Angli

18 prill 2014 nga admin

4 Komente

Një Avokati i Besimit

Një Avokati i Besimit

Laura Asioli

Laura Asioli bërë dy vendime të rëndësishme jetës para se ajo ishte dhjetë vjeç. Ajo vendosi ajo donte të jetë pagëzuar në Kishë LDS, dhe ajo vendosi që të bëhet një avokat. Laura thotë se si ajo studioi për drejtësi, ajo shpesh ndier Shpirtin konfirmon asaj se drejtësia dhe hyjnia janë të ndërthurura ngushtë. Sot ajo është një avokat praktikuar ligjin e pajtueshmërisë në qytetin e Londrës. Në këtë intervistë ajo reflekton në balancimin kulturat e saj italiane dhe angleze, të lundrimit një karrierë, duke ngritur dy fëmijët e saj të vegjël, dhe duke kuptuar se bekimet ndonjëherë të papritura të ndodhë pas dështimeve të papritura.

5 qershor 2013 nga admin

5 Komente

Mohawk Junkie

Mohawk Junkie

Jessamyn Lau

Jessamyn Lau, një shkollë të lartë të braktisjes kthyer nxënës artit kthyer MBA, flet për filozofinë e saj të marrjen përsipër të rrezikut dhe besimin e saj në të qënit një bijë e Perëndisë. Rruga jo-tradicionale e karrierës Jessamyn e ka çuar atë nga kafenetë për të mësuar në Kinë dhe tani për të ndërtuar fushën e sipërmarrjes sociale. Ajo është dëshmi se rreziqet llogaritur mund të paguaj. Këshilla e saj? Të guximshme. Të jetë i qëllimshëm. Të jetë plot lutje. Dhe të provoni duke marrë një MOHAWK.

24 prill 2013 nga admin

17 Komentet

Si bashkë-autor me burrin e saj të librit shumë popullor, "Zoti I Cili Qan," Fiona Givens ka menduar thellë për karakterin e Perëndisë dhe të përgjegjësisë së saj për të gjetur atë karakterin e vërtetë në shkrimet e shenjta. Në këtë intervistë, ajo ndan reflektimet e saj personale se si ajo kërkimet për karakterin e vërtetë të Perëndisë, si sfondi i saj katolike ka ndihmuar në të kuptuarit e saj e rëndësisë së Krishtit, dhe se si ajo kalon atë njohuri e shenjtë për fëmijët e saj.

27 qershor 2012 nga admin

13 Komentet

Që nga ditët e saj të fëmijërisë në Alberta, Kanada, Dana Allison ka qenë një avokat për gratë, dhe tani ajo ka kushtuar jetën e saj për të shpëtuar jetën e tjera: ato të nënave të reja në vendet e pazhvilluara. Regjisori 32-vjeçar ekzekutiv i Iniciativës Botërore të Grave Shëndetësisë ndan eksperiencat e saj duke filluar një qëllim fitimi, duke kaluar në jetën martesore në Angli, dhe shpresat e saj për gratë kudo.

4 qershor 2012 nga admin

19 Comments

Revolucionet personale

Revolucionet personale

Rostya Gordon-Smith

Si vajza 19-vjeçare e një lideri komunist, Rostya dezertoi nga Çekosllovakia në vitin 1969 pasi vendi u pushtua. Edhe pse e rritur ateist, një përvojë e fuqishme konvertimit ndërsa jetojnë në Brazil ka çuar Rostya për një jetë e shërbimit të përkushtuar në kishë jashtë vendit, duke arritur kulmin tani në pozicionin e saj si Drejtor i Drejtorit Kombëtar për Çështje Publike të Republikës Çeke. Nga Pragë, Rostya vibrantly përshkruan jetën e saj të besimit dhe të revolucionit.

6 tetor 2010 nga admin

8 Komente

Fiona Phillips i Hampshire, Angli, na jep një paraqitje e shkurtër në jetën e saj si nënë e gjashtë fëmijëve, nga mosha 21-6. Përkushtimin e saj për të amësisë dhe mbështetja e saj tek Zoti shkëlqejë përmes në këtë intervistë.

Mar 9, 2010 nga admin

17 Komentet

Gjatë një periudhe prej rreth dhjetë vjet, Chrysula Winegar tranzicionit nga të qenit i vetëm dhe në një karrierë të zënë në Sydney, Londër dhe Nju Jork, për të qenë i martuar me katër fëmijë dhe të konsultuar dhe Blogging nga shtëpia. Chrysula diskuton se pse ajo bëri zgjedhjen e ajo e bëri, dhe se si ish-balancimin veten e saj me të cilët ajo është sot është aq e rëndësishme për të.

SEO Powered by Platinum SEO nga Techblissonline