Anglisht

15 janar 2014 nga admin

17 Comments

Burri Dawn-së, Eric, vuan nga çrregullimi bipolar. Gjatë rrjedhës së martesës së tyre dymbëdhjetë-vjeçar, dy prej tyre kanë mësuar të merren me sfidat sëmundje sjell, rritet në karrierën e tyre, të jenë aktivë në Kishë, dhe të jetojnë të lumtur së bashku. "I përdorur për të gjithmonë ndjehen si mendor i tij Sëmundja ishte diçka ndodh me mua, Dawn thotë, "Por tani ajo ndihet më shumë si një batanije që ne po përfundoi në së bashku." Dhe së bashku, ata kanë mësuar të ndajnë sfidat e tyre me Zotin.

Jan 6, 2014 nga Neylan McBaine

3 Comments

Romney Family Table

Romney Family Table

Ann Romney

Ann Romney kaluar shumë vite në qendër të vëmendjes botërore si gruaja e guvernatorit të Massachusetts dhe kandidat presidencial Shtetet e Bashkuara Mitt Romney. Megjithatë, me shtigje të fushatës pas saj, Ann është tani duke zgjedhur të përqëndrohet në rolin më të afërt në zemrën e saj: nëna e pesë djem dhe gjyshen. Ajo kohët e fundit botoi një libër, The Romney Family Tabela, në të cilën ajo ndan receta e saj të preferuar për të sjellë një familje së bashku gjatë ushqimit. Si pjesë e turneut të saj për të promovuar librin, Ann u takua me Projektin e Grave Mormonit për të zbuluar gëzimet dhe sfidat ajo e gjetur në amësisë, si dhe për të diskutuar ndërtimin e ndjeshmëri në djem të rinj dhe duke pasur besim në veten si një nënë.

12 dhjetor 2013 nga admin

6 Comments

Si një profesor molekulare fiziologjisë në UNC Chapel Hill, Sarah Rruga është e interesuar në pyetjet e mëdha të asaj se si punon truri: Çfarë është perceptimi? Çfarë është realiteti? Çfarë është agjenci? Përveç që ka implikime për mënyrën se si njerëzit e procesit besimi përvojave shpirtërore, por Sara shpreson punën e saj gjithashtu mund të tregojnë se përvojat emocionale e njerëzve të kenë ndikim në shëndetin e tyre fizik.

20 nëntor 2013 nga admin

33 Comments

Shpëtuan Nga Shfrytëzimit

Shpëtuan Nga Shfrytëzimit

Stephanie M. Larsen

Stephanie vjen nga katër breza të grave të cilët ishin trafikuar për qëllime të shfrytëzimit seksual. Nëna e saj vetë u dërgua në tregti në moshën dymbëdhjetë dhe e kishte fëmijën e saj të parë kur ajo ishte gjashtëmbëdhjetë. Por nëna Stephanie thyen modelin duke refuzuar për të shfrytëzuar fëmijët e saj veta, duke lejuar Stephanie të rritet deri jashtë industrisë së trafikut seksual dhe bashkohet me Kishën në shkollë të mesme. Stephanie është tani një bashkëshorte dhe nënë dhe themelues i dy jo-fitime, Shpëtim Fëmijëve dhe Backyard Transmetimit, dhe ajo është një aktivist luftuar kundër trafikimit të qenieve njerëzore.

14 nëntor 2013 nga admin

14 Comments

Kat S. është një terapist familje në qytetin e Nju Jorkut dhe një i konvertuar hebre të Kishës LDS. Ajo është gjithashtu bloger gjysmë-anonim prapa popullore faqen Tumblr "Vetëm Thuaj Amen Tashmë," një vështrim i shkujdesur në përvojën e saj Mormonit. Kat thotë se ajo u nxit në detyrën e duke na bërë të qesh me veten tonë. Këtu, ajo flet për fuqinë shëruese të qeshura dhe bukurinë ajo e gjen në jetën dhe Ungjillin.

6 nëntor 2013 nga admin

13 Comments

Jeta Authentic

Jeta Authentic

Laurel "Lolly" Weed

Laurel "Lolly" Weed është një bashkëshorte dhe një nënë që rrinë në shtëpi për të tre vajzave, por thotë se ajo nuk ka aftësi natyrore e mirembajtjes se shtepise dhe nuk ndjehen si një mom tipike Mormonit në të gjitha. Dhe ajo është në rregull me këtë. Martesa e saj është gjithashtu atipike; bashkëshorti i saj, Josh, është homoseksual. Vitin e kaluar, Lolly dhe Josh publikuar një blog post në lidhje me historinë e tyre. Kur ajo shkoi viral, Weeds të qenë të habitur nga që rezulton publicitetit, kritika dhe derdhje të mbështetjes. Lexoni çfarë Lolly thotë se ajo ka mësuar për ndjekur Shpirtin dhe një jetë autentike.

31 tetor 2013 nga admin

2 Komente

Moment unë kuptova se ka pushtet në atë që unë bëja ishte kur ... ... I vendosur për të në mënyrë proaktive të lehtësuar lindjen natyrale të fëmijës tim të katërt. Sinqerisht, një pjesë e madhe e zgjedhjes sime u bazuar në një kuriozitet shpirtërore, emocionale, fizike dhe se nuk do të mund të jenë të kënaqur ndonjë mënyrë tjetër. Mia të tre fëmijët e parë të lindur të gjithë [...]

23 tetor 2013 nga admin

9 Comments

Nga tona "Motrat Speak Out" Seria: Rachel Whipple nuk zotëron një tharëse ose një kondicioner. Përse? Sepse ajo beson se të jesh një trashëgimtari i tokës do të thotë marrjen bëjë fare me atë që ajo ka dhe siguruar për veten dhe familjen e saj kur është e mundur. Rachel gjithashtu rritet ushqimin familjes së saj, bakes bukë e tyre, kanaçe, qep, dhe nget biçikletën e saj pothuajse kudo. Ajo flet movingly për nevojën e një ringjallje të jetës së matur, rolin e qeverisë në qëndrueshmëri, dhe përgjegjësinë tonë për të varfërit.

15 tetor 2013 nga admin

8 Komente

Njohja Worth Her

Njohja Worth Her

Elizabeth zgjuar

Më 5 qershor 2002, në moshën 14, Elizabeth zgjuar u rrëmbye nga shtëpia e saj në Salt Lake City dhe kaloi nëntë muaj në robëri. Rrëmbyesit e saj, Brian David Mitchell dhe Wanda Barzee, u dënuan edhe në burg në vitin 2011. Që nga robëria e saj, Elizabeth është bërë një avokat për parandalimin e abuzimit seksual të fëmijëve. Të premten, 11 tetor redaktor MWp Neylan McBaine kaloi disa minuta me Elizabeta, si pjesë e turneut të saj në media promovuar librin e saj të ri, historia ime.

4 tetor 2013 nga admin

17 Comments

Koduar në ADN

Koduar në ADN

Suzi Fei

Suzi Fei është një i devotshëm Mormon, bashkëshorte dhe nënë. Ajo është gjithashtu një biolog kompjuterike dhe një grua në karrierë entuziast i cili thotë se prirjet e saj natyrore për të ndjekur një profesion ankth shpesh sjellë dhe vetminë ndërsa në rritje deri në Kishë. Por jeta e saj ndryshoi kur ajo u takua me prindërit e saj biologjike, dhe Suzi filloi ndjenjë më të rehatshme në lëkurën e saj. Ajo inkurajon gratë për të përqafuar talentet e tyre natyrore dhe të shpenzojnë më shumë kohë duke besuar në Perëndinë dhe në më pak kohë shqetësuese në lidhje me pritjet kulturore.

26 shtator 2013 nga admin

1 Koment

Annie Bush u bashkua me Kishën në Bordo saj të lindjes, Francës në moshën 16. Punimi si përkthyes për Kishën, Annie kaloi vite zhytur në sjelljen The Ensign, shkrimet e shenjta dhe manualeve të kishës në jetë në gjuhën e saj amtare e frëngjisht. Nëpërmjet të gjitha, Annie thotë se prioritet i saj ka qenë familja e saj.

17 shtator 2013 nga admin

41 Comments

Global mami

Global mami

Melissa Dalton Bradford

Melissa Dalton Bradford ngritur katër fëmijë në mes të një jete ndërkombëtar: Norvegjinë, Franca, Singapor, Gjermani. Por ajo që duket joshës për shumë ka kostot e veta, dhe Melissa sinqerisht flet për mungesën e komunitetit dhe e përhershme që ka përcaktuar vitet e saj jashtë vendit. Ajo gjithashtu tregon se sa e rëndësishme këto të paprekshme mund të jetë kur goditi me një tragjedi, si humbjen e djalit të saj 18-vjeçar në një aksident me po mbytet, dhe se si ne të gjithë mund të mësojnë për të mbajtur zi dhe rehati më shumë dhembshuri. Biografi e Melissa, Global mami: Një biografi, u botua këtë verë.

12 shtator 2013 nga admin

45 Comments

Nga tonë "Motrat flasin" seri: Më 17 mars 2013, Kate Kelly nisur OrdainWomen.org. Përpjekjet e saj për të tërhequr vëmendjen për mundësinë e koordinimit të femrave kanë tërhequr edhe lëvdata dhe kritika pasionant, por Kate mendon se shembulli i prindërve të saj, përvoja e misionit të saj, dhe trajnimin e saj në ligjin e të drejtave të njeriut e ka bërë koordinimi femër një flamur ajo është duke përgatitur për të kryer.

6 shtator 2013 nga admin

11 Comments

Recorded Në Qiell

Recorded Në Qiell

Angela Fallentine

Nga të reja tona "Motrat Speak Out" Seria: Angela Fallentine është një expat amerikan i gjallë në Zelandën e Re. Angela ka pasur një karrierë të gjatë me çështjet publike të Kishës zyrat-por ajo kohët e fundit dha një nga fjalimet e saj më të rëndësishme publike si një qytetar privat, kur ajo dhe burri i saj kishte folur para se të Zelandës së Parlamentit të Ri gjatë debateve për definicion të këtij viti të faturës Martesa. Angela ndjerë i impresionuar për të paraqitur mësimet nga "Familja: Një Proklamatë drejtuar Botës", një përvojë që rikonfirmuar angazhimin e saj për doktrinën e familjeve të përjetshme.

Gusht 23, 2013 nga admin

7 Comments

Edhe pse produkt i një nëne meksikan, një baba peruan dhe një mision ekuadoriane, Maria Babin gjithmonë kishte një dashuri të veçantë për Francën. Tani duke jetuar në Paris si një nënë me katër fëmijë, Maria përshtatet dhe innovates në përpjekjet e saj për të mësuar fëmijët e saj tri gjuhë të ndryshme: anglisht, spanjisht dhe frëngjisht.

Gusht 14, 2013 nga admin

20 Comments

Kur të jeni gati

Kur të jeni gati

Pam Shorr

Kur Pam Shorr vendosur për të ndaluar të shkuarit në kishë, ajo dyshonte ajo do të shkonte kurrë përsëri. Ajo kujton duke menduar, "Unë me të vërtetë dua të gjeni se kush unë jam dhe atë që unë besoj. Unë vetëm dua të bëj gjë e mi për një kohë ". Por përfundimisht, Pam gjeti veten nxitet për t'u kthyer, dhe një president të frymëzuar e Shoqatës së Ndihmës tregoi asaj rrugën. Ajo e përshkruan riaktivizimi i saj në Kishë si i vështirë, e tmerrshme, dhe frymëzues. "Kur u ktheva," thotë ajo, "Unë kam qenë i gatshëm për të gjithë gjë, dhe unë kurrë nuk kanë shikuar prapa." Pam intervistohet këtu me vajzën e saj, Krisanne.

7 gusht 2013 nga admin

11 Comments

Në Kohën e Zotit

Në Kohën e Zotit

Peka Holmes

Si një bashkëshorte dhe nënë e një familje të pjesë-anëtarësh, Peka vizaton mbi frymëzimin e nënës së saj - i cili ishte gjithashtu një "prind i vetëm në ungjillin" - për të mbështetur burrin e saj si ai mëson rreth Kishës dhe mësojë vajzën e saj atë që ajo beson . Çështjet e racës kanë provuar sfiduese për familjen e saj jo të bardhë, dhe Peka diskuton se sa ajo e çmon shokët anëtare që përqafojnë burrin e saj për të cilët ai është dhe jo për atë që ata duan që ai të jetë.

31 korrik 2013 nga admin

25 Comments

Ushqej Një tjetër

Ushqej Një tjetër

Cathy Stokes

Cathy Stokes është një urë zjarri, të përbashkët-kuptim Mormon. Anëtari pioniere që u pagëzua në 1979, gatishmëria Cathy-së për të folur mendjen e saj e ka formuar besimin e saj dhe ndihmoi të kalonin hendeqet midis anëtarëve të kishës. Cathy kujton disa kujtime të dhimbshme të rritje deri në Misisipi, ndan një reflektim të bukur në butësi, reciton himnin e saj të preferuar, dhe flet për mirësinë e tepruar të Perëndisë dhe fuqinë e grave të Mormonit.

17 korrik 2013 nga admin

3 Comments

Maria Lucia Batioja balancon të jesh edhe një i konvertuar në kishë dhe një emigrant në Shtetet e Bashkuara nga Argjentina. Ajo tregon historinë e saj për të qenë një vajzë e re duke luajtur në pemishte në një fermë të vogël në Argjentinë, vendimi i saj i guximshëm për të ardhur në Shtetet e Bashkuara dhe të bashkohen me kishën, dhe përpjekje e saj të vazhdueshëm për të ndërtuar një jetë për veten e saj në një vend të ri si një nënë, një amerikan Latine, dhe një mormon.

10 korrik 2013 nga admin

11 Comments

Temat Woven bashku

Temat Woven bashku

Callie Appelstein

Ngritur me pak fenë në shtëpinë e saj, ajo ishte e gjatë kolegj kur Callie shkoi në Universitetin Hebrew në Jerusalem që ajo së pari përqafuar trashëgiminë e saj hebreje dhe të konvertuar në judaizëm ortodokse. Pavarësisht zhytjes së saj të plotë në komunitetin ortodoks dhe besimit, Callie kultivuar një interes privat në Mormonizmi, veçanërisht në tempuj. Callie përfundimisht la Judaizmi ortodoks të bashkohet me Kishën dhe për të rritur fëmijët e saj Mormonit. Udhëtimi i saj i pasur shpirtëror ka qenë i zhytur në mendime dhe të qëllimshme.

SEO Powered by SEO Platinum nga Techblissonline