Posts Tagged 'anoreksi'

14 shtator 2012 nga admin

17 Komentet

Edukim ungjillore Elizabeth Perry shkaktuar që ajo të vijë ndot me Kishën e Jezu Krishtit të Shenjtorëve të Ditëve të Mëvonshme. Një çrregullim të hahet ajo e zhvilluar në kolegj ndihmoi të zbutur zemrën e saj. Një djalë LDS nga shkolla e saj të lartë futur atë në Kishë; ajo më vonë përqafoi ungjillin, pastaj u martua me atë djalë.

Share këtë artikull:

13 korrik 2011 nga admin

23 Komentet

Në 15, Beth humbur një paund disa në kamp dhe u kthye në shtëpi në rritjen e vëmendje dhe shqetësim. Simpati atë vëmendje, mendjen e saj ishte zënë nga anoreksi. Në kolegj, çrregullim i saj evoluar në bulimia. Duke parë një terapist çrregullim të hahet lejohet të saj për të mbetur shtatzënë, dhe Beth tani po shkon deri Anorexic / bulimic Programin e parë Rimëkëmbjes në kishë.

Share këtë artikull:

SEO Powered by Platinum SEO nga Techblissonline