Arkivi për tetor, 2012

30 tetor 2012 nga admin

20 Komente

Side intime e martesës

Side intime e martesës

Jennifer Finlayson-Fife

Si një psikoterapist praktikuar në Çikago, Jennifer e kupton se sa e rëndësishme intimiteti seksual mund të jetë të shëndetshme, martesat e të ndershëm. Jennifer profesionalisht ndihmon LDS gratë të gjejnë mënyra për të kapërcyer barrierat kulturore dhe psikologjike të dëshirës seksuale, dhe ndan disa nga urtësinë e saj në këtë intervistë.

21 tetor 2012 nga admin

19 Komente

Një Arsimit Amerikan

Një Arsimit Amerikan

Raquel Perez Johnston

Raquel Johnston është një ish-refugjat kuban i cili erdhi në Amerikë në moshën 10 Ndër bekimet që ajo të zbuluara në Shtetet e Bashkuara, Raquel mësuar vlerën e arsimit dhe u kthye në besim në Kishë. Ajo ka kaluar të dy këto trashëgimitë më të shtatë fëmijët e saj.

10 tetor 2012 nga admin

8 Komente

Fuqia e një flok dëbore

Fuqia e një flok dëbore

Bonnie Ballif-Spanvill

Bonnie Ballif-Spanvill ka kushtuar jetën e saj profesionale në studimin e paqes dhe se si për të sjellë paqe në jetën e grave në mbarë botën. Të dy si një profesor i psikologjisë në Universitetin Fordham në New York City për 30 vjet dhe si drejtor i Institutit të Kërkimeve të Grave në BYU për 16 vjet, Bonnie ka treguar fuqinë e njërit për të frymëzuar mirësi dhe dashuri e shoqëruar me një luftë të ashpër për të grave liritë.

4 tetor 2012 nga admin

3 Komente

Shërbyer Fshati Worldwide

Shërbyer Fshati Worldwide

Christine TROGER, Alisa Cozzens, dhe Christie Romney

Kris, Alisa dhe Christi janë të lidhur së bashku jo vetëm nga gjaku, por me afinitet të tyre në një kontinent ku kanë mësuar që të duan njerëzit, kulturën dhe shpirtin e Afrikës. Kjo dashuri ka kaluar nga nëna e vajzës, por tani është zgjeruar me miqtë dhe familjen e gjithë bota me Shërbyer një fshat, OJQ e tyre që mbështet projekte të qëndrueshme për të ndihmuar të përmirësuar shëndetin, arsimin, mirëqenien dhe të mjedisit të komuniteteve në nevojë në të gjithë botën.

SEO Powered by Platinum SEO nga Techblissonline