This2a është Grave Mormon paraqiti numër Neni 2 - Ne janë bërë për dashuri dhe të Lehta - Rachel von Niederhausern.
This2a është Femrat mormonë paraqitur numër Neni 3 - një avokat i Besimit - Laura Asioli.
This2a është Gratë mormonë numri artikull të botuar 4 - Loving Allegra - Alison Sprouse rrotull.
This2a është Grave Mormon paraqiti numër Neni 5 - njerëz si SHBA bëj këtë gjë - Raquel Cook.
This2a është Femrat mormonë paraqitur numër Neni 6 - A Pioneer në Paris - Josiane Lazeras.
This2a është Grave Mormon paraqiti numër Neni 7 - durim dhe JOY - Durimi Omorodion.
This2a është e Grave Mormon paraqiti artikull numrin 8 - shperndarjen e detyrimeve - Dawn.
This2a është Femrat mormonë paraqitur numri Neni 9 - Tabela Romney Family - Ann Romney.
This2a është Femrat mormonë paraqitur numër Neni 10 - shpëtuar nga Shfrytëzimit - Stephanie M. Larsen.
This2a është Grave Mormon paraqiti numër neni 11 - Vetëm Say Amen Tashmë - Kat S..

We Are Made for Love dhe të Lehta

Rachel von Niederhausern

Rachel von Niederhausern ka pasur gjithmonë një pasion për punën humanitare, por ajo nuk ishte i sigurt se çfarë ajo do të bëjë me një MBA derisa ajo të kuptojë ... Lexo më shumë »

We Are Made for Love dhe të Lehta
>

Një Avokati i Besimit

Laura Asioli

Laura Asioli bërë dy vendime të rëndësishme jetës para se ajo ishte dhjetë vjeç. Ajo vendosi ajo donte të jetë pagëzuar në Kishë LDS, dhe sh ... Lexo më shumë »

Një Avokati i Besimit
>

Loving Allegra

Alison Sprouse rrotull

Në vitin 2010, Ali rrotull dhe burri i saj, Mitchell, mësuar fëmija ata ishin në pritje pasur defekte të rënda kromozomal. Ata papritmas u përballen me ... Lexo më shumë »

Loving Allegra
>

Njerëzit si SHBA bëj këtë gjë

Raquel Cook

Biografia Raquel kuzhinierit deri më tani mund të lexohet si një roman-aventurë që jeton dhe punon në Kore, takim Dalai Lama dhe Nënë Terezën, ... Lexo më shumë »

Njerëzit si SHBA bëj këtë gjë
>

A Pioneer në Paris

Josiane Lazeras

Kur Josiane Lazeras ishte trembëdhjetë, ajo u pagëzua dhe u bashkua me një grup të vogël, të ngushtë-trup të fortë e Shenjtorëve të Ditëve të Mëvonshme pioniere pranë Paris, Francë .... Lexo më shumë »

A Pioneer në Paris
>

Durim dhe JOY

Durimi Omorodion

Një nënë nigerian ngritur familjen e saj në Francë, Durimi Omorodion është e frymëzuar nga një linjë që nëna e saj e përdorur për të kënduar, "Unë do të ndërtoj t ... Lexo më shumë »

Durim dhe JOY
>

Ndarja e barrës

Agim

Burri Dawn, Eric, vuan nga çrregullimi bipolar. Gjatë martesës së tyre dymbëdhjetë-vjeçar, dy prej tyre kanë mësuar të merren w ... Lexo më shumë »

Ndarja e barrës
>

Romney Family Tabela

Ann Romney

Ann Romney kaluar shumë vite në qendër të vëmendjes globale si gruaja e Massachusetts guvernatorit dhe kandidati presidencial Shtetet e Bashkuara Mitt Rom ... Lexo më shumë »

Romney Family Tabela
>

Shpëtuar nga shfrytëzimi

Stephanie M. Larsen

Stephanie vjen nga katër breza të grave që janë trafikuar për qëllime të shfrytëzimit seksual. Nëna e saj e është dërguar në ... Lexo më shumë »

Shpëtuar nga shfrytëzimi
>

Vetëm Thuaj Amen Already

Kat S.

Kat S. është një terapist familjar në qytetin e Nju Jorkut dhe një i konvertuar hebre të Kishës LDS. Ajo është gjithashtu bloger gjysmë-anonime prapa popullatës ... Lexo më shumë »

Vetëm Thuaj Amen Already
>

Not Found

Na vjen keq, por ju jeni duke kërkuar për diçka që nuk është këtu.

SEO Powered by Platinum SEO nga Techblissonline