Motrat jashtë vendit

18 prill 2014 nga admin

4 Komente

Një Avokati i Besimit

Një Avokati i Besimit

Laura Asioli

Laura Asioli bërë dy vendime të rëndësishme jetës para se ajo ishte dhjetë vjeç. Ajo vendosi ajo donte të jetë pagëzuar në Kishë LDS, dhe ajo vendosi që të bëhet një avokat. Laura thotë se si ajo studioi për drejtësi, ajo shpesh ndier Shpirtin konfirmon asaj se drejtësia dhe hyjnia janë të ndërthurura ngushtë. Sot ajo është një avokat praktikuar ligjin e pajtueshmërisë në qytetin e Londrës. Në këtë intervistë ajo reflekton në balancimin kulturat e saj italiane dhe angleze, të lundrimit një karrierë, duke ngritur dy fëmijët e saj të vegjël, dhe duke kuptuar se bekimet ndonjëherë të papritura të ndodhë pas dështimeve të papritura.

Share këtë artikull:

Mar 19, 2014 nga admin

4 Komente

Mënyrat e mrekullueshme

Mënyrat e mrekullueshme

Olivia Foo Fung Leung Luk

Një humbje punë. Sëmundja i anëtarit të familjes. Një diagnozë të kancerit. Të gjitha gjykimet e vështira, e bëri edhe më e vështirë kur ata të gjithë të ndodhë në të njëjtën kohë. Olivia Luk dhe familja e saj u përball me këtë seri të paimagjinueshme të ngjarjeve në vitin 2002. Ata u takuan sfidat e tyre me lot, lutje dhe besim-nga lloji i besimit që Olivia kishte zhvilluar kur ajo u bashkua me Kishën si një grua e re në Hong Kong. Dhe ajo gjeti se Ati Qiellor përgjigjur nevojave të familjes së saj në mënyra të papritura.

Share këtë artikull:

Mar 11, 2014 nga admin

No Comments

Bérengère Doby s'est toujours considérée comme altruiste, et elle cherche des moyens de mettre bir amour en pratique. Son enfance dans le sud de la France a Mene një shërbim sa missionnaire en Suisse et puis une Carriere en santé. Récemment elle a mis à Cote sa Carriere en PODOLOGIE pour ses élever ENFANTS. Intervistë dans cet, Bérengère parle des leçons qu'elle avait apprises en rëndësishëm que missionnaire, qui l'ont préparée au mariage, à la maternité, et à une vie de shërbim.

Share këtë artikull:

Mar 5, 2014 nga admin

1 Koment

Bérengère Doby thotë se ajo e ka pasur gjithmonë një personalitet altruist, dhe duket të mënyrave për të vënë dashuri dhe në praktikë. Fëmijërinë e saj në jug të Francës ka çuar në shërbim të saj misionit në Zvicër, dhe pastaj një karrierë në kujdesin shëndetësor. Tani ajo ka vënë një karrierë në sëmundjet e këmbëve në pritje për të rritur fëmijët e saj. Bérengère bisedimet këtu se si mësimet e mësuara ajo si misionar të përgatitur e saj për martesë, amësisë, dhe një jetë të shërbimit.

Share këtë artikull:

27 shkurt 2014 nga admin

36 Comments

Biografia Raquel kuzhinierit deri më tani mund të lexohet si një roman-aventurë që jetojnë dhe punojnë në Kore, takim Dalai Lama dhe Nënë Terezën, duke studiuar në Universitetin e Oksfordit, të mbijetuar dhunën e 9/11 në New York City-, por ajo do të në vend që ju ka shkruajtur aventurë tuaj. Tani një profesor i edukimit, Raquel reflekton në rrugën e saj unik dhe se si ajo i inkurajon nxënësit e saj për të marrë jashtë dhe të shohin botën. Dhe ajo shpjegon se si studimi i saj i feve botërore e ndihmoi që më mirë të vlerësojmë Mormonizmi saj. "Nuk është e vërtetë kudo," Raquel thotë, "dhe nuk ka lumturi kudo, dhe nuk ka bukuri kudo, dhe njerëzit janë të mira. Ugly është e rrallë. Njerëzit janë të vetëm e bukur dhe e mirë. "

Share këtë artikull:

21 shkurt 2014 nga admin

6 Comments

Une Pionnière à Paris

Une Pionnière à Paris

Josiane Lazeras

Lorsque Josiane Lazeras avait Treize ans, elle fait s'est baptisée et një rejoint un derniers petit groupe de très uni des Saints Jours Pres de Paris, Francë. Tandis que l'évangile l'një aidée à se developper spirituellement, Josiane një trouvé également que l'Eglise një inkurajojë SA créativité et ses talentet. En plus, elle a ete inkurajojë një considérer l'rëndësi des "Meresi en Izraelit," un roli dans l'amour lequel, la spiritualité, et l'action se mélangent. La maternité, dit-elle-comme l'évangile du stimul Krishti-est un: "Ca vous pousse à l'action. C'est quelque zgjodhi qui vous Përmet d'aller plus loin que votre propre force ne vous le permettrait. "

Share këtë artikull:

12 shkurt 2014 nga admin

No Comments

A Pioneer në Paris

A Pioneer në Paris

Josiane Lazeras

Kur Josiane Lazeras ishte trembëdhjetë, ajo u pagëzua dhe u bashkua me një grup të vogël, të ngushtë-trup të fortë e Shenjtorëve të Ditëve të Mëvonshme pioniere pranë Paris, Francë. Edhe ungjilli ndihmoi atë të zhvilluar shpirtërisht, Josiane gjeti se Kisha gjithashtu inkurajuar krijimtarinë dhe talentin e saj. Dhe ajo e bëri atë të marrë në konsideratë rëndësinë e duke u bërë "një nënë në Izrael", ku dashuria, spiritualiteti, dhe veprimit të kombinuar. Nënat, thotë se-si ajo e ungjillit të Krishtit, është një stimulues: "Kjo ju shtyn në veprim. Kjo është diçka që ju lejon të shkojnë përtej fuqisë tënde. "

Share këtë artikull:

6 shkurt 2014 nga admin

10 Komentet

Durim dhe JOY

Durim dhe JOY

Durimi Omorodion

Një nënë nigerian ngritur familjen e saj në Francë, Durimi Omorodion është e frymëzuar nga një linjë që nëna e saj e përdorur për të kënduar, "unë do të ndërtojnë shtëpinë e Perëndisë para mi." Durimi u pagëzua në moshën tetëmbëdhjetë dhe ka gjetur Kisha LDS të të jetë një shtëpi të plotë të lumturisë në të gjithë sfidat dhe ndryshimet. Si ajo jeton dhe i ndan ungjillin, Durimi thotë se dëshira e saj për të shërbyer vjen nga, "Vetëm duke pasur dashurinë e Perëndisë në zemrën tonë dhe dashurinë e të gjithë njerëzimit. Sepse kur ju duan fëmijët e Atit Qiellor ju do keni të drejtë të përdorin gjuhën që ai ka për ta. Ju do të jenë në gjendje për të dëgjuar. "

Share këtë artikull:

26 shtator 2013 nga admin

2 Komente

Annie Bush est devenue membre de l'Eglise à l'Mosha de 16 ans, alors qu'elle vivait à Bordeaux en France. En rëndësishëm que pour l'Eglise traductrice, Elle një kalojë des années à Donner Vie au Liahona, écritures aux, et aux manuels de l'Eglise dans sa Langue maternelle. Au Cours de tout ce travail, Annie dit que sa priorité një toujours ETE sa famille.

Share këtë artikull:

26 shtator 2013 nga admin

1 Koment

Annie Bush u bashkua me Kishën në Bordo saj të lindjes, Francë në moshën 16 vjeç. Duke punuar si përkthyes për Kishën, Annie kaloi vite zhytur në sjelljen e të flamurit, shkrimet e shenjta dhe manualeve kishës në jetë në gjuhën e saj amtare e frëngjisht. Nëpërmjet të gjitha, Annie thotë se prioritet i saj ka qenë familja e saj.

Share këtë artikull:

17 shtator 2013 nga admin

42 Comments

Global mami

Global mami

Melissa Dalton Bradford

Melissa Dalton Bradford rritën katër fëmijë në mes të një jete ndërkombëtar: Norvegji, Francë, Singapor, Gjermani. Por ajo që duket joshës për shumë ka kostot e veta, dhe Melissa sinqerisht flet për mungesën e komunitetit dhe e përhershme që i ka përcaktuar vitet e saj jashtë vendit. Ajo gjithashtu tregon se sa e rëndësishme ato të paprekshme mund të jetë kur goditi me një tragjedi, si humbjen e djalit të saj 18-vjeçar në një aksident po mbytet, dhe se si ne të gjithë mund të mësojnë për të mbajtur zi dhe rehati më shumë dhembshuri. Biografi Melissa, Global mami: Një biografi, u botua këtë verë.

Share këtë artikull:

6 shtator 2013 nga admin

11 Komentet

Recorded Në Qiell

Recorded Në Qiell

Angela Fallentine

Nga tonë të ri "Motrat flasin" Seria: Angela Fallentine është një amerikan që jetojnë expat në Zelandën e Re. Angela ka pasur një karrierë të gjatë me çështjet publike të Kishës për zyra-por ajo kohët e fundit dha një nga fjalimet më të rëndësishme publike të saj si qytetar privat, kur ajo dhe burri i saj folën para Zelandës së Parlamentit të Ri gjatë debateve në përcaktimin e këtij viti të faturës Martesa. Angela ndjeva përshtypjen që të paraqesë mësimet nga "Familja: Një Proklamatë Drejtuar Botës", një përvojë që rikonfirmoi angazhimin e saj në doktrinën e familjeve të përjetshme.

Share këtë artikull:

23 gusht 2013 nga admin

7 Komente

Edhe pse produkt i një nëne meksikan, një babai peruan dhe një mision ekuadoriane, Maria Babin gjithmonë kishte një dashuri të veçantë për Francën. Tani jeton në Paris si një nënë të katër fëmijëve, Maria përshtatet dhe innovates në përpjekjet e saj për të mësuar fëmijët e saj tre gjuhë të ndryshme: anglisht, spanjisht dhe frëngjisht.

Share këtë artikull:

17 korrik 2013 nga admin

1 Koment

María Lucia Batioja balanceaba ser a la vez un CONVERSO a la Iglesia inmigrante y un a los Estados Unidos Desde Argjentinë. Ella cuenta su Historia de ser una Niña jugando en los huertos en una pequeña GRANJA en Argentina, su valiente vendimi de venir a los Estados Unidos, unirse a la Iglesia, y su esfuerzo vazhdojë para construir una vida para SI misma en un nuevo Pais como madre, un latinoamericano Mormoni y un.

Share këtë artikull:

17 korrik 2013 nga admin

3 Komente

Maria Lucia Batioja ekuilibrave të jesh edhe një i konvertuar në kishë dhe një emigrant në Shtetet e Bashkuara nga Argjentina. Ajo tregon historinë e saj për të qenë një vajzë e re duke luajtur në kopshtet në një fermë të vogël në Argjentinë, vendimi i saj i guximshëm për të ardhur në Shtetet e Bashkuara dhe të bashkohen me kishën, dhe përpjekjet e saj të vazhdueshme për të ndërtuar një jetë për veten e saj në një vend të ri si një Nëna, një amerikan Latine, dhe një Mormon.

Share këtë artikull:

1 Maj 2013 nga admin

11 Komentet

Version i saj i pasur It All

Version i saj i pasur It All

Marie-Laure Oskarson

Marie-Laure Oskarson sugjeron se "duke pasur të gjitha" do të thotë diçka të ndryshme për të gjithë. Për të saj-një nënë, një profesor universitar, dhe një i pagëzuar në LDS Church-ajo vjen poshtë zbulesës personale në lidhje me zgjedhjet e veçanta jetësore në lidhje me familjen e saj, profesionin e saj dhe fenë e saj. Rruga Marie-Laure-së ka përfshirë besimin katolik, filozofi ekzistencialist francez, një kuriozitet në lidhje me stilin e jetës Amish, dhe misionarët Mormonit që ndihmuan ringjallë besimin e saj në dashurinë e Perëndisë.

Share këtë artikull:

24 prill 2013 nga admin

17 Komentet

Si bashkë-autor me burrin e saj të librit shumë popullor, "Zoti I Cili Qan," Fiona Givens ka menduar thellë për karakterin e Perëndisë dhe të përgjegjësisë së saj për të gjetur atë karakterin e vërtetë në shkrimet e shenjta. Në këtë intervistë, ajo ndan reflektimet e saj personale se si ajo kërkimet për karakterin e vërtetë të Perëndisë, si sfondi i saj katolike ka ndihmuar në të kuptuarit e saj e rëndësisë së Krishtit, dhe se si ajo kalon atë njohuri e shenjtë për fëmijët e saj.

Share këtë artikull:

18 prill 2013 nga admin

2 Komente

Duke u rritur në një familje mormone, Jamie është një anëtar i Kishës gjeneratës së dytë në Hong Kong. Në vitet e saj të adoleshencës, ajo luftoi me dëshminë e saj e ungjillit dhe të distancuar veten nga Kisha, pavarësisht nga prindërit e saj që kanë të dy thirrjeve të profilit të lartë. Por prindërit dhe miqtë e saj të vazhdueshme për të duan dhe të mbështesin Jamie. Ajo në fund u kthye në Kishën dhe zhvilluar një dëshmi të fortë, që e bëri atë të lumturisë dhe ndihmoi formë life.e. e saj të ardhshëm

Share këtë artikull:

5 dhjetor 2012 nga admin

6 Comments

Siu Njeriu ka qenë një anëtar i Kishës në Hong Kong për rreth 40 vjet. Pavarësisht nga një defekt të lindur të zemrës që ka mbajtur të izoluar nëpër shtëpitë e saj për shumicën e jetës së saj, Siu Man mësuar se si të lexuar nga Libri i Mormonit. Sot, Siu Man shërben familjen e saj duke u kujdesur për plakje anëtarët e familjes, hulumtimin paraardhësit e saj dhe ndarjen e vepra artizanale e saj e duarve me të tjerët.

Share këtë artikull:

28 nëntor 2012 nga admin

3 Komente

Si një oficer i shëndetit publik në Forcat Ajrore të Shteteve të Bashkuara, Janice kohët e fundit përfundoi një njëvjeçar "vështirësi" turne në Kunsan Bazën Ajrore në Kore. Ajo tani është e vendosur në Okinawa, Japoni, dhe karriera e saj ushtarake e ka përfshirë edhe një turne gjashtë mujor në Afganistan gjatë të cilit ajo vlerësohet çdo stacion mjekësore. Janice diskuton rëndësinë e agjërimit dhe lutjes në punën e saj, dhe roli kuptimplotë i Kishës në karrierën e saj të shërbimit.

Share këtë artikull:

SEO Powered by Platinum SEO nga Techblissonline