Posts tagged 'Mormonët verbër'

Mar 14, 2013 nga admin

2 Komente

Kristen Cox balancon jetën e saj familjare me një karrierë në qeveri, duke negociuar një botë të zënë me sfidën e shtuar e verbëri. Duke punuar nën tre guvernatorëve në Maryland dhe Utah, ajo aktualisht punon nën guvernatori Herbert në Zyrën e Menaxhimit dhe të Buxhetit. Këtu ajo diskuton prioritetet, sistemet mbështetëse, dhe sfidën e të mësuarit për të të jetë i kënaqur, ndërsa shtyrë për të arritur. Dhe si mesazhi i ungjillit të perspektivës së përjetshme e bën të gjitha ndryshim.

SEO Powered by SEO Platinum nga Techblissonline