I vetëm

27 tetor 2010 nga admin

12 Komentet

I Am Faqja kryesore

I Am Faqja kryesore

Shqopë Willoughby

Heather Willoughby zbuloi se ajo kishte një fat: Për të studiuar ethnomusicology dhe të kthehen për të mësuar atë në vend të dashur të misionit të saj, Korea. Tani një profesor në Universitetin Ewha Womans në Seul, më e madhe universitare grave në botë, Heather mëson klasa krahasuese kulturës, si dhe mësime mbi përkatësinë gjinore dhe të drejtat e njeriut. Ajo ka një vlerësim të veçantë për Pansori, një muzikë tradicionale koreane, dhe ndjen një lidhje të thellë shpirtërore me këtë vend që ajo e do.

Share këtë artikull:

1 shtator 2010 nga admin

2 Komente

Kimmie është i paraqitur në esenë tonë të parë foto. Pas një fëmijëri të vështirë, Kimmie u bashkua me Kishën në Kore. Tani një pronar i suksesshëm i biznesit, Kimmie flet për mënyrën se si vetitë shëruese të shtojcave algave nga kozmetike e saj të kompanisë të ndihmojë njerëzit të kapërcejnë efekte të mëdha negative sëmundje. Ajo ka filluar një jo-fitim për të ndihmuar ata që nuk mund të përballojë trajtimet kanë qasje në përfitimet e tyre.

Share këtë artikull:

25 gusht 2010 nga admin

14 Komentet

Prerje Me Besimi

Prerje Me Besimi

Christie Somers

Christie u transferua në New York City me veten në moshën 20 vjeçare për të punuar në një sallon. Tani dhjetë vjet më vonë, klientët e saj të përfshijë të famshëm dhe modele të revistës. Christie flet për luftojnë stereotipet të cilat përballet dressers flokët dhe se si ajo ka fituar besimin në aftësitë e saj, e inteligjencës dhe të kuptuarit shpirtëror edhe pse nuk ka një arsimim akademik. Christie gjithashtu tregon se si vdekja e motrës së saj nga një shtesë e heroinës solli familjen e saj divorc-shqyer së bashku dhe shëruar atë personalisht.

Share këtë artikull:

13 korrik 2010 nga admin

10 Komentet

Edhe pse premtoi me bekimin e saj patriarkal se ajo do të ishte e martuar në këtë jetë dhe të jetë nëna e fëmijëve, Genie u kthye 39 ende të vetme. Demonstrimi durim të jashtëzakonshme dhe përulësi në lutjet e saj, Genie pastaj u takua dhe u martua babai i shtatë fëmijëve. Çifti ka miratuar që nga dy të rinj abuzuar si. Genie flet për të qenë një njerkë dhe sfida e duke hequr dorë dikujt vullnetin e tërë për Zotin.

Share këtë artikull:

30 qershor 2010 nga admin

3 Komente

Fryma e Ishujt

Fryma e Ishujt

Safalaia Arvay Si'ufanua

I lindur në Kishë në Samoa në vitin 1944, Safalaia mori pjesë në Universitetin Brigam Jang, Hawaii, dhe ishte në mesin e grupit të parë të kërcimtarë për të hapur Qendrën Kulturore polinezian në vitin 1962. Safalaia përshkruan se si PCC ndihmoi atë të fitojë një vlerësim më të madh për kulturën e saj dhe për programin misionare të kishës.

Share këtë artikull:

9 qershor 2010 nga admin

3 Komente

Pasi shërbeu një mision në vendlindjen e saj Venezuelë, Ines Pinate u martua me një tjetër misionar kthyer vetëm që të ketë fundin e martesës tre vjet më vonë në një divorc. Tani, me një bir të 8-vjeçar, kjo nënë e vetme është në shkollë mjekësore. Në intervistën e saj, Ines shpreh dashurinë e saj për Atin e saj Qiellor dhe shpjegon se si të qenë një mjek i ndihmon asaj të jetë një i krishterë i mirë.

Share këtë artikull:

Mar 30, 2010 nga admin

10 Komentet

Një Biseda pakufi

Një Biseda pakufi

Stephanie Soper

Rritur si katolik në Rhode Island, Stephanie Soper përjetuar një komunikim të fuqishme me Perëndinë që çoi atë për t'u bashkuar me Kishën njëzet vjet më parë. Që atëherë, ajo ka zhvilluar dhuratat e saj të komunikimit me Perëndinë dhe i ka përdorur këto dhurata për të siguruar lexime intuitive dhe të punojnë emocionale e shërimit për të tjerët në Kishë.

Share këtë artikull:

Mar 17, 2010 nga admin

17 Komentet

Nënat i papritur

Nënat i papritur

Tiffany Peterson

Si një të vetme 34-vjeçar, Tiffany ndjekur këshillën e saj patriarkal bekimin për të kapur mundësitë e ofruara për të, duke rezultuar në një jetë të plotë të mundësive të karrierës, aventurat e udhëtimit dhe thekson shpirtërore. Por më pas, kur motra e saj u bë e mposhtur me përgjegjësitë e amësisë të vetme, Tiffany kapi një lloj tjetër të mundësive: ajo mori kujdestarinë ligjore të mbesën e saj nëntë vjeçar dhe u bë nënë për një shkollë të moshës së fëmijës gjatë natës fillore.

Share këtë artikull:

20 nëntor 2009 nga admin

7 Komente

Një Blog i dikujt Own

Një Blog i dikujt Own

Michelle Glauser

Një student amerikan në Universitetin e Leipzig, në Gjermani, Michelle ka kaluar dy vitet e fundit duke studiuar "blogs mommy" dhe të shkruar tezën e magjistraturës në këtë temë. Michelle përshkruan çfarë motivuar atë për të studiuar në Gjermani, si përvoja e saj Kisha është e ndryshme atje, dhe pse gratë mormonë ketë arsyetime të veçanta për mbajtjen e blogs.

Share këtë artikull:

20 shtator 2009 nga admin

5 Komente

Një student i doktoraturës duke u fokusuar në të shekullit të nëntëmbëdhjetë grave të Mormonit, Jenny Reeder ndjen pasion për të sjellë foremothers tona në dritë dhe të lënë tregimet e tyre të frymëzuar femrat sot. Jenny jo vetëm studion udhëheqësit grave Mormonit, ajo është punuar me ta: Ajo përfaqësuara teke rinj në Komitetin e Kurrikulumit të Mësimdhënies Visiting nën Bonnie D. Parkin.

Share këtë artikull:

SEO Powered by Platinum SEO nga Techblissonline