Mormon Projekti Gratë - Gratë besnikë mormonë ndajnë historitë e tyre personale në lidhje me konvertimin, dëshmi, dhe sfidat tejkalim.

Salloni 2011 Prezantuesit

Amy Antonelli (Prezantuesja: "Gjetja Fuqia në Shërbimin") ishte drejtor i parë ekzekutiv i Rising Star Outreach, një organizatë jo-fitimprurëse që punon me njerëzit lebër të prekur të Indisë. Organizata ofron shërbime mjekësore, përdor kredi mikro për të krijuar ekonomike mbështetjen te vetja, dhe ofron një arsimim të klasit botëror për fëmijët e kolonive lebër.

Amy kaloi pjesën më të qëndrimit të saj gjashtë-vjeçare që jeton në Indi rurale ku ajo themeloi Shkollën Peery për Rising Stars, një konvikt shkollë 14-acre që është bërë një strehë e sigurt për fëmijët nga kolonitë lebër në të gjithë Indinë jugore. Amy ishte edhe arkitekti i Rising programit popullore vullnetare Star Outreach, që tani mburret me një mesatare prej 200 vullnetarëve çdo vit dhe vazhdon të ndryshojë jetën e dy pacientëve lebra dhe njerëzit të cilët vijnë për t'u shërbyer atyre.

Para punës së saj në Indi, Amy ka vepruar si një zëdhënës për zyrtarët ekzekutiv të Apple, duke përfshirë CEO Steve Jobs, dhe ishte instrumental në ndërtimin PowerSchool, Inc, duke çuar deri në blerjen e saj nga Apple në vitin 2002. Një 2007 Qendra për Inovacion Social anëtar në School Graduate Stanford e Biznesit, ajo mori BA e saj në studimet amerikane nga Shkolla Kennedy në Universitetin Brigam Jang dhe shërbeu një mision në Itali dhe Maltë.

Përveç vendin e saj aktuale në Rising Star Outreach Bordit të Drejtorëve, Amy gjithashtu ulet në Alto Zbavitje Fondacioni Bordit Palo, ku ajo shërben me udhëheqës të tjerë lokalë për të nxitur një ndjenjë të komunitetit përmes të rrënjosur nga koha traditave dhe ngjarjeve. Ajo u emërua një Paul Rotary Club Harris anëtar dhe një Ambasadorin për Universitetin Brigam Jang, Idaho. Amy është një kontrabandist maratonë, një calligrapher, një eksplorues i vende të largëta, dhe autor i blog Kadalmangalam Rrugor. Ajo e do jetën e saj në pjesën veriore të Kalifornisë, ku ajo shpesh mund të gjenden hiking kodrat e Stanfordit me miqtë dhe familjen e saj.

Më i vjetër i pesë motrave, Amy konsideron veten të bekuar në mënyra të panumërta, por më veçanërisht nga ana e qindra fëmijëve në Indi që tani e quajnë atë "mom".Kate Holbrook (Prezantuesja: "Gjetja Fuqia në Trashëgiminë juaj Shpirtërore") është specialist në Historinë Grave për Departamentin e Historisë së Kishës LDS. Ajo është një Ph.D. kandidat në Studime Fetare në Universitetin e Bostonit, ku Disertacioni i saj është një analizë e 20 të shekullit të th Mormonit dhe Kombi i Islamit zakonet ushqimore. Hulumtimi i saj përfshin studiojnë Cookbooks dhe manuale amvisëria.

Një pah e karrierës akademike Kate deri më tani është duke ndihmuar për të mësuar kurse për Globalizimi dhe Vlerat Global në Departamentin e Fesë Harvardit. Këto kurse ofrohen nxënësve një hapësirë ​​për të shqyrtuar pyetjet etike dhe morale, për të planifikuar jetën për veten e tyre në bazë të integritetit, dhembshuri, dhe bujari, dhe të jenë të frymëzuar nga shembujt e kurajo morale. Kate u votua më të mirë shoku mësimor të Kolegjit për këtë punë, dhe ajo bashkë-edituar një libër i kursit ligjëratave të drejtë Global Vlerat 101 (Beacon Press, 2006).

Kate gjithashtu ka gëzuar të mësimdhënies kurse për gratë dhe fesë dhe ushqim dhe të fesë për studentët e vitit të parë në Universitetin e Bostonit. Ajo e donte të mësuarit nga nxënësit rreth gjyshet hebrenj që mësoi fëmijët që trupat e tyre ishin tempuj. Ajo e donte dëgjuar reagime të studentëve të entries ditari i Mormonit grave pionier. Vitin e kaluar, Kate ishte përfituesi i parë i Eccles Bursës në Studime të Mormonit në Universitetin e Utah.

Kate ka botuar ese për gratë Mormonit, duke studiuar fenë nëpërmjet analizës së recetave, anëtarësimi pasurinë në Kishë sjell në jetën e saj, dhe. . . ritualet fetare të gjuetisë. Aktualisht, ajo është duke ndihmuar Jill Derr për të përfunduar një histori të dokumentuar të Shoqërisë hershme Ndihmës. Ajo është gjithashtu shkrim në lidhje foodways Mormonit për një enciklopedi të ushqimit dhe kulturës, mishërim për një manual të ri mbi Mormonizmit, dhe "ndalesat diete" kapitull i disertacionit të saj.

Kate jeton në Salt Lake me burrin e saj dhe tre vajza me të cilët ajo i pëlqen të kopshtit, piqem, ecin në male dhe këndojnë këngë.

Valerie M. Hudson është profesor i shkencave politike të Universitetit atBrigham Rinj, duke mësuar më parë në Northwestern dhe Rutgers universitete. Në janar, ajo do të marrë Kryetari George HW Bush në Shkollën e Bushit e Qeverisë dhe Shërbimit Publik në Texas A & M University. Vatra e saj kërkimore përfshijnë analizën e politikës së jashtme, studime të sigurisë, gjinia dhe marrëdhëniet ndërkombëtare, dhe metodologjinë. Artikuj Hudson janë shfaqur në revista të tilla si Sigurinë Ndërkombëtar, Gazeta e Kërkimeve për Paqe, Psikologji Politike, dhe Analiza të Politikave të Jashtme. Ajo është autore ose redaktor i disa librave, duke përfshirë (me Andrea Den Boer) Degët Bare: Implikimet e sigurisë të Azisë tepërta Mashkull Popullsinë (MIT Press, 2004), e cila fitoi Shoqata Amerikane e Botuesve Çmimin për Librin më të Mirë në Shkenca Politike , dhe Award Duncan Otis Dudley për librin më të mirë në Demografia Sociale, duke rezultuar në tregimet artistikë në New York Times, The Economist, 60 minuta, dhe botime të tjera të lajmeve. Hudson u emërua në listën e Top 100 Global mendimtarëve revistës për Politikë të Jashtme për vitin 2009. Fituesi i mësimdhënies dhe kërkimit çmime të shumta dhe marrësit të grantit kërkimor Fondacioni Kombëtar i Shkencës, ajo ka shërbyer si drejtor i studimeve pasuniversitare për Kennedy Center David M. për Studime Ndërkombëtare dhe Area për tetë vjet, dhe shërbeu si Vice President i Shoqatës Ndërkombëtare të Studimeve për 2011-2012. Hudson është një nga Hetuesit kryesore të projektit WomanStats, e cila përfshin hartimin më të madh të të dhënave mbi statusin e grave në botë sot. Ajo është gjithashtu një redaktor themelues i SquareTwo, një themelues anëtar i bordit editorial të Analizave të Politikave të Jashtme, një anëtar i bordit editorial të Politikës dhe Gjinore dhe Rishikimit të Studimeve Ndërkombëtare, ka dëshmuar para Komitetit për punë të jashtme House, dhe ajo dhe burri i saj David janë prindërit e tetë fëmijëve.

Tiffany Gee Lewis është një shkrimtar dhe gazetar i cili u rrit deri Hopping nga një qytet i SHBA në një tjetër. Ajo ka diplomuar në gazetari nga BYU, dhe ka bërë punë për National Geographic Online, The Miami Herald, The Austin American-Statesman, Mineapolis Star Tribune The, Meridian Magazine dhe botime të tjera. Për tre vjet ajo ka shkruar popullor Nga kolonën HOMEFRONT për Mormonit Times.

Tema e saj të preferuar për të shkruarit është jeta familjare. Ajo veçanërisht i pëlqen të eksplorojë humor prapa prindër dhe nevojën për nënat për të gjetur një hapësirë ​​krijuese mes të ndonjëherë-mërzi të mbajtur shtëpinë. Kur ajo nuk është e shkruar, Tiffany arrin të shmangur punët e shtëpisë duke xhiruar, të kënduarit, kopshtarisë, dhe sprouting jonxhë saj.

Ajo e blogs në The Tiffany Window (thetiffanywindow.wordpress.com) dhe jeton me burrin e saj dhe të katër djemve të rinj në Minesota.

Shelahu Mastny Miner (Prezantuesja: "Gjetja Fuqia në Story juaj personale") u rrit në Stratford, Connecticut, ku ajo u bashkua me Kishën LDS së bashku me familjen e saj në moshën 14. Ajo ka një BA në anglisht Mësimdhënie nga Universiteti Brigam Jang, një MA në Studime Amerikane të Kulturës nga Universitetin e Uashingtonit në St Louis dhe aktualisht është duke punuar në një MPJ-në shkrim kreativ në BYU. Ajo ka qenë një shkollë e mesme dhe shkollën e lartë anglisht mësues, dhe mëson shkrim në nivel kolegj. Ajo është Features redaktor i Segullah: Shkrimet nga i ditëve të mëvonshme Grave, shkruan për blogun feministe Mormon Housewives dhe The Projektin Grave Mormonit dhe mban një blog shqyrtim libër të quajtur Shelahu Books ajo shkrimet e saj janë shfaqur edhe në Irreantum, eksponent II,. dhe Sunstone.

Që të bëhet një Mormoni, Shelahu ka qenë i hipnotizuar nga jetën e grave Mormonit dhe është i bindur se çdo grua ka një histori për të treguar që do të pasurojë dhe të përfitojnë të tjerët. Ajo i pëlqen të dëgjojnë këto histori në klasë, në intervistat që ajo kryen, dhe në mëngjes e saj të hershme shkon me miqtë. Në qoftë se njerëzit që ajo e di nuk e tregojnë historitë e tyre veten e tyre, ajo ndjehet e justifikuar në vjedhje ata për fiction e saj. Kur ajo nuk është shkruar ose të rrjedhshëm, Shelahu shpesh mund të gjenden duke lexuar në karrige gjelbër në dhomë gjumi e saj. Vitin e kaluar ajo lexuar 132 libra dhe shpreson për të thyer këtë rekord në vitin 2011. Ajo jeton në Salt Lake City me burrin e saj dhe katër fëmijët e vegjël.

Emma Lou Thayne (Kryetari kryesor). Emma Lou Thayne ka shkruar trembëdhjetë libra me tregime poezi, fiction, ese, dhe të udhëtimit. Ajo ka qenë e anthologized gjerësisht dhe ka publikuar ndërkombëtarisht mbi farefisnore dhe paqes mes njerëzve dhe kombeve. Ajo ka qenë aktiv në nxitjen e vëmendjes së publikut në shëndetin mendor, shpirtërore, si dhe përparimin e grave. Fjalët e saj të himnit "Ku mund t'i drejtohem për Paqe?" Janë përkthyer në dhjetëra gjuhë si ka chatbook saj të poezive rreth luftës dhe mjedisit, Sa për të Tokës? (1983). Ajo ka qenë e martuar me Mel Thayne për pesëdhjetë e tri vjeçare, ka pesë vajza dhe djem-në-ligjit, nëntëmbëdhjetë nipër e mbesa, dhe dy stërnipër. Emma Lou mësoi anglishten dhe ishte trajner i grave tenisit në Universitetin e Utah, ku ajo u dha një Doktor Nderi i Human i Shkronjave në 2000. Qendra e Shërbimit Emma Lou Thayne Komunitetit është një burim i gëzimit të madh si ajo siguron studentët dhe fakultet në Salt College Lake Community me mundësi të gjera për të shërbyer. [Nga zbulimet: dy shekujt e poezi nga Mormon Gratë, 113]

Chrysula Winegar (Eksperti) është një nënë dhe sipërmarrës. Ajo ka katër fëmijë të vegjël të cilët kanë mësuar e saj pafundësisht më shumë se saj gati njëzet vjet përvojë në korporatat blu chip përfshirë Ernst & Young, kompanive të Estee Lauder dhe NatWest Mbretërinë e Bashkuar. Jeta e saj profesionale filloi në Sydney, Australi pastaj Londër, Britani të Madhe. Për dymbëdhjetë vitet e fundit ajo ka qenë e bazuar në Nju Jork dhe rrethon.

Gjatë gjithë karrierës së saj ajo ka qenë e intriguar nga marrëdhëniet në mes të kompanive, individët dhe familjet. Shkollë diplomuar betonuar interesin e saj në çështjet e jetës punë. Kur të vetme, zgjedhje e jetës e punës do të thotë mundësi të udhëtimit, studime të mëtejshme dhe në fund të kujdesit të jetës në familjen e saj të zgjatur. Si fëmijë ardhur, ajo donte zgjedhje të punës që të nderuar nëne e saj si edhe të njohura vlerën e saj dhe kontributin nga poshtë-line.

Chrysula përdor përvojën e saj në fushën e marketingut ndërkombëtar, trajnimit dhe ndryshimit organizativ për të shkruar, këshilla dhe trajner në strategjitë e jetës punë. Nëpërmjet saj blog www.chrysulawinegar.com , ajo shqetëson për "trininë e shenjtë të dijes individuale dhe përgjegjësisë, të kulturës korporative dhe politikave dhe legjislacionit të kujdesshëm bazë-line."

Chrysula ka blogged me MomsRising.org , Huffington Post , Corporate Voices për familjet punëtore dhe të tjerët. Ese Chrysula-së do të jetë i paraqitur në dy librave të botuar në 2012: Dare, Dream, A! Gjërat të shquar mund të ndodhë kur ju Dare to Dream dhe e 12 Kompetencat e amësisë .

I apasionuar pas lidhjes dhe fuqinë e mediave sociale për të nxitur mobilizimin dhe mendova udhëheqje, Chrysula është gjithashtu Drejtor Media Marketing Social për www.powerofmoms.com dhe vitin e kaluar udhëhoqi një panel në Samitin e Mirë Social të Kombeve të Bashkuara Foundation / Mashable për Javës së OKB-së mbi ndryshimin Bota Një amtare në një kohë .

Chrysula është një i diplomuar i Universitetit të Londrës, Britani të Madhe, me një master në Sjellje Organizative. Ajo në mes të fillimit fëmijën e saj të ri, kur zgjoheni një nënë .

SEO Powered by SEO Platinum nga Techblissonline