Arkivi për Maj 2013

Maj 16, 2013 nga admin

7 Komente

Ndërsa në rritje deri në Alberta, Kanada, Elizabeth Bectell u betua se kurrë nuk do të jetojnë në një fermë. Por, pas diplomimit nga kolegji dhe duke i shërbyer një mision kohëplotë, Liz gjeti veten përsëri në territorin e njohur. Tani ajo është gruaja e një kauboj bagëtisë së pranë Cardston, duke gjetur lumturinë në zgjedhjet e saj, familja e saj, bashkësia e saj, dhe besimi i saj në një Ati të dashur Qiellor.

Share këtë artikull:

9 Maj 2013 nga admin

51 Comments

Playing Nga Zemra e saj

Playing Nga Zemra e saj

Tina Richerson

Tina e dinte nga një moshë të re se muzika ishte thirrja jetës së saj dhe ajo është një saksofonisti profesional në Nju Jork. U desh më gjatë për Tina që të kuptojnë se ajo është homoseksual, por një periudhë e pasivitet nga Kisha nuk e ndaloi atë nga pagimi i së dhjetës saj në çdo muaj. Ishte vlerësim dhe praktika e budizmit që çoi Tina përsëri në Kishë në udhëtimin e saj të shquar prapa në aktivitet.

Share këtë artikull:

1 Maj 2013 nga admin

11 Komentet

Version i saj i pasur It All

Version i saj i pasur It All

Marie-Laure Oskarson

Marie-Laure Oskarson sugjeron se "duke pasur të gjitha" do të thotë diçka të ndryshme për të gjithë. Për të saj-një nënë, një profesor universitar, dhe një i pagëzuar në LDS Church-ajo vjen poshtë zbulesës personale në lidhje me zgjedhjet e veçanta jetësore në lidhje me familjen e saj, profesionin e saj dhe fenë e saj. Rruga Marie-Laure-së ka përfshirë besimin katolik, filozofi ekzistencialist francez, një kuriozitet në lidhje me stilin e jetës Amish, dhe misionarët Mormonit që ndihmuan ringjallë besimin e saj në dashurinë e Perëndisë.

Share këtë artikull:

SEO Powered by Platinum SEO nga Techblissonline