61-70 vjeç

21 shkurt 2014 nga admin

6 Comments

Une Pionnière à Paris

Une Pionnière à Paris

Josiane Lazeras

Lorsque Josiane Lazeras avait Treize ans, elle fait s'est baptisée et një rejoint un derniers petit groupe de très uni des Saints Jours Pres de Paris, Francë. Tandis que l'évangile l'një aidée à se developper spirituellement, Josiane një trouvé également que l'Eglise një inkurajojë SA créativité et ses talentet. En plus, elle a ete inkurajojë një considérer l'rëndësi des "Meresi en Izraelit," un roli dans l'amour lequel, la spiritualité, et l'action se mélangent. La maternité, dit-elle-comme l'évangile du stimul Krishti-est un: "Ca vous pousse à l'action. C'est quelque zgjodhi qui vous Përmet d'aller plus loin que votre propre force ne vous le permettrait. "

Share këtë artikull:

12 shkurt 2014 nga admin

No Comments

A Pioneer në Paris

A Pioneer në Paris

Josiane Lazeras

Kur Josiane Lazeras ishte trembëdhjetë, ajo u pagëzua dhe u bashkua me një grup të vogël, të ngushtë-trup të fortë e Shenjtorëve të Ditëve të Mëvonshme pioniere pranë Paris, Francë. Edhe ungjilli ndihmoi atë të zhvilluar shpirtërisht, Josiane gjeti se Kisha gjithashtu inkurajuar krijimtarinë dhe talentin e saj. Dhe ajo e bëri atë të marrë në konsideratë rëndësinë e duke u bërë "një nënë në Izrael", ku dashuria, spiritualiteti, dhe veprimit të kombinuar. Nënat, thotë se-si ajo e ungjillit të Krishtit, është një stimulues: "Kjo ju shtyn në veprim. Kjo është diçka që ju lejon të shkojnë përtej fuqisë tënde. "

Share këtë artikull:

Jan 6, 2014 nga Neylan McBaine

3 Komente

Ann Romney kaluar shumë vite në qendër të vëmendjes globale si gruaja e Massachusetts guvernatorit dhe kandidatit presidencial Shtetet e Bashkuara Mitt Romney. Megjithatë, me shtigje të fushatës pas saj, Ann është tani duke zgjedhur të përqëndrohet në rolin më të afërt për zemrën e saj: nëna e pesë bij dhe gjyshen. Ajo kohët e fundit botoi një libër, The Romney Family Tabela, në të cilin ajo ndan receta e saj të preferuar për të sjellë një familje së bashku gjatë ushqimit. Si pjesë e turneut të saj për të promovuar librin, Ann u takua me Projektin e Gruas Mormonit për të zbuluar gëzimet dhe sfidat ajo e gjetur në lindjen e fëmiut, si dhe për të diskutuar ndërtimin e ndjeshmëri në djem të rinj dhe duke pasur besim në veten si një nënë.

Share këtë artikull:

26 shtator 2013 nga admin

2 Komente

Annie Bush est devenue membre de l'Eglise à l'Mosha de 16 ans, alors qu'elle vivait à Bordeaux en France. En rëndësishëm que pour l'Eglise traductrice, Elle një kalojë des années à Donner Vie au Liahona, écritures aux, et aux manuels de l'Eglise dans sa Langue maternelle. Au Cours de tout ce travail, Annie dit que sa priorité një toujours ETE sa famille.

Share këtë artikull:

26 shtator 2013 nga admin

1 Koment

Annie Bush u bashkua me Kishën në Bordo saj të lindjes, Francë në moshën 16 vjeç. Duke punuar si përkthyes për Kishën, Annie kaloi vite zhytur në sjelljen e të flamurit, shkrimet e shenjta dhe manualeve kishës në jetë në gjuhën e saj amtare e frëngjisht. Nëpërmjet të gjitha, Annie thotë se prioritet i saj ka qenë familja e saj.

Share këtë artikull:

Mar 6, 2013 nga admin

24 Comments

Shining Drita e Oakland

Shining Drita e Oakland

Betty Stevenson

Betty Stevenson u rrit në një komunitet afrikano-amerikan pranë San Francisko. Pas spiralen përmes marrëdhënieve abuzive, droga dhe burg, ajo u bashkua me Kishën. Betty shërbyer për shumë vite si president Shoqatës së Ndihmës e re të formuar Oakland nëntë Degës së, i përbërë nga disa nga lagjet më të varfra Oakland-së, dhe ajo është themeluesi i një organizate që pret kampe falas futbollit. Përveç kësaj, Betty është ngritur tre stërnipër e saj.

Share këtë artikull:

21 tetor 2012 nga admin

19 Comments

Një Arsimi amerikan

Një Arsimi amerikan

Raquel Perez Johnston

Raquel Johnston është një ish-refugjat kuban i cili erdhi në Amerikë në moshën 10. Ndër bekimet që ajo të zbuluara në Shtetet e Bashkuara, Raquel mësuar vlerën e arsimit dhe u bë konvertuar në Kishë. Ajo ka kaluar të dy këto trashëgimive më të shtatë fëmijët e saj.

Share këtë artikull:

4 tetor 2012 nga admin

3 Komente

Në shërbim të Village në botë

Në shërbim të Village në botë

Christine TROGER, Alisa Cozzens, dhe Christie Romney

Chris, Alisa dhe Christi janë të lidhur së bashku jo vetëm nga gjaku, por me prirje të tyre në një kontinent ku kanë mësuar që të duan njerëzit, kulturën dhe shpirtin e Afrikës. Kjo dashuri ka kaluar nga nëna tek vajza, por tani është zgjeruar për miqtë dhe familjen në mbarë botën me shërbejë një Fshati, OJQ tyre që mbështet projekte të qëndrueshme për të ndihmuar të përmirësuar shëndetin, arsimin, mirëqenien dhe të mjedisit të komuniteteve në nevojë në të gjithë botën.

Share këtë artikull:

4 qershor 2012 nga admin

19 Comments

Revolucionet personale

Revolucionet personale

Rostya Gordon-Smith

Si vajza 19-vjeçare e një lideri komunist, Rostya dezertoi nga Çekosllovakia në vitin 1969 pasi vendi u pushtua. Edhe pse e rritur ateist, një përvojë e fuqishme konvertimit ndërsa jetojnë në Brazil ka çuar Rostya për një jetë e shërbimit të përkushtuar në kishë jashtë vendit, duke arritur kulmin tani në pozicionin e saj si Drejtor i Drejtorit Kombëtar për Çështje Publike të Republikës Çeke. Nga Pragë, Rostya vibrantly përshkruan jetën e saj të besimit dhe të revolucionit.

Share këtë artikull:

Mar 1, 2012 nga admin

12 Komentet

Një grua e karakterit

Një grua e karakterit

Susan Easton Zi

Një profesor popullor në Universitetin Brigam Jang, Susan Easton Zi ishte i pari femra profesor me kohë të plotë në fe departamentin e shkollës. Kur Susan bëhet një nënë e vetme për të tre djemtë, ajo u detyrua të vlerësuar se si për të dhënë më të mirë për familjen e saj të rinj. Në ndjekjet e saj akademike, Susan rizbuluar dashurinë e saj të fëmijërisë e historive të historisë kishtare dhe ka hartuar një karrierë të gjallë për veten e saj e cila përfshin botimin e saj më të fundit, gratë e karakterit, të cilat profilet e njëqind njohur LDS gratë gjatë historisë sonë.

Share këtë artikull:

14 shkurt 2012 nga admin

10 Komentet

Judy Dushku ka ndërtuar një jetë dhe karrierë që i përshtatet identitetin e saj unik, edhe pse disa mund të perceptojnë kontradiktat në aspektet e shumta të jetës së saj: ajo ishte një nënë e vetme e katër fëmijëve të cilët arritën të futur fëmijët e saj për të udhëtuar në botë dhe njerëzit e shumë kulturave; ajo është një kunji presidente e Shoqatës së Ndihmës burri i së cilës nuk është anëtar i Kishës së Jezu Krishtit të Shenjtorëve të Ditëve të Mëvonshme; ajo është kryer akademik dhe themeluesi i një qëllim fitimi në Uganda që punon me të mbijetuarit e luftës. Ajo e përshkruan se si jeta e saj ka evoluar, zgjedhje që kanë formuar rrugën e saj dhe rëndësinë e motrash gjatë rrugës.

Share këtë artikull:

26 tetor 2011 nga admin

6 Comments

Të Zonja Dasma

Të Zonja Dasma

Betty Ann Curtis, BJ Medler, Sandy Clark, dhe Terry Mastny

Sandy Clark, Betty Ann Curtis, Terry Mastny, dhe BJ Medler u takuan kur ata të gjithë kanë jetuar në të njëjtin burg, në Naperville, IL. Si fëmijët e tyre u rrit dhe u martua, ata u kthyen me njëri-tjetrin për ndihmë në vënien së bashku pritjet e dasmës. Kjo i ndihmoi ata të zhvillojnë talentet e tyre dhe për të fituar një reputacion si njerëzit për të thirrur për të organizuar partitë diplomimit, dasma, funeralet, dhe ngjarje të komunitetit. Nëpërmjet shërbimit të tyre të përbashkët, ata u bënë miq të përjetshëm, zhvilluar talentet e tyre, dhe të thelluar dëshmitë e tyre të ungjillit. Edhe pse ata tani jetojnë në të gjithë vendin, ata ende të marrë së bashku rregullisht për të punuar dhe të luajnë së bashku.

Share këtë artikull:

Mar 31, 2011 nga admin

9 Komente

Një Gjuha popullor për LDS rinisë dhe grave në mbarë botën, Barbara Barrington Jones ndan ngjarjet dhe mësimet e jetës së saj që e kanë lejuar atë për të prekur kaq shumë në 24 vitet e saj të folurit publik. Pas një karrierë si një balerinë dhe dymbëdhjetë vjet në një martesë abuzive, Barbara martua me një burrë shumë më të vjetër me të cilin ka gjetur me Kishën. Me besim të markës tregtare të saj, forcën dhe zgjuarsi, Barbara tregon historinë e saj të shquar dhe i ndan me perlat e saj të urtësisë.

Share këtë artikull:

Mar 17, 2011 nga admin

18 Comments

Catherine Crittenden u diagnostikua me sklerozë të shumëfishtë në vitin 1987, si nënë e tre fëmijëve të vegjël. Me një burri të angazhuar në udhëheqjen e biznesit ndërkombëtar, Catherine fillimisht ndjehet fajtor ajo nuk mund të bëjë të gjitha gjërat e tjera moms të bërë, por lutja, kohë dhe një kuptim të Shlyerjes lejohet të saj për të përshtatur stilin e saj nëne për të plotësuar aftësitë e saj dhe të ndjehen një ndjenjë e vetë-vlerë në fytyrën e sëmundjes së saj. Sot, ajo është mirënjohës për kohën që ajo duhet të jetë një gjyshe - jo gjyshja që noton dhe shkon në ngjarjet sportive, por ai që dëgjon, lexon dhe është një mik.

Share këtë artikull:

13 tetor 2010 nga admin

44 Comments

Catherine Humphrey ishte e martuar me burrin e saj të parë për 28 vjet. Prindërit e gjashtë fëmijëve, Catherine dhe burri i saj ka shërbyer së bashku si presidentët misionit në Brazil kur ajo ishte 32 vjec. Martesa e tyre tretur ngadalë, pasi ajo mësoi se burri i saj e kishte përvetësuar nga klientët dhe është hequr e drejta. Si një nënë e vetme, ajo u kthye në shkollë, duke përfunduar një diplomë master dhe një Ph.D. Trembëdhjetë vjet pas martesës me burrin e saj të dytë, ai u diagnostikua me një sëmundje akute të trurit që i ka grabitur ngadalë atë për njohje dhe funksionit.

Share këtë artikull:

22 shtator 2010 nga admin

10 Komentet

Më 10 qershor, 1990, Galina Goncharova u bë anëtari i parë i Kishës të pagëzoheshin në Moskë, në atë që atëherë ishte Bashkimi Sovjetik. Në këtë intervistë ajo përshkruan udhëtimin e saj në Kishë, shfarosja e alkoolizmit në familjen e saj, dhe se si ungjilli e ka ndihmuar atë për të falur dhe duke pasur parasysh fuqinë e saj për të ndryshuar marrëdhëniet e saj me të tjerët.

Share këtë artikull:

15 shtator 2010 nga admin

8 Komente

Një qytetar i Botës

Një qytetar i Botës

Camilla Smith

Kjo nënë dinamike e pesë fëmijë të rritur ndan dashurinë e saj e udhëtimit, të leximit, të shkencës dhe admirimin e saj e nënës së saj. Camilla shërben si përfaqësues për marrëdhënie publike të Kishës në zonën e San Francisco Bay, dhe ajo më tej kontribuon në komunitetin e saj duke qenë një nga drejtuesit e fondacionit Radio Publike Kombëtare, Bancroft Biblioteka UC Berkeley, Këshilli Ndërfetare San Francisco, dhe të bllokoj Amerikë.

Share këtë artikull:

8 korrik 2010 nga admin

3 Komente

Ndihmë ky fëmijë

Ndihmë ky fëmijë

Vicki Dalia

Vicki Dalia është nëna e tetëmbëdhjetë fëmijë, tetë prej të cilëve janë të miratuara. Ajo gjithashtu drejton një biznes familjar dhe një jetimore jo-fitimprurëse në Guatemalë. Ajo e sheh dorën e Zotit udhëzuese punën e saj duke ndihmuar fëmijët. Në këtë intervistë, Vicki tregon për sprovat dhe shpërblimet e krijimit nga jetimorja dhe ofron një perspektivë të dobishëm për prindërit dhe të jetojnë një jetë të ungjillit në qendër.

Share këtë artikull:

30 qershor 2010 nga admin

3 Komente

Fryma e Ishujt

Fryma e Ishujt

Safalaia Arvay Si'ufanua

I lindur në Kishë në Samoa në vitin 1944, Safalaia mori pjesë në Universitetin Brigam Jang, Hawaii, dhe ishte në mesin e grupit të parë të kërcimtarë për të hapur Qendrën Kulturore polinezian në vitin 1962. Safalaia përshkruan se si PCC ndihmoi atë të fitojë një vlerësim më të madh për kulturën e saj dhe për programin misionare të kishës.

Share këtë artikull:

Maj 26, 2010 nga admin

11 Komentet

Prej vitit 1975 deri 1981, Saroeun Eav luftuan për jetën e saj dhe jetën e fëmijëve të saj si ajo e vuajtur nën sundimin e Khmer Rouge në vendin e saj të lindjes në Kamboxhia. Në këtë fragment nga historia e saj e jetës, Saroeun tregon për vdekje-sfiduar shpëton, duke mbajtur fëmijët në kampet e punës, dhe, përfundimisht, shpëtuar e saj në Shtetet e Bashkuara ku ajo u bashkua me Kishën dhe rriti fëmijët e saj në të ungjillit.

Share këtë artikull:

SEO Powered by Platinum SEO nga Techblissonline