9 shkurt 2011 nga admin

63 Comments

Marshonin për Drum saj

Marshonin për Drum saj

Elaine Bradley

Në një vështrim

Elaine Bradley është bateristi për rock band Neon Trees, e cila lëshuar albumin e parë të plotë gjatësi tyre, Zakonet, në vitin 2010. Parë "Animal" i tyre i vetëm është ngjitur në # 13 në Billboard Hot 100 dhe # 1 në tabelë Alternative Rock. Elaine diskuton udhëtimin e saj drejt ndershmëri shpirtëror si një fëmijë rebel dhe më pas si misionar në Gjermani dhe tani si muzikant përmbushjen pasionet artistike e jetës së saj.

Si e ju të filloni në muzikë?

Unë jam më i vogli nga shtatë fëmijët kështu që unë gjithmonë ka pasur vëllezërit e motrat më të vjetër duke luajtur muzikë. Në një moshë shumë të hershme unë kam qenë e ekspozuar ndaj muzikës ftohtë si Led Zeppelin dhe Depeche Mode. Ne gëzuar të kënduarit si një familje, veçanërisht të gjithë vëllezërit e motrat, dhe kemi përdorur për të kënduar harmonies Depeche Mode duke bërë enët. Një nga kujtimet e mia më të hershme muzikore ishte nga kopshti. Mbaj mend të ulur në autobus ndezur nga dritarja dhe kënduar për veten time "Ti je frymëzim" nga Çikago. Unë kisha një vëlla më të vjetër që unë me të vërtetë dukej deri në. Mendova se ai ishte gjëja coolest në tokë. Kur isha shtatë vjeç ai më dha një kasetë të Led Zeppelin 1. Kam dëgjuar për këtë kasetë dhe të dashur atë pjesërisht sepse ai ia dha mua, por edhe për shkak se ajo ishte në të vërtetë e madhe.

Rreth kësaj kohe kam marrë në idenë e nxitjen, unë mendoj se ndoshta për shkak se ajo ishte agresiv. Unë u tërhequr kështu në të. Unë do daulle lugë druri dhe mundi në pots dhe pans, duke përdorur enët si bateri dhe kapak si me cembale. Unë gjithmonë e kthyer nëpërmjet katalogun Sears për të parë në daulle përcakton. Unë pa u lodhur lutur prindërit e mi për bateri. Kur kam filluar bendin në klasën e gjashtë, prindërit e mi mori mua daulle Sears vendosur. Ishte një angazhim i madh për prindërit e mi, por aq sa vendos të shkojë ajo ishte shumë chintzy. Gjithë vitin e ardhshëm unë mundi atë gjë për të kar. Ajo u shkatërrua deri në fund të vitit.

NEONTREES

Kjo është kur ata me motive nga unë ishte serioze të mjaftueshme për të luajtur bateri që ata mund të përballojë për të investuar në fakt para pak në të. Në ditëlindjen time trembëdhjetë ngritën më befasoi me një daulle TAMA grup. Kur ditëlindjen time mbështjellë rreth nëna ime më tha se ajo dhe babai im u do të më jepni një $ 100,00 rroba zbavitje në shëtitore. Unë kam qenë pak i zhgënjyer, sepse unë me të vërtetë të kërkuar një daulle të ri grup, por unë u përpoq të bëjë të mirë të tij. Si ne u ngarje në qendër, kemi marrë off e autostradë pa pagesë, dhe nëna ime u kthye mbetur në vend të drejtën për të shkuar në qendër. Unë i thashë, "Mami, ju vetëm u kthye në rrugën e gabuar. Qendër është mënyrë tjetër. "Ajo tha," Oh, unë nuk e kuptojnë. Unë nuk e di atë që unë isha duke menduar. "Kur kam sugjeruar që ajo të kthehet rreth, ajo tha:" Oh, unë humba të kthehet! "Ajo ishte duke e bërë të gjitha këto justifikime që ishin me të vërtetë i besueshëm për personalitetin e saj. Unë nuk bie në të. Kur ajo u tërhoq në një parking, kam menduar, "Më në fund, ne jemi duke u kthyer!" Ajo ende nuk e agimit mbi mua. Ajo u tërhoq në, parkuar dhe tha: "Ok, ne jemi këtu." Nuk ishim në dyqan muzikë ku ajo më befasoi me një daulle caktuar të vërtetë. Unë isha i tronditur. Ajo duhet të ketë marrë një Oskar për atë performancë. Eshtë e panevojshme të them, unë të marrë humorin tim dhe gjen të performancës nga nëna ime.

A keni gjithmonë të gëzuar që i kryen?

Po, unë e kam pëlqyer gjithmonë kryerjen. Ti e di se disa njerëz janë vetëm natyrisht strukur? Unë nuk jam. Unë kam qenë frikë nga gjëra në jetën time, por që kurrë nuk ndaloi mua nga duke bërë atë që unë doja të bëja. Unë e kam ndjerë frikë, kam ndjerë vetë dyshim dhe unë kam menduar, "Oh, unë e urrej se si unë shoh duke bërë këtë," ose "Unë jam i shqetësuar për të bërë këtë për shkak se njerëzit do të gjykojë mua," por unë don ' t marrin ato mendime shumë seriozisht. Ky guxim kam është një dhuratë. Unë mendoj se një pjesë e rëndësishme e përballur me frikën time është të dish se kufijtë e mi. Kjo është për të dish atë që unë jam i mirë në atë dhe unë nuk jam i mirë në dhe duke qenë në rregull me këtë.

Elaine with her husband

Elaine me burrin e saj

Sa i përket kryerjes muzikore, unë kam qenë në bandat, qoftë reale apo imagjinare, që nga klasa e katërt. I përdorur për të nxjerrë figura të bandave të mia imagjinare me emra si raketat. Në klasën e gjashtë Unë isha në New Kids në bllok, një tjetër Krijimi Bad, dhe të gjithë që muzikës. Unë fillova një grup me dy nga miqtë e mi; ajo ishte një grup i rap / pop. Ne kemi përdorur për të kënduar dhe kërcyer këngët tona origjinale në shesh lojërash. Pra, kryerjen është e përhershme për mua. Ajo vetëm gjithmonë ishte. Në shkollë të mesme, unë u zhvendos në një periferi të Çikagos të quajtur Crystal Lake dhe bëri disa miq të rinj. Një nga miqtë e mi të rinj dhe unë vendosa se do të ishte i tmerrshëm për të formuar një grup roku. Unë kam qenë duke shkuar për të kënduar, dhe ai ishte duke shkuar për të luajtur në kitarë, dhe ai e dinte dikë që e luajtur bas. Ne kishim linjë tonë deri. I përfunduar duke kënduar, duke luajtur në bateri dhe kitarë në pika të ndryshme, ndërsa unë kam qenë në atë grup. Përfundimisht, unë u bë gruaja kitaristi para, dhe ne turne rreth e rrotull për rreth pesë vjet.

Si u përshtaten në Mormonizmi me pursuits tuaj muzikore duke u rritur?

Duke u rritur, kurrë nuk më ka pëlqyer qenit Mormon. Mbaj mend të ulur në Fillore dhe të menduarit, "I wish I nuk e di këtë. Pse unë kam lindur në këtë familje? Miqtë e mi janë aq shumë më fatlum se unë jam, sepse ata nuk kanë të gjitha këto rregulla të pazakontë. "Unë isha një fëmijë rebel. Mbaj mend duke kënduar "I Hope They Call Me në një mision", dhe duke menduar se kjo ishte me të vërtetë absurde, sepse unë nuk dua të të quhet në një mision. Kjo tha, unë mendoj se kam ndjerë në këtë mënyrë, sepse e dija se ungjilli ishte i vërtetë. Nuk ishte kjo ndjenjë bezdisur se kjo ishte e vërtetë e përzier me dëshirën time për famë dhe pasuri të kësaj bote. Duke u rritur, unë ndjeva brenda meje këtë përplasja e dy botëve të ndryshme. Unë nuk të vërtetë të bëjë paqe me atë tension deri sa ishte 21 dhe ndoshta edhe në një masë të caktuar deri kohët e fundit.

Mbaj mend të paturit e një bisedë me nënën time në shkollë të mesme. Ne ishim të makinës në makinë, dhe ajo më tha: "Unë e di që ju doni të jetë një yll roku, por ajo në qoftë se Ati Qiellor do të them se nuk është ajo që Ai dëshiron për ju?" Unë i thashë pikën e saj bosh që unë nuk do të dëgjojnë. Unë nuk ishte i gatshëm. Kam pasur mendimin e gabuar se Ati Qiellor nuk duan që unë të jenë të lumtur. Çfarëdo që kam kërkuar, ai do të më thoni për të bërë diçka tjetër vetëm për të gjithë me Të. Disi kam përshtypjen se Ati Qiellor u qesh në mua nga qielli. Pra, në përgjigje të këtë frikë, unë vetëm injoruar atë. Unë gjithmonë e dinte se Perëndia ishte atje. Ungjilli kishte kuptim për mua dhe më foli në një nivel të caktuar, por në të njëjtën kohë ai bëri të zemëruar. Doja të jetë i paditur. Gjatë shkollës së mesme një nga ankesat e mia më të mëdha ishte se njerëzit në kishë nuk ishin të ftohtë. Ajo ishte shumë zhgënjyese për mua se shumica e miqve të mi ishin jashtë kishës, dhe shumica e njerëzve në kishë ishin njerëz unë nuk dua të rri me. Sigurisht, kjo ankesë ishte vetëm një mbulesë për tmerret e mia rreth Perëndia të më gjykuar. Në përgjithësi, ajo ishte një kohë të vërtetë e vështirë.

Kam pasur mendimin e gabuar se Ati Qiellor nuk duan që unë të jenë të lumtur .... Disi kam përshtypjen se Ati Qiellor u qesh në mua nga qielli.

Shtoji kësaj edhe faktin që kam kërkuar për të bërë drogë. Për disa arsye unë romantike atë. Kjo mund të jetë për shkak se unë kam për vëllezërit e motrat më të vjetër të cilët ishin të lloj duke marrë në të, dhe këto ishin njerëzit e unë e idolizuar. Unë shkova poshtë rrugën e gabuar dhe u ndal duke menduar për Perëndinë dhe të kishës, sepse e dija se nëse unë e bëri atë do të thotë diçka, dhe unë do të duhet për të ndryshuar diçka. Kur isha 21 vjeç kam filluar takim një djalosh i cili nuk e pi dhe të bëjë drogë. Ai nuk bëri edhe të betohem. Ne ishim duke marrë një shëtitje një natë, dhe i tha, "A jeni fetar? I vini re se ju nuk e bëni këto gjëra. "Ai nuk e dinte që isha mormon ose kishte një sfond Mormoni. Ai më tha se ishte i krishterë dhe më pas tha diçka shumë të rëndësishëm. "Unë mendoj se është e rëndësishme që të ketë një marrëdhënie personale me Perëndinë." Dhe bum! Ajo ndjehet seriozisht si një derë e efektshme është hapur në mendjen time dhe qartësi dhe ndershmëria erdhi nxiton përmes. I realizuar në atë moment që unë nuk ishte i sinqertë me veten time. Komenti i tij ishte një e drejtë rrufetë rrufe në qiell në zemrën time. Ajo ishte një nga ato momente kur çdo gjë ndryshoi. Kam menduar, "Unë nuk e di atë që Perëndia dëshiron për mua. Unë nuk kam asnjë ide se çfarë e vërteta është e drejtë tani, dhe unë kam marrë për të qenë i sinqertë për këtë. Unë do të merrni disa informacione nga prindërit e mi rreth Mormonizmi, dhe unë do të fillojë atje. Dhe në qoftë se kjo nuk është atje, unë do të shkoj diku tjetër. Mormonizmi është ajo që unë kam që në rininë time, unë jam duke shkuar për të shqyrtuar atë, dhe unë jam do të jetë i sinqertë me Perëndinë. Nëse kjo është ajo që Ai do që unë të bëj, atëherë unë do të bëjë atë. "Kjo ishte me të vërtetë mundësi për mua për të vendosur për veten time. Unë patjetër mendoj se Ati Qiellor e di mua dhe e kupton atë që kam nevojë. Të jetë i tha se çfarë të bëjnë dhe t'i përgjigjen se nuk ka të vërtetë punojnë me llojin e personalitetit kam. Unë duhet të dini për veten time. Unë kam nevojë për të bërë rrugën time. Unë mendoj se unë mund të kishte bërë atë një rrugë më të mirë në qoftë se unë kam zgjedhur për ta bërë këtë, por unë jam mirënjohës për gjërat që kam mësuar për shkak të tij. Perëndia solli një mënyrë për mua në dritën e rebelimet e mia.

LDS_woman_photo_Bradley3

Unë me të vërtetë filluar të mësuar rreth ungjillit pas asaj bisede me të dashurin tim. Kjo ishte gjithashtu në kulmin e orarit të udhëtimit grupit tim, që përfshinte një shumë të piknik. Kur kam pasur këtë realizim shpirtëror I lë të pijshëm, dhe unë u largua duke bërë drogë. Unë vetëm e lë të gjitha. Për shkak të disa tensioneve pa lidhje, grupi vetëm lloj u shpërbë, dhe ne e quajti atë shpërblej. Kam kuptuar se nëse do të kishte kurrë një kohë që unë mund të shkojnë në një mision do të ishte tani. Por këtu është gjë: Që unë isha një fëmijë, unë nuk dua për të shërbyer një mision. Ajo nuk ka shëndoshë e mirë për mua. Në të gjitha. Ever. Kur unë do të mendoj për të shkuar në një mision, unë automatikisht do të mendoj, "Jo. Unë nuk dua për të. "Por ka ky Tema kryesore e ndershmërisë në jetën time. Kështu që kam menduar, "Mirë, sinqerisht, është një diçka që misioni që unë duhet të bëjë?" Unë e nevojshme për të marrë veten nga rruga në mënyrë që unë mund të bëjë një vendim të duhur, të informuar. Kështu që për muaj të tërë u luta, "Ati Qiellor, më ndihmo të të dua të di nëse unë duhet të shkoni në një mision." Unë nuk dua të shkoj në një mision, dhe unë nuk dua të di nëse unë duhet të shkoni në një mision. Njohja është dënim, dhe unë nuk duan të merren me këtë. Megjithatë, kam vazhduar të lutem çdo natë, "Më ndihmo të dini se çfarë është e drejtë dhe që të jetë në rregull me çdo gjë që të më japësh përgjigje. Më ndihmo që të doni të shkoni. "Pas nja dy muajsh, kam gjetur se lutjet e mia për të ndryshuar," Unë mund të shoh veten të qenë në rregull me një mision. Më ndihmo që të di nëse kjo është diçka që unë duhet të bëjë. "Më në fund mori në pikën ku kam menduar," Ju e dini, unë mund të merrni vetëm dokumente misionit dhe të plotësoni ato dhe atëherë lutuni për të dhe pastaj të kthyer ato në qoftë se përgjigja është 'po'. "Unë kam qenë i hapur të mjaftueshme për këtë opsion për të bërë këtë. Kështu që unë shkova në kishë dhe filluan duke i kërkuar peshkopin për disa gazeta të misionit. Madje nuk kam përfunduar dënimin tim, dhe tha: "Oh, ju jeni do të shkojnë në një mision?" Dhe menjëherë i thashë, "Po!" Që nga ai moment unë kam qenë e angazhuar për të shkuar. Unë kurrë nuk u lëkund pas atë moment.

Unë gjithmonë e dinte se Perëndia ishte atje. Ungjilli kishte kuptim për mua dhe më foli në një nivel të caktuar, por në të njëjtën kohë ai bëri të zemëruar. Doja të jetë i paditur.

Unë shkova në misionin tim në Frankfurt të Gjermanisë, i cili është ku kam takuar një nga miqtë e mi më të mirë, Bryce Taylor. Bryce dhe unë kurrë nuk ka shërbyer së bashku, edhe pse. Ne takuar një herë në një aktivitet misionar, dhe kujtesa e tij të parë që nga ajo ditë ishte për mua duke bërë një rrokullisje goditje në një skateboard në një skaj. Disa nga pleqtë e zyrës kishte pak nga muzikës kam bërë para dhe gjatë misionit tim. Unë kisha një kitarë në banesën time për dhjetë muaj dhe president misioni më lejoni të regjistruar disa sende akustike për të. Një ditë, u mblodhën pleqtë e zyrës kishte Bryce dëgjoni muzikë tim dhe e dashuroi atë. Ai tha, "Oh Zot, më duhet të kapte topin këto, motra." Unë kam qenë planifikuar për t'u kthyer në shtëpi rreth kësaj kohe, kështu që Bryce mori leje nga zyra për të thirrur mua javë para se të majtë. Ai tha, "Hej, ju vërtetë nuk e di mua, por kjo është Plaku Taylor. Po, Unë vetëm të kërkuar të them se ne duhet të luajnë së bashku. Unë luaj në një grup në shtëpi, dhe unë mendoj se ju duhet të vijnë në Utah. "Në atë kohë unë kam qenë toying me idenë e shkuar në BYU, por unë nuk e kam me të vërtetë mendoj se ai ishte serioz. Kështu që shumë njerëz thonë, "Oh, ju të luajnë muzikë? Le të marrë së bashku. "Unë me të vërtetë nuk e di se si për të marrë atë seriozisht. Gjashtë javë pas kësaj telefonate Bryce u kthye në shtëpi nga misioni dhe vazhdoi të më telefononi çdo të diel të pyesni mua kur unë po vinte për të Utah. Hounding tij ishte seriozisht gjysma arsye kam vendosur për të aplikuar edhe për BYU.

Pasi ta kthyer nga misioni juaj, si e keni marrë të përfshirë me Neon Trees?

Kam aplikuar për BYU, u pranua, dhe u largua për të Provo. Bryce dhe unë filloi të luajë disa muzikë së bashku. Ai do të vijë mbi dhe jam me mua në tim bodrum-ai luajti kitarë, dhe kam luajtur në bateri. Ajo dukej me të vërtetë e ftohtë, dhe ne kemi kuptuar ne nuk mund vetëm ta mbani në bodrum; ne kishim për të formuar një grup. Pra, ne e quajti një mik të tij dhe të marrë atë për të luajtur bas. Ne u bë ky tre pjesë në Provo të quajtur Një tjetër Statistikë. Ne kemi filluar duke luajtur me një tjetër grup lokal të quajtur Neon Trees. Mbaj mend duke i parë dhe duke menduar, "Wow, ata janë me të vërtetë të talentuar. Unë dua të luaj në brezin e tyre. "Pas tre vjetësh, Një tjetër Statistikë erdhi në një fund, sepse ne të gjithë e kishin nivele të ndryshme të angazhimit. Unë e dinte kam kërkuar për të luajtur muzikë në mënyrë profesionale. Unë nuk dua të ulen përreth Provo dhe të luajnë një herë në muaj. Rreth të njëjtën kohë, Neon Trees ishte duke shkuar nëpër të njëjtën luftë. Dy nga anëtarët-Chris Tyler dhe të kërkuar për të marrë serioze dhe djemtë e tjerë nuk ishin të gatshëm për të paraqitur përpjekjet për të bërë atë, kështu që ata ndarë rrugët. Ajo ishte aq harmonike dhe në mënyrë vendimtare që e drejta kur një tjetër statistikë është venitje, Neon Trees ndarje. Pra, Tyler dhe Chris më ftoi dhe një tjetër muzikant, Branden, të bashkohen me ta dhe kjo harmoni ka lindur.

LDS_woman_photo_Bradley4

Si mund të lundruar duke qenë një grua aktive LDS në skenën muzikore?

Sinqerisht, nuk ka shumë tension në të lundrimit skenën e muzikës si një Mormonit. Ju shikoni kaq shumë e keqe pas Speciale shkollës ose video seminarit ku fëmijët thonë: "Eja, të gjithë janë duke bërë atë!" Por nuk është kështu në të gjitha. Ideja se droga janë sinonim me rok n 'roll është një supozim dhe një lidhje të panevojshme. Nuk do të thotë se muzikantët rok n 'roll nuk e bëjmë drogë. Shumë të bëjë. Unë jam vetëm duke thënë se nuk është e nevojshme për të bërë drogë në mënyrë që të prodhojnë muzikë të mirë dhe për të qenë i suksesshëm në këtë biznes. Në fakt, unë mendoj se skena të pijshëm është shumë më e përhapur se sa në skenën e drogës, sepse kjo është më e pranueshme shoqërisht. Është kudo. Kompanitë e pijeve sponsor palët dhe tregon të gjitha të kohës. Unë mendoj se kjo ndihmon që të gjithë në brezin tonë është Mormon. Dhënë, të gjithë në banda është në një këmbë shkalle të ndryshme të shkallë shpirtërore. Ne nuk do të bëjë ndonjë pretendime për mënyrën se si i drejtë jemi apo sa gabime ne mund ose nuk mund të bëjë. Brenda brezit ne përpiqemi të japë gjykim nga njëri-tjetri, sepse jeta nuk është e lehtë. Me tha se, ne jemi të gjithë misionarët e kthimit, ne kemi rënë dakord që të dy të gjitha si biznes dhe si miq, që ne nuk do të partisë në banda. Ne nuk e bëjmë këtë në turne, ne nuk e bëjmë këtë në furgon, ne nuk e bëjmë atë jashtë furgonit, kjo ndodh askund rreth grupit, në çdo kohë, kurrë. Është një vendim biznesi, por ka patjetër një forcë morale dhe ngushëllimi që vjen prej saj. Kjo nuk është një sprovë, sepse ne kemi rënë dakord tashmë.

Brenda brezit ne përpiqemi të japë gjykim nga njëri-tjetri, sepse jeta nuk është e lehtë. Me tha se, ne jemi të gjithë misionarët e kthimit, ne kemi rënë dakord që të dy të gjitha si biznes dhe si miq, që ne nuk do të partisë në banda.

Për shkak të muzikës që e bëjnë, njerëzit janë gjithmonë të befasuar për të gjetur se ne jemi Mormon. Unë mendoj se kjo është për shkak se ne nuk i afrohemi muzikë nga pikëpamja e Mormonit. Ne nuk jemi një "Mormon" band shkëmb; ne jemi një grup rok që ndodh të jetë Mormon. Kjo nuk është e mundur si mormonët, edhe pse, për të krejtësisht të injorojë prejardhjen tuaj. Për shembull, ndonjëherë shpirtërore nga vargjet e Tyler shkëlqen përmes. Nga ana tjetër, ne mund të shkruaj këngë trembet syri pop që kanë të bëjnë asgjë me fenë dhe të jetë krejtësisht në rregull me të, sepse ne nuk kemi një platformë fetare. Ne jemi thjesht katër njerëzit që janë rritur me një sistem të caktuar besimi të cilët gjithashtu duan për të bërë muzikë të mirë. Unë mendoj se të dy mund të jenë të ndara. Me tha se, unë patjetër mendoj se si veprimet e mia përfaqësojnë Mormonizmi-unë mendoj se do të ishte e papërgjegjshme dhe i lëngshëm për mua të supozojmë se unë nuk kanë një efekt mbi njerëzit. Që nga viti ne kemi qenë duke fituar popullaritet dhe duke bërë të vërtetë mirë në radio, unë do të merrni mesazhe Facebook nga njerëz të cilët thonë, "Hej, unë kuptova se ju jeni Mormon. Kjo është me të vërtetë i tmerrshëm, sepse unë jam i Mormon. Ju jeni një shembull i vërtetë e mirë për mua. "Unë e dua atë. Këto janë gjëra që unë mendoj në lidhje me marrjen e vendimeve personale se si unë dua të sillen dhe çfarë lloj të imazhit Unë dua të lëshoj.

Unë me të vërtetë të përpiqet të përfshijë Zotin në vendimet e mia rreth muzikës dhe bandës. I kam kërkuar të hapë dyert ose dyert të ngushta si të nevojshme. I lloj të mbajtur një zemër të hapur në lidhje me të. Para se, unë isha shumë e frikësuar për të folur me Zotin, sepse unë nuk dua të të marrë një "jo" përgjigje. Unë mendoj se kam mësuar nga përvojat e jetës sime që të jenë më të sinqertë me Atin Qiellor. I përdorur për të menduar e duke u lutur si diçka që unë duhej të ishte në humor për të, ose që unë kam për të thënë vetëm gjënë e duhur. Ndjeva si unë nuk mund të them atë që unë kam qenë i frikësuar. Tani, unë them atë që unë jam i frikësuar, por unë dua të bëj gjënë e duhur. Unë mendoj se ishte një hap që unë isha patjetër lënë para. Unë nuk mendoj se unë mund të lutem, sepse unë nuk e di çfarë të them. Është e vështirë për të patur këtë marrëdhënie personale me Perëndinë në qoftë se ju nuk mund të jetë i sinqertë me të. Unë jam ende duke parafytyruar se nga. Në vitet e fundit unë mendoj se kam marrë me të vërtetë që në zemër. Edhe para se unë mendoj se unë gjithmonë lloj të ruajtura disa pjesë të veçantë për mua se unë nuk do të ndajnë me Perëndinë, sepse as unë kisha turp prej tij ose të kisha frikë prej tij. Edhe në vetëm vitin e fundit unë kam mësuar se si të jenë më të sinqertë. Unë jam i sigurt se unë do të të them të njëjtën gjë tjetër vit-Do të ishte edhe më i sinqertë atëherë se unë jam tani. Është një proces. Është duke u të dini dikush. Mësoni se si të besimit dikë me më të thella, më të errëta mendimet tuaja më të veçanta dhe ndjenjat.

Në një vështrim

Elaine Bradley


LDS_woman_photo_BradleyCOLOR
Vendndodhja: Provo, UT

Mosha: Eternal

Gjendja civile: i martuar fat të mirë që nga janari.

Profesioni: Muzikant (bateri / mbështetur vokal për Neon Trees)

Shkollat ​​Vijuar: BYU diplomuar. BS Shëndetit Publik, minor gjerman

Gjuhë të flas në shtëpi: Anglisht kryesisht, nganjëherë gjermane me burrin tim

Himn i preferuar: "Oh Shpëtimtari Ti Që Wearest A Crown"

On The Web: www.neontrees.com

Intervistë nga Krisanne Hastings . Fotot e përdorura me leje dhe nga neontrees.com.

63 Comments

 1. Krisanne
  14:50 më 9 shkurt, 2011

  Nga Prodhuesi Intervistë: Kjo ishte një nga intervistat e mia të preferuar të gjithë kohën për të prodhuar. Elaine ka një energji dhe një ndershmëri rreth saj kjo është magnetike. Unë me të vërtetë vlerësuar sinqeritetin e saj në shprehjen e disa nga vështirësitë që ajo të cilat përballen kur përpiqen për të pajtuar pasionin e saj për ecurinë e muzikës rok me ungjillin e Jezu Krishtit. I dashur realizimin e saj që pasionin e saj për muzikën dhe për Zotin nuk e, në fakt, duhet të pajtohen në të gjitha; Perëndia po e mbështet atë dhe drejtimin e saj në drejtim të potencialit të saj më të madh.

 2. Skoticus
  04:06 më 9 shkurt, 2011

  Ne kemi të njëjtën himnin preferuar!

  Por, përveç kësaj, faleminderit për frymëzim, dhe të vazhdojnë punën e mirë.

 3. Thomas Parkin
  04:08 më 9 shkurt, 2011

  Ndjehem si unë mund të qaj. Unë e nevojshme për të dini njerëz si kjo aq shumë kur isha i ri. Por ishte një univers shumë i ndryshëm Mormon prapa pastaj. Ju faleminderit për ekzistuese, Elaine Bradley.

 4. Katrina
  16:10 më 9 shkurt, 2011

  Intervistë e madhe!

 5. Melodi
  16:13 më 9 shkurt, 2011

  Very nice. Falemnderit. .. Dhe për muzikë shumë.

 6. Michelle Glauser
  04:42 më 9 shkurt, 2011

  Wow. Nuk kisha asnjë ide. Rock on!

 7. Shanakin Skywalker
  04:52 më 9 shkurt, 2011

  Radikale.

 8. KT
  06:06 më 9 shkurt, 2011

  Dashuria ndershmërinë e saj. Ne të gjithë e luftë. Ka shumë anëtarë të kishës të cilët vënë në një fasadë, si në qoftë se ata janë të përsosur. Shumë janë të frikësuar për të vënë të gjitha atje. Unë applaude e saj për të bërë kështu. Shembull i madh. Unë falënderoj atë për të qenë trim dhe ndarjen.

 9. danithew
  07:49 më 9 shkurt, 2011

  Për njerëzit të cilët janë të interesuar, ka disa videove fantastike e Elaine Bradley dhe të çojë këngëtari i Neon Trees duke luajtur në këtë faqe interneti për "Live at Vendi Daryl-së" (lidhur me Daryl Hall nga Hall dhe Oates).

  Shiko për episod # 36.

  http://www.livefromdarylshouse.com/welcome.html

 10. Stephanie Fugal
  09:18 më 10 shkurt 2011

  Unë jam një person më i mirë për të pasur të njohur Elaine. Ajo është një frymëzim në nivele kaq shumë dhe muzika e saj është një reflektim se frymëzim. Jeta e saj, burri i saj, muzika e saj, angazhimin e saj për të Perëndisë, talenti i saj, dhe personaliteti i saj janë bekime për ata që e njohin atë, ose nga larg apo afër dhe personale.

 11. Babil
  11:15 më 10 shkurt 2011

  LDS, RM, rockstar femër. Vetëm awesome. Dhe të mirë-folur të boot!

  Shumë frymëzues!

 12. Deila
  11:43 më 10 shkurt 2011

  Intervistë e Madhe. Unë e dua shembullin tuaj të luftës dhe të suksesit të gjithë, në kuadër të të qënit një Mormon. Kjo më preku-"Perëndia solli një mënyrë për mua në dritën e rebelliousness sime." Pra e vërtetë. Për shumë prej nesh.

 13. ep
  10:52 më 10 shkurt 2011

  Unë rezonuar me aq shumë nga kjo. Faleminderit Elaine dhe Krisanne!

 14. Izzy
  22:56 më 10 shkurt 2011

  Unë e vlerësoj ndershmërinë e Elaine në këtë artikull. Dhe ajo është burrë për ndarjen gjërat ajo është mësuar me të gjithë ne. Unë mendoj se ajo është një model i madh për të gjithë ... por sidomos vajza dhe gruaja të cilët janë duke gjetur se kush janë dhe çfarë ata duan nga jeta.

 15. Carolyn Doty
  12:05 më 11 shkurt 2011

  Elaine u martuar në janar 2010 - Mt. Timpanogos Temple. Burri i saj ka të SHBA / shtetësi të dyfishtë gjermane. Familja e saj me të vërtetë ka gëzuar këtë intervistë!

 16. KLS
  09:08 më 11 shkurt 2011

  Përtej fantastike. Çfarë një frymëzim!

 17. ~ J.
  10:36 më 11 shkurt 2011

  Kjo është gjëja më e mirë që unë kam lexuar në një kohë të gjatë. Falemnderit.

 18. TaterTot
  03:11 më 11 shkurt 2011

  Awesome. Vetëm awesome. I dashur lexuar këtë. Thanks.

 19. olivia
  09:33 më 13 shkurt 2011

  Unë kurrë nuk e dinte elaine personalisht, por unë mund të krenari të provojë kujtimet e mia e saj nga vitet e mia të hershme zoobie me autentike një tjetër statistikë mini-button tim që ende banon në çantën time të butonave. Unë marrë pjesë në disa koncerte dhe ishte i hipnotizuar nga kjo femër rockin në bateri. (Ndoshta kjo ishte më shumë një xhelozi që unë nuk e kishte ndjekur vetë gjysmë zemre shkolla ime e mesme ëndërrojnë që në qoftë se i kishte për të luajtur një instrument do të ishte bateri?)

  por tani të takoni saj "për reals?" në mënyrë të vërtetë. so cool. ju falenderoj krisanne dhe elaine për vënien këtë atje. Unë shpresoj se kjo ka një audiencë të gjerë. Unë e di një shumë që nuk mund të balancojë Perëndinë vs Rock; të cilët nuk e kuptojnë se ata nuk kanë për të pajtuar dy.

  Unë jam i hipnotizuar nga ju të gjithë më shumë, elaine të! ju faleminderit!

 20. Elaine Bradley: "marshimi në Sound of Drum Her Own '
  11:02 më 13 shkurt 2011

  [...] Shtimi më i fundit për të "Projektit të Grave Mormon 'të, Krisanne Hastings ka intervistuar Elaine Bradley, baterist dhe mbështetjen vocalist për krye Billboard # 100 rock band alternative' Bulbs [...]

 21. Arlene
  14:41 më 14 shkurt 2011

  Unë kam qenë shumë i prekur nga mesazhi Elaine. Ne të gjithë e luftojnë me veten herë pas here dhe kjo është shumë freskuese të ketë dikush të ndarë disa nga betejat e saj të brendshme në mënyrë të hapur. Unë kam qenë gjithashtu i impresionuar me mënyrën se si grupi trajton njëri-tjetrin. Unë shpresoj se kjo do të thotë se ata do të jenë në gjendje për të mbështetur njëri-tjetrin për një kohë shumë të gjatë. Kam mësuar shumë gjëra të mira nga ky artikull, i cili do të ndryshojë jetën time. Bekoni ju Elaine; marshojnë në.

 22. Erin McKay
  04:48 më 14 shkurt 2011

  Loved kjo ju intervistë-falënderoj për ndarjen historinë tuaj Elaine. Si një artist i cili ndodh të jetë Mormoni gjithashtu, kam gjetur veten time në pjesë të intervistës tuaj. Faleminderit për të qenë i sinqertë, i hapur dhe i palëkundur rreth dëshmisë tuaj dhe udhëtim. Ju shkëmb!

 23. Terri Wagner
  11:12 më 16 shkurt 2011

  Më lejoni jehonë ndjenjat këtu Elaine. Është shumë e rëndësishme për të gjithë të dinë se mormonët nuk janë cookies prestar njerëzve. Ne janë të ndryshme dhe kjo është një gjë e mirë. Kam luftuar me qëndrimin fushën e misionit të Utah Mormonit për një kohë të gjatë. Eventally Unë vetëm pranuar ne jemi ndryshe nga këtu dhe kjo është ok. Faleminderit për të na kujtuar, se është në rregull që të jenë të ndryshme.

 24. Utah gratë që rock | Landing Lokale
  14:18 më 22 shkurt 2011

  [...] Muzika e tyre ka kryesonte Listat dhe e solli në qendër të vëmendjes indie mbi të Utah. Bateristi i tyre Elaine Bradley ka frymëzuar vajzat e vogla të panumërta në funt në tryezë në kohën e darkë dhe ëndërr e duke e bërë të [...]

 25. Utah gratë që rock |
  03:46 më 23 shkurt 2011

  [...] Muzika e tyre ka kryesonte Listat dhe e solli në qendër të vëmendjes indie mbi të Utah. Bateristi i tyre Elaine Bradley ka frymëzuar vajzat e vogla të panumërta në funt në tryezë në kohën e darkë dhe ëndërr e duke e bërë të [...]

 26. Hedhje në sulm
  19:26 më 8 mars 2011

  SO AWESOME! I përdorur për të luajtur në një grup, dhe ne e bëmë shumë tregon me Neon Trees. Elaine ishte gjithmonë aq miqësore dhe të ngrohtë për mua. I dashur shikuar të luajë e saj. Ajo ishte aq i pasionuar dhe entuziast, ajo ishte awesome. Kjo është e mahnitshme për të parë suksesin e Bulbs flokë dhe kjo më bën kaq të lumtur për të parë se ajo e lulëzuar në ungjill. Histori e vërtetë e madhe.

 27. Janet Larsen
  07:45 më 15 mars 2011

  Intervistë e madhe! Unë jam i kënaqur që ajo ka një dëshmi të tillë të fortë dhe është e martuar për fat të mirë. Por, është dikush tjetër të shqetësuar duke kryer të saj në një top tank i pakët, duke kënduar rreth kimikateve në kicking, dhe turne në të gjithë vendin me burrat? Ajo ka nevojë për të "ecin ecin", dhe ne nuk duhet të anashkalohet fakti se ajo është një rol model për vajzat e reja. Unë nuk e vë re këtë sjellje vetëm për shkak se ajo flet një lojë të mirë. A do ajo kanë bërë këtë në BYU? Ndoshta jo.

 28. max
  04:37 më 18 mars 2011

  histori awesome. shkrim i madh.

 29. Anna
  02:00 më 18 mars 2011

  @ Janet Larsen, në mbrojtje të NT unë jam goxha i sigurt nëse ju dëgjoni këngën e "kimike" ata janë duke iu referuar për të janë ato që ekzistojnë natyrisht në trup - si në përgjigje fizike që kemi për të një personi tjetër si ne janë në rënie në dashuri, ose ndjenja e emocione të tjera të forta. Unë mund të jetë i gabuar, por unë do të jetë i befasuar nëse ai e kishte fjalën për çdo gjë të paligjshme.

 30. D është për Libra Delight «Fëmijëve nga Annalisa
  20:36 më 4 prill 2011

  [...] Marshimi të daulle e saj, Elaine Bradley, është e egër dhe motivuese. Një intervistë postuar rreth saj këtu më bëri të qesh. Unë kam një vend të dobët për këngën "Animal" dhe kjo më bën të qesh, kur [...]

 31. Kaitlin
  03:35 më 5 prill, 2011

  Kjo ishte kënaqësi për të lexuar :)

  Unë jam i kënaqur Elaine ndau historinë e saj - të plotë me foto! Ata shtuan shumë.

  A nuk është kjo një dëshmi e madhe për të se si gratë ndryshme mormonë janë! Kjo është arsyeja pse unë e dua këtë faqe.

 32. Elizabeth
  17:13 më 8 prill 2011

  Unë freaked kur e kuptova se grupi ishte Mormon. Unë mendoj awesome e saj se njerëzit mund të jenë të njohur me moralin nga këqija dhe sharjet!

 33. Eric
  04:33 më 3 maj 2011

  Ajo është e makinës me crazy duke u përpjekur për të gjetur dhe të kujtojmë emrin e një këngë e juaja ato të përdorura për të luajtur shpesh në KPGR. Kjo nuk është një nga 4 në faqen e vjetër e mia Space. Mund të ju ndihmojë. Unë nuk mund të gjeni çdo informacion tjetër kudo në çdo të vjetër Një tjetër muzikë Statistikë.

 34. Leah
  20:49 më 14 Maj 2011

  Më bën të duan të jenë një yll roku! Të duan të shohin njerëzit të bëjnë atë që ata duan

 35. Herb S.
  12:59 më 19 Maj 2011

  Ajo është një frymëzim. E the bukur, i talentuar, i sinqertë në bindjet e saj dhe duket të jetë një person i bukur brenda si dhe në dukje. Unë nuk jam një Mormon, por kanë një respekt shumë të thellë për të besimit Mormon. Kjo grua frymëzon mua për të mësuar më shumë.

 36. Peter W. Moss
  19:48 më 8 qershor, 2011

  Unë nuk jam një Mormon. Kam dëgjuar band @ BFD Elaine në NorCal. Si basisti kohë të gjatë, unë qëndrova në frikë dhe uroi ajo ishte baterist në brezin tonë. Ju ROCK Elaine!

 37. Christy
  13:45 më 10 qershor 2011

  @ Janet Larsen
  Unë kam takuar personalisht Elaine dhe ne kemi bërë të ngushtë dhe unë mund të them sinqerisht se ajo nuk "turne të vendit me burrat" në një mënyrë të keqe. Ajo është e martuar dhe Tyler, Chris dhe Branden janë të gjithë si vëllezërit e saj. Marrëdhënia që ata kanë është në asnjë mënyrë seksuale në të gjitha. Unë mendoj se është e tmerrshme që ajo mund të përshtatet në si një nga djemtë dhe ende ajo ende është e girly dhe feminine.As një vajzë më të ri, unë besoj se ajo është një model i shkëlqyer. Ajo është provuar se ajo është një person normal dhe jo vetëm një Mormon. Dhe si për të lartë tank, ajo mbulon çdo gjë që duhet të mbulohen dhe nuk ka qenë kurrë në lidhje me ankesën e seksit.

 38. Qok
  08:59 më 15 qershor 2011

  Duan muzikën e saj. Tërë të marrë e saj në Perëndinë dhe Mormonizmi është interesante. Sigurisht unë nuk pajtohem me të, por ajo është besnik cilat shumë njerëz nuk e kanë. Duke pasur besim është një hap i mirë në drejtimin e duhur, por ju mund të dëshironi të kufizojnë atë besim. Unë do të referohen asaj si një Mormonit, jo si të krishterë.

 39. Brianne
  07:20 më 20 qershor 2011

  Nick, Unë jam i kënaqur që ju të vlerësojmë besimin e Elaine. I gëzuar ndershmërinë e saj. Unë doja që ju të dini se emri i kishës mormone është "Kisha e Jezu Krishtit e Shenjtorëve të Ditëve të Mëvonshme 'dhe se Krishti është qendra e asaj kishe në të cilën të gjitha doktrinat e saj sillen.

 40. Shqopë S.
  18:14 më 11 gusht 2011

  I gëzuar lexuar këtë intervistë. Vajza ime që është 12 filloi të luajë bateri vitin e kaluar. Ajo vetëm lloj-të gjithmonë të kërkuar për të. Familja jonë është shumë e muzikore. Unë këndoj, babai i saj e bën vetëm në lidhje me çdo gjë që ai dëshiron muzikore, kështu që unë mendoj se do të ishte mirë për të që të ketë identitetin e vet në familjen tonë. I gëzuar për të parë një shembull të bërë atë me stil dikë.

 41. Peter P.
  10:44 më 19 dhjetor 2011

  A ka ndonjë përjashtim për të veshur rrobat e tua si një interpretues? Ne të kërkojë të gjitha gratë tona të rinj për të ndjekur Forca e udhëzimeve Rinore "Gratë e reja duhet të veshin rroba që mbulon shpatullat dhe për të shmangur veshje që është i ulët-prerë në pjesën e përparme apo e pasme apo duke zbuluar në mënyrë tjetër.". Kjo top tank në mënyrë të qartë nuk është e mbuluar shpatullat e saj dhe ajo është e flaunting ua mosbindje të udhëheqës të kishës publikisht.

 42. KJ
  18:58 më 20 dhjetor 2011

  @ Peter-Unë kam qenë nën përshtypjen se "Forca e Rinisë" pamflet ishte për të rinjtë. Më kujtohet se ajo ka qenë e rekomanduar që të rriturit përdorin atë si një udhëzues. Megjithatë, unë nuk besoj se një "sugjerim" apo "rekomandim" është e njëjtë me një "urdhër".
  Sa me fat jemi që ne nuk duhet të mbajnë barrën e gjykuar të tjerët për veshjen e tyre, pamjen apo qëndrim. Lini që deri në Perëndinë dhe të jenë të lumtur!

 43. > Utah gratë që rock
  11:49 më 11 janar 2012

  [...] Muzika e tyre ka kryesonte Listat dhe e solli në qendër të vëmendjes indie mbi të Utah. Bateristi i tyre Elaine Bradley ka frymëzuar vajzat e vogla të panumërta në funt në tryezë në kohën e darkë dhe ëndërr e duke e bërë të [...]

 44. kalë vrapimi race të pastër
  00:56 më 18 janar 2012

  Unë u rekomanduar këtë web faqe me anë të kushëririt tim. Unë nuk jam i sigurt nëse ky vënë është shkruar me anë të tij si askush tjetër nuk e kuptojnë të tilla unike për vështirësi tim. Ju jeni pabesueshme! Ju faleminderit!

 45. fabian faturën
  10:01 më 28 janar 2012

  Intervistë Shumë mirë ... unë gëzojnë muzikë Neon Trees shumë. Më duket i thënë, se me gjithë intervistës, Jezu Krishti Shpëtimtar i njeriut, nuk është përmendur një herë. Vetëm say'n. I guess the Lord and Savoir Jesus Christ isn't on her radar, but a generic Heavenly Father is.

 46. Utah women who rock
  3:10 pm on January 30th, 2012

  [...] Their music has topped the charts and brought the indie spotlight over to Utah. Their drummer Elaine Bradley has inspired countless little girls to pound on the table at dinner time and dream of making it [...]

 47. terina
  1:22 pm on March 7th, 2012

  thank you for this article…we are from Tyler's home town in Southern California and know the Glenn's…But didn't know what an incredible young woman Elaine is! Her story had me in tears…and smiling! Going thru mom issues with a rebellious teen and pray pray pray that he too will come to a similar understanding…thank you again for sharing.

 48. Brad N
  2:57 pm on March 26th, 2012

  I taught Elaine at BYU. She is one of the best students I have ever experienced. Hard working, honest, real.

 49. Amanda Y.
  8:03 am on May 22nd, 2012

  I appreciated Elaine's candor so much so that I shared a few of her quotes in my seminary class today, its so important to know that we are not perfect and we aren't expected to be…Some times we have to start with a desire to want to know what our Heavenly Father wants for us. Thanks so much, it really resonated with several of my students that I know are struggling.

 50. Donna
  12:12 pm on July 7th, 2012

  What a great role model for young women everywhere. I loved this article and her honesty about her spiritual journey.

 51. in which the facebook proves it is good for more than farmville and discreet stalking « looking for chicago
  7:32 pm on July 9th, 2012

  [...] sans their badass Mormon drummer, Elaine Bradley, who is my hero. But she's eight months pregnant, so it's okay. She probably [...]

 52. a blog like me » Neon Trees
  2:33 pm on August 10th, 2012

  [...] Interview with Elaine Bradley [...]

 53. Dustin
  9:10 am on September 1st, 2012

  It is fun to show that picture to people and tell them that this band is comprised of a bunch of Mormons. It helps take people out of the cookie-cutter mind frame, lets them know that even if your hair is a little extreme, you can still be a good person.

 54. Juan
  4:57 pm on September 20th, 2012

  I JUST WANT IT TO SAY NEON TREES IS MY FAVORITE ROCK BAND(im not a rocker)AND I LOVE THE WAY SHE PLAY THE DRUM GOD BLESS U, you are a great role model for young people.

 55. Jeni
  10:18 pm on December 5th, 2012

  So happy to hear of another STRONG woman. We need as many as possible!

 56. Nevojtore
  10:52 pm on January 22nd, 2013

  Wow! What a great interview! Thanks to Elaine and Krisanne for such an open and direct interview. The content is inspiring and it is refreshing to see someone not run or hide from their faith.

 57. Jessica
  9:18 pm on June 1st, 2013

  I was mission companions with Elaine, and she has this real gift to be honest to her real feelings. It's way too easy to try to stay in a social mold, because nobody wants to get judged by other people or flaunt their weaknesses for the world to see. It's through the hard things though that we become glued to each other as children of God, and come to know Jesus better in this life. Elaine is an amazing example because she's willing to be so vulnerable by putting herself out there musically, spiritually, and physically. Love her. She sure taught me a lot. Amazed at how she's chased a dream and made it a reality. Too many people, especially women, put dreams on shelves to fit some proverbial Mormon mold that exists so prevalently in Mormon culture, but not in the faith itself. Booyeah Elaine!!

 58. Elaine Bradley of Neon Trees. | Download Music
  2:10 pm on June 17th, 2013

  [...] Upon A Time's Josh Dallas isn't the only artist with a background in New Albany. Elaine Bradley is the drummer for Neon Trees, a band I've come to enjoy quite a lot since Richard Atnip [...]

 59. Norm
  9:08 pm on July 31st, 2013

  I was looking for an article for someone else named Elaine that played the drums (Elaine Harris from Trip Shakespeare… google them). I found this instead. GREAT interview. BTW, I'm LDS. :-)

 60. Drew Armstrong
  2:01 pm on March 24th, 2014

  Wow… today being the day that Tyler sort of “came out” in Rolling Stone… Juxtaposed with this article. I LOVE THIS BAND… As a mormon… and a supporter of equal rights… It is turning out to be an epic day… I have kids who are teens, we live in PG, UT and my girls are going to read this article… I love my church but hate to see the inadvertent conformity that young LDS people are sometimes pushed into. God does not care what you look like… dress like or listen to if your heart is in the right place.

 61. Bob LaBadie
  5:37 pm on March 26th, 2014

  Hello Elaine,

  My family and I were front stage of your NYC 2013 NYE performance and I have pics and movie clip on my iPhone 4.0 that I need to get off and want to give them to you guys to use as you see fit. Hopefully my girls (aged 12 & 14) will help me get them off so that I can upload to your band.

  FYI, my family (bright pink hat front row) and I are visable at 5:21 into the utube vidoe currently on line.

  Të fala,
  Bob

 62. Always a Learner
  11:01 am on April 5th, 2014

  As a mother of four young men and an advisor to the Young Women of our area, I thank you Elaine for sharing your personal struggles and triumphs with us. I am excited to share this article with them so they can see that there are others in the world who have similar thoughts, desires, and standards.

  I love how you stated, “The gospel made sense to me and spoke to me on a certain level but at the same time it made me angry.” Many of our youth feel the same this very minute. It brought tears to my eyes thinking of many of our youth that are struggling in their lives trying to figure out who they are and who they will become. Everyone must also learn for themselves and choose their own path. As a parent and advisor to youth, it is difficult to watch choices that are made.

  Your statement “everybody in the band is on a different rung of the spiritual ladder.” truly was my “A-Ha Moment”! If we expect others to be more spiritual than they are is what causes rebellion or even uncertainty. Thank you thank you. I know I need to be there for them if questions need to be answered or guidance be given as your parents were for you; not pushing or judging. Help them trust in themselves. GUIDING, not pushing or forcing them to make good choices. Be an example of making good choices. Show them that good choices turn into happiness, and happiness brings good opportunities to us.

  Be honest with yourself and your Heavenly Father. Trust in your Heavenly Father and yourself and love will come your way. Love is what life is about.

  Thank you for helping me learn from your example!

 63. Candy wilder
  11:25 am on April 27th, 2014

  I'm a Mormon in a band. I loved reading this article so much! I feel so inspired, God wants us to be happy. Rock music makes me happy the end.

Lini një Përgjigju

SEO Powered by Platinum SEO nga Techblissonline