Posts Tagged 'aethists'

30 qershor 2011 nga admin

14 Komentet

Missy Martz, një ish ateist, është i martuar me një detar i cili ka qenë i vendosur pesë vjet nga martesa e tyre njëmbëdhjetë-vjeçare dhe është stacionuar aktualisht në Okinawa, Japoni. Ajo flet për konvertimin e saj të pabesueshme si ajo udhëtoi në të gjithë vendin në kërkim të kuptimit, dhe pastaj diskuton se si ungjilli ka balancuar jetën e saj dhe të mbështetur atë gjatë kohëve të vështira, ndërsa ajo është larg nga shtëpia dhe familja, ndërsa burri i saj është i vendosur për periudha të gjata kohë.

Share këtë artikull:

SEO Powered by Platinum SEO nga Techblissonline