Posts tagged 'Çeke Mormonët'

4 qershor 2012 nga admin

19 Comments

Revolucionet personale

Revolucionet personale

Rostya Gordon-Smith

Si vajza 19-vjeçare e një lideri komunist, Rostya dezertoi nga Çekosllovakia në vitin 1969 pasi vendi u pushtua. Edhe pse e rritur ateist, një përvojë e fuqishme konvertimit ndërsa jetojnë në Brazil ka çuar Rostya për një jetë e shërbimit të përkushtuar në kishë jashtë vendit, duke arritur kulmin tani në pozicionin e saj si Drejtor i Drejtorit Kombëtar për Çështje Publike të Republikës Çeke. Nga Pragë, Rostya vibrantly përshkruan jetën e saj të besimit dhe të revolucionit.

Share këtë artikull:

SEO Powered by Platinum SEO nga Techblissonline