërbimet Familjare duke thënë se ata kishin një tjetër të riu në nevojë, një vajzë 15 vjeçare të vjetër, dhe në qoftë se ata nuk kanë gjetur një vend të sigurt për të që të jetojnë brenda 24 orëve, ata do të jetë e nevojshme për të vënë e saj në sistemin e kujdesit birësues. Ne nuk ishim prindërit strehues, por kishte qenë dhënë kujdestarinë e plotë ligjor të Danit. Kur ne morëm këtë thirrje, ishte Dan cili tha: "Ju keni për të marrë atë. Ju keni për të mbrojtur të saj. Ju nuk mund të le të saj të shkojnë në sistemin e kujdesit birësues. "Me vetëm disa orë për të vendosur, kemi mbajtur një këshillë të familjes. Vendimi ishte unanim dhe përgatitjet e menjëhershme filloi të bëjë vend për më tepër tonë të ri. Ne Janë dhënë kujdestarinë e plotë ligjor të saj si.

A është Dan ende jeton me ju?

Dan lëvizur jashtë kur ai u kthye njëzet. Efekti i rëndë i abuzimit ngriti kokën e shëmtuar dhe ai filloi marrjen në gjëra që kanë shkuar kundër besëlidhjet e tij të pagëzimit. Kjo është një nga dhembjet e jetës sime, për të qenë i sinqertë. I kujtohet dita ai më tha se ai nuk e meritojnë të jenë të dashur dhe nuk kishin pasur besim çdo të rritur që kanë thënë se e donte atë.

LDS_woman_photo_HancockCOLOR

Teen ynë i dytë është ende me ne. Ajo është në kolegj dhe duke bërë mirë. Por unë u shqetësoni për atë si unë ende merak për Dan. Ajo, gjithashtu, nuk ka gjithmonë besim figura autoritative dhe nganjëherë kërkon këshillë nga burime të papërshtatshme. Kështu që unë vazhdoj të lutemi besuar Zotin me lutjeve të mia.

Cilat janë disa nga mësimet kryesore që ju keni mësuar nga përvojat tuaja jetësore?

Unë kam mësuar se Zoti është dikush unë mund të mbështetet mbi të dhe besim në një mënyrë shumë reale. Unë kam mësuar se durimi dhe përulësi janë thelbësore në të gjitha jetët tona. Kam mësuar se edhe pse është vështirë të pranojnë dobësitë e mia personale para Zotit, kam nevojë për të bërë këtë dhe të jenë specifike në lutjet e mia. Unë kam menduar gjithmonë veten të jetë një person i mirë. Por për të duhet të pranojmë të Zotit që unë mund të ketë humbur një bekim të premtuar sepse unë nuk kishte qenë aq i mirë sa kam menduar, ishte një gjë e vështirë për mua për të bërë. Kjo sigurisht ishte eksperiencë e jetës ... dhe bekimi i një përjetësi.

Në një shikim

Genie Hancock


LDS_woman_photo_HancockCOLOR2
Vendndodhja: Mesa, AZ

Mosha: 59

Gjendja civile: I martuar

Fëmijët: Nëntë (mosha 39-20)

Profesioni: Porositur Artist

Convert To Kishës: 1970

Gjuhë të flas në shtëpi: Anglisht

Himni i preferuar: "Kur Besimi vazhdon"

Në Web: Një faqe interneti për prodhimet shfaqur time arti www.cafepress.com/eshancock

Intervistë nga Neylan McBaine. Fotografitë nga Amy Fraughton .

10 Comments

 1. Sarah Fairbanks (Baker)
  08:27 më 14 korrik 2010

  Wow! Unë nuk jam i sigurt se unë kisha dëgjuar ndonjëherë historinë tuaj të plotë, dhe kjo është një e bukur! Të dua aq shumë, dhe jam me të vërtetë i bekuar që të kam njohur ju në rritje deri! Faleminderit për ndarjen e kjo, dhe postimi lidhjen në facebook kështu që unë mund të lexoni dhe të ndjehen të besimit dhe të dëshmisë suaj!

 2. Myrna
  21:15 më 14 korrik 2010

  Motër e dashur Unë nuk e shoh në jetën tuaj humbën bekimin por një Handfull e bekimeve të Zotit. Ju jeni të bekuar me një mbajtës pristhood, i martuar për gjithë përjetësinë dhe kanë qenë të bekuar për të qenë pjesë e këtyre fëmijëve jetës se pa fajin e tyre kanë vuajnë abuzime nga të tjerët dhe kanë gjetur siguri dhe rehati ndërsa qenë në kujdesin diçka tuaj ata do të sherish në zemrat e tyre për gjithnjë. Ne jemi të gjithë instrumentet në duart e etërve Qiellor dhe të dashur tim këto janë bekim të madh të dhënë nga Ati ynë i dashur për të treguar se sa i kënaqur ai është me ju dhe ashtu si ju fëmijët tuaj të dinë se mënyra në shtëpi dhe ata kurrë nuk do të harrojmë atë.

 3. Jen H.
  09:34 më 18 korrik 2010

  Për disa arsye, kjo me të vërtetë solli lotët në sytë e mi. Unë jam aq i impresionuar me zemër të hapur Genie së. Faleminderit për ndarjen.

 4. Dari Davis
  01:11 më 22 korrik 2010

  Thanks Genie për ndarjen e kjo.

 5. Kay
  14:48 më 27 korrik 2010

  Wow, Genie! Unë jam përballur me një sfidë të ngjashme, si unë janë të drejtuara herë të shumta për të një baba të veçantë divorcuar me fëmijët për të kërkuar ndihmën e tij me një çështje biznesi, por përshtypja mbi mua është se ky është një hap bazë për një marrëdhënie më të plotë me të - a do të thotë në një fund. (Dhe le të them vetëm se unë jam mbi 40 dhe patriarkale Bekimi im i premton se do t'i "martohet me një të ri nga zgjedhjen time ... dhe të jetë i njohur në të gjithë gratë në Sion dhe tërë popullit si një nënë të suksesshëm dhe të mrekullueshme.") Çdo herë kam kërkuar për të lënë biznesin tim, unë kam përshtypjen se unë e nevojshme për të vazhduar në mënyrë specifike për shkak të këtij njeriu, kështu që unë bërë zgjedhjen për të vazhduar, në sakrificë të madhe financiare dhe personale. Gjithçka që duhet për t'u martuar!

  Megjithatë, Satani duket të jetë duke punuar në fuqi të plotë kundër meje, sepse çdo gjë që mund të shkojnë keq, ka! Unë jam në fund lajthis tim, dhe kanë sakrifikuar fjalë për fjalë çdo gjë të jetë në pozitë që të duhet ndihmën e tij. Por ai nuk është i gatshëm për të bërë kohë për të ndihmuar mua, pavarësisht nga më të mahnitshme "Unë nuk e besoj këtë!" "Rastësive" që i mbajnë të na i lidhur së bashku në një farë mënyre. Në thelb, unë e kam drejtuar nga durim e besim. Pra, unë do të përpiqet të ndjekin shembullin tuaj të përulur dhe të le të shkojë e nevojat e mia dhe shikoni se çfarë ndodh.

 6. Erin Stump
  12:31 më 11 shtator 2010

  Kjo është një story..thank i tillë i bukur ju për ndarjen.

 7. Shayne Kisner
  16:51 më 1 dhjetor 2010

  Komentet e Madhe dhe post i madh.

  Cheers!
  Marg Wilson
  bashkë marketingut gur

 8. Leah
  07:42 më 27 tetor 2011

  Unë do të duan të jenë në gjendje për të lexuar këto artikuj të respektohen. Unë jam një njerkë për të tre fëmijët dhe kohët e fundit kishte fëmijën tim të parë. Unë mund të përdorin udhëzime!

 9. Judith
  22:30 më 15 qershor 2013

  Përshëndetje,

  Unë jam i kënaqur që ju i martuar dhe kam një familje. Kjo tingëllon si ju keni pasur mjaft udhëtimin, e plotë të lumturisë dhe heartaches.

  Unë, gjithashtu, kanë një aftësi të kufizuar. Për 40 vjet, plus, unë përballuar me çrregullim sulm paniku; Unë nuk e kam marrë atë të gjithë përpunuar deri 40-ta e mia. I ishte premtuar, shumë, unë do të jenë të martuar në këtë jetë. Interpretimi I është dhënë se kjo jetë nuk do të thotë gjithmonë jetën e tokes. Kur isha rreth 11 ose kështu, unë kujtoj ulur jashtë dhe dëgjimi që jeta ime do të ishte e ndryshme nga gratë më të madhe. Dhe kjo sigurisht ka qenë i vërtetë.

  Edhe pse unë besoj në Ungjillin, shumë LDS njerëz kanë qenë të padurueshme mizor. Unë kam pasur disa liderë të mrekullueshme të priftërisë, por që nuk ka qenë rasti për 15 vitet e fundit. I kanë hequr dorë nga shkuarja në kishë e cila dhemb zemrën time. Unë jam duke shikuar në mallrat e dëmtuara si, megjithëse profesionistët shëndetësor mjekësore kanë treguar se unë kam përballuar jashtëzakonisht të mirë me sfidat e mia. Unë kam 3 gradë, një prej të cilave është një doktoratë. Koha ime në BYU në 30-të mia ishte një kohë e mirë për mua. Kur gjërat të merrni të vërtetë të vështira, si ata janë, unë të përpiqet për të kujtuar se ka shumë të ndjeshme, LDS në mendime njerëz që e kuptojnë dhe "marrë" mua. Ata thjesht nuk janë këtu. Unë qëndroj në ungjill, sepse unë e di se është ku Ati Qiellor dëshiron që unë të jetë. Si edhe, kam pasur mbështetjen e një lideri të veçantë priftërisë për shumë vite. Unë vetëm shpresoj se mund të vazhdoj më shumë dhimbje mjaft konstante. Unë jam i kënaqur që ju nuk duhet të vuajnë kaq gjatë. Fat i mirë për ju dhe familjen tuaj.

 10. Sandi Hachtel
  03:23 më 9 dhjetor 2013

  Hat im është jashtë për ju! Hap-prindër është më e vështirë se bio-prindër. Unë kisha 4 e mi, pastaj u martua me një ve me 6 fëmijët e rritur kryesisht. Im hap-gjyshja ishte një shembull i mrekullueshëm i dashurisë dhe bamirësisë. Ajo SO bekuar jetën time. Disa nga vëllezërit e motrat e mia do të pajtohen. Unë mendoj se ka diçka të bëjë me zgjedhjet tuaja dhe zemër të hapur.

  Sa herë që një nga mi hap-fëmijë do të bëjë diçka të pamenduar apo lëndojnë, kam mbajtur kujtuar veten time të mos marrin atë personalisht. Kjo ishte një reagim për të cilët unë nuk ishte, jo për të cilët unë me të vërtetë ishte. Ndonjëherë ajo mori disa ditë dhe / ose një lot pak për të kujtoj veten për këtë. Të gjitha në të gjitha, se mendimi ka shërbyer si një mburojë mbi zemrën time. Edhe fëmijët e rritur mund të ndjehen të pabesë për të mësuar për të si një hap-mom, le të vetëm të zhvilluar një marrëdhënie kuptimplotë me të, kështu që unë kam provuar kurrë për të bërë që një pritje. Unë kam një marrëdhënie të ngushtë me tim thjeshtra e tij i cili është tani një hap mom. Ne kemi gjëra të përbashkëta për të folur rreth. :)

Lini një Përgjigju

SEO Powered by SEO Platinum nga Techblissonline