Mormon Projekti Gratë - Gratë besnikë mormonë ndajnë historitë e tyre personale në lidhje me konvertimin, dëshmi, dhe sfidat tejkalim.

Rreth Projektit te Grave Mormon

Projekti Gratë Mormon është një bibliotekë vazhdimisht zgjerimin dixhital i intervistave me të ditëve të mëvonshme gra nga e gjithë bota.

Cili është qëllimi i Projektit për Mormon Grave?
Si nuk MWp gjejnë gratë për intervistë?
Cilat janë kriteret për përfshirja në MWp?
Cilat janë planet e ardhshme për MWp?
Si mund ta kontaktoj MWp?
Si mund të përzihen me MWp?
Cilat janë udhëzimet komentojnë e faqes?
A është MWp e lidhur me Kishën e Jezu Krishtit të Shenjtorëve të Ditëve të Mëvonshme?
Si mund të vënë logon MWp në blogun tim për të treguar mbështetje?
Kush kontribuon në MWp?
Mirë se vini nga themeluesit MWp dhe Editor

Cili është qëllimi i Projektit për Mormon Grave?

Kjo bibliotekë digjitale tregon se në mesin e 7 milion gra të aktualisht anëtarë të Kishës së Jezu Krishtit të Shenjtorëve të Ditëve të Mëvonshme, ka diversitet mahnitëse dhe forcën që jo gjithmonë mund të njihet. MWp është veçanërisht e interesuar në theksimin zgjedhje të drejta e grave e bëjnë në të gjitha rrethanat dhe vende. Ajo feston gratë që kanë bërë zgjedhje të qëllimshme - me ndihmën e Frymës dhe të zbulesës personale - për të kapërcyer gjykimet personale, madhëroje amësinë, kontribuojnë në komunitetet jashtë shtëpive të tyre, ose të konvertohet në Ungjillin.

Në një audiencë brenda Kishës, historitë e tyre mbështesin bërë zgjedhje personale me ndihmën e Perëndisë që shpesh qëndrojnë pavarësisht nga presionet e kulturës Mormonit. Në një audiencë jashtë Kishës, historitë e tyre të treguar forcën madh dhe urtësinë e popullit tonë.

Si nuk MWp gjejnë gratë për intervistë?

Projekti ka filluar me disa miq te Editor-së. Megjithatë, kur fjala u përhap rreth Projektit ajo është dhënë shpejt dhjetëra referime.

Duke shkuar përpara, ne mbështetemi në ju, lexuesit tanë, të propozojnë gra që ju do të donte të shihni të profilizuar në Projektin. A ka një gratë që ilustron besimin, besim dhe një jetë të qëllimshme? A ka një grua që ju do të donte të ulet me kalimin e drekës dhe të gërmoj nëpër libra thellë në të kaluarën e saj, të menduarit e saj, forcën e saj? Nëse po, vizitoni tonë faqen e nominimit dhe të paraqesë emrin e saj për ne!

Cilat janë kriteret për përfshirja në MWp?

Për t'u përfshirë në Projektin e Grave Mormon, subjekt intervistë duhet të jetë një anëtar aktiv i Kishës së Jezu Krishtit të Shenjtorëve të Ditëve të Mëvonshme. Ne i shohim për gratë të cilët:

Përfaqësojnë prejardhje të ndryshme kulturore
Kanë kapërcyer gjykimet personale
Lartësoni thirrjet e tyre në shtëpi
Të ndjekur karrierën apo përfshirjen e komunitetit
Funksion në strukturat unike familjare

E di një grua që ju mendoni se duhet të intervistohen? Vizitoni tonë faqen nominimit !

Cilat janë planet e ardhshme për MWp?

Në janar të vitit 2010, në nisjen e projektit, kemi pasur 18 intervista me tekst të shoqëruar me fotografitë e subjekteve të intervistës. Në përvjetorin tonë të pestë në janar 2015, ne do të kemi botuar mbi 250 intervista me gra në 22 vende. Qëllimi ynë është që të jetë burim për grumbullimin dhe ndarjen e tregimet e grave të Mormonit.

Ne kemi goditur tashmë shumë gola organizative: në 2011, ne kemi marrë (c) 3 statusin 501 tonë jo-fitimprurëse, ne kemi organizuar disa ngjarje të jetuar (ne i quajmë ato Salons) në vit, ne kemi mysafir redaktuar një fluks shprehje II , dhe ne kemi botuar librin tonë të parë, Motrat Jashtë: Intervista nga Projekti i Grave Mormon, nëpërmjet Patheos Press në prill 2013. Në 2014, ne kemi nisur Kooperativa Jonë Ministria , një degë e MWp që ofron burime shtesë për cituar nga, duke folur në lidhje dhe duke folur me SHDM gratë. Në 2015, qëllimi ynë është që të vazhdojë mbledhjen dhe promovimin historitë e grave të Mormonit, por edhe redesign faqen tonë të internetit për të akomoduar mbledhjen tonë në rritje të intervistave dhe burimeve.

Objektivat tona në të ardhmen përfshijnë vazhduar për të kërkuar globit për frymëzues gratë Mormonit dhe përhapjen tregimet e tyre sa më shumë që ne mund. Ne gjithashtu shpresojmë që të vazhdojë librat botuese e intervista nga kategoritë tona të tjera të subjektit.

Si mund ta kontaktoj MWp?

Email: [email protected]

Si mund të përzihen me MWp?

Ka tre mënyra që ju mund të jenë të përfshira me Projektin e Mormon Gratë:

1. caktojë një grua për t'u intervistuar. Plotëso formularin këtu .

2. Jepni kontributin tuaj për këtë projekt . MWp është një 501 (c) 3 organizatë jo-fitimprurëse. Kontributet tuaja të na lejojë për të paguar transcribers për të hedh në të pastër intervista tona dhe na lejon për të mbajtur faqen tonë të internetit deri në datën dhe të sigurt.

3. Bëhuni një prodhues intervistë për këtë faqe interneti. Ne jemi në kërkim për LDS gratë për të vepruar si prodhuesit / redaktorët për intervistat tona. Intervistat mund të bëhet nga distanca. Për të aplikuar për të qenë një prodhues, plotësoni formularin këtu .

Cilat janë udhëzimet komentojnë e faqes?

Sepse gratë ne profili në faqen e internetit janë vullnetarisht hapur jetën e tyre dhe zgjedhje të shqyrtimit tonë, MWp mban një politikë shumë respekt komentuar.

1. Komente nga vizitorët të cilët nuk janë anëtarë të Kishës së Jezu Krishtit të Ditëve të janë të mirëpritur.
2. diversion Asnjë tepruar apo promovim që distracts nga subjekti i intervistës është e lejuar.
3. Respektimi i fesë në përgjithësi dhe për zgjedhje personale intervistës subjektit duhet të ruhet.
4. Komentet që nuk i ndjekin këto udhëzime mund të shkarkohen në diskrecionin e Editor.

A është MWp e lidhur me Kishën e Jezu Krishtit të Shenjtorëve të Ditëve të Mëvonshme?

Projekti Gratë Mormon nuk ka përkatësi zyrtare me Kishën e Jezu Krishtit të Shenjtorëve të Ditëve të Mëvonshme, përveç se gratë profilizuar në këtë faqe janë aktualisht anëtarë aktivë të Kishës.

SEO Powered by SEO Platinum nga Techblissonline