29 shtator 2010 nga admin

2 Komente

Video: Vendi juaj i preferuar?

Video: Vendi juaj i preferuar?

Një MWp Video Production

Cili është vendi juaj i preferuar? Na Lër një koment dhe na tregoni!

Ose, të njohur gratë e tjera nëpër këto video:

"Çfarë është graria To You?"
"Kur e keni parë e di Ju kishte një dëshmi?"

Postuar në: Video Intervista - Tags: , ,

2 Komente

 1. Kelli U.
  07:15 më 30 shtator 2010

  Well done Scott! Gjatësia Perfect.

  Dhe duke parë buzëqeshje të bukur Bethany-së bëri të humbasë aq shumë e saj!

 2. Gushëkuq
  05:50 më 5 tetor, 2010

  Vend i preferuar është një, por e vështirë unë mendoj se unë jam dakord me Sara, që vendi im i preferuar është ajo ku njerëzit e mi të preferuar janë. Por ka diçka për të thënë për frymën e tempujve ... shumë për të vetëm të vini një të tillë!

Lini një Përgjigju

SEO Powered by Platinum SEO nga Techblissonline