28 shtator 2011 nga admin

13 Comments

Një Perspektiva e Përjetshme

Një Perspektiva e Përjetshme

"Meredith"

Pas 15 vitesh martese, burri Meredith doli si dhe kërkoi një divorc. Në intervistën e saj, Meredith flet rreth asaj se si Shpallja e burrit të saj motivuar atë që të shikojmë më me kujdes në themelet e dëshmisë së saj dhe të kthehet te Zoti që të dinë se si të procedohet. Si ajo manovra situatën e saj të re, ajo është duke punuar shumë për të qëndruar afër Zotit, bëni atë që është e mirë për fëmijët e saj dhe të vazhdojë të dua ish-bashkëshortin e saj.

Si e keni gjetur rreth të homoseksualitetin e bashkëshortit tuaj?

Unë kurrë nuk kishte ndonjë dyshim. Unë me të vërtetë kurrë nuk menduan se kjo do të ishte diçka që unë do të duhet të përballet në këtë jetë dhe kurrë nuk e pashë ndonjë gjë që do të çonte mua të besoj se. Ish-burri im është një person i butë nga natyra dhe u shumë i përfshirë në stërvitje dhe duke bërë maratona dhe triathlons, por unë mendoj se ishte një krizë pak Midlife dhe kjo ishte në rregull sepse kishte ende të balancuar. Pastaj ai ka pësuar një ndryshim drastik të personalitetit. Ai u bë shumë i zemëruar dhe kemi pasur një shumë të diskutueshme në shtëpinë tonë, e cila nuk ka ekzistuar në të mëparshme 15 viteve tona të martesës. Unë punoj në kujdesin shëndetësor, kështu që unë i shqetësuar se ai kishte një tumor të trurit dhe ishte duke u përpjekur të kuptoj se si unë mund të merrni atë në për një MRI sepse sjellja e tij ishte aq i ndryshëm. Ne vazhduar të ketë grindje, dhe pastaj ai papritmas u largua. Brenda një jave ai më tha se ai ishte duke shkuar jashtë dhe se ai mendonte se ishte gjëja më e mirë për familjen tonë.

Para se kjo unë do të gjithmonë kishte një dëshmi dhe qenë aktiv në kishë, por nuk e kishte pasur për të punuar shumë për të. Kam marrë në një pikë ku kam menduar, "Unë nuk mund të rregullojmë këtë. Unë jam duke u përpjekur të jetë aq e bukur si unë mund të, por kjo nuk është si ai dhe unë nuk e di se çfarë të bëjë "Rreth të njëjtën kohë kemi pasur disa seriozisht jetës në ndryshim përvojat e tjera -. Llojin që ju sjellin në shkëmb dhe forcë ju të mbështetet në Zotin. Unë u bë edhe më i zellshëm për të shkuar në tempull dhe lexuar shkrimet e shenjta e mia dhe duke u lutur, por unë kam për të frikësuar në të pothuajse, e cila është për të ardhur keq, sepse kjo do të kishte qenë më mirë nëse unë do të qenë më të përgatitur për këtë dhe janë duke bërë atë në familjen time para mbi një bazë të rregullt.

Unë e di se ka disa gra që pyes veten, "Si ndodhi kjo? Çfarë nuk duhet të bëj me të? "Kjo është zgjedhja e tij dhe vendim. Ai është duke përdorur agjenci tij.

Për disa muaj, ai nuk kishte një shumë të bëjë me mua dhe fëmijët dhe ishte ende shumë i zemëruar. Ajo ishte rreth gjashtë deri në tetë javë para se ai fliste me mua, dhe në atë kohë unë ndiej se Zoti ishte duke përgatitur mua për krizën e jetës sime që u vjen. Unë nuk e di çfarë është duke shkaktuar këtë ndryshim emocionale në të dhe u ndjenë të lënduar për shkak se ai ishte aq i shkurtër me mua, por unë e desha dhe ishte lodhur për të qenë të zemëruar për shkak se ajo nuk e kishte ndihmuar. Kështu që unë u luta për të zemërimit të largohet kështu që unë mund të marrë me këtë. Më në fund ai më tha se ai kishte nevojë për të ardhur dhe flasin dhe unë u përball deri në idenë se ai ishte duke shkuar për të pyetur për një divorc. Ne u ul dhe tha: "Unë jam. Unë kam pasur këto ndjenja që kur isha i ri, por gjithmonë u përpoq të shtyjë ato mënjanë dhe unë thjesht nuk mund ta bëjë atë më. "Për fat të mirë, burri im nuk e kishte të angazhuar në çdo marrëdhënie të tjera në atë atë pikë, por ai donte një divorc kështu që ai mund të ndjekë një mënyrë jetese të ndryshme.

Sepse ai do të qenë mbante një barrë të tillë, pasi ai më tha, të gjithë zemërimi i majtë dhe ai u bë kinder dhe personi buta unë di. Kjo ishte një lehtësim të tillë që të ketë atë përsëri, sepse para se unë nuk mund të bisedoj me të në asnjë mënyrë. Unë mendoj se ai nuk ishte i sigurt nëse ai do të dalë. Që atëherë, ai më ka thënë se shpreson se nëse ai ishte mesatarja e mjaftueshme që unë do të të lërë dhe nuk duan të kenë diçka për të të bërë me të, por unë nuk po largohej.

Cili ishte reagimi juaj kur ju kuptova?

Unë kam qenë patjetër në shok, por siç kam thënë më parë, unë mendoj se kam qenë i përgatitur, sepse unë nuk u ndjeva zemërimin. Unë e di se duket e pabesueshme, por unë e nevojshme për të patur këtë reagim. Për mua që të poshtërohet mjaftueshme dhe për zemrën time që të jenë zbutur mjaftueshme për të dëgjuar atë jashtë dhe për të edhe ngushëlluar në disa mënyra. Unë kam ndjeshmëri të madhe për të dhe unë nuk mendoj se ai është duke e bërë zgjedhjen e duhur duke ndjekur këtë mënyrë jetese, por unë e dua atë shumë. Ai gjithashtu e do fëmijët tanë dhe është një baba shumë i mirë.

Pasi ai e la atë natë, unë isha ende në shok. Unë kam një marrëdhënie të mirë me mësuesin e shtëpisë sime dhe më herët atë ditë i tha: "Burri im është duke ardhur mbi të biseduar me mua dhe unë jam natyrë e shqetësuar për këtë, kështu që unë mund t'ju kërkojë që të vijë të më japë një bekim priftërie. "Unë kam thirrur dhe ai dhe gruaja e tij e ëmbël erdhi gjatë në 11:30 natën dhe ai më dha një bekim të mrekullueshëm që ishte shumë inkurajues dhe i drejtpërdrejtë. Ai më ndihmoi të ketë disa paqe në zemrën time, që të përpiqen të kuptoj këtë, sepse jeta ime sapo kishte shpartalluar para meje. Ajo ishte aq e madhe.

Çfarë roli ka Ungjilli dhe dëshmia juaj luajtur në kanë të bëjnë me këtë përvojë?

Unë udhëtojë për punë një herë në muaj dhe kishte nevojë për të shkuar në një udhëtim pune dy ditë më vonë. Në fillim unë nuk e di nëse unë mund të shkoj, sepse unë nuk e di se çfarë të bëjë në lidhje me situatën dhe ne ende të nevojshme për të biseduar me fëmijët për marrjen e një divorc. Kam shpenzuar shumë kohë në makinë lëvizëse për punë, e cila ka qenë aq shëruese për mua. Kjo lejohet mua që të kemi kohë me veten time për të procesit kjo në kokën time dhe me të vërtetë të luten, si dhe të kuptoj se si unë ndjeva, pyetjet e mia, dhe si unë ishte duke shkuar për t'u përballur me këtë. Peshkopi im gjithashtu më dha një bekim dhe më pas i këshilloi mua për të shkruar atë që unë mend nga bekimet e mi të priftërisë, sepse ata do të jetë një burim i ndihmës dhe forcë për mua. I vendosur për të shkuar në udhëtim pune dhe si unë po e ngiste, unë filluan të ndiejnë Shpirtin shumë e fortë, duke folur drejtpërdrejt për mua. Kështu që unë nxorrën mbi në anë të rrugës dhe filloi të shkruajë. I mbajtur duke shkuar deri sa unë kishte një bekim dy faqe. Unë kisha aq shumë ankthin dhe Fryma e vërtetë e ndihmoi të sjellë paqe shpirtit tim dhe më dha perspektivën për të shkuar përpara dhe funksion sepse unë do të duhet të përballet me disa gjëra të rënda gjatë disa muajve të ardhshëm. Tani unë kthehem dhe të lexoni mbi bekimet e mia dhe ato më japin shpresë.

Ndonjëherë ne kemi sprova që Zoti na jep direkt dhe nganjëherë ne kemi gjyqe për shkak të veprimeve të të tjerëve. Unë besoj se Ati Qiellor ende përdor ato gjyqe. Ai nuk do të duan të drejtojë ata në ne, por ai e di se ka gjëra që ne duhet të jetojnë nëpër dhe të rritet nga. Ky ka qenë rasti me mua. Unë me të vërtetë është dashur të kthehet te Zoti, të vënë gjithë besimin tim tek Ai, dhe të kthehet këtë pa Atij sepse unë nuk e kuptojnë atë. Për një kohë ajo ishte aq e vështirë për mua të kuptoj pse homoseksualiteti është këtu, sepse është aq në kundërshtim me planin e shpëtimit dhe po shkatërron familjen time, por më në fund kam gjetur paqen nëpër shumë e lutjes, medituar dhe studim. Përgjigja kam marrë është se ka shumë gjëra që ne nuk jemi domosdoshmërisht duke shkuar për të kuptuar në këtë jetë, por ne do të përfundimisht. Unë kam një dëshmi të fortë të ungjillit, unë besoj fjalët e profetëve, unë besoj në planin e shpëtimit dhe Shpalljes për familje. Këto gjëra të më udhëzojë.

Unë kisha një dhembje të tillë dhe do të pyesin, "Si mund të lëvizin më me jetën time? A është ai zhdukur përgjithmonë? Çfarë do të ndodhë? Unë e di se ju nuk mund të vërtetë të më tregoni të ardhmen, por kam nevojë për disa drejtim. "Kam marrë zbulesë të fortë si mëshirë e ëmbël e Zotit të dini se të gjitha është e mirë dhe se ai do të kthehet në kohë. Por unë e di se kjo nuk është sot, nuk është nesër, dhe kjo ndoshta nuk është në pesë vjet. Ajo nuk mund të jetë në këtë jetë. Por ne u vulosën në tempull, ai i ka plotësuar të gjitha besëlidhjet ai ka nevojë për të bërë në këtë jetë, dhe unë besoj se në kohën e Zotit ai do të bëjë gjëra të drejtë. Kjo më ndihmon që të kemi më shumë një perspektivë të përjetshme për të bërë gjëra të rënda dhe që të jetë me të dhe kanë atë rreth nesh sa më shumë të jetë e mundur.

Si e keni ju shpjegoi situatën për fëmijët tuaj deri në këtë pikë?

Deri në këtë pikë ajo ka qenë mjaft i paqartë. Kur burri im filloi të qenë i zemëruar gjatë gjithë kohës, ata patjetër janë prekur. Ai shpjegoi se ai duhej të linte sepse ai mendon ndryshe dhe se kjo është ajo më e mira për familjen tonë. Kjo nuk është shpjegim më i madh, por është e punuar deri tani. Duke u thënë fëmijëve se ju jeni do të merrni një divorc është e tmerrshme. Unë nuk e dua divorcin por me të vërtetë nuk kishte zgjidhje në këtë çështje. Kjo është diçka që fëmijët e mi kanë luftuar me të vërtetë me të. Ata kanë pyetur veten pse kam rënë dakord të shkurorëzimit, sikur që do të bëjnë të mos ndodhë. Unë e kam vetëm tha se ndonjëherë ne nuk të vërtetë kanë një zgjedhje dhe se unë jam duke u përpjekur për të bërë të mirë të tij dhe të bëjë të mira unë mund si rezultat i situatës. Choices ketë pasoja nëse ata janë zgjedhjet tona ose zgjedhjet e të tjerëve.

Fëmija im më i ri është duke luftuar me gjendjen e tërë shumë më tepër se fëmijën tim të vjetër. Ajo ishte vetëm kaq tronditëse për të gjithë ne. Ajo nuk ishte si familjet që kanë shumë konfliktit për një kohë të gjatë. E gjitha ndodhi brenda pak muajsh dhe pastaj ai ishte zhdukur. Pra, në disa mënyra, ajo ndihet më shumë si një vdekje se sa një shkurorëzim sepse çdo gjë ndryshoi në mënyrë të shpejtë. Është e copëton zemrën sepse fëmija im më i ri do të pagëzohet në vitin e ardhshëm dhe e di se babai i tij nuk do të jetë në gjendje të bëjë atë dhe ai është me të vërtetë të paturit e një kohë të vështirë me këtë. Unë jam me fat që të ketë anëtarë të familjes aty pranë, dhe unë të përpiqet që të ketë fëmijët e mi rreth familjes sa më shumë të jetë e mundur, duke shpresuar se mbështetja do të ndihmojë ata nëpër të gjithë këtë si ata rriten dhe zhvillohen.

Kur keni ndërmend të treguar fëmijët tuaj në lidhje me orientimin seksual babait të tyre?

Ai do të donte që ata të dinë më shpejt se unë do. Ai nuk ka askënd në jetën e tij për momentin kështu që nuk ka asnjë arsye për të folur me ta në lidhje me të drejtën tani. Kjo nuk është gjithmonë rasti. Në shumë situata të ju deri në fund që të tregoni fëmijëve më shpejt se sa ju shumë kanë kërkuar. Por nga ajo që unë kam lexuar dhe ndjerë për këtë, ju duhet të prisni deri pas ata janë 12, sepse para se atëherë ata nuk jemi duke shkuar për të kuptuar atë në fushën e seksualitetit dhe të familjes roleve. Unë vetëm lutem që kur të vijë koha që unë do të jetë i bekuar me urtësi dhe të jetë në gjendje për të shpjeguar situatën dhe e vënë atë në perspektivë në mënyrë që ata mund të vërtetë kuptojnë atë. Burri im ende jeton disi në të njëjtin komunitet, dhe ai ka tendencë të jetë mjaft i kujdesshëm për të mos na ekspozuar. Ai përpiqet për të mbrojtur fëmijët sa më shumë që ai mund të, por ai është ende atje takim dhe duke bërë sende të tjera, kështu që ajo do të dalë në dritë dhe unë jam duke shpresuar se ne mund të jenë ato për të folur me fëmijët në vend të tij vjen në një mënyrë të ndryshme.

Unë uroj që unë mund të mbajë barrën për fëmijët e mi përgjithmonë, por unë nuk mund të. Kjo do të jetë diçka që ata janë duke shkuar për të mësuar në lidhje me, dhe kjo është në rregull. Unë dua që ata të jenë të pranuar dhe respekt për të gjithë njerëzit, pa marrë parasysh bindjet e tyre apo zgjedhje, por unë merak që nga ajo vë një nënë kundër atit të tyre aq sa veprimet. Unë duhet të besoj se Shpirti do të bësh dëshmi të atyre të së vërtetës dhe të çojë ata të gjejnë paqe. Unë besoj se, sepse Fryma ka shtyrë mua, "Gjërat do të jetë në rregull, të gjitha është e mirë. Ju vetëm duhet të jetë një shembull i mirë dhe për të mbajtur urdhërimet dhe për të mbajtur duke bërë atë që është e drejtë. Vazhdoni leximin shkrimet tuaja të shenjta dhe për të mbajtur duke u lutur dhe ata do të gjejnë paqe në kohë. "

Unë uroj që unë mund të mbajë barrën për fëmijët e mi përgjithmonë, por unë nuk mund të. Kjo do të jetë diçka që ata janë duke shkuar për të mësuar në lidhje me, dhe kjo është në rregull.

Si vendosët për të marrë hapat për ta zhvendosur?

Financiarisht, unë nuk mund të përballojë për të qëndruar në shtëpi ne ishim duke jetuar në, kështu që unë u luta për shumë udhëzime dhe fëmijët dhe unë ishin të mbrojtur shumë dhe të shiquarat përsipër. Moving ishte e vështirë, sepse ajo ishte familja jonë në shtëpi dhe ajo ndjehet si një tjetër goditje, por ajo ishte për të mirë. Ne nuk kemi zhvendosur shumë larg, por ne jemi në një repart tjetër, e cila ishte e mirë për fëmijët e mi kështu që ne kishim një fillim të ri që vjen në si një grup prej tre, në vend të një familje prej katër. Nuk kishte një ton e pyetjeve dhe reparti im ka qenë me të vërtetë i mirë. Peshkopi im e di situatën dhe ka qenë e madhe në lidhje me mbajtjen çdo gjë diskrete dhe private, duke e ditur dëshirat e mia për fëmijët e mi, se ata janë duke luftuar me këtë, dhe nuk dëshirojnë të shtoni ndonjë pikëllimin më shumë. Ai ka qenë shumë i zhytur në mendime në lidhje me zgjedhjen shtëpinë time dhe vising mësuesit dhe caktimin mua një thirrje.

Si vendosët që për të të treguar në lidhje me situatën?

Ne përfundoi duke thënë familjen e tij së bashku, e cila tingëllon i çmendur, por unë mendoj se kam qenë edhe shpirtërisht të përgatitur për të ndihmuar atë të tregoni atyre. Ndjehem i bekuar me një perspektivë të përjetshme për këtë, sepse kjo nuk është diçka që kam pasur më parë. Është e ndihmoi mua të bërë gjërat me të vërtetë e vështirë dhe të jetë më bamirëse pasi që edhe nuk është një cilësi që unë pushtuar më parë. Por unë jam duke filluar për të kuptuar atë që do të thotë. Ata të gjithë e duan atë dhe e mori atë mirë, por të gjithë është në të njëjtin tren mjerim. Unë jam shumë i afërt me vëllezërit e motrat e tij dhe të prindërve dhe ne shohim ato në një bazë të rregullt, që ka qenë një forcë e mahnitshme për të gjithë ne. Unë mendoj se reagimi im i ndihmoi ata të pranojnë atë sa më mirë që ata mund. Vëllezërit e motrat e mia janë përkrahës dhe kanë qenë që nga fillimi, por prindërit e mi të vërtetë të luftojnë me të. Ata janë duke bërë më mirë, por fillimisht ajo nuk ishte e mirë. Prindërit e mi kishin disa ide të vjetra të modës dhe të pasakta, të tilla si barazuar homoseksualitetin me pedofilinë. Unë e kam provuar për të ndihmuar ata të kuptojnë se burri im është duke bërë zgjedhje që unë jam i trishtuar për dhe nuk pajtohen me të, por ai është ende babai fëmijët e mi "dhe ai është një baba shumë i mirë dhe i dashur i cili duhet të jetë një pjesë e jetës së tyre . Ajo ishte me të vërtetë e vështirë kur gjërat ata thanë nuk ishin mbështetës, duke shtuar më shumë pikëllimin. Unë kam qenë në një gjendje të tillë të goditjes që unë thjesht nuk mund të marrë atë për një kohë.

Jashtë familjet tona, unë kam disa miq që e njohin. Unë jam shumë private, sepse unë dua për të mbrojtur fëmijët e mi, por kam ardhur për të dini njerëzit që kanë këtë çështje të njëjtë në familjet e tyre që unë nuk ishte në dijeni të para. Është e mahnitshme se si Zoti e vë njerëzit në jetën tuaj për të përgatitur jeni për atë që ju jeni do të duhet të përballet, dhe është inkurajues sepse ata e kuptojnë dhe ne mund të flasim për gjërat. Unë kam disa miq të joanëtarë nga rrethi time profesionale që e dinë dhe kanë qenë shumë mbështetës, por ka vetëm disa njerëz të zgjedhur në komunitet apo në kishë të cilët janë të vetëdijshëm për atë që po ndodh. Peshkopi im nga repart unë po jetoja në kur unë kuptova përgatitur peshkopin e ri për situatën, kështu që unë nuk duhet të fillojnë nga e para.

A ka kjo përvojë prekur ndjenjën tuaj të vetë?

Jo, dhe kjo është një bekim nga Shpirti. Unë nuk do të thotë se në një mënyrë krenare, por unë të kam njohur që në fillim se kjo nuk është për mua. Kjo nuk është gjithmonë rasti. Unë e di se ka disa gra që pyes veten, "Si ndodhi kjo? Çfarë nuk duhet të bëj me të? "Kjo është zgjedhja e tij dhe vendim. Ai është duke përdorur agjenci tij. Unë e kam provuar për të përqëndrohet tani në rolin tim si një nënë, ndjenjë përgjegjësi të rëndë në kohë, duke u përpjekur të jetë një shembull për fëmijët e mi në mënyrën se si për të bashkëvepruar me babanë e tyre, si edhe me njerëz të tjerë të cilët mund të jenë duke bërë gjëra që ne don 't pajtohen me të.

Unë e di se ka disa gra që pyes veten, "Si ndodhi kjo? Çfarë nuk duhet të bëj me të? "Kjo është zgjedhja e tij dhe vendim. Ai është duke përdorur agjenci tij.

Çfarë mund të bëjë të tjerët për të mbështetur ata që janë në një situatë të tillë si kjo? Çfarë ka qenë e dobishme ose të padobishme për ju?

Është e dobishme për jo njerëz që të jetë gjykues. Ka kaq shumë ide dhe opinione të forta ndaj homoseksualizmit në shoqëri, e cila është pjesë e arsyes që unë dua për të mbajtur fëmijët e mi si mbrohen të jetë e mundur. Për pjesën më të madhe, dikush unë kam biseduar me ka qenë shumë i sjellshëm sepse shpesh ata kanë pasur tashmë përvojë me këtë çështje. Unë jam gjithashtu i kujdesshëm sepse unë jam i ndjeshëm ndaj çështjes dhe të ndjehen të mbytur prej saj në kohë. Më në fund gjeti disa paqe e kuptuar se ka shumë gjëra në këtë jetë që njerëzit të përballen se thjesht nuk ka kuptim, si sëmundjet mendore dhe autizmin apo paaftësisë fizike. Ju me të vërtetë duhet të ndjekin profetin me këtë çështje dhe të formojnë mendimin tuaj vetë në bazë të asaj që dëshmitarët Fryma për ju.

Si i keni përballuar? Çfarë mjete keni përdorur për të procesit emocionet e përfshira me këtë ndryshim të jetës dhe procesit të brengosur?

Para kësaj, unë nuk e kuptoj dhimbjen. Unë jam pikëllimin e humbjes së bashkëshortit tim, dhe vdekjen shpirtërore të bashkëshortit tim për momentin. Kam një trishtim të pabesueshme për humbjen e tij në jetën tonë mbi një bazë të vazhdueshme, por ne e duam atë shumë e shumë dhe ne lutemi për të që të jetë i mirë dhe i shikuar gjatë. Unë kam një aftësi të mahnitshme që nuk e kam pasur më parë të mos jetë i zemëruar, dhe unë të përpiqet të mos jetë, sepse unë mendoj se do të mund të konsumojnë mua dhe të bëjë atë kështu që unë nuk jam në tim më të mirë në të qenit një nënë. Unë jam i zhgënjyer, të frustruar, apo të trishtuar në kohë, por unë të merren me atë dhe të luten për forcë. Hidhërim është ciklike dhe ka ende gjëra që ende goditi mua dhe ditë kur unë jam emocional dhe përlotur, por unë gjej forcën në të paturit e një marrëdhënie personale me Shpëtimtarin që unë nuk e kanë parë. Unë jam mirënjohës për atë dhe të ndjehen si kjo është një bekim nga ky gjykim. Ka ditë kur unë të ndjehen engjëjt mbante mua me anë të, duke qenë me fëmijët e mi.

Bekimet e Priftërisë kanë luajtur një rol të madh në procesin e shërimit. Duke shkruar ato poshtë më pas, pastaj duke shkuar prapa dhe duke lexuar mbi to, duke besuar në premtimet. Unë gjithashtu mori një këshillë nga peshkopit tim për të mbajtur të ndjekur tempullin sepse ne nuk e kuptojmë të gjitha bekimet dhe mbrojtjen që vijnë nga shërbimet tona të tempullit. Kështu që unë të përpiqet për të shkuar në tempull të paktën një herë në muaj. Nëse unë jam me të vërtetë duke luftuar, shumë herë kam shkuar në faqen e internetit të kishës dhe të kërkoni në bisedimet e konferencës së përgjithshme mbi tema të ndryshme. Unë jam pothuajse gjithmonë çoi në diçka që i ndihmon përgjigjem një pyetje apo të më jep ngushëllim dhe paqe.

Duke pasur një rreth të ngushtë të familjes dhe miqve ka ndihmuar edhe mua mbijetojë kjo. Me hidhërim se është e dobishme që të ketë njerëz në jetën tuaj që nuk duan të ju jap të gjitha mendimet e tyre ose që janë duke përjetuar disa nga të njëjtat emocione. Kështu që unë flas me anëtarët e familjes një shumë sepse edhe pse unë mund të kanë të bëjnë me ditën e pasojat në ditë, ata janë ende të brengosur për shkak të zgjedhjeve të fëmijës ose të vëllait të tyre. Është e dobishme për të folur rreth asaj se si unë jam ndjenjë ose në qoftë se unë kam një frikë e një pyetje. Unë flas me tim vëlla-në-ligj shumë dhe kjo ndihmon për të vënë gjërat në perspektivë, sepse nuk ka aq shumë në lidhje me këtë çështje të veçantë që ne nuk e kuptojnë.

A keni ndjekur ndonjë nga të këshillimit ose terapi tradicionale rrugëve?

Ne ishim duke parë një këshilltar martese për një muaj, por unë nuk dua të kthehem, sepse ajo nuk e ka kuptuar dhe ndajnë perspektivën time për ungjillin dhe njësia familjare. Nëse unë do të shoh dikush se do të ishte me SHDM Shërbimeve Familjare, por unë nuk e kanë ndjerë të detyruar për të.

Çfarë është marrëdhënia juaj me ish-burrin tuaj si tani?

Ish-burri im dhe unë jemi miq shumë të mirë. Ne ende bëjnë shumë gjëra si një familje, të tilla si festojnë festat e të shkojnë me pushime së bashku. Kjo nuk ka kuptim për të gjithë ata që është në kërkim të shkurorëzimit në një mënyrë tradicionale, dhe ndërsa është e vështirë, unë kam qenë i bekuar me aftësinë për të bërë atë që është e drejtë për fëmijët e mi. Është e rëndësishme për ta që të ketë një marrëdhënie me babanë e tyre, madje edhe kur ai dhe nuk jam dakord mbi parimet e ungjillit dhe gjëra që ne kurrë nuk përdoren për të. Për pjesën më të madhe, ai dhe unë kam një kuptim të mirë të asaj që rregullat tona familjare dhe standardet janë në këtë pikë.

Ndonjëherë duke bërë gjërat që janë tipike për një çift të martuar, unë ende të zgjoheni dhe të shkojnë, "Çfarë ndodhi?" Por unë mendoj se një nga rolet e mia është për të treguar atë që ne ende e duan atë dhe se ne jemi ende këtu. Unë nuk jam duke thënë se unë nuk jam duke shkuar për të shkuar përpara me jetën time, por unë mendoj se një pjesë e asaj që unë duhet të bëni është të rrisë fëmijët e mi dhe të bëjë gjërat e duhura sa i përket mësonte rreth ungjillit dhe duke u përpjekur për të ndikojnë atë në këtë mënyrë. Një gjë që unë thellësisht brengos është se unë nuk e ndiej Shpirtin me vete më sepse më mungon tmerrësisht. Por unë shpresoj se ai mendon se është ndikimi në shtëpinë time.

Çfarë këshille do t'i jepnit gratë me të cilat përballet rrethana të ngjashme?

Lutuni për forcë. Unë me të vërtetë kam gjetur aq shumë paqe në shndërrimin kjo mbi të Zotit, duke e ditur se unë nuk mund të kontrollojë këtë. Unë kam nevojë për të marrë kujdesin e shpëtimit tim, të kujdeset për fëmijët e mi, të vazhdojë të jetë i sjellshëm, dhe kanë besim dhe shpresë. Për një kohë unë u konsumuar aq me vendimin e burrit tim dhe shqetësohen për të dhe dëshminë e tij se ajo ishte e madhe. Së fundi kam pasur një bekim që tha, "Ju duhet të përqëndrohet në gjyqin tuaj dhe rritjen tuaj, dhe paqja do të vijë nga ajo. Unë jam i vetëdijshëm për të gjithë fëmijët e mi. "Unë mendoj se ka shumë paqe që vjen nga të qenit të përulur dhe duke u përpjekur që të ketë Shpirti zbutur zemrën tuaj dhe të ju ndihmojë të përballen sepse ka kaq shumë emocione të përfshira.

Le Shpirti udhëheq vendimet tuaja, bashkëveprimet tuaja, bisedat tuaja në lidhje me temën. Çdo person ka të vendosur se si për të trajtuar gjendjen e tyre personale sepse nganjëherë Ka pasur tashmë pabesi ose në një tjetër partner të përfshirë. Subjekt është aq e diskutueshme në shoqëri dhe kjo nuk është e vështirë për të marrë të kapur deri në atë. Shpallja mbi Familjen doli në 1995 dhe unë e kam lexuar atë më parë, por nuk të vërtetë të shkojnë prapa dhe të shqyrtojmë atë deri disa muaj më parë. Është e mahnitshme për mua se si ajo na është i përgatitur për atë që po ndodh sot.

Çfarë t'ju motivuar që të emërojë veten për MWp?

I mbajtur dëgjimi rreth individëve të luftuar me këtë çështje, e cila është duke u bërë gjithnjë e më shumë i përhapur, por nuk është folur për shumë. Unë shpresoj historia ime mund të ndihmojë të tjerët të cilët po përballen me këtë. Kam gjetur MWp gjatë gjykimit tim dhe ajo ka qenë aq inkurajues për mua të lexoj shënimet e grave të tjera, kështu që unë të kërkuar për të shtuar dëshminë time. Unë besoj se njerëzit patjetër të luftojnë me homoseksualizmin në këtë jetë dhe unë shpresoj se njerëzit do të trajtojnë të gjithë me respekt dhe dinjitet, pa marrë parasysh zgjedhjet e tyre. Situata im është më i mirë se disa, por më keq se të tjerët, dhe unë theksohet me njerëz të cilët janë duke luftuar me këtë, qoftë personalisht ose me një të dashur.

Unë absolutisht di se Shpëtimtari dhe Ati ynë në Qiell e di secili prej nesh në mënyrë intime. Ata e dinë situatat tona, mendimet dhe ndjenjat tona, dhe brengat dhe vuajtjet ne ndihen në zemrat dhe mendjet tona. Unë e di që jetojnë parimet e ungjillit do të na sjellë lumturinë e vërtetë. Ne jemi të dërguar në këtë Tokë për të mësuar dhe të rriten, por edhe për të treguar se ne mund të jemi të bindur ndaj ligjeve të Perëndisë, madje edhe kur ajo është e vështirë për shkak të vet kufizimeve tona, tundimet, dhe dëshirat.

Intervistë prodhuar nga Nollie Haws .

13 Comments

 1. Sarah Familia
  14:12 më 28 shtator 2011

  Unë kam qenë shumë i prekur nga kjo intervistë. Unë jam aq i impresionuar dhe i përulur nga rruga që ju kam trajtuar një gjykim të tillë të vështirë. Faleminderit, Meredith, për ndarjen përvojën tuaj, ndjenjat dhe besimin.

 2. CMJ
  02:40 më 28 shtator 2011

  Thank you so much për ndarjen e këtij Meredith. Besimi juaj dhe dëshmi nëpërmjet këtij gjykimi të pabesueshme janë frymëzuese.

 3. Brenda
  04:52 më 28 shtator 2011

  Wow. Meredith, ju jeni një grua e tillë e fortë e mahnitshme. Faleminderit për ndarjen këtë përvojë dhe dëshminë tuaj.

 4. Nancy
  20:42 më 28 shtator 2011

  Faleminderit për ndarjen kurajon tuaj dhe dëshminë. Unë kam qenë duke shkuar nëpër disa gjyqe të vështira për 5 vitet e fundit, dhe mënyra më e nderuar që keni kryer veten është një frymëzim për mua, dhe më bën të të duan të përpiqen më shumë dhe lë ndjenjë vjen keq për veten time.

 5. Susan
  09:08 më 29 shtator 2011

  Ajo që unë me të vërtetë appreciated për perspektivën Meredith është fokusi i saj në marrjen forcë spritual / udhëzime. Kjo duket për të ju bekojmë me dhembshuri dhe drejtim. Ndërsa unë nuk e kanë përjetuar atë që keni, lexuar qëndrimin tuaj dhe urtësi për jetën e vërtetë të ndihmuar mua në sprovat e mia. Faleminderit për ndarjen e përvojave tuaja, Meredith.

 6. Me rërë
  03:10 më 29 shtator 2011

  Falemnderit. Kjo është një temë që është shumë e dhimbshme për ata prej nesh përjeton atë. Kjo nuk është diskutuar haptazi. Zemra ime thyen për familjet që janë të prekura. Martesat që janë të thyera. Dhimbje, frikë, siklet, vetmia që është përjetuar në të dy anët. Unë kam gjetur që kjo të jetë një gjë shumë individuale. One-përgjigje-fits-all nuk është rasti. Ka kaq shumë mendimet dhe idetë e gabuara rreth homoseksualitetit e ndryshme. Ne duhet të kërkojmë Zotin dhe të tërheqë pranë tij. Unë plotësisht pajtohem se ne kemi nevojë për të trajtuar të gjithë me dashuri, respekt, dhembshuri, mirësi dhe dinjitet. Ne duhet të falim kur kjo është e nevojshme. Të duash të tjerët edhe kur ne nuk pajtohemi me zgjedhjet e tyre. Unë kam ardhur që të dini se Zoti është në dijeni të secilit prej nesh. Unë jam mirënjohës për atë njohuri.
  Edhe njëherë, ju falënderoj për të jetuar një Krishtin si jeta.

 7. Keshia Lai
  20:36 më 10 tetor 2011

  Thank you so much për ndarjen e fuqinë tuaj dhe urtësi. Kjo ishte shumë frymëzuese dhe uplifting. Ishte e pabesueshme

 8. Kelli
  10:45 më 11 tetor 2011

  thanks for sharing. kjo është një temë e tillë e ndjeshme dhe unë vlerësoj hapjen tuaj. Unë gjithashtu ju uroj më të mirë si ju vazhdoni për të pushtuar këtë moment të vështirë në jetën tuaj.

 9. Lori
  08:11 më 15 tetor 2011

  Ky është një artikull i mrekullueshëm. Unë vetëm shkova me këtë me burrin tim pas 5 vjet martesë. Ajo mori 3 muaj nga koha që ai kërkoi për një divorc për ne për t'u divorcuar zyrtarisht. Njohja Meredith ka një marrëdhënie të mira me ish-burrin e saj më bën të ndihem më pak i çuditshëm për të pasur një marrëdhënie të mirë me minave. Ne nuk kemi ndonjë fëmijë për shkak se ai ishte me të vërtetë. E cila më bëri që të ketë dyshime, por unë mendova se ishte diçka e gabuar me mua. Unë kam kërkuar rrugën e terapisë tradicionale me një psikolog LDS dhe ajo është duke ndihmuar mua shumë. Unë jam ende të mësuarit se ky nuk është faji im. Ky artikull ka frymëzuar mua për të shkuar në tempull më shumë.

 10. Mandi Wilson
  05:23 më 31 tetor 2011

  Ju jeni duke e bërë këtë mirë dhe ju jeni aq i guximshëm për ndarjen tregimin tuaj. Unë vetëm do të shtoja një kujdes. Lutuni shumë kujdes kur të të treguar fëmijët sepse pasojat e tyre duke gjetur jashtë nga dikush tjetër mund të jetë me të vërtetë negative. Really sigurohuni që Fryma konfirmon se ajo është në rregull për të pritur deri në kohën që ju planifikoni. T'u përcaktuar një kalendar me udhëzimin Spirits. Ndoshta edhe një njeri spearate për çdo fëmijë. Ato më të vjetër mund të jetë në gjendje të jetë i tha më shpejt.

 11. deborah gaebler
  06:19 më 13 nëntor 2011

  Meredith ka njohuri të tillë të mprehtë dhe pjekuri shpirtërore. Nuk janë përballur me situatën e saj, por gjyqe të tjera që unë mendova se kurrë nuk do të kishte përballur, dhe qëndrimi i saj ka forcuar mua. Faleminderit për guxim të bëjnë historinë tënde. Unë e di se ju e bëri atë për të tjerët, dhe unë jam këtu për të thënë se ajo ka qenë një ndihmë.

 12. Frances
  10:17 më 24 dhjetor 2011

  Unë jam duke shkuar nëpër një gjykim të ngjashme, por burri im më tha se ai kishte ndjenja tërheqëse të njëjtit seks kur ne ishim takim. Ne lutje vendosur të martohen në tempull. Ne ishim të angazhuar plotësisht për njëri-tjetrin dhe menduam se mund të bëjnë gjëra të punojnë për sa kohë ai e mbajti gjërat në kontroll. Këtu ne jemi mbi 10 vjet në rrugën dhe ai ka vendosur që ai nuk mund të mbajë ato ndjenja tërheqëse të njëjtit seks shtypur më gjatë. Ne po flasim për divorc. Ne kemi fëmijë të vegjël. Unë kam tërhequr forcë e madhe nga bekimet e priftërisë nga peshkopi im, banketi (dhe unë do të thotë banketi!) Në fjalën e Perëndisë, lutja, dhe besnikëria pavarësisht nga veprimet e tij. Unë jam duke parë një psikolog LDS i cili është gjithashtu shumë e dobishme. A nuk merrni më të gabuar; Unë kam frikë të mëdha dhe frikë për fëmijët e mi, të ardhmen time, dhe procesin e shërimit tim. Kurrë më parë kanë "Besimi, Shpresa dhe Bamirësi" qenë aq vendimtar në jetën time-besimit në Zot dhe Krisht, shpresës për një të ardhme më të mirë për mua, dhe të bamirësisë për burrin tim. Ju lutem më tregoni jetën ka marrë më mirë pas divorcit.

 13. Trimërimin Gratë (Nëpërmjet Story): një intervistë me Neylan McBaine, themelues i Projektit të Grave Mormon | Një Vizioni Motley
  06:38 më 27 janar 2012

  [...] Historia e Meredith, për shembull. Kur burri i saj i pesëmbëdhjetë viteve të vendos ai është homoseksual dhe e lë të saj, ajo është gati [...]

Lini një Përgjigju

SEO Powered by SEO Platinum nga Techblissonline