Bolivi

8 shkurt 2012 nga admin

7 Komente

I lindur në Bolivi dhe rritur në Kaliforni, Dayan udhëtoi rrugën sfiduese për t'u bërë i diplomuar kolegji i parë në familjen e saj. Ajo e dinte se donte për të ndihmuar të rinjtë si veten e saj që kishin potencial të madh, por shpesh mungonte njohuri se si për të shkuar në kolegj. Frymëzuar nga projekti i saj Thesis Universitetit Brigham Young 2007, ajo themeloi Teens ACT, një jofitimprurëse që ndihmon në rrezik nxënësit të shkojnë në kolegj.

23 qershor 2010 nga admin

9 Komente

Si emrin e saj sugjeron, Ruth receta dijetarë zgjedhje të përjetshme: Pas duke qenë e vetmja në familjen e saj për t'u bashkuar me kishën në vendlindjen Bolivi saj, Ruth erdhi në Shtetet e Bashkuara për të ndjekur trajnime shtesë si një dentist. Vdekja e fëmijës së saj të parë ishte shkatërrimtar, por ajo zgjodhi për të duruar dy shtatzënitë më shumë, secili duke rezultuar në një fëmijë të shëndetshëm, edhe pse kërkojnë muaj regjim shtrati. Ajo aktualisht është shtatzënë një kohë e katërt. Ruth diskuton se si ajo përdor kohën e saj, ndërsa në pjesën tjetër krevat, si ajo përdor aftësitë e saj dentare për të mirë, dhe se si ajo i vlerëson të qenë në gjendje të kalojnë kohë me fëmijët e saj.

SEO Powered by Platinum SEO nga Techblissonline