Arkivi për dhjetor, 2010

23 dhjetor 2010 nga admin

11 Komentet

Tëri në Kreativiteti

Tëri në Kreativiteti

Rebecca Knudsen

Gjithmonë tërhequr të artit dhe të procesit artistik, Rebecca zbuluar rugs tëri kur më i ri i gjashtë fëmijëve të saj ishte në kopshtin e fëmijëve. Në vitet që nga atëherë, ajo ka prodhuar një koleksion të madh të rugs që reflektojnë searchings e saj shpirtërore, dashurinë e saj për fëmijët dhe familjen e saj, dhe gëzimin që ajo gjen dhe në diçka që frymëzon soditje në mendime në audiencën e saj.

Share këtë artikull:

15 dhjetor 2010 nga admin

10 Komentet

Arleene është ngritur si dëshmitar të Jehovait në jug të Kalifornisë. Prindërit e saj konvertuar në fenë pasi ata u zhvendos nga shtëpia e tyre në Moroleon, Guanajuato, Meksikë në Shtetet e Bashkuara. Ajo ka studiuar besimin Mormoni për dy vjet përpara se të pagëzohet, një veprim konsiderohet tabu nga feja e familjes së saj. Ajo ndan përvojat e saj si ajo e tranzicionit nga mendimet e saj të fëmijërisë dhe besimet dëshmisë së saj aktuale të ungjillit. Së bashku mënyrë që ajo ka mbajtur më në dashurinë e saj të vazhdueshëm të familjes dhe ka gjetur se njohuria e ungjillit ka hapur mendjen e saj dhe të sjellë bekime të reja të saj.

Share këtë artikull:

8 dhjetor 2010 nga admin

26 Komente

Duke qenë Modeli i saj Own Roli

Duke qenë Modeli i saj Own Roli

Lyn Beckstead Greenwood

Trajnuar si një inxhinier kimik, modele profesionale rolin femra ketë qenë e vështirë për të ardhur nga për Lyn Greenwood. Kjo nuk e ka ndaluar atë nga të paturit e një karrierë të suksesshme në ExxonMobil. Por mungesa e modele ka detyruar atë për të shtruar rrugën e saj si një nënë e vetme të punës dhe më vonë, pasi ajo u martua, e shtyu për të ndërtuar besimin e saj në llojin e nënës, punëtorit dhe mik për të tjerët se ajo donte të jetë .

Share këtë artikull:

7 dhjetor 2010 nga admin

4 Komente

MWp Video Salon

MWp Video Salon

MWp Video Production

Në 30 shtator, rreth 60 gra (! Dhe disa burra) u mblodhën për të dëgjuar një tryezë të rrumbullakët në mes të katër grave të jashtëzakonshme: Bonni Ballif-Spanvill, Debra Goodson, Ariel Bybee dhe Karen Larsen. Të gjithë mbi 50, secila prej këtyre grave ka lëvizur nëpër periudha të ndryshme në jetën e saj dhe të përfaqësojnë një gamë të gjerë të roleve një grua mund të luajë [...]

Share këtë artikull:

1 dhjetor 2010 nga admin

6 Comments

Entuziazmi dhe përballim

Entuziazmi dhe përballim

Kovács Ildiko

Futet për të ungjillit si një të riu në vendlindjen e saj Hungari, Ildiko duhej të priste katër vjet që të pagëzohen për shkak të mosmiratimit e familjes së saj. Ildiko diskuton sfidat e bashkimit me një komunitet që është ende i vogël në Hungari, u martuar me një anëtar tjetër hungarez dhe duke ngritur tre fëmijët e saj në Kishë atje. Ajo shpreh besimin në rolin e Shpëtimtarit si kreu i Kishës, sigurinë praktik dhe shpirtëror që vjen nga që jetojnë sipas parimeve të tij, dhe përfitimet e rritjes së fëmijëve të saj në ungjill.

Share këtë artikull:

SEO Powered by Platinum SEO nga Techblissonline