I divorcuar

14 gusht 2013 nga admin

20 Comments

Kur të jeni gati

Kur të jeni gati

Pam Shorr

Kur Pam Shorr vendosur për të ndaluar të shkuarit në kishë, ajo dyshonte ajo do të shkojë kurrë mbrapa. Ajo kujton duke menduar, "Unë me të vërtetë dua të gjeni se kush jam dhe atë që unë besoj. Unë vetëm dua të bëj gjë e mi për një kohë. "Por përfundimisht, Pam gjeti veten nxitet për t'u kthyer, dhe një president të frymëzuar e Shoqatës së Ndihmës tregoi asaj rrugën. Ajo e përshkruan riaktivizimin e saj në Kishë aq e vështirë, e tmerrshme, dhe frymëzues. "Kur u ktheva," thotë ajo, "unë kam qenë i gatshëm për të gjithë gjë, dhe unë kurrë nuk kam shikuar prapa." Pam është intervistuar këtu me vajzën e saj, Krisanne.

Share këtë artikull:

31 korrik 2013 nga admin

25 Komentet

Cherish Një tjetër

Cherish Një tjetër

Cathy Stokes

Cathy Stokes është një urë zjarri, të përbashkët-kuptim Mormon. Anëtari pioniere që u pagëzua në vitin 1979, gatishmëria Cathy për të folur mendjen e saj e ka formuar besimin e saj dhe ndihmoi bridged boshllëqet në mesin e anëtarëve të kishës. Cathy kujton disa kujtime të dhimbshme të rritje deri në Misisipi, ndan një reflektim të bukur në butësi, reciton himnin e saj të preferuar, dhe flet për mirësinë e tepruar e Perëndisë dhe fuqinë e grave Mormonit.

Share këtë artikull:

10 prill 2013 nga admin

6 Comments

"Ju Pass"

"Ju Pass"

Maria de Jesus Cristina

Si një grua e re dhe nënë, Maria mrekullisht marrë një vizë për të lënë Meksikë dhe të bashkuar burrin e saj në Shtetet e Bashkuara. Megjithatë, viza përfundimisht skaduar dhe Maria jetoi për shumë vite si një punëtor i padokumentuar, duke u përpjekur për të mbajtur familjen e saj së bashku dhe të bëjë një jetë për fëmijët e saj. Maria ka marrë tani një vizë dhe është duke punuar në drejtim të GED e saj, ndërsa duke dërguar fëmijët e saj në kolegj dhe duke shërbyer si president fillore në lagjen e saj.

Share këtë artikull:

Jan 8, 2013 nga admin

58 Comments

Një histori e papërfunduar

Një histori e papërfunduar

Kimberly Bardhë

Së pari u martua në moshën 18 vjeç, Kimberly White dalë nga një martesë abuzive për të fituar një diplomë nga BYU në filozofi dhe martohen në tempull. Ajo është nëna e pesë fëmijëve, një prej të cilëve ishte i dështuar, dhe aktualisht jeton në New York City. Ajo ndan mendimet e saj mbi historitë papërfunduar e grave që luftojnë me fëmijët që vuajnë, vdekja e një të dashur apo gjykimeve të çdo lloji.

Share këtë artikull:

5 shtator 2012 nga admin

14 Komentet

Crystal erdhi nga një edukim të trazuar, i miratuar nga kujdestare në shtëpi për të nxitur përpara se të vendoseshin në shtëpi me gjyshërit e saj si një adoleshent. Kjo nuk ishte deri sa ajo ishte një nënë e re e vetme që misionarët trokiti në derën e saj dhe të sjellë një dritë krejt të re në jetën e saj. Tani ajo është një celular profesor i suksesshëm molekulare biologji, një nënë e përkushtuar, dhe avokati për gratë. Crystal përqafon çdo mundësi për të mësuar të tjerët gëzimet e shkencës, për të qenë një grua, dhe i dashuri Jezu Krishti ka për ta.

Share këtë artikull:

25 prill 2012 nga admin

13 Komentet

I rritur në Bahrein dhe Dubai si vajza e një falconer, Catharine pasur ekspozim të hershëm ndaj cikleve të jetës dhe ritualeve të kafshëve, të cilat informohen thellësisht të kuptuarit e saj e ungjillit. Sot, ajo përqafon kompleksitetin dhe Çrregullimi e jetës, duke besuar se përgjigjet në pyetjet shpirtërore vijnë nga përballet gjatë gjithë jetës me Perëndinë dhe ndërveprim me anëtarët e tjerë të komuniteteve tona të kishës.

Share këtë artikull:

Mar 1, 2012 nga admin

12 Komentet

Një grua e karakterit

Një grua e karakterit

Susan Easton Zi

Një profesor popullor në Universitetin Brigam Jang, Susan Easton Zi ishte i pari femra profesor me kohë të plotë në fe departamentin e shkollës. Kur Susan bëhet një nënë e vetme për të tre djemtë, ajo u detyrua të vlerësuar se si për të dhënë më të mirë për familjen e saj të rinj. Në ndjekjet e saj akademike, Susan rizbuluar dashurinë e saj të fëmijërisë e historive të historisë kishtare dhe ka hartuar një karrierë të gjallë për veten e saj e cila përfshin botimin e saj më të fundit, gratë e karakterit, të cilat profilet e njëqind njohur LDS gratë gjatë historisë sonë.

Share këtë artikull:

14 shkurt 2012 nga admin

10 Komentet

Judy Dushku ka ndërtuar një jetë dhe karrierë që i përshtatet identitetin e saj unik, edhe pse disa mund të perceptojnë kontradiktat në aspektet e shumta të jetës së saj: ajo ishte një nënë e vetme e katër fëmijëve të cilët arritën të futur fëmijët e saj për të udhëtuar në botë dhe njerëzit e shumë kulturave; ajo është një kunji presidente e Shoqatës së Ndihmës burri i së cilës nuk është anëtar i Kishës së Jezu Krishtit të Shenjtorëve të Ditëve të Mëvonshme, ajo është kryer akademik dhe themeluesi i një qëllim fitimi në Uganda që punon me të mbijetuarit e luftës. Ajo e përshkruan se si jeta e saj ka evoluar, zgjedhje që kanë formuar rrugën e saj dhe rëndësinë e motrash gjatë rrugës.

Share këtë artikull:

28 shtator 2011 nga admin

13 Komentet

Pas 15 vitesh martese, burri Meredith doli si homoseksual dhe kërkoi një divorc. Në intervistën e saj, Meredith flet rreth asaj se si Shpallja e burrit të saj të motivuar atë për të parë më me kujdes në themelet e dëshmisë së saj dhe të kthehet tek Zoti që të dini se si të vazhdojnë. Si ajo manovrat situatën e saj të ri, ajo është duke punuar shumë për të qëndruar afër Zotit, të bëjë atë që është më e mirë për fëmijët e saj dhe vazhdojnë ta duan ish-bashkëshortin e saj.

Share këtë artikull:

16 shkurt 2011 nga admin

15 Komentet

Shu-Chih u rrit deri në Tajvan, erdhi në Shtetet e Bashkuara me veten si një adoleshent dhe u bashkua me Kishën Mormoni. Ajo kishte për të kapërcyer shumë pengesa, duke përfshirë mosmiratimit familjes, që jetojnë në një vend të huaj dhe duke ngritur tre fëmijë si një mom vetme. Shu-Chih është një artist realizohet dhe zotëron shkollën e saj të artit, ku ajo mëson një rritje të popullsisë kineze në Irvine, CA.

Share këtë artikull:

8 dhjetor 2010 nga admin

26 Komente

Duke qenë Modeli i saj Own Roli

Duke qenë Modeli i saj Own Roli

Lyn Beckstead Greenwood

Trajnuar si një inxhinier kimik, modele profesionale rolin femra ketë qenë e vështirë për të ardhur nga për Lyn Greenwood. Kjo nuk e ka ndaluar atë nga të paturit e një karrierë të suksesshme në ExxonMobil. Por mungesa e modele ka detyruar atë për të shtruar rrugën e saj si një nënë e vetme të punës dhe më vonë, pasi ajo u martua, e shtyu për të ndërtuar besimin e saj në llojin e nënës, punëtorit dhe mik për të tjerët se ajo donte të jetë .

Share këtë artikull:

13 tetor 2010 nga admin

44 Comments

Catherine Humphrey ishte e martuar me burrin e saj të parë për 28 vjet. Prindërit e gjashtë fëmijëve, Catherine dhe burri i saj ka shërbyer së bashku si presidentët misionit në Brazil kur ajo ishte 32 vjec. Martesa e tyre tretur ngadalë, pasi ajo mësoi se burri i saj e kishte përvetësuar nga klientët dhe është hequr e drejta. Si një nënë e vetme, ajo u kthye në shkollë, duke përfunduar një diplomë master dhe një Ph.D. Trembëdhjetë vjet pas martesës me burrin e saj të dytë, ai u diagnostikua me një sëmundje akute të trurit që i ka grabitur ngadalë atë për njohje dhe funksionit.

Share këtë artikull:

1 shtator 2010 nga admin

2 Komente

Kimmie është i paraqitur në esenë tonë të parë foto. Pas një fëmijëri të vështirë, Kimmie u bashkua me Kishën në Kore. Tani një pronar i suksesshëm i biznesit, Kimmie flet për mënyrën se si vetitë shëruese të shtojcave algave nga kozmetike e saj të kompanisë të ndihmojë njerëzit të kapërcejnë efekte të mëdha negative sëmundje. Ajo ka filluar një jo-fitim për të ndihmuar ata që nuk mund të përballojë trajtimet kanë qasje në përfitimet e tyre.

Share këtë artikull:

9 qershor 2010 nga admin

3 Komente

Pasi shërbeu një mision në vendlindjen e saj Venezuelë, Ines Pinate u martua me një tjetër misionar kthyer vetëm që të ketë fundin e martesës tre vjet më vonë në një divorc. Tani, me një bir të 8-vjeçar, kjo nënë e vetme është në shkollë mjekësore. Në intervistën e saj, Ines shpreh dashurinë e saj për Atin e saj Qiellor dhe shpjegon se si të qenë një mjek i ndihmon asaj të jetë një i krishterë i mirë.

Share këtë artikull:

13 prill 2010 nga admin

7 Komente

Shërimi Një ndarje racore

Shërimi Një ndarje racore

Margaret Blair Rinj

Margaret Blair i ri mëson Shkrimi krijues në Universitetin Brigam Jang. Përveç romaneve authoring, artikuj dhe ese, bashkë-prodhuar Margaret Askush nuk e di: The Story pallogaritur e Zi mormonët, një film dokumentar e treguar ne PBS dhe në festivalet e filmave. Margaret është një nënë e katër fëmijëve dhe një gjyshe për të tre fëmijët. Ajo u bë president i Shoqatës për Mormonit Letrave në mars të vitit 2010.

Share këtë artikull:

13 nëntor 2009 nga admin

3 Komente

Hera e parë Faustina Otoo shkoi në kishë, në Nigeri në vitin 1985, dashuria e anëtarëve bërë atë të ndihet si ajo ishte në një "wonderland". Që nga ajo ditë, udhëtimi Faustina në kishë ka marrë atë përsëri në vendin e saj të lindjes në Gana ku ajo tani shërben si recepsionist para zyrës në kompleksin zyre Afrika Perëndimore Area në tempull Accra Gana. Si nënë e vetme e dy fëmijëve, Faustina është veçanërisht krenar se vajza e saj është gati për të diplomuar nga një universitet.

Share këtë artikull:

SEO Powered by Platinum SEO nga Techblissonline