Katar

4 prill 2012 nga admin

20 Comments

Duke besuar në All Good

Duke besuar në All Good

Erin Fairlight Olsen

Nga Doha, Katar, Erin Fairlight Olsen ndan aventurat e saj duke rritur katër fëmijë në bashkë-prindër homeschool jashtë vendit. Kandidati doktrinar me ndikime hebreje dhe islame në trashëgiminë e saj shpirtërore, Erin është duke bërë hulumtime në rrëfimet e grave të Pranverës Arabe dhe environmentalism në prodhimin e naftës kombet e Gjirit për PhD saj në sociologji kulturore nga Universiteti i Kalifornisë, San Diego.

SEO Powered by Platinum SEO nga Techblissonline