Mormon Projekti Gratë - Gratë besnikë mormonë të ndajnë historitë e tyre personale në lidhje me konvertimin, dëshmi, dhe sfidat tejkalim.

Dhuroni për Projektin

Projekti Gratë Mormon është Seksioni i kualifikuar 501 (c) (3) organizatë bamirëse. Të gjitha donacionet e bëra direkt organizatës janë tax-deductible në masën e parashikuar me ligj.


Të dashur lexues,

Që ajo ishte nisur në janar të vitit 2010, MWp ka prekur jetën e mijëra grave SHDM, duke i inkurajuar ata që të jenë më të sigurt në vetvete dhe në Zotin, dhe duke i ndihmuar ata të gjejnë një vend për veten e tyre në kulturën tonë kishtare. Është krijuar edhe një hapësirë ​​për ata që nuk janë anëtarë të Kishës për të mësuar në lidhje me gratë tona në një mjedis të ndershëm, informative. Ju mund të ndihmoni këtë lëvizje të madhe pune përpara duke kontribuar në rritje e projektit në vitin 2011.

Në vitin 2011, MWp shpreson të jetë në gjendje të bëjë në vijim:

Launch MWp rinjve. Për ta bërë këtë, ne do të duhet të mirëmbajtjes website dhe mirëmbajtjen e shërbimeve shtesë të cilat do të mund të mbulohen nga dhurimin tuaj.

• Publikimi librin tonë të parë MWp. Libri ynë i parë vetë-publikuar do të paraqesë disa nga favorite tona "Motrat jashtë vendit", intervista, si dhe intervista e reja nuk e publikuar tashmë në faqen e internetit. Dhurimi juaj do të mund të mbulojë shpenzimet shtypi për këtë thesar.

• Host një Salon 2011. Salloni i vitit të kaluar në Septebmer 2010 ishte një sukses i madh, dhe ne do të donte të jetë në gjendje për të zgjeruar programin tonë Salon në vitin 2011 me një ngjarje të madhe. Kostot përfshijnë vendndodhjen qira, si dhe materiale të shtypura, lule, Videography (kështu që diskutimet e ngjarjes mund të ndahet në vend), dhe ndoshta pije freskuese. Ne gjithashtu do të donte të jetë në gjendje për të siguruar materiale të thjeshta quajtur në mënyrë që Sallone të ngjashme mund të ofrohen në vende të tjera nga vullnetarët.

• Përveç kësaj, ne do të donim për të paguar për shërbimet profesionale të transkriptimit. Për të prodhuar çdo intervistë, vullnetarët shpenzojnë 4-6 orë transcribing bisedë të jetojnë. Dhurimi juaj do të na ndihmojë të paguajnë për shërbime profesionale transkriptimit kështu që ne mund të kalojnë kohën tonë duke kërkuar nga gratë interesante dhe botuar dy intervista në javë, në vend të vetëm një.


Që nga fillimi i saj në janar të vitit 2010, Projekti Grave Mormon realizohet në vijim:

• Prodhuar mbi 100 intervista të femrave frymëzues dhe rregullisht publikon një intervistë të re në javë

• Gratë e intervistuar nga Korea, Franca, Afrika e Jugut, Gana, Angli, Irlandë, Bregun Perëndimor, Rusia, Hungaria, Rumania, Ruanda, India dhe Venezuela.

• Prodhuar katër video në të cilat gratë përgjigjen pyetjeve të tilla si, "Çfarë është graria për ju?" dhe "Kur e keni parë të dini se keni pasur një dëshmi?"

• Hosted një ngjarje, mbrëmje një sallon , me titull "Për çdo gjë ka një sezon," duke shfaqur katër gra mbi 50 vjeç duke diskutuar periudha të ndryshme dhe rolet e jetës së tyre

• Ka qenë i paraqitur në Salt Lake Tribune , Deseret News , dhe Mormonit Times

• Iniciuar biseda për të kontribuar përmbajtje me historinë Arkivat e Kishës

• Ka qenë i vizituan mbi 200.000 herë

• Ka të punësuar ndihmën e mbi 30 vullnetarë, duke përfshirë prodhuesit intervistë, kopje redaktorët, fotografët, videographers, web designers, projektues grafik, dhe avokatët.

• mbledhura mbi 200 emrat e grave të emëruar nga miqtë dhe familja përmes faqes

Na ndihmoni të vazhduar këtë punë të shquar!
Ju faleminderit,

Neylan McBaine
Themelues dhe Editor-in-shefi

SEO Powered by Platinum SEO nga Techblissonline