Arkivi për vitin 2010

20 prill 2010 nga admin

12 Komentet

Si Jozefit në Egjipt

Si Jozefit në Egjipt

Thérèse Kanyanga

Në vitin 2000, Thérèse Kanyanga jetonte në Republikën e Kongos si një bashkëshorte dhe nëna e shtatë fëmijëve, kur burri i saj, Gilbert, u zhdukën në mënyrë misterioze. Thérèse zbuluan se ai kishte qenë i akuzuar për tradhti dhe internua në Korenë e Jugut. Për gjashtë vitet e ardhshme, Thérèse ngritën fëmijët e saj vetëm. Në vitin 2006, ajo ishte në gjendje të bashkohet Gilbert në Seul ku ajo u pagëzua në Kishë.

Share këtë artikull:

13 prill 2010 nga admin

7 Komente

Shërimi Një ndarje racore

Shërimi Një ndarje racore

Margaret Blair Rinj

Margaret Blair i ri mëson Shkrimi krijues në Universitetin Brigam Jang. Përveç romaneve authoring, artikuj dhe ese, bashkë-prodhuar Margaret Askush nuk e di: The Story pallogaritur e Zi mormonët, një film dokumentar e treguar ne PBS dhe në festivalet e filmave. Margaret është një nënë e katër fëmijëve dhe një gjyshe për të tre fëmijët. Ajo u bë president i Shoqatës për Mormonit Letrave në mars të vitit 2010.

Share këtë artikull:

7 prill 2010 nga admin

7 Komente

Kur mami vesh kostumin

Kur mami vesh kostumin

Marcia Nelson

Pas punës si asistent ekzekutiv për redaktorin-in-shefi i revistës Mademoiselle, Marcia Nelson studiuar për provimin pranues e shkollës e saj të biznesit, ndërsa pleqsh një fëmijë. Tani, ajo është duke gëzuar një karrierë të kënaqshme në fushën e financave, ndërsa burri i saj është një shkrimtar i pavarur dhe të qëndrojnë në shtëpi baba për të dy fëmijët e tyre, njëri prej të cilëve ka pasur një tumor të trurit përsëritur.

Share këtë artikull:

Mar 30, 2010 nga admin

10 Komentet

Një Biseda pakufi

Një Biseda pakufi

Stephanie Soper

Rritur si katolik në Rhode Island, Stephanie Soper përjetuar një komunikim të fuqishme me Perëndinë që çoi atë për t'u bashkuar me Kishën njëzet vjet më parë. Që atëherë, ajo ka zhvilluar dhuratat e saj të komunikimit me Perëndinë dhe i ka përdorur këto dhurata për të siguruar lexime intuitive dhe të punojnë emocionale e shërimit për të tjerët në Kishë.

Share këtë artikull:

Mar 24, 2010 nga admin

11 Komentet

Këndojnë lavdet e Tij

Këndojnë lavdet e Tij

Emily Spencer

Me tre fëmijë të vegjël dhe një burri në rezidencë e tij mjekësore, Emily është një nënë e zënë. Por, ajo ka kryer edhe veten për të diplomuar në studimet kryerjen korale, duke përmbushur një pasion të thellë për lavdëruar Perëndinë përmes muzikës shenjtë. Emily shpjegon pse muzika dhe amësia janë kaq të rëndësishme të saj, dhe pse ajo është zgjedhur për të ndjekur studimet e saj në këtë pikë në jetën e saj.

Share këtë artikull:

Mar 17, 2010 nga admin

17 Komentet

Nënat i papritur

Nënat i papritur

Tiffany Peterson

Si një të vetme 34-vjeçar, Tiffany ndjekur këshillën e saj patriarkal bekimin për të kapur mundësitë e ofruara për të, duke rezultuar në një jetë të plotë të mundësive të karrierës, aventurat e udhëtimit dhe thekson shpirtërore. Por më pas, kur motra e saj u bë e mposhtur me përgjegjësitë e amësisë të vetme, Tiffany kapi një lloj tjetër të mundësive: ajo mori kujdestarinë ligjore të mbesën e saj nëntë vjeçar dhe u bë nënë për një shkollë të moshës së fëmijës gjatë natës fillore.

Share këtë artikull:

Mar 9, 2010 nga admin

17 Komentet

Gjatë një periudhe prej rreth dhjetë vjet, Chrysula Winegar tranzicionit nga të qenit i vetëm dhe në një karrierë të zënë në Sydney, Londër dhe Nju Jork, për të qenë i martuar me katër fëmijë dhe të konsultuar dhe Blogging nga shtëpia. Chrysula diskuton se pse ajo bëri zgjedhjen e ajo e bëri, dhe se si ish-balancimin veten e saj me të cilët ajo është sot është aq e rëndësishme për të.

Share këtë artikull:

Mar 3, 2010 nga admin

11 Komentet

Kur Waking Up është një barrë

Kur Waking Up është një barrë

Kathryn Lynard Soper

Si nëna e shtatë fëmijëve, i fundit me sindromin Down, Kathy Soper është i njohur për ndershmëri emocionale e shkrimit të saj (që përfshin ese personale dhe një biografi libër-length) dhe themelimin e saj e Segullah, revistës letrare një LDS grave. Në këtë intervistë, Kathy flet sinqerisht për luftën e saj gjatë gjithë jetës me depresion dhe dinamikën unike që ekziston në familjen e saj, ku nëna dhe disa fëmijë janë duke punuar së bashku për të qëndruar të shëndetshëm.

Share këtë artikull:

16 shkurt 2010 nga admin

8 Komente

Në vitin 2005, Shannon Cox themeluar rrënjët haitian, një organizatë që dërgon 133 fëmijë në nevojë haitian në shkollë çdo vit. Shannon tregon miratimin e papritur e djalit të saj haitian dhe mënyrat që u hap zemrën dhe mendjen e saj për gjendjen e njerëzve të fortë me vullnet Haiti. Kjo nënë e re me katër pohon sigurisht e papritur e jetës së saj nuk është pasojë e rastësisë, por ndërhyrje hyjnore.

Share këtë artikull:

9 shkurt 2010 nga admin

7 Komente

"Kujt ime Heart përgjigjet"

"Kujt ime Heart përgjigjet"

Sally Gardner Lexuar

Të nëna e katër fëmijët adoleshente, Sally Lexo aktualisht shërben në bordin e Rising Star kontakt me qytetarë, një organizatë misioni i të cilit është të ndihmojë kolonitë lebra në Indi bëhet komunitetet vetë-mjaftueshme. Sally diskuton ndikojë i shërbimit globale dhe lokale për fëmijët e saj dhe se si familjet kudo mund të kontribuojnë për të ndryshuar jetën e një personi tjetër.

Share këtë artikull:

3 shkurt 2010 nga admin

7 Komente

Një pianist i talentuar i ri, Ruth ishte i inkurajuar nga profesionistë muzikore të marrin në konsideratë një karrierë koncert. Por Bekimi e babait në moshën 16 vjeç tha për Ruthin që Zoti kishte plane të tjera në dyqan për të. Në vend të kësaj, Ruth ishte personi më i ri i quajtur të bordeve të përgjithshme të Kishës dhe shërbeu si President i Përgjithshëm e Grave të Reja 1972-1978.

Share këtë artikull:

Jan 26, 2010 nga admin

14 Komentet

Cikli është Broken

Cikli është Broken

Myrna Castellar

Pas dy grupe të binjakeve dhe një divorc, Myrna kërkoi ngushëllim me familjen e saj. Por ajo gjeti ngushëllim të vogël në shtëpi: ajo u bënë viktima të biznesit të drogës që kanë të bëjnë e familjes dhe ka humbur 27 vite të jetës së saj të varësisë të heroinës. Tre vjet më parë, në moshën 51, ajo ra në gjunjë e saj dhe ndjeu përqafimin e dashur e Zotit. Ajo diskuton efektet e pagëzimit të saj mbi trupin e saj shkatërruar, procesin e saj të pendimit dhe efektin e konvertimit të saj ka pasur mbi fëmijët e saj.

Share këtë artikull:

Jan 20, 2010 nga admin

6 Comments

"Të jetë i dobishëm" është motoja Leslie Graff-së. Për shkak të trajnimit të saj si një specialist të jetës fëmija, rinisë së saj në Turqi dhe përvojat e saj në misione mjekësore me Operacionin Buzëqeshje, Leslie është e angazhuar për një jetë të shërbimit globale dhe filantropisë, e cila, ajo dëshmon, nuk është vetëm për të pasur. Shitja e pikturave të aftë Leslie ndihmojë të financuar dhënien familjes së saj.

Share këtë artikull:

SEO Powered by Platinum SEO nga Techblissonline