'Bilanc' Posts Tagged

Mar 9, 2010 nga admin

17 Komente

Gjatë një periudhe prej rreth dhjetë vjet, Chrysula Winegar tranzicionit nga të qenit i vetëm dhe në një karrierë të zënë në Sydney, Londër dhe Nju Jork, për të qenë i martuar me katër fëmijë dhe të konsultimit dhe Blogging nga shtëpia. Chrysula diskuton arsyeja pse ajo bëri zgjedhje ajo nuk ka bërë, dhe se si balancimin ish veten e saj me të cilët ajo është sot është aq e rëndësishme për të.

SEO Powered by Platinum SEO nga Techblissonline