Arkivi për vitin 2011

21 dhjetor 2011 nga admin

16 Komentet

Living Proof

Living Proof

Amy Jones

Të përballur me dështimin e mëlçisë e burrit të saj, Amy Jones u kthye në burim ajo e dinte mirë: mjekësi homeopatik. Si një doula dhe lindjes edukator, ajo kishte kaluar shumë vite mësuar veten për të trupit shumë mrekulli, por në kohën e krizës së burrit të saj Amy mësoi veten në lidhje me herbs, vajra esenciale, dhe, më e rëndësishmja, fuqitë hyjnore që vijnë nga të jetuarit Fjala e Urtësisë të plotë. Si themelues i Konferencës Jetesës së holistik LDS, Amy ndihmon të tjerët të zbuluar "thesaret e fshehura të dijes" që vijnë nga dhuratat natyrore të Perëndisë.

12 dhjetor 2011 nga admin

7 Komente

Një Masa e Shpirtit

Një Masa e Shpirtit

Joumana Borderie

Edhe pse i lindur dhe rritur në Liban, Joumana lënë Bejrutin për në Paris për të përfunduar studimet e saj si një artist. Por kjo ishte kur ajo u bashkua me Kishën, me anë të një mik në Liban, që ajo erdhi në vete e saj si një artist. Sot, piktura mahnitëse Joumana janë infused me simbolizmin e ungjillit dhe një masë e Shpirtit që i bën ata të pamohueshme në lëvizje.

29 nëntor 2011 nga admin

11 Komentet

Joanna Brooks është shfaqur si një komentator i rëndësishëm në Mormonizmi për mediat kryesore. Në fakt, këtë vit Politiko quajtur atë si një nga 50 komentuesve për të shikuar në Amerikë. Ajo është aktualisht Kryetar i Departamentit të gjuhës angleze dhe të Letërsisë Krahasuese në San Diego State University. Ajo shkruan rreth Mormonizmi dhe politikës për Fe dërgon dhe është autor i askmormongirl.com.

23 nëntor 2011 nga admin

2 Komente

MWp Salon 2011

MWp Salon 2011

Pjesa 1 - Emma Lou THAYNE

Më 5 nëntor, 2011, MWp priti Salloni e dytë vjetor në Ndërtesën Përkujtimore të Jozef Smithit në Salt Lake City, Utah. Pjesa e parë e 2011 Salloni përfshin vërejtjet themelues MWp Neylan McBaine së hapjes, një film të shkurtër të prodhuar nga Meredith dhe Cory LESUEUR e Mainport Media dhe fjalimin kryesor nga Emma Lou THAYNE.

10 nëntor 2011 nga admin

7 Komente

Unë Too Duhet Dërgo

Unë Too Duhet Dërgo

Kirsten Monson

Gjatë një udhëtimi në Indi në të maj 2010, nëna-të-pesë Kirsten Monson zbuluar punën e bukur artizanale të grave lokale dhe ka konstatuar se ajo do të sigurojë një mënyrë për punën e tyre për të arritur një treg perceptuese. Rezultati ishte Elevita, një vend që shet produkte nga artizanët në vendet në zhvillim dhe pastaj funnels gjitha të hyrat nga mbrapa në komunitetet lokale. Në këtë intervistë, Kirsten flet për statusin e grave në vendet që ajo i shërben dhe makinë ajo ndihet nga Shpirti për të ndihmuar ata.

26 tetor 2011 nga admin

6 Comments

Të Zonja Dasma

Të Zonja Dasma

Betty Ann Curtis, BJ Medler, Sandy Clark, dhe Terry Mastny

Sandy Clark, Betty Ann Curtis, Terry Mastny, dhe BJ Medler u takuan kur ata të gjithë kanë jetuar në të njëjtin burg, në Naperville, IL. Si fëmijët e tyre u rrit dhe u martua, ata u kthyen me njëri-tjetrin për ndihmë në vënien së bashku pritjet e dasmës. Kjo i ndihmoi ata të zhvillojnë talentet e tyre dhe për të fituar një reputacion si njerëzit për të thirrur për të organizuar partitë diplomimit, dasma, funeralet, dhe ngjarje të komunitetit. Nëpërmjet shërbimit të tyre të përbashkët, ata u bënë miq të përjetshëm, zhvilluar talentet e tyre, dhe të thelluar dëshmitë e tyre të ungjillit. Edhe pse ata tani jetojnë në të gjithë vendin, ata ende të marrë së bashku rregullisht për të punuar dhe të luajnë së bashku.

19 tetor 2011 nga admin

7 Komente

Song të Zemrës

Song të Zemrës

Bonnie Winterton

Bonnie Winterton kishin karriera të shquar si një dirigjent dhe si profesor në Universitetin e Utah, të gjithë duke ngritur gjashtë fëmijë. Ajo ndjehet Perëndia udhëzoi më shtigjet e saj muzikore dhe personale në mënyrë që ajo mund të shërbejë kishën si muzikant. Edhe pse ajo është tetëdhjetë e një vjeç, ajo vazhdon të japë mësim njëzet studentë, dhe qëllimi i saj është që të ketë të paktën një nxënës, kur ajo është njëqind. Më e rëndësishme se arritjet e saj është angazhimi i saj për të shërbyer Zotit dhe për të ndarë dhuratën e muzikës me të tjerët.

12 tetor 2011 nga admin

2 Komente

Snapshot Portret: Patty Pitterle

Snapshot Portret: Patty Pitterle

OVERGAARD, AZ, 12 tetor 2011

Herë të parë kam kuptuar Ati Qiellor më donte ishte kur ... unë isha një vajzë shumë i ri, dhe, një natë e errët, unë kam qenë duke luftuar për të bjerë në gjumë. I shikuar deri nga dritarja për të gjetur yjet. Në vend të parë shkëlqimin e dritës, unë pashë një fytyrë të kërkoni në dritare. Unë kam qenë [...]

5 tetor 2011 nga admin

16 Komentet

Shumë shenja

Shumë shenja

Florence Slease

Si një protestant në rritje deri në Irlandën e Veriut, Florence Slease përjetuar dora e parë e konfliktit ekstrem mes njerëzve të besimit të saj dhe katolikëve fqinje. Në stilin e saj shumë të angazhohen bisedor, Florence përshkruan shoqen e saj të humbur katolike, martesën e saj abuziv hershme, mrekullinë e bashkimit me Kishën dhe gëzimin dhe triumfin që ka lulëzuar nga fëmijëria e saj plot ngjyra.

28 shtator 2011 nga admin

13 Komentet

Pas 15 vitesh martese, burri Meredith doli si homoseksual dhe kërkoi një divorc. Në intervistën e saj, Meredith flet rreth asaj se si Shpallja e burrit të saj të motivuar atë për të parë më me kujdes në themelet e dëshmisë së saj dhe të kthehet tek Zoti që të dini se si të vazhdojnë. Si ajo manovrat situatën e saj të ri, ajo është duke punuar shumë për të qëndruar afër Zotit, të bëjë atë që është më e mirë për fëmijët e saj dhe vazhdojnë ta duan ish-bashkëshortin e saj.

21 shtator 2011 nga admin

16 Komentet

Mrekullitë pazakonta

Mrekullitë pazakonta

Lindsey Redfern

Kur Lindsey Redfern dhe burri i saj u tha se ata kurrë nuk do të jenë në gjendje të mbajnë fëmijët e tyre, Lindsey veten pse ajo ishte mohuar mundësia për të qenë bashkë-krijues me Atin e saj Qiellor. Por për shkak të përvojës së burrit të saj profesionale dhe një numër i mrekullive gjatë rrugës, Lindsey zbuluar gëzimet dhe sfidat e miratimit të hapur dhe tani ndihmon të tjerët për të lundruar që të njëjtën rrugë.

14 shtator 2011 nga admin

10 Komentet

Never Alone Me Ungjillit

Never Alone Me Ungjillit

Adeline dhe Véronique Defranchi

Motrat franceze Véronique dhe Adeline dy kredi nënën e tyre me dashurinë e tyre të muzikës dhe faktin se ata të dy bëjnë jetesën e tyre në muzikë. Të dy të pamartuar, ata vlerësojnë përmbushjen që vjen nga bashkëveprojmë me kaq shumë fëmijë dhe të përqafojë mundësinë për të pasur një ndikim në jetën e të rinj. Ata gjithashtu kanë një ndikim në nënën e tyre, që ata të kujdesen për në shtëpinë e tyre. Bujaria e tyre e shpirtit dhe gatishmërinë e tyre për t'u angazhuar thellësisht me të tjerët kontribuon për gëzimin e tyre të pasur të një jete plotësisht produktive.

24 gusht 2011 nga admin

5 Komente

Të përfshirë në trajnimin palestër që nga shkolla e mesme, nëna e tre Claire Harries kohët e fundit u bë një kampion-ndërtimin e trupit në Holandë. Një amtare e Afrikës së Jugut i cili kohët e fundit u kthye në vendin e saj, Claire flet për mënyrën se si ndërtimin e trupit ka kontribuar në forcën e saj mendore dhe shpirtërore, natyrës së saj konkurruese, dhe talentin e saj për sipërmarrjen, duke përfshirë një biznes të habitshme për një trup-ndërtues: tortë ujdisje.

17 gusht 2011 nga admin

16 Komentet

Si nënkryetar në gjigandin Silicon Valley, Oracle, për 17 vjet, Liz Wiseman mësuar për të thënë jo për ndonjë detyrim që nuk është punuar, kishë apo katër fëmijët e saj. Tani si një autor dhe menaxhimin vet konsulence saj udhëheqjes, Liz punon me burrin e saj në shtëpi dhe së fundi vizitoi vendin e saj 32-të. Ajo e ndjen nderin e saj më të madh, edhe pse, është vënë çdo gjë ajo është mësuar të punojë për të mirën e Kishës.

10 gusht 2011 nga admin

21 Comments

Gjatë 18 muajve të fundit, si vullnetarët MWp dhe i kam pyetur mbi njëqind gratë për të na tregojë historitë e jetës së tyre, ne kemi qenë të befasuar në mënyrë të përsëritur nga sa shpesh abuzimi seksual në fëmijëri ka qenë një pjesë e të kaluarën e tyre. Për shkak se shumë intervista në MWp shqyrtuar reagimet e grave për rrethana të vështira në jetën e tyre - nga sëmundje në varfëri të humbjeve familjare - ne mendonin se shqyrtimit LDS besnik të përgjigjet për abuzimin seksual të fëmijërisë do të ishte në përputhje me misionin tonë. Në këtë koleksion, ju do të gjeni tri llogaritë shumë të ndryshme anonime të rrethanave të fëmijërisë, e ndjekur nga një intervistë me Julie de Azevedo Hanks, një terapist LDS.

5 gusht 2011 nga admin

5 Komente

Mbajtja Premtimi Tij

Mbajtja Premtimi Tij

Bonnie Butler

Ndërsa shumë moms mashtroj fëmijë dhe një karrierë, Bonnie ka luante fëmijët si një karrierë. Ajo ka qenë një nënë me katër fëmijët e vet e saj biologjike, si dhe gjashtë fëmijët e saj të miratuara, dhe shumë fëmijë të nxisë janë bekuar me kujdesin e saj dhe dashuri. Ajo nuk e dinte se kjo ishte pjesë e planit për të, por ajo ka ardhur për të kuptuar fjalën e Perëndisë, dhe të ndjekë atë. Ai i ka besuar asaj, dhe ajo ka mësuar se gjërat e vështira në jetë të sjellë shumë bekime.

2 gusht 2011 nga admin

14 Komentet

Snapshot Portret: Amanda Lythgoe

Snapshot Portret: Amanda Lythgoe

Manchester, CT, 2 gusht 2011

Zgjedhja më e vështirë që kam bërë në jetën time ka qenë kur ...... në moshën 19 kam zgjedhur për të ndjekur nxitjet e shpirtit dhe të vendosni fëmijën tim për miratim. Një djalë i ëmbël baby, vetëm dy ditë e vjetër, shtrirë në shtratin e spitalit mes meje dhe birthfather tij. I mbajtur dorën e tij të vogël si unë [...]

28 korrik 2011 nga admin

10 Komentet

Diku ... Ai hap një dritare

Diku ... Ai hap një dritare

Dagmar Patricia Kollmeier

Si një avokat ambicioz i ri ndjek doktoraturës e saj në Hagë, Holandë, Dagmar ishte futur në Kishën nëpërmjet shokun e saj. Pasi shërbeu një mision në moshën 29, Dagmar ul punën e saj ëndërr në Tribunalin Jugosllavinë në Hagë, vetëm për të heqë dorë prej saj kur ajo u rekrutua në mënyrë specifike për të punuar në vend në departamentin e çështjeve publike të Kishës për Evropën. Tani si një nënë e bashkëshorte, Dagmar ende punon me kohë të pjesshme, si një avokat i përgjithshëm i Kishës në Frankfurt të Gjermanisë. Ajo ka qenë ndonjëherë e dhimbshme dhe të vetmuar për të që të ndjekin ato dyer që janë hapur për të dhe të lënë pas atyre që kanë qenë të mbyllur, por ajo beson se Zoti është i vetëdijshëm për të dhe është duke e bërë përdorimin e aftësive të saj të jashtëzakonshme.

20 korrik 2011 nga admin

20 Comments

Si Sistas Në Sion

Si Sistas Në Sion

Sista zgjua dhe Sista Laurel

Sista zgjua dhe Sista Laurel filluar ditarin e tyre, Si Sistas në Sion, si një mënyrë për të mbajtur në kontakt me njëri-tjetrin dhe të shprehin sensin e tyre të humorit. Por për shkak se ata ftojnë të tjerët për të qeshur me ta në lidhje me çfarë do të thotë të jetë Mormoni, dhe në mënyrë të veçantë, çfarë do të thotë të jetë një mormon afrikano-amerikan, blog e tyre është rritur. Kjo nuk është e gjitha argëtim dhe lojëra me këta të dy edhe pse: Ata flasin ndershmërisht rreth vetmisë dhe keqkuptimeve që kam hasur si minoritet kulturor në Kishë dhe si humor, miqësi, dhe besimi për të mbajtur ato duke shkuar.

18 korrik 2011 nga admin

5 Komente

Snapshot Portret: Merinda Cutler

Snapshot Portret: Merinda Cutler

Austin, TX, 18 korrik 2011

Herë të parë kam kuptuar Ati Qiellor më donte ishte kur ... isha në kolegj, ndjekin klasat gjatë afatit të verës, kur kampus ishte e qetë, të ngadalshëm, dhe pak të vetmuar. Në atë kohë shtesë të mi, kam filluar të pyesin nëse çdo gjë unë kam qenë mësuar gjithë jetën time ishte me të vërtetë e vërtetë, ose në qoftë se unë do të qenë vetëm brainwashed. Unë veten nëse ka pasur një Perëndi në të gjitha.

SEO Powered by Platinum SEO nga Techblissonline